Beoordelingen van patiënten en schoonheidsspecialisten

Moderne vrouwen zijn in toenemende mate geïnteresseerd in een procedure als biorevitalisatie, waarvan de beoordelingen niet altijd eenduidig ​​zijn. Maar er zijn zoveel mensen, zoveel meningen. En niet altijd heeft dezelfde procedure hetzelfde effect vanwege individuele kenmerken.

Eén ding is zeker - je moet alle middelen gebruiken om de jeugd en schoonheid te verlengen, maar bestudeer daarvoor zorgvuldig de essentie van het probleem en weeg de voor- en nadelen af.

Indicaties:

 • droge (vette) en vochtarme huid
 • huidpigmentatie
 • afname van de elasticiteit van de huid
 • bleke huidskleur
 • ondiepe rimpels

Schoonheidsspecialisten bevelen de procedure aan bij patiënten. vanaf 30 jaar oud, omdat het op dit moment is dat de huid op verschillende factoren begint te reageren: de zon, zonnebanken, diëten, onjuiste voeding en verschillende gezondheidsproblemen. Als gevolg hiervan wordt de huid uitgedroogd en dof.

Contra

 • leeftijd tot 18 jaar
 • zwangerschap en borstvoeding,
 • ernstige hartziekte
 • psychische stoornissen
 • bloedziekte
 • infectieziekten
 • ontsteking op de plaats van de vermeende injectie,
 • neiging om keloïde littekens te vormen.

Zorg na de procedure

Gezichtsverzorging omvat:

 1. De eerste dagstomp wordt aanbevolen om het gezicht aan te raken, u moet ook tonale producten en poeder achterlaten.
 2. Gebruik Bepanten plus of Panthenol-zalven om de papels sneller te laten genezen.

Over biorevitalisatie

Na verloop van tijd verliest ons lichaam zijn vermogen om bepaalde stoffen te produceren in de hoeveelheden die nodig zijn voor normaal functioneren. In het bijzonder hebben we het over collageen en elastine, die verantwoordelijk zijn voor de toestand van de opperhuid. En ze kunnen "niet bestaan" zonder voldoende vloeistof in de weefsels.

Als gevolg hiervan wordt de huid droog, verliest elasticiteit, verschijnen rimpels, vervagen de gezichtscontouren, verandert de vorm van de mond en verandert de volheid van de lippen.

Enkele van de meest wanhopige mensen besluiten om onder het mes van de chirurg te gaan liggen en anti-verouderingsplastic te maken. Maar een dergelijke procedure is traumatisch, gevaarlijk, heeft een aantal contra-indicaties. En hier herinneren we ons aan de biorevitalisatie van een persoon wiens beoordelingen vol staan ​​met pagina's over modebladen en op forums op het World Wide Web.

Wat is dit? Biorevitalisatie van het gezicht is de procedure voor het introduceren van verschillende stoffen in de opperhuid en dermis. Gebruikte medicijnen met de volgende samenstelling:

 • hyaluronzuur
 • vitaminecomplexen
 • macro en micro-elementen,
 • aminozuren
 • nucleïnezuren
 • dierlijke en plantenextracten.

Al deze componenten zijn ontworpen om de conditie van de huid te verbeteren, te hydrateren, de elasticiteit te vergroten, interne glans en frisheid te geven. Het effect van verjonging treedt bijna op na de allereerste procedure voor biorevitalisatie van het gezicht.

Schoonheidsspecialisten bevelen een reeks procedures aan om een ​​blijvend en blijvend resultaat te bereiken en herhaal vervolgens de manipulatie periodiek. Voor het voorkomen van voortijdige veroudering worden in de regel 3-4 procedures uitgevoerd met een interval van 3 weken. Het therapeutische verloop wordt bepaald door individuele indicatoren.

Bereidingen

Voor de procedure wordt een groot aantal medicijnen gebruikt - vulstoffen en mesococktails. De concentratie werkzame stoffen is voor iedereen verschillend. Bijgevolg zal de prestatie enigszins verschillen. In dit geval zal de specialist u helpen de beste optie te kiezen na het diagnosticeren van de huidaandoening, rekening houdend met alle mogelijke contra-indicaties en de leeftijd van de cliënt.

 1. Biorevitalisatie met Ial System volgens beoordelingen van vrouwen geeft een goed resultaat, dat minstens zes maanden duurt. Het product is gebaseerd op anorganisch hyaluronzuur, dat het risico op allergische reacties en afstoting minimaliseert. De huid wordt strakker, gehydrateerd, snel hersteld na agressieve blootstelling aan zonlicht.
 2. Cytolife voor biorevitalisatie wordt vaak en met succes gebruikt. De bijzonderheid is dat natriumhyaluronaatzouten worden verwerkt door een innovatieve methode, waardoor het bestanddeel zo dicht mogelijk bij het natuurlijke hyaluronzuur in het menselijk lichaam kan worden gebracht. De tool wordt gebruikt voor procedures met langdurige actie, zoals stimuleert de productie van zijn eigen collageen en elastine.
 3. Aespira is een andere vertegenwoordiger van hyaluronic-bevattende middelen voor biorevitalisatie. Naast zuur zijn mineralen, co-enzymen, aminozuren en vitamines inbegrepen. Beoordelingen over hem zijn de meest vleiende, niet alleen in termen van het eindresultaat, maar ook sensaties tijdens de toediening van het medicijn.
 4. Geniaal - Zwitsers-Italiaans "geesteskind" voor biorevitalisatie van het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Klantrecensies over de procedure met deze tool zijn meer dan positief. De samenstelling bevat een aantal componenten, waarvan de belangrijkste hyaluronzuur en glycerine zijn. Het effect is lang (tot meerdere jaren, afhankelijk van de gekozen remedie).

Voorbereidingen voor biorevitalisatie zijn veilig, hypoallergeen, gebrek aan afwijzing. Met de juiste keuze van fondsen, goed verloop van de procedure en naleving van de regels voor nazorg, is het risico op bijwerkingen en complicaties minimaal.

De gevolgen

Zoals elke procedure waarbij de integriteit van de huid wordt geschonden (zij het minimaal), heeft biorevitalisatie van het gezicht bepaalde gevolgen. Sommige zullen onvermijdelijk zijn, omdat de natuurlijke reactie van het lichaam op "ongeoorloofde interferentie", andere het gevolg zijn van individuele oorzaken, fouten tijdens manipulatie en niet-naleving of onjuiste implementatie van regels voor nazorg.

De eerste pass onafhankelijk na enige tijd. Om ze te elimineren, moet je gewoon alle aanbevelingen van een schoonheidsspecialist volgen, en ze zijn minimaal. De laatste hebben specialistische interventie nodig, en soms een serieuze behandeling.

Onvermijdelijke bijwerkingen van het lichaam:

 • kleine zwelling op de injectieplaats (papule), die 2-3 dagen overgaat,
 • milde pijn gedurende ongeveer een dag,
 • oedeem dat afneemt tijdens de week (maximaal),
 • kneuzingen op de injectieplaats verdwijnen gedurende 7-12 dagen.

Het is mogelijk om een ​​infectie, verergering van chronische aandoeningen, verstopte bloedvaten (als het medicijn in de directe omgeving of direct in het bloedvat werd toegediend), de ontwikkeling van allergische reacties vast te maken. Dit zijn vrij zeldzame gevallen die ontstaan ​​doordat de schoonheidsspecialist of de cliënt de voorzorgsmaatregelen negeert.

