Een man kussen: regels en coole tips

Voor meisjes zonder romantische ervaring is de eerste kus erg spannend. Zodat alles perfect verloopt en er van buiten mooi uitziet, en deze kus ook aangenaam was voor de partner, moet je niet alleen op je acties letten, maar ook op het milieu, de bereidheid van de partner, mondhygiëne en andere factoren. Als je alles in fasen doet en de meest voorkomende fouten probeert te vermijden, zal het paar de eerste kus herinneren als een heldere en romantische gebeurtenis en de tweede keer zullen de jongeren niet langer onhandigheid ervaren in contact.

Belangrijk! Als je een smartphone hebt, kun je altijd extra geld verdienen! Hoe? Krijg 5 manieren om extra geld te verdienen op je smartphone! Lezen →

In geen geval kun je de voorbereiding op een kus negeren. Het proces zelf hangt er grotendeels van af. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende punten:

 1. 1. Droge en afpellende lippen. Het is vereist om de huid op de lippen vooraf te hydrateren met behulp van hygiënische lippenstift, zodat de partner graag tactvol contact maakt met het meisje.
 2. 2. Overvloedige speekselvloed. Het is raadzaam om direct voor de kus op deze factor te letten. Het is ook niet de moeite waard om hierop te focussen, het belangrijkste is om hiermee rekening te houden op het moment dat de jongeman naar de lippen van het meisje reikt.
 3. 3. De aanwezigheid van geuren uit de mondholte. Gebruik aromatische spray, een verfrissende adem, pepermuntsnoepjes of kauwgom. Je moet ook je tanden poetsen voor een kus, omdat niet alle bovengenoemde producten de onaangename geur volledig verwijderen.

Het meisje mag niet eten vlak voor de kus. Vooral voedsel met een uitgesproken smaak. Na het eten moeten er minstens 15-20 minuten verstrijken.

Je moet ook stoppen met roken tijdens een date. Niet alle jonge mensen kunnen de geur van tabak gemakkelijk verdragen, soms kan het walging veroorzaken bij de partner. En zelfs als de man dezelfde verslaving heeft, moet je niet roken voor de kus.

Het is gemakkelijk om een ​​man correct te kussen, zodat hij er vanaf de zijkant mooi uitziet. Om dit te doen, is het noodzakelijk om in fasen te handelen. Het is ook de moeite waard om aandacht te schenken aan het gedrag van de partner en de situatie als geheel te beoordelen.

Improvisatie speelt een belangrijke rol: soms moet een meisje haar hoofd opzij kantelen, een jonge man in het proces omhelzen, hem op het hoofd kloppen. Dit moet niet expres worden gedaan, maar als het meisje het gevoel had dat ze iets wilde doen, dan zou ze niet verlegen moeten zijn.

De techniek van een stapsgewijze kus hangt af van het type. In het Frans wordt uitgegaan van maximaal contact met een partner - contact met talen.

Als jonge mensen niet klaar zijn om de tong te kussen, is het raadzaam om dit op de gebruikelijke manier te doen. En als alles goed gaat, is de kus de tweede keer Frans.

Een meisje moet twee opeenvolgende acties uitvoeren:

 1. 1. Trek je lippen naar de lippen van een man en raak hem aan. De jonge man moet zo ontspannen mogelijk zijn en zijn mond zal een beetje op een kier staan.
 2. 2. Pak voorzichtig een van de lippen van de partner met zijn lippen.

De man in reactie drukt gemakkelijk zijn lippen samen, grijpt de lippen van zijn vriendin. Het ziet eruit als een kus zonder de deelname van de tong.

Alle bewegingen moeten heel zacht en niet gehaast zijn. Elke onbedoelde onbeschoftheid en hardheid kan de indruk verpesten.

Een kus in het Frans is een beetje ingewikkelder, omdat het schema een groter aantal stappen omvat:

 1. 1. Het meisje en de jonge man worden tot elkaar aangetrokken, waarna een van hen een lip van de partner met zijn lippen grijpt.
 2. 2. De lippen moeten enigszins worden verlengd, maar tegelijkertijd zo ontspannen mogelijk. Het is raadzaam om uw ogen te sluiten, maar niet loenst.
 3. 3. Als een man het initiatief begint te nemen, moet je je ontspannen en op gevoelens reageren. En als hij verlegen is en niet erg actief, dan moet je zijn lippen voorzichtig met zijn tong aanraken.
 4. 4. Alle acties van het paar moeten afwisselend zijn. Eerst kust de man de lip van een meisje en daarna omgekeerd. Daarna kan een van de jongeren hun tong aanraken tot het puntje van de tong van hun partner. Maar niet abrupt of onverwacht. Alle bewegingen moeten zo zacht en voorzichtig mogelijk worden uitgevoerd.

Het is niet nodig om de French kiss aan te halen, gemiddeld 10-12 seconden is voldoende. Als je te lang kust, zullen de speekselklieren actiever gaan werken, wat niet erg aangename sensaties met zich meebrengt.

Een belangrijk laatste punt is de look. Je moet je ogen niet verbergen voor een partner na een kus. Weinig mensen letten op deze nuance en beschouwen het als onbeduidend. Maar uiteindelijk moeten jongeren naar elkaar kijken.

Tijdens het kussen moet je niet nerveus en bezorgd zijn. Je moet proberen plezier te hebben en het aan je partner bezorgen.

Voor een jong meisje kan een eerste kus een ontmoedigende taak lijken. Maar in feite zijn er geen regels die je kunnen helpen jongens te leren kussen. Wat de kus ook is, alles gebeurt intuïtief.

Desondanks moet u uw gedrag volgen en veel voorkomende fouten vermijden:

 1. 1. Maak geen geluid tijdens de kus. Het meisje kan onwillekeurig gekreun uitbreken - van een overvloed aan emoties. Dit moet worden vermeden. Je hoeft ook niet te proberen iets tegen je partner te zeggen totdat hij weggaat van het meisje.
 2. 2. Beëindig de kus niet abrupt als de man de tong of lippen van zijn vriendin probeert aan te raken. Het is ook niet nodig om het proces te veel uit te stellen. Het zal natuurlijk, intuïtief eindigen.
 3. 3. Het is raadzaam ervoor te zorgen dat op het meest cruciale moment de ogen niet openen. Laat ze een beetje gesloten zijn. Het is belangrijk om niet naar de partner te kijken, omdat dit voor wat ongemakkelijkheid zorgt.
 4. 4. Sluit uw lippen niet te veel, bijt op uw partner of verbind uw tong niet scherp. Alle acties van het meisje moeten zacht, zachtaardig en netjes zijn. Promoot de taal niet diep bij de eerste Franse kus - de man vindt dit misschien niet leuk.

