Uittreksel uit het ziekenhuis in de herfst: wat u moet weten

Uittreksel uit het ziekenhuis is een heel spannend en tegelijkertijd aangenaam moment. Dit is tenslotte de eerste reis van de baby in de grote wereld, en op zo'n dag zullen ouders het hun leven lang herinneren.

De set voor ontslag uit het ziekenhuis moet vooraf worden geregeld. Het beste van alles, als de toekomstige moeder een lijst met noodzakelijke dingen zal maken lang voor het begin van de bevalling, zodat er niets wordt gemist. Wat voor kleding heb je nodig voor je baby?

Dingen waar je absoluut niet zonder kunt

Het eerste wat je nodig hebt zijn luiers. Er moeten er drie zijn: twee gebreid (licht en warm) en een hoek - een luier met prachtige vakantielinten. De tweede - u kunt voorraad aanleggen voor het geval een paar extra luiers, speciaal poeder en crème voor de kinderhuid. Je moet ook een jumpsuit voorbereiden (de andere naam is een slip) en een body van natuurlijk katoen.

Ongeacht het seizoen moet het hoofd van het kind worden bedekt, dus een hoed is nodig, het is wenselijk dat het wordt vastgebonden. Als de baby in de winter is geboren, is een warme wintermuts vereist.

Deze lijst kan worden aangevuld met dergelijke dingen:

 • flanellen vest (in plaats van het lichaam),
 • sokken of slofjes (naar keuze van de ouders en afhankelijk van de tijd van het jaar),
 • een deken of plaid, in de zomer moet het laken zijn, in de winter - katoen, en in de herfst en lente - van wol,
 • dekbedovertrek
 • 2 motorkappen: lang blad en calico.

Al deze dingen moeten van tevoren worden gekocht, want op het laatste moment in een haast kun je iets verwarren of vergeten.

Kies een pak voor de baby

In het zomerseizoen moeten kinderkostuums voor ontslag uit het ziekenhuis voor een jongen of een meisje uit de volgende elementen bestaan:

 • katoenen sokken,
 • body of jumpsuit,
 • cap,
 • dunne hoed.

De deken voor ontslag uit het ziekenhuis moet bovendien worden voorbereid.

In de lente-herfstperiode voor een pasgeborene heb je nodig:

 • gebreid vest
 • gebreide muts
 • sliders,
 • cap,
 • flanellen luier.

In deze tijd van het jaar zijn bovendien een extra geïsoleerde envelop en een katoenen deken nodig.

Aan welk materiaal moet ik de voorkeur geven?

Voor een pasgeboren baby is een kit voor een extract uit het ziekenhuis uit natuurlijke stoffen het meest geschikt.

Het enige nadeel is natuurlijk de vrij hoge prijs. Maar dan kunnen ouders zich geen zorgen maken over de slechte gezondheid van hun baby. Synthetische stoffen kunnen bijvoorbeeld allergische reacties op de huid van een baby veroorzaken en voorkomen dat deze ademt.

Katoen is een van de meest aanbevolen soorten stof voor pasgeborenen. Het maakt deel uit van veel stoffen, zoals:

Polyviscose en polykatoen zijn een ander soort weefsel dat geschikt is voor de gevoelige babyhuid. Het is absoluut onschadelijk, zeer zacht en voelt aangenaam aan. Vaak wordt linnen van dergelijk materiaal gemaakt.

Voor bovenkleding kun je een shirt kiezen. Het houdt de warmte goed vast en laat de kruimels niet bevriezen. Het belangrijkste is om direct contact met het lichaam van de baby te vermijden. Wol is ook een goed materiaal. Het bestaat uit wol, met de toevoeging van "viscose" of "lavsan".

Waar moet ik op letten bij het kiezen van kleding voor een pasgeborene?

1. De kleding van de baby moet comfortabel en groot zijn. De maat van kleding voor pasgeborenen is 56. Een ding moet niet te strak zijn voor het lichaam van de baby, maar men moet ook niet te los kiezen.

2. In geen geval mogen dingen de huid van de baby wrijven of irriteren. Dit geldt ook voor dingen met knoppen op hun rug. Het is beter om er helemaal geen te kopen. Dingen mogen ook geen drukelastiek hebben. Wat de naden betreft, deze moeten buiten zijn. Als ze binnen zijn, zorg er dan voor dat ze zo zacht mogelijk zijn, en de draad is volledig gemaakt van katoen.