Om dit te voorkomen, moet u zorgvuldig een kliniek en een specialist met hoge kwalificaties en ervaring kiezen, naar alle aanbevelingen luisteren, contra-indicaties overwegen voor de procedure in principe, evenals voor een bepaald medicijn, de regels van nazorg naleven.

In dit geval is het risico op het ontwikkelen van complicaties minimaal en kunt u lang van uw schoonheid en jeugd genieten.

De mening van artsen

Zo'n cosmetische procedure als biorevitalisatie heeft bepaalde beoordelingen van specialisten gekregen. Natuurlijk zijn degenen die medicijnen ontwikkelen om de jeugd van de huid te verlengen unaniem in hun mening - het resultaat is behoorlijk significant, als het regelmatig wordt gedaan. Er is iemand ruzie!

Aanbevolen waarde: beoordelingen over biorevitalization Aquashine hier.

Nog een "oorlogvoerend kamp" - dat wil zeggen, tegenstanders, schreeuwen volledig over de gevaren van dergelijke inmenging in natuurlijke processen. Welnu, ze hebben recht op hun eigen mening.

Maria, schoonheidsspecialiste

Ik zal mijn mening geven over het medicijn Aesfira. Ik werk al verschillende jaren met hem en merkte op dat hij perfect is voor vrouwen van middelbare leeftijd. Bij 40 maakt biorevitalisatie met precies zo'n middel het mogelijk om het verouderingsproces met ten minste 5 jaar uit te stellen. En dit ondanks het feit dat de processen al “lopen” en de huid niet in perfecte staat is.

Beoordelingen van een progressieve dermatoloog, evenals een schoonheidsspecialist (als ze professionals zijn en om hun reputatie geven), over biorevitalisatie zullen nooit ondubbelzinnig zijn. Je kunt niet tegen elke vrouw zeggen: "Ga het doen - het is uiterst noodzakelijk voor jou en absoluut veilig."

Alleen een professionele aanpak, naleving van indicaties en contra-indicaties, een zorgvuldige selectie van een medicijn dat geschikt is voor alle procedures voor de procedure, competente uitvoering en dezelfde nazorg zullen een goed resultaat en volledige veiligheid garanderen.

Wanneer ik in een kliniek voor plastische geneeskunde werk, sta ik steeds vaker voor een probleem wanneer zeer jonge meisjes (20-25 jaar oud), na de eerste rimpel in de ooghoek te hebben gezien, hun toevlucht nemen tot de arts met ronde ogen en huilen: "Ik ben oud en lelijk, maak me een nieuw gezicht" . Of ze pompen hun lippen op om de schande te voltooien, stoppen kunstmatige implantaten erin en vragen hen om ze eruit te trekken. Dit is al, zie je, niet modieus.

Mooie dames van alle leeftijden! De klinieken hebben niet alleen operatiekamers, maar ook cosmetische ruimtes. We zullen u vertellen over de biorevitalisatieprocedure en de voordelen ervan ten opzichte van plastische chirurgie. Deze manipulatie zal u helpen om jeugdigheid en aantrekkelijkheid te behouden, om uiterlijkproblemen (acne, acne, littekens en littekens, pigmentatie en vele anderen) op te lossen zonder het mes van een chirurg.

Ik ben categorisch tegen biorevitalisatie thuis, hoewel sommige beoordelingen, met de toestemming om "zeer slimme en geavanceerde" dames te zeggen, me een wonder van bijna opstanding doen geloven.

Geloof me, zulke "slachtoffers van hun eigen bekwame handen" komen naar de receptie dat het resulterende probleem niet alleen een langdurige behandeling, maar ook een chirurgische ingreep vereist. Dus wees vriendelijk. Verander je energie in een vredig kanaal en laat de professionals doen wat ze weten.

Ik wil mijn mening geven over het medicijn IAL-systeem. Dit is een universele remedie voor elke leeftijd, als je je uiterlijk regelmatig traint en geen uitgesproken problemen hebt.

Minimale bijwerkingen, hydratatie en frisheid op het gezicht. Al mijn klanten zijn zeer tevreden.

Biorevitalisatie is een nieuwe benadering van de problemen van huidveroudering bij vrouwen en mannen. Het belangrijkste is om de dienst op tijd aan te vragen, het advies op te volgen en in geen geval amateuractiviteiten te ontplooien.

Sergey, vooraanstaand schoonheidsspecialist

Biorevitalisatie en mesotherapie zijn procedures, hoewel relatief nieuw, maar populair. De meeste worden gebruikt door vrouwen van verschillende leeftijden, maar vaker nog jong. Ze zijn, zoals het nu in de mode is om 'aan de top' te zeggen, kalmer tegenover innovaties dan de oudere generatie.

Maar ik zou de aandacht willen vestigen op het feit dat mannen recentelijk geïnteresseerd zijn geraakt in de procedure, die zich niet anders kan verheugen. Beeld is geweldig en niet alleen een vrouw moet goed verzorgd zijn, maar ook haar metgezel.

Victoria, hoofd Afdeling Plastische Chirurgie, Cosmetic Clinic "Eva"

Biorevitalisatie is een doorbraak, zal ik niet beweren. Maar alleen in het geval van een professionele benadering van alle details van de procedure, van aseptisch en antiseptisch tot naleving van de regels van de herstelperiode.

Geloof me, ik heb genoeg gezien van de resultaten van het werk van sommigen, zogezegd, "specialisten in cosmetica".

Beste vrouwen, wees voorzichtig en kieskeurig over kleinigheden - dit helpt het uiterlijk en de gezondheid te behouden.

Oksana, toonaangevend specialist bij het Research Institute of Dermatology and Cosmetology

Tijdige en adequate huidverzorging voor probleemgebieden (gezicht, nek, decolleté, handen) met hoogwaardige cosmetica is de sleutel tot jeugd en schoonheid. Biorevitalisatie omvat naar mijn mening niet het aantal procedures dat u aan uw vrienden en kennissen kunt aanbevelen. Er zijn veel bijwerkingen en complicaties die al door medicatie moeten worden geëlimineerd.

Peter, plastisch chirurg

Hoewel ik betrokken ben bij chirurgische kunststoffen, zal ik met twee handen stemmen voor biorevitalisatie. Er zijn specifieke aanwijzingen wanneer alleen een mes helpt. In alle andere gevallen is het beter zonder bloed en hechtingen, en voorzichtig en correct, met effectieve middelen, die hun eigen reacties en processen stimuleren.

Studies door vooraanstaande cosmetische bedrijven hebben aangetoond dat preparaten op basis van hyaluronzuur en biocompatibele componenten een uitzonderlijk positief effect hebben, niet alleen op huidverouderingsprocessen in het bijzonder, maar ook op algemene metabolische processen in het algemeen. Immers, de biologische afbraak van de werkzame stoffen van dergelijke geneesmiddelen is een stimulans voor het hele lichaam. En bovendien - een geweldige uitstraling garandeert een geweldige sfeer. Serotonine wordt afgescheiden en remt (en dit is wetenschappelijk bewezen) de groei van pathogene cellen, waaronder kankercellen.

Ongelooflijk! Ontdek wie de mooiste vrouw op de planeet 2019 is!

Cursusduur

Aanzienlijke veranderingen zijn al 2 dagen na de eerste sessie van biorevitalisatie zichtbaar en nemen geleidelijk toe. De huid is gehydrateerd, elastischer en strakker, met een minimum aantal rimpels.