Het is noodzakelijk om contact te weigeren als het meisje enkele gezondheidsproblemen heeft, bijvoorbeeld de aanwezigheid van zweren, ontstekingen, infecties. Je kunt een partner infecteren, maar ook niezen of hoesten tijdens het proces, erg opgewonden raken, wat ook de indruk van de eerste kus verpest.

Het is belangrijk om te onthouden dat een jongere niet minder aangenaam moet zijn. Dus het meisje moet de reactie van de partner volgen. Of hij het leuk vond of niet, het zal later duidelijk worden uit zijn gedrag.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want elk meisje is in staat om te leren hoe je een man correct kunt kussen. Het belangrijkste is om consistent te zijn en alle bewegingen soepel uit te voeren.

Een man kussen: 10 basisregels

Mannen en vrouwen zijn heel verschillend. Soms moet je niet doen wat je leuk vindt, maar wat je geliefde leuk vindt. In relaties met vrouwen spelen kussen een vrijwel beslissende rol.

Problemen ontstaan ​​niet alleen in de kindertijd, wanneer jongens bang zijn dat ze niet correct kunnen kussen. Faalangst bij mannen is altijd boven alles. Dit leidt ertoe dat de man naar de adviezen en meningen van anderen luistert en de oprechtheid vergeet, wat het belangrijkste is. Na het volwassen worden, kan een man beginnen te denken dat alles correct is in zijn acties met kussen, maar dit is niet zo.

Regel één: luister niet naar het advies van anderen

De uitzondering is ons artikel. Vraag je vaders en vooral moeders niet hoe ze goed moeten kussen. Je kunt je vrienden om hulp vragen, maar dat helpt je ook niet zo goed. Er is een goede optie - vraag een vriend van je vriendin, maar zelfs hier riskeer je te verliezen, niet te winnen, omdat elke dame haar eigen visie op een perfecte kus heeft. Bovendien kan niemand zeggen dat een dame je niet zal bedriegen. Hier is het de moeite waard om op iets anders te vertrouwen.

Regel twee: alleen eigen ervaring

De meeste mannen begrijpen de geheimen van vrouwen alleen wanneer ze met hen communiceren. In het begin maakt iedereen fouten, dus je moet dit onder ogen zien. Dan word je een goeroe op het gebied van kussen, relaties, intimiteit. Als je het gevoel hebt dat er problemen zijn in het stadium van kussen, helpt alleen oefenen. Ontmoet, kus, probeer, leer van fouten. Alleen op deze manier worden mannen echte profs. Je moet niet vertrouwen op boeken of films, hoewel sommige films over de psychologie van liefde je heel goed een aantal goede tips kunnen geven over hoe je moet kussen.

Regel drie: vraag je vriendin niet om toestemming

Velen zijn al in het begin verloren, wanneer een meisje of vrouw klaar lijkt te zijn voor een kus, maar een man weet niet zeker of hij moet beginnen. Vraag het niet, maar doe het. Dit is de enige manier om te handelen, omdat vrouwen actie van mannen verwachten. Er zijn mensen die zelf het initiatief willen nemen, maar er zijn er nogal wat. Veel geluk zal met je zijn als je zelf begint te handelen. Als je vraagt: "Mag ik je kussen?", Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk een strikt negatief antwoord.

Regel vier: liefde

Als je gewoon van een meisje houdt, dan zal de kus zelf niet zo zachtaardig zijn. Vrouwen weten hoe ze schijn en leugens moeten diagnosticeren, dus een verliefde man zal in dit opzicht altijd zijn beste kant laten zien. Je moet echt verliefd worden om indruk te maken op een dame met een kus. Als je in plaats van liefde een lichte passie hebt, is het onwaarschijnlijk dat een gepassioneerde kus zal slagen, tenzij een vrouw of een meisje natuurlijk diep verliefd op je is.

Regel vijf: gebruik je handen

Je krijgt handen voor een reden. Een kus is een complexe actie die een dame veel plezier geeft als je leert hoe je met je handen moet werken. Strijk over de nek van een vrouw of pak haar bij de taille. Bij de eerste kus is het noodzakelijk om voorzichtig te zijn, maar dan kun je emoties en gevoelens de vrije loop laten en eerst verboden delen van het lichaam aanraken.

Regel zes: haast je niet

Het ritme van de kus is erg belangrijk, zodat je je als man beter kunt aanpassen aan de dame. Beter natuurlijk om niet te haasten. Het is absoluut altijd nodig om in elke situatie langzaam te beginnen. Verder, als een vrouw je laat zien dat je druk en druk kunt verhogen, kun je het doen. Het is onmogelijk om dit te leren, je moet het voelen, maar de gouden regel blijft ongewijzigd - neem je tijd.

Regel zeven: Wees niet onbeleefd

Dit betreft opnieuw het tempo van de kus en de intensiteit. "Ruwe" kussen zijn kenmerkend voor koppels die elkaar al lang hebben ontmoet of zelfs samenwonen, en dan kun je het je alleen in een vlaag van passie veroorloven. Als je elkaar net hebt ontmoet, is het beter om zoiets niet te doen. Niet alle dames houden van vulgaire kussen, eerder een minderheid.

Regel acht: focus niet op de taal

Als het zo is dat je al weet hoe je moet kussen, dan kan teveel vertrouwen een wrede grap met je maken. Je kunt je een man voelen, als je een te natte kus bent begonnen. Nogmaals, niet alle meisjes vinden dit leuk. Je komt hier zeker aan toe als je geen haast hebt. Misschien houdt de dame helemaal niet van zoenen in het Frans. Het is beter om terughoudend, maar vastberaden te zijn dan ongebonden en beroofd van alle respect. Het is niet eens het feit van de taal zelf, maar dat je onvoorzichtig bent. Hierdoor falen de meeste mannen zelfs in het stadium van kussen, om nog maar te zwijgen van nog meer.

Regel Negen: Let op jezelf

Een dame wil alleen een man kussen als hij geen slechte adem heeft en er aangenaam uitziet. Uiterlijk, parfum - alles moet aangenaam en onopvallend zijn. Zorg voor je gezondheid en lichaam zodat alles op het hoogste niveau is. De strijd tegen complexen begint met werken aan jezelf. Word beter door te sporten en op tijd naar de dokter te gaan. Alles komt goed.