3. Kies kleding die gemakkelijk gedragen en verwijderd kan worden.

4. Controleer voordat u koopt het gekozen ding: het gemak van het ritsen en vastmaken van ritsen, sloten en andere verschillende bevestigingsmiddelen.

Vergeet bovendien niet dat dingen na aankoop grondig moeten worden gewassen en goed moeten worden gestreken om alle ziektekiemen te doden.

Hoe kies je een goede kit voor ontslag uit het ziekenhuis?

In plaats van dingen apart te verzamelen, kun je een kit kiezen. Kits voor baby's zijn onderverdeeld in winter- en zomeropties. Ze bevatten meestal verschillende elementen. Bijvoorbeeld: een hoed, wanten, sokken, een speciale envelop met een lint, een vest, een blouse en schuifregelaars.

Als de baby in de zomer is geboren, kun je een lichtset kopen. En als u in de winter een verwarmde set nodig hebt (bijvoorbeeld met behulp van pluis of schapenvacht).

Om een ​​kwaliteitskit te kiezen, moet u deze regels niet vergeten:

 1. Natuurlijke materialen. Je hebt zelfs het recht om bij aankoop een kwaliteitscertificaat te vragen om hier zeker van te zijn.
 2. De stof moet zacht en soepel zijn, met natuurlijke ventilatie.
 3. De winterversie van de envelop moet ruim zijn, zodat je er gemakkelijk kruimels in een deken in kunt doen.
 4. De naden mogen niet veel uitsteken en de bevestigingen moeten stevig vastzitten.

Kant-en-klare kit of deken - wat is beter?

De meest handige optie zijn kits. Ten eerste, als je een kant-en-klaar set voor ontslag koopt, krijg je, naast de envelop, een extra set kleding voor de baby. In het geval van een deken, moet je dingen apart kopen, wat alleen onnodige problemen zal toevoegen.

Ten tweede is de envelop ook handiger omdat hij zijn vorm goed behoudt en u zich geen zorgen hoeft te maken over het openen op elke plaats. Bovendien heeft de envelop bovendien ritsen, linten en klittenband, wat het gebruik erg handig maakt.

Vaak zitten er in enveloppen speciale gleuven voor veiligheidsgordels. Ze helpen het kind vast te maken tijdens een reis in de auto en de wandeloptie van de kinderwagen. Dit biedt extra bescherming.

Daarom moet de keuze van kleding voor een pasgeborene met alle verantwoordelijkheid en geletterdheid worden behandeld. Het welzijn van de baby is immers direct afhankelijk van hoe comfortabel hij zich voelt.

Wat te doen vóór ontslag?

Moeder moet voor ontslag een takenlijst met haar man voor hem opstellen. Inderdaad, voor vreugde vliegt alles uit mijn hoofd! Om alles soepel te laten verlopen, raden wij u aan een checklist aan te maken. Als we het probleem in het algemeen beschouwen, dan moet je voor ontslag twee dingen doen: alles kopen wat je nodig hebt voor het kind en een voorjaarsschoonmaak in het appartement doen.

1. Reiniging

Voer een algemene reiniging uit, vooral een zorgvuldige aanpak vereist een kinderkamer. Alles moet klaar zijn voor de komst van de baby: het bed is opgemaakt, de ruimte is geventileerd, maar niet afgekoeld. Als het stookseizoen niet is begonnen en het appartement koel is, houdt u de kachel gereed. Stof zou niet moeten zijn! Als je het niet zelf kunt doen, trek dan eerst familieleden aan, moeder of schoonmoeder.

Wat moet onmiddellijk na ontslag worden gedaan?

Belangrijke zaken na ontslag eindigen daar niet. Om eerlijk te zijn, zullen ze niet nog eens 18 jaar eindigen.

Belangrijk! In de eerste maand na de bevalling herstelt het lichaam van de vrouw zich aan de voeding. Neem vakantie voor deze periode en ontlast haar van sommige plichten, naast de directe zorg voor de baby.

Veel verantwoordelijkheden vallen in deze periode op haar man. Maar zodat het er niet zo intimiderend uitziet, moet je gewoon alles systematiseren. Dus wat te doen na ontslag?

5. Fitball

Koop in de sportwinkel een fitball waarmee mama de eerste veilige training zal geven. De spieren van de rug en kern, evenals de spieren van de benen van de jonge moeder, moeten in goede conditie zijn om constante fysieke activiteit te kunnen weerstaan. En welke vrouw wil niet in vorm komen na de bevalling?