De cursus bestaat uit 3-4 procedures (1 procedure om de 3-4 weken), die 2 keer per jaar moet worden herhaald.

Wat is biorevitalisatie?

Tot op heden vermelden alleen de luie biorevitalisatie niet, waarbij ze talloze foto's en recensies op hun verhalen toepassen, maar wat is het inherent?

Deze naam werd gegeven aan de procedure voor het introduceren van hyaluronzuur in de huidlagen door injectie, laser of echografie.

Hyaluron is uiterst belangrijk voor de huid. Het is deze stof die helpt vocht in de huid te binden, wat de toestand ervan positief beïnvloedt. Het probleem is dat met de leeftijd dit zuur niet voldoende is in het lichaam en het van buitenaf moet worden "geëxtraheerd".

Wat is biorevitalisatie van het gezicht in termen van de focus van de procedure? Het is verdeeld in de volgende variëteiten:

 1. Therapeutische. Het is gericht op het elimineren van huidafwijkingen. Het wordt uitgevoerd voor 5-6 sessies met een interval van enkele weken.
 2. Preventieve. Het kan verschillende negatieve processen van de huid voorkomen, waaronder veroudering. Het wordt uitgevoerd in 1-2 procedures.

Het visuele effect van de biorevitalisatieprocedure is na een paar dagen merkbaar. Om een ​​blijvend resultaat te verkrijgen, moeten verschillende sessies worden uitgevoerd. Het aantal bezoeken aan een schoonheidsspecialist hangt af van de huidconditie van de klant.

Nadat u hebt uitgezocht wat de procedure biorevitalisatie wordt genoemd en de beschikbare aanwijzingen, kunt u deze veilig gaan uitvoeren. Het belangrijkste is de keuze van een bewezen kliniek, een gekwalificeerde schoonheidsspecialist. De instelling moet de nodige documenten hebben en toestemming hebben om dergelijke manipulaties uit te voeren.

De procedure voor biorevitalisatie voor een persoon hangt af van de methode van uitvoering:

 1. Manual. Een speciale spuit wordt uitgevoerd.
 2. Hardware. Veronderstelt het gebruik van bepaalde apparaten.
 3. Biorevitalisatie van hardware zonder injectie. Deze termen verwijzen naar de procedure voor het verzadigen van de huid met hyaluron met behulp van laser-echografie of blootstelling aan kou. De integriteit van de huid is in dit geval niet beschadigd. Deze procedure is geschikt voor klanten die bang zijn voor injecties.

De volgende soorten biorevitalisatie zonder injectie zijn beschikbaar:

 1. Laser. Om de nodige stoffen te introduceren, wordt een infraroodlaser gebruikt. Onder invloed van laserstralen dringt het product zo diep mogelijk door in de lagen van de lederhuid.
 2. Kriobiorevitalizatsiya. De procedure omvat vloeibare stikstof.
 3. Phonophoresis. Hyaluron wordt getransporteerd door echografie.
 4. Magnetophoresis. Magnetische golven helpen hyaluronzuur in de huid te dringen.
 5. Oxygen.Zuivere zuurstof, gecombineerd met de werkzame stof van aanvullende geneesmiddelen, beïnvloedt de huidlagen. Samen veroorzaken ze een prachtig effect.

Negatieve gevolgen van de procedure

Helaas sluit het bezoeken van zelfs de hoogste kwaliteitskliniek niet de negatieve gevolgen uit die optreden na de biorevitalisatie van het gezicht en het lichaam. Vaak zijn onaangename omstandigheden na de procedure typisch met onverklaarbare contra-indicaties voor biorevitalisatie. De meest karakteristieke bijwerkingen na deze procedure zijn:

 1. Allergische reacties. Niet alleen gevaarlijk voor het uiterlijk van een vrouw, maar ook voor de algemene gezondheidstoestand. De beste manier om deze voorwaarde te voorkomen, wordt beschouwd als de volgorde van de procedure en als de meest strikte naleving van de uitvoeringsregels. Een specialist moet zeker allergene testen doen. De sessie moet uitsluitend worden uitgevoerd door gecertificeerde bereidingen van hyaluronzuur, bij voorkeur op synthetische basis.
 2. Mikrogematomy. Vaak verschijnen na blootstelling aan injecties, omdat de injectiemethode nog steeds ingrijpen in de huid van het gezicht, de nek en het decolleté omvat.

Trouwens. Vaak verschijnen microhematomen tijdens de menstruatie of de menopauze. De injectieprocedure moet worden stopgezet in de aanwezigheid van rosacea of ​​als de cliënt anticoagulantia gebruikt. U kunt het risico op dergelijke problemen minimaliseren door te stoppen met roken.

 1. Pain. Injecties geven bijna altijd onaangename of eerlijk gezegd pijnlijke sensaties. Desalniettemin kan op verzoek van de cliënt anesthesie worden toegepast, wat de gevoeligheid van de huid vermindert. Het is belangrijk om te overwegen dat het gebruik van dergelijke apparaten het risico op allergieën verhoogt.
 2. Infectieuze complicaties. Kan viraal of bacterieel van aard zijn. Puistjes op de injectieplaatsen zijn het belangrijkste teken van verwaarlozing door de specialist van de basisregels van asepsis. Bovendien kunnen dergelijke problemen het gevolg zijn van een gebrek aan naleving van de regels tijdens de revalidatieperiode.

Trouwens. In sommige gevallen kan het verschijnen van etterende uitslag het gevolg zijn van verergering van herpes.

 1. Het verschijnen van knobbeltjes, verkleuring van de huid. Dit symptoom wordt erkend als een van de ernstigste. Als biorevitalisatie echter wordt uitgevoerd door een ervaren specialist, is een dergelijk risico minimaal.

Bijkomende mogelijke bijwerkingen zijn afhankelijk van het gebied waarin de injecties worden uitgevoerd. Het risico bestaat dat een naald in de lymfeklieren van de nek of bloedvaten van het gezicht komt.

Voor informatie Het gevaarlijkst is de biorevitalisatie van de huid rond de ogen. Deze procedure moet met uiterste voorzichtigheid worden uitgevoerd.

Het positieve effect van biorevitalisatie

Wat geeft biorevitalisatie? Welk effect heeft biorevitalisatie van het gezicht en hoe waar zijn de positieve beoordelingen? Dit heeft een uitgesproken anti-aging en genezende werking. Met zijn hulp kunt u de volgende resultaten bereiken:

 • teint verbeteren
 • versnellen huidregeneratie,
 • elimineer hyperpigmentatie, rosacea,
 • vecht kneuzingen, zwelling, littekens, striae.,
 • smalle poriën, elimineer acne.

Bovendien helpt biorevitalisatie van het gezicht om het ovaal te verbeteren, de huid strakker te maken, rimpels en rimpels glad te maken.

Voor informatie Biorevitalisatie van nek en gezicht is echt een effectieve procedure. Men moet echter niet vergeten dat onmiddellijke resultaten niet mogen worden verwacht. Het effect is meestal cumulatief en is daarom mogelijk niet onmiddellijk zichtbaar.

Beoordelingen over biorevitalisatie van schoonheidsspecialisten

En wat zijn de beoordelingen over de biorevitalisatie van toonaangevende schoonheidsspecialisten?