Regel tien: wees vriendelijk en neem contact met aanraking

De kus wordt voorafgegaan door een aangenaam gesprek, nabijheid ten opzichte van elkaar. Daarom is het nodig om een ​​partner te "tasten", die bijvoorbeeld eerder fysiek contact heeft gemaakt met handaanrakingen. Wees ontspannen, spreek over aangename onderwerpen. Kijk in de ogen van een meisje of vrouw, breng haar niet in verlegenheid. Aanraking zou de norm voor haar moeten zijn. Pas daarna kun je beginnen met zoenen.

Onthoud het belangrijkste punt: alles moet consistent zijn. Soms is dit nauwelijks merkbaar, maar in de meeste gevallen gebeurt alles volgens hetzelfde patroon. Echte macho's hebben geen haast - dit is een waarheid die verborgen is voor onervaren mannen.

Wees jezelf. Angst hier is je directe vijand. Uiteindelijk, als je je zorgen maakt, vertel het dan eerlijk aan de dame - ze kan het waarderen. Eerlijkheid vereist inderdaad vaak veel moed. Veel geluk op het gebied van de liefde en grote overwinningen voor jou. Succes en vergeet niet op de knoppen en te klikken

Op ons kanaal in Yandex.Zen staan ​​altijd de meest interessante artikelen over dit onderwerp. Vergeet je niet te abonneren!

Eerste fase

1. Het eerste wat je moet doen is je lippen voorbereiden. Lippen zijn onze belangrijkste tool die we gebruiken om te kussen. Daarom moeten ze aangenaam en ontspannen zijn. Om lippen aangenaam te maken, moet je hun kloven vermijden en indien nodig hydrateren, er zijn veel verschillende manieren.

2. Ik denk dat dit voor iedereen begrijpelijk is, maar je kunt het je nog herinneren! Zowel uit de mond als uit het lichaam mag geen onaangename geur zijn. Als je dit moment mist, zul je hoogstwaarschijnlijk zonder kus worden gelaten.

3. Met alle uiterlijk moet je je vriendelijkheid, openheid tonen. Je gebaren moeten soepel zijn, je lichaam moet zonder samentrekking zijn, volledig ontspannen. Handen en voeten mogen in geen geval worden gekruist. Je moet meer glimlachen en in het gezicht van je gekozen persoon kijken, en nooit negatieve emoties op je eigen gezicht tonen.

4. Ga nu verder met subtiele manoeuvres! Je moet de barrière van aanraking passeren. Dat wil zeggen, om ervoor te zorgen dat je aanrakingen bekend zijn bij je partner, en hem geen schaamte veroorzaken. Dit proces moet geleidelijk zijn, raak eerst voorzichtig de hand aan, dan kun je verwerven. Dit moet rustig gebeuren en niet op deze extra aandacht focussen. Hier kunt u uw verbeelding aanzetten en uw eigen methoden bedenken om deze barrière te overwinnen.

Tweede fase

1. Laten we het nu over het proces zelf hebben! Wanneer u de tijd en plaats hebt gekozen, gaat u verder. Kantel je hoofd langzaam naar je partner toe, zodat je lippen elkaar uiteindelijk raken. Strek tegelijkertijd je lippen een beetje naar voren, zolang ze ontspannen blijven. Bij de eerste aanraking van je lippen, sluit je je ogen en richt je je aandacht alleen op de sensaties die bij de lippen horen.

2. Kus nu zachtjes en langzaam, met je twee lippen, elke lip van je gekozen. Na deze kus, die twee tot vier seconden moet duren, leun je achterover zodat er tussen je lippen een opening van drie tot vier centimeter is.

3. Nadat je achterover leunt, open je je ogen voorzichtig en kijk je in de ogen van je partner. Dit is een heel belangrijk punt! Kijkend in het gezicht, moet u bepalen of u verder wilt gaan of wilt pauzeren. Hoe dit te bepalen? Als je partner alles leuk vond, dan kan er op zijn gezicht een glimlach zijn of een eenvoudige blik, alsof hij door je heen gaat. Hij kan zijn hoofd en ogen van verlegenheid afwenden - dit is normaal. Als het gezicht begon te draaien, een ontevreden uiterlijk had, dan moet je stoppen.

4. Als je uit de vorige stap ziet dat alles goed gaat, ga dan opnieuw naar de kus op een van de lippen van de partner. Kus op zijn beurt de bovenlip en de onderste, terwijl je de kans krijgt om je lippen te kussen.Deze afwisseling van kussen op de lippen is de klassieke versie van een kus. Houd van tijd tot tijd de reacties van je partner in de gaten, die je vertellen wanneer je moet stoppen. Als je iets meer wilt, kun je een Franse kus in de strijd brengen, wat wordt gedaan met behulp van de taal. Hoe het correct te doen, kunt u lezen in ons artikel, getiteld "Hoe te kussen met de taal", dit artikel vindt u in ons zijmenu.

Het is dus alsof we de basisregels hebben uitgezocht om te weten hoe we goed kunnen kussen.

Hoe je correct leert kussen

Praten over "volwassen" kussen. Mee eens, je wilt altijd voor je partner staan ​​in het best mogelijke licht, laten zien waar je toe in staat bent, je soms zelfs verrassen. Immers, als ervaren Casanovs altijd proberen hun vaardigheden aan te scherpen, wat kunnen we dan over ons zeggen, over stervelingen en gewone mensen, verlangen naar tederheid en genegenheid, of over degenen die deze duizelingwekkende "kus" van plezier nog niet hebben ervaren?

Hoogstwaarschijnlijk heeft niemand van jullie ooit aandacht besteed aan het kussen dat we meerdere keren per dag kusten. Van de vroege kindertijd tot het einde van het leven, kussen we onze ouders, kinderen, geliefden en zelfs onze geliefde dieren. Met een kus kun je je liefde, passie, genegenheid, tederheid, dankbaarheid uitdrukken, je toestemming uitspreken, een wapenstilstand verklaren, in het algemeen, veel verschillende gevoelens.