Fitball is ook handig voor een baby, maar al kleiner - met een diameter van 70 cm. Als hij opgroeit en sterker wordt, wordt trainen met de bal zowel een leuk spel als een nuttige oefening voor spieren en het vestibulaire apparaat.

1. Baden

Je moet je kind elke dag baden. Het is beter om niet meer dan een keer per week zeep te gebruiken, omdat de omgeving van de babyhuid nog steeds wordt gevormd en zich aanpast aan nieuwe omstandigheden. Het is gewoon gevaarlijk om het met zeep te vernietigen. Het bad is vaak bekleed met een sprei voor het baden. Zorg ervoor dat u de navel van de baby na elk bad behandelt. Artsen geven aanbevelingen, meestal is het groen of waterstofperoxide.

3. Inbakeren

'S Nachts moet de pasgeborene in een luier zijn, wat zijn beweging beperkt. Het kind heeft de armen of benen nog niet onder controle en kan zichzelf gemakkelijk verwonden. Als hij wakker is, zou hij vesten moeten hebben die handig zijn om te verwijderen. Een beetje ouder - en je kunt veranderen in modieuze schuifregelaars.

Conclusie

U hoeft niet bang te zijn voor takenlijsten voor en na ontslag. Benader alles met een koude geest, hoewel het niet zo eenvoudig zal zijn. Elimineer stress voor moeder en baby zoveel mogelijk. Doe alles in orde en luister aandachtig naar de instructies van de artsen. Dan zullen jij en je kruimels in orde zijn.

Wat heb je nodig voor ontslag uit het ziekenhuis voor moeder?

Iedereen beslist zelf wat te dragen op de dag van ontslag. Kies van tevoren een of meer opties die u leuk vindt (zodat u later kunt kiezen). Houd er rekening mee dat je na de bevalling niet dramatisch zult afvallen, dus het is onwaarschijnlijk dat het direct in je pre-zwangere dingen past, bovendien, na de aankomst van melk, kunnen je borsten ook toenemen.

In het geval van een keizersnede is het de moeite waard om een ​​outfit te kiezen die de naad niet onder druk zet, dus het is het beste om voor een jurk te kiezen.
Als je ver van het ziekenhuis naar je huis bent, kies dan de outfit omdat je de baby wilt voeden. U moet ook rekening houden met het seizoen van de vermeende geboorte.

  Voorbeeldlijst met dingen voor moeder:

 • voedingsbeha + inlegkruisjes,
 • slipje + maandverband,
 • minimale make-up kit
 • haarstrijkijzer (indien gebruikt),
 • losse kleding (indien nodig geschikt om te voeren),
 • bovenkleding en schoenen.
 • Wat heb je nodig om uit het ziekenhuis te worden ontslagen voor de baby?

  Voor de baby kun je een kant-en-klaar pakket kopen voor baby's voor ontslag, maat 56 cm. Alles wat je nodig hebt is er al inbegrepen (bijvoorbeeld: een hoed, lichaam, slip, anti-kras), als je wilt dat de baby wordt ingewikkeld, neem dan een extra luier (bij voorkeur licht of toon envelop / plaid).
  De keuze van dingen om te controleren voor de baby hangt ook voornamelijk af van het seizoen.

  Hoe ontslagen te worden uit het ziekenhuis in de zomer?

  De eenvoudigste manier is natuurlijk om de baby aan te kleden voor een extract dat in de zomer is geboren. Dit seizoen heeft een minimum aantal dingen nodig. Een lichte envelop of een licht gebreide deken waarin je je baby kunt wikkelen, ziet er geweldig uit. In de zomer werd ze bijvoorbeeld met haar baby Kate Middleton uit het ziekenhuis ontslagen.

  Hoe ontslagen te worden uit het ziekenhuis in de winter?

  Late herfst, vroege lente en winter in ons land kunnen niet zonder een warme envelop. Veel fora adviseren onmiddellijk om een ​​envelop te kopen, die vervolgens wordt omgezet in een jumpsuit met benen, de zogenaamde transformatorjumpsuit.

  Ik heb lang nagedacht over wat ik eind september voor mijn baby moest kiezen voor ontslag. Eerst wilde ik zo'n transformatorjumpsuit kopen. Maar ik vond niets aantrekkelijks qua uiterlijk. En ik had een jumpsuit-envelop nodig met een effen lichte kleur: wit of beige.
  Daarom heb ik nog steeds alleen een envelop gekocht, heel licht en warm, zodat ik deze later kan gebruiken om te wandelen. De grootte nam ik 0-3 maanden. Natuurlijk was hij op de dag van ontslag een beetje te baby, maar toen liepen we er maximaal 4 maanden in een kinderwagen in. Helaas was deze envelop tot het einde van de winter niet genoeg voor ons, toen moesten we een gewone jumpsuit kopen, die de baby tot het einde van de lente droeg, totdat hij te klein voor hem was.