Ik gebruik het Nucleospire Revitalizing Сomplex-complex al heel lang en in mijn werk en daarom kan ik de meest waarheidsgetrouwe en gedetailleerde beoordeling erover achterlaten. Dit biorevitalisatieproduct is geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd. Ik weet zeker dat het deze procedure is die vrouwen na 40 jaar helpt om het proces van het verwelken van het gezicht uit te stellen en het ten minste 5 jaar te verjongen. En dit alles ondanks het feit dat het verouderingsproces meestal al loopt en de huid verre van ideaal is.

Oleg Pavlovich Veselovsky, dermatoloog-schoonheidsspecialist, Voronezh

Met de huidige prijzen voor cosmetische behandelingen is biorevitalisatie meer dan betaalbaar geworden. Er moet echter aan worden herinnerd dat de beoordelingen van professionele schoonheidsspecialisten en dermatologen nooit eenduidig ​​zullen zijn. En natuurlijk kunt u geen enkele vrouw adviseren om de biorevitalisatieprocedure te doen, waardoor ze overtuigd is van haar volledige veiligheid en de afwezigheid van bijwerkingen na deze interventie. Bij het voorbereiden van biorevitalisatie en de uitvoering ervan is het noodzakelijk om aan alle indicaties te voldoen en rekening te houden met een aantal contra-indicaties. Natuurlijk moet de procedure zo competent en professioneel mogelijk zijn en moet de nabehandeling grondig en effectief zijn.

Irina Sergeevna Anisimova, schoonheidsspecialiste, Bryansk

Het kan niet worden ontkend dat biorevitalisatie met hyaluronzuur steeds populairder wordt bij vrouwen. Maar tegelijkertijd blijft een industrie als plastische chirurgie niet minder populair. Tegelijkertijd negeren klanten absoluut de mogelijke gevolgen ervan. In de praktijkkliniek kom ik vaak heel jonge cliënten tegen die, zelfs de kleinste kamer in de hoek van het oog hebben opgemerkt, naar een specialist komen met de vraag om een ​​nieuw mooi gezicht te maken. Ik geloof dat dames van alle leeftijden, voordat ze naar de operatiekamer gaan, naar de cosmetica moeten kijken. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialist zal u in detail vertellen over alle voordelen van biorevitalisatie ten opzichte van plastische chirurgie. Hyaluronic-injecties helpen de jeugd te behouden en uiterlijkproblemen op te lossen zonder een volledige operatie te hoeven ondergaan.

Kirill Andreyevich Khomenko, schoonheidsspecialist, Moskou

De wens om te redden in het dagelijks leven wordt opdringeriger. Het lijkt erop dat er niets mis mee is, zo niet één, maar verre van alle procedures kunnen thuis worden uitgevoerd, na de beoordelingen op internet te hebben gelezen en daar in een haast een thematische masterclass te hebben bestudeerd. Ik ben een categorische tegenstander van thuisbiorevitalisatie. In mijn praktijk gebeurden er incidenten toen ik keek naar vrouwen die vanwege hun domheid of hebzucht besloten zelf te injecteren. In de meeste gevallen vereiste het ontstane probleem niet alleen langdurige therapie, maar zelfs chirurgische correctie. Als je mooi wilt zijn, alsjeblieft, maar vertrouw dit bedrijf toe aan professionals.

Alla Petrovna Mironova, schoonheidsspecialiste, St. Petersburg

Biorevitalisatie is een radicaal nieuwe methode voor het oplossen van de problemen van het verwelken van de huid van patiënten van beide geslachten. Het belangrijkste is de tijdige aanvraag voor de service, de keuze van een hoogwaardige kliniek en een competente specialist, het gebrek aan initiatief en de methodische naleving van alle tips. In principe zijn de vereisten niet zo ingewikkeld - het is heel goed mogelijk om eraan te voldoen. De schoonheid en jeugdigheid van het gezicht zijn tenminste de moeite waard.

Sergey Anatolievich Lazarev, schoonheidsspecialist, Jekaterinenburg

De echte hoofdpijn van schoonheidsspecialisten is nalatige patiënten die hun eigen ding willen doen. Persoonlijkheid is natuurlijk geweldig, maar niet over de kwesties die volgen op de revalidatie revalidatieprocedure. Absoluut elke patiënt in klinieken of schoonheidssalons wordt geïnstrueerd over gezichtsverzorgingsmethoden na biorevitalisatie en wordt gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen als deze regels worden verwaarloosd. Het daaropvolgende bezoek van dergelijke patiënten aan de kliniek, hun verontwaardigde beoordelingen op hetzelfde moment amuseren en overstuur. Als de bloem niet wordt verzorgd, zal deze verwelken; als de wond niet de juiste zorg krijgt, zal hij woekeren. Hetzelfde kan gezegd worden over de biorevitalisatieprocedure - de persoon moet herstellen, rusten, maar hij heeft hulp nodig die de patiënt zelf kan betalen.

Victoria Petrovna Mayorova, schoonheidsspecialist, Nizhny Novgorod

Videooverzicht van biorevitalisatie van het gezicht

Gedetailleerd videobeoordeling van de procedure voor biorevitalisatie van het gezicht

Biorevitalisatie is het nieuwste woord in de verjonging van de huid van het gezicht en lichaam. Een prachtig alternatief voor plastische chirurgie heeft enkele contra-indicaties en mogelijke bijwerkingen, die echter niet vergelijkbaar zijn met de mogelijke schade van de scalpel van de chirurg. Om het verwachte effect te bereiken, moet u de keuze van een meester-schoonheidsspecialist zorgvuldig benaderen en een aantal aanbevelingen voor de daaropvolgende revalidatieperiode uitvoeren.

Werkingsmechanisme

Langetermijnstudies op het gebied van geneeskunde en cosmetologie hebben aangetoond dat de jeugd van de huid grotendeels te wijten is aan de productie van hyaluronzuur, waarvan injecties op hun beurt een van de meest effectieve manieren zijn om rimpels te verwijderen.

In 2001 werd een belangrijke ontdekking gedaan door Italiaanse artsen en schoonheidsspecialisten - het blijkt dat op het oppervlak van een beschadigde huid een specifieke stof, hyaluronzuur, actief wordt ontwikkeld. Tijdens het accumuleren beginnen krassen en wonden te genezen, dat wil zeggen dat het weefselregeneratieproces wordt geactiveerd.

Deze ontdekking stelde wetenschappers in staat om een ​​belangrijke uitspraak te doen - hyaluronzuur is de belangrijkste stimulator van het actieve proces van regeneratie van huidcellen. Hieruit volgt een logische conclusie: als de hoeveelheid van deze stof kunstmatig wordt verhoogd, kunnen niet alleen wonden zo snel mogelijk worden genezen, maar ook een effectieve huidverjonging. Deze hypothese vormde de basis voor een innovatieve verjongingsmethode, zoals biorevitalisatie met hyaluronzuur. Beoordelingen van vrouwen die deze techniek hebben gebruikt, bevestigen de relevantie en effectiviteit van onderzoek.

Het principe van actie en effectiviteit. Biorevitalization

Feedback is de optimale advertentie voor elk product of elke procedure, maar in de eerste plaats is het de moeite waard aandacht te schenken aan de aanbevelingen van specialisten. Wat beloven artsen en schoonheidsspecialisten? Met deze procedure kunt u zich ontdoen van de orde van vervelende donkere kringen onder de gassen en onderste oogleden, "kraaienpootjes", die na 25 jaar beginnen te verschijnen. Bovendien helpt biorevitalisatie om de schadelijke effecten en invloed van de huidige ecologie op de huid en het menselijk lichaam kwijt te raken. Beoordelingen, foto's en de effectiviteit van deze techniek hebben een positief effect op de steeds groeiende populariteit van deze procedure.