MirSovetov biedt aan om te praten over "volwassen" kussen. Mee eens, je wilt altijd voor je partner staan ​​in het best mogelijke licht, laten zien waar je toe in staat bent, je soms zelfs verrassen. Immers, als ervaren Casanovs altijd proberen hun vaardigheden aan te scherpen, wat kunnen we dan over ons zeggen, over stervelingen en gewone mensen, verlangen naar tederheid en genegenheid, of over degenen die deze duizelingwekkende "kus" van plezier nog niet hebben ervaren? Mensen hebben de neiging om te leren kussen om aan hun natuurlijke behoefte te voldoen. Deze behoefte is even reëel als de behoefte aan eten, drinken, liefde, een constante verbinding met internet ...

Deze behoefte aan passie en de behoefte om iemand aan te raken, om je geliefde te omarmen, leidt meestal twee mensen naar elkaar. Het verlangen naar menselijk contact vindt plaats op aandringen van instinct, het komt vanzelf en kan niet worden verklaard. Desondanks kan de kussentechniek worden verklaard. En iedereen kan leren kussen.

De kunst van het kussen

Dus, wat te doen zodat de eerste "volwassen" kus voor altijd door jou en je gekozen zal worden herinnerd?

Wees niet verlegen. Het feit dat je misschien nog nooit hebt gekust, betekent nog niets. Geloof me, dat je hoofd draait, je knieën trillen en je handpalmen plotseling zweten - dit zijn slechts tekenen dat je echt verliefd bent. Dit is niets vergeleken met het emotionele en fysieke plezier dat je krijgt van de eerste kus.

Maak de omgeving zo mogelijk intiem en romantisch. Kaarsen of gedimde lampen zijn perfect.

Vergeet je adem niet. Een slechte adem kan elk meisje ontmoedigen om te kussen. Als je geen tijd hebt om je tanden te poetsen, komen kauwgom, een appel of verschillende takjes peterselie je te hulp.

Bevries tijdens een kus niet in één pose. Steek zachtjes een hand door het haar van de partner, raak zijn oren aan, streel zijn schouders, rug.

Zwijg niet. Als je kust, betekent dit niet dat je als een vis stil moet zijn. Vertel je geliefde (of geliefde) iets zachtaardig en aangenaam.

Zeef niet, wees ontspannen. Strakke lippen kunnen integendeel je partner wegduwen, of hij zal denken dat hij je enig ongemak bezorgt.

Stop niet bij één soort kus. Veel mannen geven de voorkeur aan een "Franse" kus, of omdat het ook een "natte" kus wordt genoemd. Geloof me, zacht bijten en zuigen op de lippen van een partner kan hem nog opgewondener maken dan alleen maar "communiceren" met je tong.

Hoe te begrijpen dat het meisje al "rijp" is voor een kus? Je gelooft het misschien niet, maar vaker wel dan niet brandt ze van ongeduld en wacht ze tot haar uitverkorene haar eindelijk durft te kussen? Meestal gebeurt dit omdat een man niet heel lang moed kan verdragen, zichzelf hier een tijdje in zet en ongemakkelijke situaties creëert. Als een meisje je in de ogen kijkt en niet probeert weg te kijken - maakt ze je duidelijk dat ze klaar is om te kussen, en niet meer moet trekken.

Vrouwen, die trouwens niet altijd waar zijn, geloven dat je met een kus van een man kunt bepalen wat voor karakter hij heeft, hoe geschikt hij is en of hij het waard is om een ​​intiemere relatie met hem aan te gaan. Maar je bent niet bang om jezelf te tonen, open je geliefde.

Hoe kan ik bepalen of je goed kunt kussen?

Het belangrijkste is om de reactie van de partner te volgen. Hoogstwaarschijnlijk wekt dit meer mannen dan vrouwen op. Als een vrouw zacht kreunt of met plezier wordt meegevoerd in de afgrond van je grenzeloze kus - dit is onmiddellijk merkbaar en je zult zeker begrijpen dat je niet in een puinhoop bent beland. Als je partner eruit ziet alsof ze zit bij een lezing over filosofie - denk erover na wat je moet doen om ermee te beginnen? Vergeet niet dat er niets beter is dan het gewenste resultaat bereiken met vallen en opstaan, hetzelfde geldt voor de vraag hoe je moet leren kussen. Vandaag heb je misschien geen mooie kus gekregen, maar morgen, rekening houdend met alle nuances, kus je je geliefde zodat ze klaar is om met plezier te ontploffen ... Vrouwen kunnen doen alsof en bedriegen, maar tijdens de kus vergeten ze meestal hun vaardigheden, en verbergen hun gevoelens niet.

MirSovetov adviseert u aandacht te besteden aan enkele "tekenen" die u duidelijk zullen vertellen dat u een beetje moet kussen. Als een meisje bijvoorbeeld haar mond sluit, wordt afgeleid, wegkijkt of, God verhoede, in slaap valt in al uw speeksel, dan is dit het eerste teken dat u iets verkeerd doet. Als ze onmiddellijk na de kus vraagt ​​naar de laatste politieke nieuwsrapporten, of iets vervelends zegt, laat je weten dat je als 'kusser' geen interesse in haar hebt - ga je gang, neem al je verbeelding op en ga naar de overwinning - oefen, oefen en oefen opnieuw !

De grootste fout met een kus

Je bent je partner vergeten. Je wilt alleen voor jezelf kussen, veel plezier krijgen, en je denkt dat omdat je deze kus leuk vindt, je partner er ook van zal houden. Maar MirSovetov wil je eraan herinneren dat ze ook voorkeuren, gevoelens, verwachtingen heeft en dat je het heel verkeerd zult doen als je ze negeert.

Als je denkt dat je wijd open mond alle verwachtingen van je geliefde zal overschaduwen, dan vergis je je opnieuw diep. Je moet natuurlijk niet in je lippen knijpen, alsof je een partijdige bent, en je zult het aan niemand vertellen - probeer een compromis te vinden, je partner zal zeker laten zien hoe ze graag kust. Vergelden en zij zullen u op hun beurt antwoorden.

Hoe leer je beter te kussen?

Practice. Train. Alles komt met ervaring. De beste manier om te leren kussen, is via je eigen verbeelding. Je fantasie kan soms zo doen dat je niet eens meteen beseft dat deze gepassioneerde kussen geen verbluffende realiteit zijn, maar alleen je verbeelding.

Dus leun achterover en ontspan. Stel je het onderwerp van je aanbidding voor. Stel je voor hoe je haar nadert, steek je hand in haar haar, terwijl je zacht begint te kussen. Het belangrijkste is om meer emoties en gevoelens in zo'n fantasie te investeren. Hoe helderder het beeld - hoe beter voor u, omdat u geen tijd hebt besteed aan het repeteren tevergeefs.