  Uit ervaring wil ik zeggen dat je niet moet proberen een envelop of overalls te kopen die te groot zijn voor groei; je zult je er gewoon niet prettig bij voelen. Ik denk dat het beter is om niet de duurste jumpsuit te kopen, maar in maat.

  Als ik nu moest kiezen in wat ik de baby zou opschrijven, zou ik een speciale envelop en baby-outfit in dezelfde stijl kiezen. U kunt elke optie kiezen en naaien, en voor elk seizoen ziet het er naar mijn mening heel schattig en stijlvol uit.

  Het is ook mogelijk voor ouders om zich in dezelfde kleuren of in hetzelfde kleurenschema te kleden als de baby. Het ziet er erg mooi uit, vooral als je nog steeds besluit om een ​​fotoshoot te bestellen voor ontslag. Moet ik een fotoshoot bestellen voor een uittreksel, lees dan hieronder.

   Een voorbeeldlijst met dingen voor de baby:

 • Envelop / jumpsuit / plaid (geschikt voor het seizoen),
 • autostoel 0+,
 • luiers 1-2 st.,
 • sokken,
 • body met lange of korte mouwen, afhankelijk van het seizoen,
 • hoed (bonnet),
 • warme muts (nodig in het koude seizoen),
 • jumpsuit (slip) of sliders + blouse,
 • antitsarapki,
 • luier, indien nodig om de baby in te wikkelen.
 • Hoe is de verklaring?

  Wanneer de ontslagdag 's morgens na onderzoek van artsen nadert, zullen verpleegkundigen u informeren dat u vandaag kunt worden ontslagen. In sommige kraamklinieken is dit een strikt gedefinieerde tijd; in andere kunt u zelf een geschikte ontslagtijd kiezen.

  Nadat u alle benodigde documenten hebt ontvangen (een conclusie over de gezondheidstoestand van de werkende vrouw en een conclusie over de gezondheidstoestand van de baby), verzamelt u uw spullen en informeert u over de gereedheid van de kinderverpleegster. Ze neemt je baby mee en samen ga je naar een speciale kamer, waar je je kleedt, en een verpleegster legt je baby op de dingen die je hebt voorbereid. Het is beter om je haar van tevoren in de afdeling op te maken en te stylen.

  Dan ga je samen naar de hal waar je wordt ontmoet door familieleden en vrienden.
  Als u wilt, kunt u een cadeautje geven aan de medische staf (cake, snoep, koffie, fruitmand, goede drank, enz.) Maar ik gaf bijvoorbeeld geschenken aan artsen en verloskundigen die zijn geboren, gewoon uit dankbaarheid - ik beviel gratis. Bij ontslag begreep ik niet helemaal aan wie ik geschenken moest geven en waarvoor ... Meisjes - verpleegkundigen veranderen elke dag.

  Wat moet je kopen voor de baby?

  De onderstaande lijst is indicatief omdat het gebruik van wegwerpluiers omvat. Als moeder van plan is om dat laatste te verlaten, zijn er meer kleren nodig. Wanneer traditioneel inbakeren in de eerste maanden wordt toegepast, kunnen minder sets worden weggelaten.

  Wat te kopen voor een pasgeborene in de herfst:

  1. schuifregelaars (10 dun gebreid en zoveel warm, flanel). Het is beter om producten van verschillende grootte te kopen, bijvoorbeeld de helft voor de huidige tijd en de rest voor groei,
  2. lichaam, 5 stuks. Ze kunnen met korte of lange mouwen zijn (de tweede optie is meer geschikt voor de herfst),
  3. vesten, 5 stuks. In de herfst is het beter om warme blouses te kopen, maar als het huis warm is, dun genoeg
  4. warme sokken, 10 paar. Gedeeltelijk kan worden vervangen door booties,
  5. fietsluiers, 5 stuks. Ze zijn nodig wanneer u naar de kliniek gaat, maar ook wanneer u zich omkleed en luchtbaden thuis houdt. Als moeder van plan is om traditioneel inbakeren te oefenen, zijn er meer producten nodig,
  6. motorkappen, 2-3 stuks. Je kunt twee dunne en een warme kopen, die als een nep zal dienen als je op straat loopt,
  7. een pak of jumpsuituitgang van velours, warm flanel of dun fleece, 1-2 stuks. Meestal in dit bezoek de kliniek of gasten. Eén is absoluut nodig voor ontslag uit het ziekenhuis,
  8. een envelop of jumpsuit om op straat te lopen. Als een dergelijk product de benen niet bedekt, is het afzonderlijk de moeite waard om speciale warme slofjes te kopen.