In de kern stelt de technologie u in staat om rimpels, slappe huid, droogheid en rimpels in het gezicht te verwijderen en helpt ook ongewenste ouderdomsvlekken en littekens te elimineren. Recente ontwikkelingen in de geneeskunde en cosmetica stellen u in staat om de dosering van het medicijn individueel te selecteren en het vereiste aantal injecties en hun frequentie te berekenen.

Wat is het werkingsprincipe van de werkzame stof - hyaluronzuur? Allereerst heeft dit component een verbazingwekkende eigenschap om watermoleculen aan te trekken, terwijl ze in een gebonden toestand worden gehouden. Injecties van preparaten op basis van hyaluronzuur zorgen voor een goede hydratatie van de huid en elimineren ook volledig het risico op zwelling. Biorevitalisatie van hyaluronzuur, waarvan beoordelingen helpen de effectiviteit en efficiëntie van deze techniek te bepalen, draagt ​​bij aan de productie van collageen en elastine - stoffen die de vroegere elasticiteit van de huid herstellen. Rimpels worden dus gladgestreken.

Indicaties voor gebruik

Deze techniek is geïndiceerd voor patiënten die om verschillende redenen de natuurlijke huidturgor verminderen. De redenen waarom de huid zijn elasticiteit verliest, kunnen verschillend zijn: duidelijke veroudering, verslavingen (roken en alcoholmisbruik), de negatieve effecten van ultraviolette stralen (dit geldt voor fervente fans om te zonnebaden onder de brandende zon), snel gewichtsverlies, evenals de gevolgen van ziekten en constante stress.

Biorevitalisatie zonder injectie (beoordelingen bevatten informatie over de effectiviteit van deze procedure) is populair na agressieve cosmetische procedures (peeling en huidslijpen). Voor preventiedoeleinden wordt deze techniek 14 dagen voor aankomst in warme landen en 2 weken na aankomst aangegeven.

Soorten huidbiorevitalisatie

Tegenwoordig zijn er twee hoofdtypen innovatieprocedure:

 • Klassieke biorevitalisatie met behulp van injecties.
 • Biorevitalisatie zonder injectie.

De klassieke methode is in wezen een complex van injecties, waarbij een medicijn dat hyaluronzuur bevat wordt geïnjecteerd in de onderhuidse lagen. Deze techniek is effectief voor het corrigeren van de huid op het gezicht, nek, armen en decolleté. Afhankelijk van de huidconditie en de leeftijd van de patiënt, wordt een of ander verloop van procedures zoals biorevitalisatie voorgeschreven. Feedback, zowel positieve als negatieve, is een kans om de meest betrouwbare informatie over de methodologie en mogelijke gevolgen te verkrijgen.

Deze methode wordt vaak verward met mesotherapie - een procedure die op zijn beurt een iets andere manier is om problemen in verband met veroudering en verwelking van de huid op te lossen. Hier rijst voor veel patiënten een logische vraag: "Wat is beter, mesotherapie of biorevitalisatie?" Beoordelingen helpen het antwoord op deze vraag te vinden en de effectiviteit van een bepaalde techniek te bepalen.

De tweede methode - niet-injectie - heeft aanzienlijke verschillen. Deze methode is geïndiceerd voor patiënten die niet erg positief zijn over injecties. De essentie van deze procedure is het introduceren van de werkzame stof onder invloed van zuurstof, die onder zeer sterke druk staat. Het is de moeite waard om één correctie uit te voeren - deze techniek heeft geen specifiek effect, en dit komt omdat de arts tijdens de injecties duidelijk de diepte van de injectie en de hoeveelheid geïnjecteerd medicijn ziet, en met behulp van lucht kan de specialist deze parameters niet aanpassen.

Bijwerkingen en aanbevelingen

De effectiviteit van innovatieve verjongingstechnologie is vrijwel onmiddellijk merkbaar. Deze procedure kan echter zeer negatieve gevolgen met zich meebrengen die van tijdelijke aard zijn:

 • Roodheid en blancheren van de huid op de injectieplaats.
 • De vorming van lichte zwelling en hematomen, evenals het uiterlijk van lichte pijn.
 • De injectieplaatsen kunnen de vorm aannemen van kleine puistjes - dit effect verdwijnt in slechts 2 dagen.

Ondanks het feit dat biorevitalisatie een niet-chirurgisch type huidverjonging is, treedt er tijdens de procedure een schending van de integriteit van de huid op, daarom moeten patiënten enkele aanbevelingen volgen:

 • Houd u binnen 24 uur aan de basisregels voor hygiëne.
 • Gebruik geen decoratieve en verzorgende cosmetica.
 • Behandel injectieplaatsen binnen 48 uur met een speciaal antisepticum aanbevolen door de behandelend arts.
 • De eerste paar dagen na de procedure moet worden vermeden het badhuis, de sauna en de fitnessruimte te bezoeken.
 • Bezoek het solarium niet gedurende twee weken.
 • Gebruik gedurende 14 dagen geen agressieve producten (zoals peeling, resurfacing, implantaatplaatsing en plastische chirurgie).
 • De specialist moet fysiotherapeutische en cosmetische procedures aanbevelen die regelmatig moeten worden uitgevoerd.

Stapsgewijze procedure

Na te hebben ontdekt wat iemands biorevitalisatie is, beoordelingen waarvan zal helpen om de voor- en nadelen van deze procedure te begrijpen, is het de moeite waard zich te concentreren op de volgorde van implementatie van alle punten:

 • Allereerst moet de arts bepalen of de patiënt contra-indicaties heeft voor deze procedure.
 • Dan is er een diepe reiniging van de huid en de toepassing van een verdovingsmiddel (voor pijnverlichting). Een speciale film wordt bovenop aangebracht, die het effect van de verdoving versterkt.
 • Daarna opent de arts een individuele verpakking met een spuit, waarin het medicijn zelf in de fabriek is verpakt, en begint het injecties te maken. Injecties kunnen ongemak veroorzaken, omdat dit het gevolg is van de werking van stoffen in de preparaten voor biorevitalisatie. Getuigenissen van patiënten geven aan dat de procedure meestal pijnloos is.
 • De arts voert injecties uit, waarbij de naald op een ondiepe diepte wordt gebracht, volgens de eerder getrokken lijn.
 • Na injecties kunnen relatieve zwelling, hematoomvorming en roodheid van de huid op de injectieplaats optreden. In de regel zijn deze milde manifestaties tijdelijk en verdwijnen ze letterlijk binnen een paar dagen.
 • Om het beste resultaat te bereiken, zal de arts een individueel schema van procedures voorschrijven. Meestal is dit een 3-4 bezoek aan een specialist met een frequentie van 2-3 weken.
 • Aan het einde van de volledige cursus kan het resultaat 6 tot 18 maanden duren.

Om de huid eenvoudig in goede conditie te houden, volstaat de biorevitalisatieprocedure eenmaal per jaar.

Hoe veilig is de procedure?

Stimulatie van metabole processen is het principe van biorevitalisatie. Is deze procedure onschadelijk? Wat gebeurt er als u de medicijnen regelmatig gebruikt? Kan dit leiden tot huiduitputting?

Het is vermeldenswaard dat de stimulatie anders kan zijn: u kunt de zogenaamde "zweepmethode" gebruiken, dat wil zeggen, specifiek de cellen actiever laten werken, of u kunt zachtere methoden gebruiken - om de huid een soort "sanatorium" -effect te geven.