En ten slotte zal MirSovetov praten over een belangrijk punt! Alleen leren kussen op de lippen is niet genoeg. Bij personen van het zwakkere geslacht zijn er veel erogene zones. Dankzij onze alomtegenwoordige sociologische onderzoekers is bekend dat 97 procent van de vrouwen uit een kus in de nek direct opgewonden zijn en soms bijna een orgasme bereiken. Al met al is het de moeite waard dat je je geliefde benadert, stevig van achteren knuffelt, haar haar naar achteren duwt en haar zachtjes kust. Wanneer een meisje een hete man in haar nek, zijn knabbels en kussen voelt ademen, is ze gewoon klaar om op te lossen in haar armen!

Een kus is gelukzaligheid, waarin de zielen van geliefden zich verenigen. Wees niet bang om te experimenteren. Kus je geliefde zoals je hart je vertelt. Je zult altijd de herinneringen aan zulke kussen bewaren.

Video! De droge theorie "Hoe te leren kussen" zal je nooit de gelegenheid geven om alle vreugde en opwinding te voelen die wordt overgedragen wanneer de kus tot leven wordt gebracht. Je kunt zien hoe je kust, zie een vrij duidelijk voorbeeld van een tedere en gewoon mooie kus (die trouwens twee en een halve minuut duurt) in de video "Demon vs Heartbreaker - You are my high".

Hoe kussen? Hartstochtelijk leren kussen (+ video)

Wat is een kus? Over de kus als zodanig is al veel gezegd en getoond. In films en in het leven, in romans en in tijdschriften - overal kussen mensen. Dit fenomeen is begrijpelijk, omdat een kus, als niets anders, de genegenheid en de houding van mensen tegenover elkaar kan uitdrukken. Maar, zie je, een kus is een kus van tweedracht, en natuurlijk is een platonische kus anders dan een gepassioneerde.

Hieronder zullen we vertellen (en laten zien - aan het einde van het artikel zijn demo-video's), hoe correct te kussen en voor welke gevallen dit of dat type kus geschikt is. Leren kussen is heel eenvoudig!

Voor de kus

Om alleen aangename en opwindende herinneringen te kussen, moet je eenvoudige regels volgen.

Bereid je lippen voor op een kus. Je sponzen moeten glad en aangenaam zijn. Inderdaad, je moet toegeven dat verweerde en uitgedroogde lippen er onaangenaam uitzien en niets dan walging veroorzaken. Daarom moeten zowel mannen als vrouwen voor hun lippen zorgen, waardoor ze aantrekkelijk worden. Hier zijn slechts een paar manieren om je lippen voor te bereiden op een kus:

maak een peeling of lip scrub met bruine suiker,

hydrateer je lippen met een speciale lippenbalsem,

ontspan en scheid je lippen voor een directe kus.

Zie er vriendelijk en verleidelijk uit. Soms kunnen onze gebaren en gezichtsuitdrukkingen zelfs meer zeggen dan woorden. Probeer daarom je armen niet te kruisen, raak je gezicht niet aan, kijk alleen in de ogen en glimlach. Wees tegelijkertijd voorzichtig - vang de lichaamstaal van de partner, luister meer en spreek minder, en dan zul je waarschijnlijk begrijpen of hij je leuk vindt of niet.

Overwin de barrière van aanraking. Tijdens de communicatie kunt u, als bij toeval, de hand of schouder van een partner aanraken. Leer het voorzichtig te doen. De ideale manier is om handen vast te houden, zoals veel paren doen. Als alles goed gaat, kus je partner op de wang. Als je lippen dichter bij je oor zijn, blijf dan zoenen en volg de reactie van je partner.

Kijk naar de lippen van de partner. Om oogcontact te houden, kijk niet alleen naar de ogen, maar ook naar de lippen van de partner. Vergeet niet te glimlachen terwijl je vriendelijkheid uitstraalt. Het is raadzaam om dit discreet en oprecht te doen, omdat het geen feit is dat uw partner geen soortgelijk artikel heeft gelezen.

Kom dichter bij je partner. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en uw hoofd een beetje buigen. Doe het soepel, onopvallend, positioneer jezelf ervoor zodat jullie beiden comfortabel zijn. En vergeet niet in de ogen te kijken!

Tedere kus

Hij is ongewoon sensueel en romantisch en stelt je in staat elkaar beter te begrijpen en te voelen dan andere soorten kussen. Hieronder, zelfs in theorie, zullen we je vertellen hoe je correct kunt kussen, plezier geven aan onszelf en onze partner. Je moet het gewoon in de praktijk controleren! Laten we beginnen:

In contact met de partner, strek uw lippen lichtjes uit en bedek uw ogen. Span uw lippen niet en strek ze niet te ver. In dit geval worden ze gespannen, wat overeenkomt met een platonische, en niet een sensuele kus.

Raak de boven- of onderlip van de partner voorzichtig aan. Dan kunt u achterover leunen, maar niet meer dan 3 cm.

Open je ogen en glimlach. Alleen op deze manier zullen je opvattingen samenkomen en zul je begrijpen of het de moeite waard is om vandaag door te gaan of genoeg is. Als u nog steeds moet doorgaan, gaat u naar de volgende stap.

Kus de onder- of bovenlip van de partner opnieuw. Probeer de lip van de partner tussen je lippen te maken en knijp een beetje in je lippen. Weet je niet zeker hoe je een man moet kussen? Op dit moment kunt u trainen op uw wijsvinger: knijp in uw wijsvinger met uw lippen - op deze manier bepaalt u niet alleen de compressiekracht, maar kunt u ook de spieren van de lippen trainen zodat u beiden zich goed voelt.

Ga naar de andere lip. Als je de onderlip hebt gekust, kun je doorgaan naar de bovenlip. Het principe is hetzelfde - grijp de lippen van een partner met je lippen en kus ze zachtjes, alsof ze zuigen.

Frans of liefde kus hartstochtelijk

Dit is een sensuele diepe kus wanneer een van de partners de taal van de ander raakt met zijn tong. Zo'n kus stimuleert de lippen en tong, evenals de hele mondholte als geheel - al deze zones zijn erg gevoelig voor aanraking. Hieronder zullen we je in detail vertellen hoe je de tong correct kunt kussen.

Raak je lippen aan en probeer ze en tong aan te raken. Het zal hem duidelijk worden dat je zinspeelt op een Franse kus. Als de partner dit niet begreep, is de wens om een ​​Franse kus te proberen echt de moeite waard voor betere tijden.