  Hoe kleed je je in de herfst voor ontslag?

  Hoe een pasgeborene voor ontslag in de herfst wordt gekleed, hangt grotendeels af van de regio van verblijf, de maand, evenals de heersende temperatuuromstandigheden.Het is duidelijk dat oktober in Zuid-Rusland met gemiddelde dagelijkse waarden van +10 graden Celsius heel anders is dan de noordelijke regio's of het centrale deel van het land.

  In dit verband adviseren experts het dragen van een kruimelstandaard voor de herfst, de onderkant, maar kiezen voor het bovenste gedeelte, gericht op de luchttemperatuur buiten het raam.

  Een set kleren ziet er zo uit:

  • een katoenen hoed of pet
  • wollen hoofddeksels (dun - in de vroege herfst en zo dik mogelijk - in de late),
  • sokken. Wanneer het kind een jumpsuit of romper zal zijn, zijn dunne sokken voldoende. Als de benen het ondergoed niet sluiten, moeten de sokken wollen zijn,
  • 2 luiers
  • ondergoed set (voor keuze: vest en sliders, slip, lichaam),
  • fusieoverall van velours of een andere nogal warme stof. Indien buiten het raam - meer dan +10, kan dit kledingkastitem niet worden gebruikt.

  Het bovenste gedeelte is een overall gemaakt in de vorm van een envelop. Zoiets combineert schoonheid (een fotoshoot is een integraal onderdeel van een uittreksel uit het ziekenhuis), evenals bruikbaarheid en functionaliteit. Bovendien zal de baby in dergelijke kleding absoluut niet bevriezen.

  Als de herfst vroeg is en het buiten niet te koud is, kun je een demi-seizoensenvelop kopen op een winterkussen. Als het gaat om november, wanneer het raam regenachtig of ijzig is, is het beter om de voorkeur te geven aan een winterenvelop voor afvoer.

  Kleding om te wandelen

  Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit van kinderkleding. Degene die in contact komt met de huid moet uitsluitend katoen zijn. Wanneer u een herfstenvelop of overall kiest, moet u ervoor zorgen dat de stof wind- en waterafstotende eigenschappen heeft en dat de hoeveelheid isolatie voldoende is voor de regio waar het gezin met de baby woont.

  Dingen om te lopen hebben het volgende nodig:

  1. bovenkleding, die kan dienen als een envelop, een warm pak of een transformatorjumpsuit,
  2. kinderwagen deken. Als de baby tijdens de wandeling bevriest, kan mama het ook bedekken,
  3. twee hoeden - katoen en gebreid. Een warme muts moet banden hebben om het binnendringen van koude lucht eronder te voorkomen,
  4. onderaan doen ze meestal een dun pak aan of schuivers met een vest. Als de herfst ijzig is of een koude wind waait, is het beter om een ​​warme velours jumpsuit onder de envelop te haken. Wollen sokken zijn ook vereist.

  De bovenstaande lijst is indicatief, zoveel hangt af van het weer.

  Hoe kleed je een pasgeborene thuis?

  Huiskleding moet worden uitgerust met de verwachting dat het kind niet bevriest of oververhit raakt in de kamer. U kunt dit bepalen met een eenvoudige test - u moet de nek aanraken, de huid op deze plaats moet droog en warm zijn. Een natte en warme huid duidt op oververhitting, koude - over bevriezing.

  • als het huis 25 graden of meer is, is een verkorte slip of een T-shirt met dunne schuifregelaars voldoende. Het lichaam is ook geschikt,
  • bij 22-24 graden (het is zo'n temperatuur die als ideaal wordt beschouwd), zullen dunne schuifregelaars en een shirt optimaal zijn,
  • Als de baby onder de 22 graden is, heeft de baby een muts, sokken en een blouse en broek van fleece, velours of ander warm materiaal nodig.