Gebaseerd op het feit dat hyaluronzuur cellen helpt te herstellen, kan de volgende conclusie worden getrokken: de procedure helpt optimale omstandigheden te creëren voor de vitale activiteit van huidcellen, evenals de accumulatie van actieve stoffen die het weefselregeneratieproces optimaliseren.

Biorevitalisatie met laser met hyaluronzuur

Uit de beoordelingen van de procedure blijkt dat deze methode acceptabeler is, vooral voor degenen die niet erg vriendelijk zijn met injecties (om verschillende redenen). Deze methode werd voor het eerst in de praktijk in Duitsland gebruikt.

Onder invloed van een laser dringen actieve stoffen in een gecombineerde samenstelling de diepere huidlagen binnen, terwijl ze gelijkmatig over de opperhuid worden verdeeld. Waarom is deze methode uniek?

 • Ten eerste laat deze techniek geen sporen achter op de huid.
 • Ten tweede is biorevitalisatie van de laserhuid op elk moment van het jaar mogelijk.
 • Ten derde is deze methode eenvoudig, effectief en heeft geen minimale kans op bijwerkingen (behalve in geval van medische fouten).

Het enige onbeduidende nadeel kan worden beschouwd als de aanbevelingen die na de procedure moeten worden gevolgd: het is een overvloedige drank (in de verhouding van 30 ml tot 1 kg lichaamsgewicht), frequent gebruik van vochtinbrengende crèmes (in de eerste 48 uur na de procedure), en ook weigering om het solarium te bezoeken, baden, sauna's en een sportschool voor meerdere dagen. De effectiviteit van laserbiorevitalisatie blijft enkele maanden aanhouden. Met duidelijke tekenen van huidveroudering, wordt het aanbevolen om een ​​volledige kuur te nemen - dit is ongeveer 6-10 sessies met een pauze van 1 week.

De essentie van de procedure

Het hoofddoel van deze techniek is om de huid te verzadigen met hyaluronzuur, wat een complex effect heeft: ondersteunt de toon, herstelt de structuur, stimuleert de verwijdering van gifstoffen, maakt rimpels enigszins glad. Meestal wordt biorevitalisatie van het gezicht gedaan, maar de procedure wordt ook uitgevoerd in andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld op de huid van de handen.

Wat betreft de variëteiten van de techniek, ze onderscheiden:

 • injecteerbare biorevitalisatie, waarin ze micro-poppen maken van een gel die hyaluronzuur bevat,
 • Biorevitalisatie met laser, ook wel "niet-injectie" genoemd: deze procedure omvat het gebruik van speciale apparaten die de huid verwerken.

Elena, 35 jaar oud

Lange tijd kon ik niet beslissen over biorevitalisatie van het gezicht, omdat ik niet alleen de beoordelingen van vrouwen las, maar ook de waarschuwingen van schoonheidsspecialisten over de mogelijke gevolgen. Uiteindelijk ging ze toch naar de kliniek en had er geen spijt van. De injecties doen geen pijn en het resultaat manifesteert zich na een paar dagen.

De huid zwol praktisch niet op, er was geen ongemak.

Commentaar van experts: Micro-injecties en mogen geen zwelling of pijn veroorzaken - dit is een bewijs dat de procedure onjuist is uitgevoerd.

Katerina, 41 jaar oud

Ik heb bijna geen rimpels op mijn gezicht, maar mijn oogleden zagen er gewoon verschrikkelijk uit. De schoonheidsspecialist adviseerde biorevitalisatie met hyaluronzuur, na het lezen van de beoordelingen over deze procedure en het bekijken van de foto's van vrouwen, stemde ik in.

Het was praktisch niet pijnlijk, maar ik moest een hele cursus doorlopen. Maar nu zien de ogen er niet zo moe uit en verdwenen er rimpels om hen heen.

Commentaar van experts: Deze procedure moet in kuren worden uitgevoerd - een kleine hoeveelheid van het medicijn wordt in één injectie toegediend, dus de injecties moeten worden herhaald. Biorevitalisatie is een van de weinige procedures die aanvaardbaar zijn voor de huid van de oogleden.

Valeria, 42 jaar oud

Ik ben al sinds mijn jeugd vreselijk bang voor injecties, dus ik dacht lang dat biorevitalisatie niet voor mij was totdat ik erachter kwam dat er een niet-injectietechniek is, waarvan de beoordelingen het meest positief zijn. Omdat ik het effect van micro-injecties op mijn vriend zag, verwachtte ik dat ik hetzelfde zou hebben.

In feite is het veel "bleker". Er moet echter worden benadrukt dat biorevitalisatie van hardware een zeer aangename procedure is, en dit wordt bevestigd door de beoordelingen van alle vrouwen die het hebben ondergaan.

Commentaar van experts: Ik ben het niet eens met Valeria dat laserbiorevitalisatie niet effectief is. Een dergelijke procedure heeft een cumulatief effect: de wijzigingen zijn merkbaar na de eerste procedure, maar om het resultaat te consolideren, is het noodzakelijk om een ​​cursus te volgen en daarna zijn ondersteunende sessies vereist.

Valentina, 56 jaar oud

Ik ervoer de charme van laserbiorevitalisatie van het gezicht en realiseerde me dat de beoordelingen niet liegen: het is echt heel mooi, ik wil zelfs wegdommelen tijdens de procedure. Zelfs collega's merkten het effect: ik begon er uitgerust, verfrist en verjongd uit te zien.

Commentaar van experts: In tegenstelling tot de injectietechniek is de laserprocedure minder traumatisch en aangenaam voor de zintuigen. Dus, tijdens het proces van blootstelling aan de huid van de vrouw kan volledig ontspannen en zelfs ontspannen.

Svetlana, 59 jaar oud

Toen ik aan deze procedure dacht, adviseerde de schoonheidsspecialiste me om te stoppen bij Revi Brilliant, omdat dit medicijn voor biorevitalisatie de meest vleiende beoordelingen kreeg van specialisten.

Ik hield echt van het resultaat: hoewel de injectieplaatsen eerst een beetje gezwollen en roodachtig waren, ging in een dag alles weg en begon mijn gezicht er fris uit te zien. Ik heb er geen spijt van dat ik deze tool heb "uitgesplitst": hij is gegarandeerd van hoge kwaliteit en effectief.

Commentaar van experts: Geneesmiddelen van dit merk hebben inderdaad hun effectiviteit bewezen, voornamelijk vanwege een doordachte samenstelling. Naast hyaluronzuur bevatten ze quercetine-eiwit, trehalose en andere antioxidanten. Injecties hebben dus een complex effect en stellen u in staat een maximaal effect te bereiken.

Lyudmila, 46 jaar oud

Ik kreeg injecties met het Princess Ritchie-medicijn, dat veel werd gebruikt bij biorevitalisatie - schoonheidsspecialisten laten er de meest positieve beoordelingen over achter.

In het begin was alles perfect, mijn gezicht was opgefrist en ik was jonger, maar na drie dagen keerde ik terug van het strand en vond onbegrijpelijke uitslag op de injectieplaats. De dermatoloog zei dat dit te wijten is aan biorevitalisatie. Ik ben ongelukkig

Commentaar van experts: Het medicijn van dit merk is van zeer hoge kwaliteit, dus het probleem zit er niet in. Lyudmila is zelf de oorzaak van het probleem, omdat schoonheidsspecialisten alle patiënten over voorzorgsmaatregelen vertellen, inclusief het feit dat het gedurende minstens twee weken noodzakelijk is om te voorkomen dat ze in direct zonlicht staan.