Open je mond en probeer je tong in de mond van je partner te duwen. De uiteinden van je tong moeten elkaar raken en tegen elkaar wrijven. Daarna kunt u de taal terzijde schuiven.

Ga door naar de volgende fase van de kus. Open je mond opnieuw, maar probeer deze keer de tong zo diep mogelijk te duwen zodat het grote oppervlak van de tong contact maakt.

Raak je handen aan zijn gezicht terwijl je je vingers in zijn haar houdt. Haal diep adem en kus dan het zuigen van zijn lippen alsof je erg dorst hebt en je niet genoeg kunt krijgen - precies de juiste manier om de sukkel te kussen. Blijf zuigen en op zijn lippen bijten. Leer het op een natuurlijke manier te doen zonder opnieuw te spelen.

Beëindig de kus met zachte aanrakingen. Blijf kussen, maar zachtjes - om wat understatement en verlangen om je weer te kussen achter te laten.

Hieronder kun je een video bekijken over hoe je zuigen goed kunt kussen.

Platonische kus

Dit is een kus van genegenheid. Het moet niet zo diep zijn als Frans en zo romantisch als zacht. dus:

Kantel je hoofd een beetje en kom dichterbij. Draai in de richting waarin je je partner wilt kussen.

Trek je lippen uit. De lippen moeten veel sterker worden uitgetrokken dan met een zachte romantische kus. Hoe weet je wat je goed doet? Probeer de lucht te kussen. Heb je het geluid gehoord? Dus hier, wanneer u de lippen of wang van uw partner kust, hoort u een sonore en niet-bindende "klap".

Niet blijven hangen. Een platonische kus zou niet lang moeten duren. Anders is dit helemaal geen platonische kus. Leer de ideale duur te voelen voor zo'n kus: het moet zo lang duren als de "smack" wordt gehoord. Bovendien is het in sommige gevallen mogelijk om de huid van de partner niet aan te raken, maar een kus te imiteren.

Problemen met kussen, en wie heeft ze niet?

Slechte kusjes. Ja, het gebeurt. Vriendelijk, attent, sociaal, maar weet niet hoe te kussen. Wees niet ontmoedigd. Ooit wist je niet hoe je moest kussen, maar op de een of andere manier leerde je correct te kussen! Onbekwame mensen zullen uiteindelijk leren om op zijn minst sukkelig te kussen, maar je zult maximale tact en geduld moeten tonen.

Hij is langer of korter. Heeft de nek pijn van het constant omhoog moeten brengen van uw hoofd of omgekeerd? Deze problemen kunnen worden opgelost. Je kunt kussen terwijl je zit of bijvoorbeeld liggend.

Handige tips

Wees hier nu. Een kus is geen plezier als je bezig bent met iets anders. Laat de vragen even staan: "hoe zie ik eruit", "stroomde de mascara niet", "waar denkt hij nu aan", "houdt hij van", "doe ik alles goed". Por niet rond in jezelf, maar geniet gewoon van het moment.

Haast je niet. Als je nog niet zo lang geleden aan het daten bent, haast je dan niet om hartstochtelijk te kussen met je tong. Volg de gezichtsuitdrukkingen en wensen van de partner, misschien nog niet klaar voor dergelijke kussen.

Practice. Twijfel niet aan je vermogen om te kussen. Kus zoals je weet, alleen met oefening kun je leren kussen en zuigen en 'op de gebruikelijke manier'.

En ten slotte: maak geen misbruik van de taal en dwing deze niet in de mond van de partner, vooral als u al lang vertrouwd bent. Sommige zijn tenslotte onaangenaam wanneer ze "teveel taal" kussen.

Correct kussen: video

Eerst een video over hoe je NIET moet kussen. De video is in het Engels, maar hier is alles duidelijk en zonder woorden!

Geweldige video met zowel gewone zachte kussen als gepassioneerde kussen die zuigen:

Morele training i

Wat de kus zal zijn: gepassioneerd of teder, oosters of Frans - maakt eigenlijk niet uit. Mensen die een relatie hebben, denken niet na over hoe ze een man correct kunnen kussen - ze kussen gewoon. En dit is de eerste gedachte die moet worden geleerd en in gedachten moet worden gehouden. U hoeft niet bang te zijn voor fouten of "verkeerde taalbewegingen". Het is angst die een persoon boeit en voorkomt dat een sensuele, wederzijds gewenste kus gebeurt.

Een heel goede tactiek voor een kus is eerlijkheid. Een meisje kan haar jongeman veilig vertellen dat ze nooit heeft gekust of gewoon niet weet hoe ze het moet doen. Er is niets schandelijks in dergelijke bekentenissen. Ze zijn absoluut normaal, omdat mensen niet hoeven te voldoen aan een soort van "internationale normen voor de eerste kus" (en ze bestaan ​​gewoon niet).

Als een man geen milde mate van dementie heeft, zal hij geenszins een meisje voor de gek houden vanwege onschuld. Bovendien zal een staande man altijd zijn geliefde ondersteunen en haar alles leren wat ze wil - of het nu vissen is of gepassioneerde kussen.

Er zijn enkele basistips met betrekking tot morele voorbereiding:

 • vertel de man van tevoren over je onervarenheid,
 • zoveel mogelijk ontspannen
 • concentreer je op je eigen gevoelens.

In sommige gevallen kan angst niet worden overwonnen vanwege diep moreel ongemak. Maar de meeste mensen moeten gewoon openhartig praten met hun soulmate en daarna gaat alles "als een uurwerk".

Uiterlijkvoorbereiding 2

De man zal tijdens zijn eerste kus niet naar de millimeter puist van zijn geliefde kijken. Maar meisjes, helaas is het onmogelijk om dit te bewijzen. Zelfs die dames die begrijpen dat ze tevergeefs bezorgd zijn, kunnen hun emoties niet aan.

Daarom moet je je vóór een kus voorbereiden, zodat je je uiteindelijk op je gemak en zelfverzekerd voelt. Het belangrijkste gebied is het gezicht. Omdat het meisje maximaal ongemak ervaart vanwege het feit dat de man een soort "probleem" in de buurt kan zien. Natuurlijk zal hij hier geen aandacht aan schenken met een waarschijnlijkheid van 99,99%, maar het is beter om het veilig te spelen.