  Cadeau voor een ouder kind

  Helaas ervaren oudere kinderen niet altijd gemakkelijk de opkomst van een nieuw familielid. Zelfs als de broer of zus langverwacht is, staat het op het uittreksel, wanneer alle aandacht van niet alleen ouders, maar ook andere familieleden op de pasgeborene wordt gericht, kunnen oudere kinderen ongemak ervaren.
  Om een ​​kind een plezier te doen en de verjaardag van een broer of zus een gedenkwaardige dag te maken, kunt u hem natuurlijk een aanzienlijk geschenk geven.

  Veel ouders geven geschenken namens de pasgeborene, iemand presenteert geschenken aan oudere kinderen ter ere van de geboorte van de jongste. U kunt onderlinge geschenken voor kinderen van elkaar maken. Welke optie u kiest, hangt af van de leeftijd van de oudere kinderen en uw persoonlijke discretie. Het is duidelijk dat geen geschenken de gelijke aandacht en liefde van de ouders voor de oudere kunnen vervangen, maar in elk geval zullen ze het kind behagen, een gevoel van viering creëren (hij is nu de oudste) en aangename herinneringen aan deze dag achterlaten.

  Psychologen adviseren dat tijdens ontslag moeders handen vrij moeten zijn en in de eerste plaats de oudere moet benaderen: knuffel, kus, vertel hoe je je verveelde. Dan kun je je broer / zus laten zien wanneer het kind zelf geïnteresseerd zal zijn. Als je een cadeau wilt geven. In eerste instantie is het aan de moeder om zoveel mogelijk tijd met het oudste kind door te brengen, totdat hij gewend raakt aan het leven in een nieuwe gezinssamenstelling.

  Moet ik een fotoshoot doen op de dag van ontslag?

  Als je echt wilt, kun je een professionele fotograaf uitnodigen, maar gebruik in geen geval de diensten die je bij de ingang van het ziekenhuis wordt aangeboden. 10 foto's genomen door leken, zonder retouchering voor 1500 roebel. - niets is beter dan wat u zelf kunt doen op uw camera of telefoon. U kunt ook een horloge / champagnefles / mok met uw foto voor 1000-1500 krijgen, genomen om de hoek. Dit is een ongerechtvaardigde verspilling voor zo'n lage kwaliteit van afwerking, zowel van de foto zelf als van het souvenir. Dit is een oplichterij van zuiver water. Dezelfde "fotografen" staan ​​vaak in de buurt van het register, fotograferen u onder verschillende voorwendsels en bieden u vervolgens hun souvenirs tegen fantastische prijzen.

  Naar mijn mening is het idee van een fotoshoot op de dag van ontslag over het algemeen niet het meest succesvol, omdat de meeste Russische kraamklinieken niet de beste plek zijn om foto's te maken. Niet succesvol licht, een vermoeide moeder vermindert ook de kans op echt mooie foto's, vooral omdat een kind meestal helemaal niet zichtbaar is op foto's.

  Je kunt vrienden, familieleden gewoon vragen om een ​​paar foto's in het ziekenhuis te maken voor geheugen op een gewone camera of een goede telefoon. De komende 14 dagen zou er een professionele fotosessie voor het hele gezin moeten worden gehouden, totdat de baby door koliek wordt gekweld, er geen allergie is en hij goed en lang slaapt. Je krijgt geweldige foto's van de pasgeborene en je gezin, die deze momenten echt voor altijd in je geheugen houden.

  Gerelateerde video's

  Over wat je nodig hebt om voor het eerst een pasgeboren baby te kopen, in de video:

  Experts zeggen dat voor een pasgeborene zowel hypothermie als oververhitting even gevaarlijk zijn, dus je moet de kruimels niet inpakken. Het wordt aanbevolen om je te concentreren op hoe een volwassene is gekleed - je moet hier nog 2-3 lagen aan toevoegen.

  Wat te doen na ontslag uit het ziekenhuis?

  Afhankelijk van de toestand van de moeder, kunt u na ontslag uw beste vrienden en familieleden uitnodigen voor een klein theekransje, natuurlijk is het beter om iedereen tegelijk voor te bereiden en uit te leggen dat ze sympathiek zijn en hun bezoek niet vertragen. Als de gezondheid van de moeder dit niet toestaat, kunt u gasten uitnodigen wanneer de baby een maand oud is en hoe klein ze op de foto's kunnen worden bewonderd, als u niet te lui bent om een ​​fotosessie voor uw baby te organiseren, zoals hierboven vermeld - in de eerste twee weken.

  Bekijk de video: 3000+ Common Spanish Words with Pronunciation (April 2020).