Lydia, 59

Mijn dochter vertelde me over biorevitalisatie. Ze adviseerde ook het gebruik van Aquashine hiervoor, omdat het al lange tijd wordt gebruikt voor biorevitalisatie en positieve beoordelingen heeft.

Ik merkte het effect enkele uren na de injecties, en de injecties zelf waren zeer snel gedaan, ik had zelfs geen tijd om iets te voelen.

De schoonheidsspecialist zei dat biorevitalisatie met behulp van Aquashine-preparaten in kuren moet worden uitgevoerd: in mijn geval zijn dit 7 procedures, waarna het nodig is om ten minste om de twee tot drie weken een nieuwe injectie te doen. Hierdoor blijft het effect zo lang mogelijk behouden.

Commentaar van experts: Biorevitalisatie met behulp van Aquashine-fondsen wordt inderdaad vrij vaak uitgevoerd en de beoordelingen van vrouwen hierover zijn het meest positief. Gels van dit merk veroorzaken praktisch geen allergieën en andere problemen, terwijl ze diep in de huid doordringen en een langdurig effect hebben.

Tatyana, 51 jaar oud

Ik wil het hebben over de voorbereidingen van het IAL-systeem, die een van de eersten waren die werden gebruikt voor biorevitalisatie, daarom misschien de meest beoordelingen over hen.

Ik wil opmerken dat de producten zelf in Italië worden gemaakt, daarom zijn ze van hoge kwaliteit en veiligheid.

Het effect van de injecties is zeer snel merkbaar, maar als u de ondersteunende procedures na verloop van tijd overslaat, verzamelt de huid zich opnieuw in rimpels en doorhangingen.

Commentaar van experts: IAL System-producten worden over de hele wereld gebruikt voor biorevitalisatie en schoonheidsspecialisten uit verschillende landen geven hier positieve feedback over. Benadrukt moet worden dat het resultaat nog ongeveer zes maanden blijft bestaan.

Vasilisa, 38 jaar oud

Ik heb veel gehoord over het merk Dermahil, dat wordt gebruikt voor biorevitalisatie en mesotherapie, en heeft veel goede recensies verzameld. Ik was blij dat de samenstelling natuurlijke producten en zelfs enkele minerale supplementen bevat. Erg blij met het resultaat na 6 behandelingen.

Commentaar van experts: Dit zijn Koreaanse producten en de fabrikanten van dit land zijn, zoals u weet, zo nauwgezet mogelijk over het creëren van fondsen. de samenstelling voor biorevitalisatie omvat niet alleen hyaluronzuur, maar ook de minerale cocktail genoemd door Vasilisa, evenals aminozuren.

Veronika, 54 jaar oud

Mijn schoonheidsspecialiste gebruikte Filorg-gel voor biorevitalisatie, omdat haar patiënten veel positieve beoordelingen over haar hadden. Ik was bang dat er een allergie zou kunnen verschijnen, maar alles werkte en mijn huid leek jonger en letterlijk gloeiend van frisheid.

Commentaar van experts: Dit is een Frans product dat synthetisch zuur gebruikt. Het ondergaat een diepe zuiveringsgraad, dus het kan ook worden gebruikt voor een zeer gevoelige huid, zoals die van Veronica.

Omdat mijn huid nogal slap en dun was, adviseerde de arts YaluPro-producten voor biorevitalisatie en na het lezen van de beoordelingen op het netwerk, ging ik ermee akkoord. Ik kan met vertrouwen zeggen dat de arts gelijk had: dit is een echt cool en zeer effectief hulpmiddel dat de huid strakker maakte zonder plastische chirurgie.

Commentaar van experts: Het effect waarover Inga spreekt, wordt bereikt dankzij de unieke samenstelling van de gel: het bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen. Zo wordt de huid niet alleen gehydrateerd, maar ook licht aangescherpt, versterkt en houdt het effect langer aan. Bovendien bevat de samenstelling een cocktail van aminozuren.

Hyaluronzuur Biorevitalisatie

In de wereld van moderne cosmetische en medische prestaties zijn er veel richtingen die gericht zijn op de verlenging van de jeugd en de aantrekkelijkheid van het menselijk uiterlijk, biorevitalisatie van hyaluronzuur slechts een van hen. Leeftijdsgerelateerde veranderingen verschijnen vroeg of laat in elke persoon. De huid wordt geleidelijk uitgedroogd, de tint neemt af, de contouren van het gezicht verliezen hun vroegere helderheid, eerste expressielijnen en vervolgens verschijnen diepe rimpels.

Biorevitalization Is een niet-chirurgische en veilige injectiepreventiemethode voor huidveroudering hyaluronzuur. Het effect wordt bereikt door een diepe hydratatie van de huid, die collageensynthese in cellen activeert, en ook celvernieuwing stimuleert, de huidtint en elasticiteit verbetert.

Er zijn twee fasen na biorevitalisatie:

 1. De eerste 2 weken na biorevitalisatie met hyaluronzuur is de huid verzadigd met water. Fijne rimpels en plooien verdwijnen.
 2. De volgende fase van biorevitalisatie is op lange termijn.De duur van deze fase hangt rechtstreeks af van de huidconditie en de leeftijd van de patiënt. Het medicijn gaat verder in de cellen van de lederhuid en activeert de productie van collageen. Het proces van regeneratie en huidverjonging begint.

Verschil met mesotherapie

Procedures lossen verschillende taken op: Biorevitalization geschikt voor gedehydrateerde, doffe, getinte huid, zonder ontsteking. Als de huid vettig is, met de neiging tot uitslag, dan om de huidimmuniteit te herstellen, mesotherapie.

aantal proceduressamenstelling van het medicijnresulteren
Biorevitalization3-4hyaluronzuuronmiddellijk
Mesotherapievan 5 tot 10antioxidanten, homeopathie, hyaluronzuur, plantenextracten, vitamines, aminozurenna verschillende procedures

Methoden voor toediening van geneesmiddelen

Naast injecteerbare biorevitalisatie, met behulp van een naald, is er lasertechniek en vertegenwoordigt de introductie van hyaluronzuur in de huid met behulp van laagfrequente lasergolven. Met deze methode wordt het risico op hematomen verminderd, de huid is niet gewond, de procedure is pijnloos en het resultaat is hetzelfde als met de traditionele methode.

Stadia van de procedure

De procedure duurt 30-60 minuten. Kleine hoeveelheden van het medicijn, met behulp van een dunne naald, worden onder de huid geïnjecteerd over het gehele gebied van het behandelde gebied. Om onaangename sensaties te elimineren, wordt vóór de procedure een verdovende crème gebruikt.

Zwelling en roodheid blijven 1-2 dagen na de procedure bestaan. En in de komende 7 dagen wordt het aanbevolen om niet in de zon te zijn en de sauna, het badhuis en het zwembad niet te bezoeken.

Beoordelingen over de biorevitalisatieprocedure met foto's voor en na

Elke vrouw herinnert zich enthousiast haar jonge jaren, toen de huid altijd zacht, glad en zonder rimpels was. Iedereen wil deze huidconditie vele jaren handhaven, maar niet iedereen kan het.