Welke factoren van uiterlijk zijn het waard om op te letten:

 • Lips. Als ze pellen en gebarsten zijn, is kussen gewoon onaangenaam. In dit geval zullen beide deelnemers aan de kus ongemak ervaren. Daarom moet je voor het "moment X" je lippen boenen en hydrateren. Scrub kan onafhankelijk van suiker en honing worden gemaakt, omdat een vochtinbrengende crème gewone hygiëne gebruikt.
 • Leer. Een ander belangrijk punt voor meisjes. Om je zelfverzekerd te voelen, moet je over de blauwe plekken onder de ogen schilderen, camouflagestift op puistjes of ouderdomsvlekken aanbrengen. Het hele gezicht kan worden bedekt met een dunne laag foundation. Het product moet een matte of semi-matte afwerking hebben, omdat het anders op het gezicht van de man kan worden afgedrukt (het is beter om deze factor vooraf te controleren door een telefoon op uw gezicht te bevestigen). Over het algemeen is het wenselijk dat de huidskleur gelijkmatig is. Als een persoon al in uitstekende staat is, hoeft er niets met hem te worden gedaan.
 • Wenkbrauwen. Het is voldoende om ze gewoon te plukken. Ook hier weer een grappig moment, want de man zal de kleine haartjes niet opmerken, maar het meisje zal er constant aan denken. Om dezelfde reden is het de moeite waard om de antennes kwijt te raken, vooral als de dame vanwege hen periodiek wordt verward met Mikhail Boyarsky.

Meer informatie over hoe je de taal correct kust, volg in ons artikel de link.

Doe niet alles op je gezicht dat niet aan een make-uptas is gelijmd. Veel meer zou een man het niet leuk vinden dat zijn eens jonge en mooie metgezel eruit zag als een ouder wordende travestiet dan dat ze een ongelijke huidskleur of ongeverfde wimpers had.

Belangrijk! Geen lippenstift. Zelfs als het een supermodieus mat product is dat helemaal niet bedrukt en op zijn lippen zit, zodat het niet eens kan worden afgeveegd met een rasp voor gerechten. Het zal ongemakkelijk zijn voor de man om de make-up van zijn vriendin te bederven (en hij zal ook bang zijn dat de lippenstift op zijn lippen zal kruipen). En natuurlijk, na de eerste kus, zal een tweede, derde gebeuren, en tegen het einde van de avond zal het meisje de Joker in de spiegel zien in plaats van haar spiegelbeeld.

Een ander punt dat niet kan worden genegeerd, is de geur. De deodorant moet ten minste worden gebruikt vanuit goede menselijke motieven. Uit opwinding zal het meisje waarschijnlijk zweten, en wanneer ze dit begrijpt, zal ze nog meer gaan zweten. Dan is het onwaarschijnlijk dat het de kus zal bereiken - een maximale run naar de dichtstbijzijnde toiletruimte en een poging om de oksels te drogen met een handdroger.

Voordat je kust, is het raadzaam om niet iets te eten dat het optreden van halitose kan veroorzaken. Als een goede moeder aanbiedt haar kenmerkende borsch met knoflook te eten, dan moet je weigeren. Zelfs kauwgom onderbreekt de geur en nasmaak niet, dus de kus wordt onaangenaam.

Raak niet betrokken bij koolzuurhoudende dranken. De meisjes zijn natuurlijk prinsessen, maar het verlangen om te boeren door de opgehoopte gassen erin is aan geen enkele koninklijke dynastie voorbijgegaan. Boeren tijdens een kus ontmoedigt duidelijk de morele houding ten opzichte van romantiek.

Sfeer voor de eerste kus 3

Veel meisjes vragen zich af wanneer, waar en hoe ze een man het beste kunnen kussen. Als dit de eerste kus is, is het het beste om een ​​afgelegen instelling te kiezen. Het is niet nodig dat iemand het verantwoordelijke proces afleidt. Daarom is een kus in een lawaaierig bedrijf (vooral een ruzie) een optie om de intimiteit te beschamen in plaats van te genieten.

Plaatsen voor de eerste kus:

 1. Het appartement is een man of een meisje. Het is ongewenst dat ouders op dit moment in het appartement aanwezig zijn. Ze kunnen kloppen en, zoals gewoonlijk gebeurt volgens de wet van gemeenheid, zullen ze het op het meest pikante moment doen. Als beide partners bij familieleden wonen en niet alleen thuis zijn, is het het beste om niet te stint en een goedkope hotelkamer te huren. Dit geldt vooral als het koppel mentaal bereid is om de kus voort te zetten.
 2. 'S Avonds parkeren. Forceer een man niet met geweld in een donkere ruimte. U moet van tevoren een afspraak maken in het park en de meest rustige en afgelegen plek kiezen. Zo romantisch mogelijk kun je kussen bij de fontein, onder de lamp en in elke andere sfeervolle hoek. Het belangrijkste is dat er een minimum aan mensen (en vooral schreeuwende nieuwsgierige kinderen) in de buurt zou moeten zijn.
 3. Motor schip. Dit is een zeer romantische plek, maar helaas is het moeilijk om een ​​hoekje op de boot te vinden. Nog steeds het proberen waard. Ook is een brug en in het algemeen elke plaats in de buurt van een rivier of meer geschikt. Natuurlijk moeten punten ver van de stad niet worden bezocht met een nauwelijks bekende man, maar als de partner constant en beproefd is, waarom niet.

Elke "straat" optie kan veilig worden weggegooid, als de straat winter is en -30. Kussen tijdens een sneeuwval is onmiskenbaar romantisch, maar je moet dit snel en in warme donsjacks doen. Het blijkt vaak dat het liefdesmoment meer lijkt op een onhandige dans van twee ijzige sneeuwmannen.

Maar nogmaals, het is de moeite waard eraan te denken dat alle beschreven "regels" zeer voorwaardelijk zijn. Als je 's middags op een drukke laan wilt kussen, waarom dan niet? Soms kan het "zelfde" moment worden gemist tijdens het wachten op de "geschikte".

Verschillende zoentechnieken 4

Alle kussen kunnen worden onderverdeeld in 3 categorieën: snel, zachtaardig, romantisch en hartstochtelijk erotisch. Er is nog steeds de categorie 'onhandig', maar meestal is iedereen daar bang voor.

Snelle kusjes zijn het gemakkelijkst uit te voeren. Het is voldoende om je lippen letterlijk aan te raken met vreemden, bepaalde manipulaties uit te voeren (het is heel goed mogelijk zonder een tong) en met een gevoel van voldoening weg te gaan van het gezicht van de partner. Manipulaties kunnen van alles zijn. Je kunt op je lip bijten, maar het is heel belangrijk om het zo zacht en voorzichtig mogelijk te doen. Je kunt nog steeds dezelfde lip tussen je lippen knijpen en deze voorzichtig met de punt van je tong vasthouden. Een snelle kus kan gemakkelijk veranderen in een romantisch of gepassioneerd. Natuurlijk, indien gewenst door beide partners.

Veel mensen vragen zich af hoe ze tomaten kunnen kussen. Het antwoord is op geen enkele manier. Dit is iets uit de serie "Hoe leer je een banaan blazen". Maar met bananen is het in ieder geval duidelijk - ze zijn vergelijkbaar van vorm. Helaas of gelukkig verschilt het menselijk lichaam van groenten en fruit. Het is op zijn minst mobiel.

Het is onwaarschijnlijk dat een partner gelijkmoedigheid vertoont van een tomaat of een bananenextract wanneer een meisje op zijn lip bijt (of wat erger is).

De kus moet natuurlijk zijn. Het is niet nodig om erover na te denken, over de bewegingen van je tong of lippen, je moet je gewoon overgeven aan emoties en je eigen gevoelens. Het enige dat belangrijk is, is mobiliteit en gebrek aan uniformiteit in bewegingen (als het gaat om een ​​lange kus).

Tedere romantische kus 5

Voor zo'n kus moet je de juiste stemming hebben. Het is zeer wenselijk om geïnspireerd te worden door je partner, geïnspireerd te worden door zijn woorden en daden. Tederheid overbrengen met uw aanraking. Alle aanrakingen moeten zacht en soepel zijn. Voor een kus kun je je haar aanraken, de handen van je vriendje in de jouwe nemen, hem knuffelen. Om te beginnen kun je op de wang of neus kussen om een ​​verlangen naar intimiteit uit te drukken.

Waarschijnlijk zal de man zelf de vrijheid nemen en de eerste zijn die de lippen van zijn geliefde bereikt. De taak van het meisje is in dit geval om de kus te beantwoorden en zijn bewegingen te dupliceren. Als een man alleen met zijn lippen kust (zonder een tong), is het niet nodig om te haasten en hem de vaardigheden te laten zien die zijn opgedaan met tomaten.

Een meisje kan heel goed het initiatief nemen. Reik hiervoor naar je lippen, knuffel in de nek of in de taille. De eerste aanraking moet zacht en luchtig zijn. Dan kun je assertiviteit tonen, maar je hoeft het niet te overdrijven. Op een gegeven moment moet de tong met de lippen worden verbonden. Dit wordt gepast zodra een gewone kus begint te storen. De taal moet worden aangeraakt op de taal van de partner, maar zonder enthousiasme. De ideale optie is soepele, glijdende bewegingen.

Belangrijk! Probeer in geen geval uw tong zo diep mogelijk in de mondholte te duwen - dit is onaangenaam.

Gepassioneerde erotische kus 6

Deze optie is geschikt voor meisjes die, ondanks hun onervarenheid, een gepassioneerd temperament hebben. Een gepassioneerde erotische kus, zoals seks, vereist voorspel. De partner moet worden aangeraakt: voorzichtig, maar opwindend. Voor een kus kun je zijn nek strelen met lippen en tong, zijn buik aanraken, zijn handen aaien. Het lichaam van het meisje, haar uiterlijk, humeur - alles moet matige erotiek en speelsheid vertonen.

Een kus kan in eerste instantie schokkerig zijn. Dat wil zeggen, je moet je lippen aanraken aan de lippen van een partner en dan een stap achteruit doen. Dit is een spannend spel waarbij een persoon een kus waarneemt als iets dat het bewustzijn opwindt. Zelfs als het meisje helemaal niet weet hoe ze moet kussen, moet ze niet bang en beschaamd voor zichzelf zijn. In passie, de belangrijkste aanraking, sensualiteit en schenking van een partner. Als een man deze passie deelt, komt alles zeker goed.

U kunt de taal op elk gewenst moment verbinden. Het is noodzakelijk om de lippen te likken, vervolgens de tong in de mond te laten lopen en de mondholte te "verkennen", zonder te diep te klimmen. In zo'n kus is het gepast om op je lip te bijten. Het meisje hoeft niet bang te zijn om haar partner overal aan te raken als ze wil doorgaan en klaar is voor een meer intieme relatie.

Belangrijk! Je kunt afwisselend de boven- of onderlip van de man kussen, en ze vervolgens likken en een beetje bijten. Het is heel opwindend.

En natuurlijk moet je je ogen sluiten tijdens de kus. Het helpt echt om naar je eigen emoties te luisteren en te begrijpen hoe je een man correct kunt kussen.

How to Kiss: Best Kissing Tips for Guys and Girls

Oprechtheid

Omdat een kus een soort contact is, waardoor gevoelens en emoties worden uitgedrukt, is het de moeite waard om te begrijpen dat gewone behendigheid en vaardigheden niet genoeg zijn. Voordat je kust, is het belangrijk dat je bepaalt of je dat wilt. Als dit advies wordt verwaarloosd, zal de kus verstoken zijn van sensueel plezier, het zal kunstmatig zijn.

Adem

Zorg ervoor dat je adem vers is voordat je kust. Zelfs als je niet eerder hebt gegeten, niet hebt gerookt of je tanden hebt gepoetst, is het raadzaam om een ​​speciale verfrisser of kauwgom bij de hand te hebben.

Bij het kussen van een man speelt de pose ook een belangrijke rol. Sta niet, zoals een pilaar, zijn gezicht en haar aan, streel zijn nek, rug, oren, schouders.

Verscheidenheid

Kusjes staan ​​bekend om hun variëteit. Blijf daarom bij geen enkele vorm stilstaan. Experiment. Het bijten en zuigen van lippen kan bijvoorbeeld ook worden beschouwd als een van de opties voor een kus, die de jongeman zeker veel plezier en nieuwe sensaties zal geven.

Relaxedness

Als deze kus de eerste in je leven wordt, is het belangrijkste om je geen zorgen te maken en niet verlegen te zijn. Probeer te ontspannen en te genieten van de nieuwe sensaties!

Zoals je kunt zien, is er absoluut niets mis met kussen. Vertrouw op jezelf en dan zul je zeker slagen! Veel geluk

Bekijk de video: 10 BESCHAMENDE ACTIES VAN OUDERS! (April 2020).