Natuurlijk, zelfs vanaf jonge leeftijd om actief voor je gezicht te zorgen, is er geen garantie dat de huid na verloop van tijd niet verouderd en gerimpeld wordt.

Soms neemt de genetica zijn eigen weg, en soms een bepaalde manier van leven. Dankzij nieuwe technologieën en de opkomst van een procedure als biorevitalisatie zijn veel vrouwen dit probleem echter voor altijd vergeten.

Waar kan ik deze procedure uitvoeren?

Biorevitalisatie moet worden uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist, daarom is het het beste om contact op te nemen met medische en cosmetische centra.

Beoordelingen

Laten we kennismaken met wat vrouwen van deze procedure vinden. We hebben een experiment uitgevoerd, waarvan de deelnemers ermee instemden biorevitalisatie onder ogen te zien, hun feedback deelden en ook foto's voor en na de procedure gaven. Recensies worden becommentarieerd door een schoonheidsspecialiste.

Elena, 35 jaar oud

Lange tijd kon ik niet beslissen over biorevitalisatie van het gezicht, omdat ik niet alleen de beoordelingen van vrouwen las, maar ook de waarschuwingen van schoonheidsspecialisten over de mogelijke gevolgen. Uiteindelijk ging ze toch naar de kliniek en had er geen spijt van. De injecties doen geen pijn en het resultaat manifesteert zich na een paar dagen.

De huid zwol praktisch niet op, er was geen ongemak.

Commentaar van experts: Micro-injecties en mogen geen zwelling of pijn veroorzaken - dit is een bewijs dat de procedure onjuist is uitgevoerd.

Katerina, 41 jaar oud

Ik heb bijna geen rimpels op mijn gezicht, maar mijn oogleden zagen er gewoon verschrikkelijk uit. De schoonheidsspecialist adviseerde biorevitalisatie met hyaluronzuur, na het lezen van de beoordelingen over deze procedure en het bekijken van de foto's van vrouwen, stemde ik in.

Het was praktisch niet pijnlijk, maar ik moest een hele cursus volgen.Maar nu zien de ogen er niet zo moe uit en verdwenen er rimpels om hen heen.

Commentaar van experts: Deze procedure moet in kuren worden uitgevoerd - een kleine hoeveelheid van het medicijn wordt in één injectie toegediend, dus de injecties moeten worden herhaald. Biorevitalisatie is een van de weinige procedures die aanvaardbaar zijn voor de huid van de oogleden.

Valeria, 42 jaar oud

Ik ben al sinds mijn jeugd vreselijk bang voor injecties, dus ik dacht lang dat biorevitalisatie niet voor mij was totdat ik erachter kwam dat er een niet-injectietechniek is, waarvan de beoordelingen het meest positief zijn. Omdat ik het effect van micro-injecties op mijn vriend zag, verwachtte ik dat ik hetzelfde zou hebben.

In feite is het veel "bleker". Er moet echter worden benadrukt dat biorevitalisatie van hardware een zeer aangename procedure is, en dit wordt bevestigd door de beoordelingen van alle vrouwen die het hebben ondergaan.

Commentaar van experts: Ik ben het niet eens met Valeria dat laserbiorevitalisatie niet effectief is. Een dergelijke procedure heeft een cumulatief effect: de wijzigingen zijn merkbaar na de eerste procedure, maar om het resultaat te consolideren, is het noodzakelijk om een ​​cursus te volgen en daarna zijn ondersteunende sessies vereist.

Valentina, 56 jaar oud

Ik ervoer de charme van laserbiorevitalisatie van het gezicht en realiseerde me dat de beoordelingen niet liegen: het is echt heel mooi, ik wil zelfs wegdommelen tijdens de procedure. Zelfs collega's merkten het effect: ik begon er uitgerust, verfrist en verjongd uit te zien.

Commentaar van experts: In tegenstelling tot de injectietechniek is de laserprocedure minder traumatisch en aangenaam voor de zintuigen. Dus, tijdens het proces van blootstelling aan de huid van de vrouw kan volledig ontspannen en zelfs ontspannen.

Svetlana, 59 jaar oud

Toen ik aan deze procedure dacht, adviseerde de schoonheidsspecialiste me om te stoppen bij Revi Brilliant, omdat dit medicijn voor biorevitalisatie de meest vleiende beoordelingen kreeg van specialisten.

Ik hield echt van het resultaat: hoewel de injectieplaatsen eerst een beetje gezwollen en roodachtig waren, ging in een dag alles weg en begon mijn gezicht er fris uit te zien. Ik heb er geen spijt van dat ik deze tool heb "uitgesplitst": hij is gegarandeerd van hoge kwaliteit en effectief.

Commentaar van experts: Geneesmiddelen van dit merk hebben inderdaad hun effectiviteit bewezen, voornamelijk vanwege een doordachte samenstelling. Naast hyaluronzuur bevatten ze quercetine-eiwit, trehalose en andere antioxidanten. Injecties hebben dus een complex effect en stellen u in staat een maximaal effect te bereiken.

Lyudmila, 46 jaar oud

Ik kreeg injecties met het Princess Ritchie-medicijn, dat veel werd gebruikt bij biorevitalisatie - schoonheidsspecialisten laten er de meest positieve beoordelingen over achter.

In het begin was alles perfect, mijn gezicht was opgefrist en ik was jonger, maar na drie dagen keerde ik terug van het strand en vond onbegrijpelijke uitslag op de injectieplaats. De dermatoloog zei dat dit te wijten is aan biorevitalisatie. Ik ben ongelukkig

Commentaar van experts: Het medicijn van dit merk is van zeer hoge kwaliteit, dus het probleem zit er niet in. Lyudmila is zelf de oorzaak van het probleem, omdat schoonheidsspecialisten alle patiënten over voorzorgsmaatregelen vertellen, inclusief het feit dat het gedurende minstens twee weken noodzakelijk is om te voorkomen dat ze in direct zonlicht staan.

Lydia, 59

Mijn dochter vertelde me over biorevitalisatie. Ze adviseerde ook het gebruik van Aquashine hiervoor, omdat het al lange tijd wordt gebruikt voor biorevitalisatie en positieve beoordelingen heeft.

Ik merkte het effect enkele uren na de injecties, en de injecties zelf waren zeer snel gedaan, ik had zelfs geen tijd om iets te voelen.

De schoonheidsspecialist zei dat biorevitalisatie met behulp van Aquashine-preparaten in kuren moet worden uitgevoerd: in mijn geval zijn dit 7 procedures, waarna het nodig is om ten minste om de twee tot drie weken een nieuwe injectie te doen. Hierdoor blijft het effect zo lang mogelijk behouden.

Commentaar van experts: Biorevitalisatie met behulp van Aquashine-fondsen wordt inderdaad vrij vaak uitgevoerd en de beoordelingen van vrouwen hierover zijn het meest positief. Gels van dit merk veroorzaken praktisch geen allergieën en andere problemen, terwijl ze diep in de huid doordringen en een langdurig effect hebben.

Tatyana, 51 jaar oud

Ik wil het hebben over de voorbereidingen van het IAL-systeem, die een van de eersten waren die werden gebruikt voor biorevitalisatie, daarom misschien de meest beoordelingen over hen.

Ik wil opmerken dat de producten zelf in Italië worden gemaakt, daarom zijn ze van hoge kwaliteit en veiligheid.

Het effect van de injecties is zeer snel merkbaar, maar als u de ondersteunende procedures na verloop van tijd overslaat, verzamelt de huid zich opnieuw in rimpels en doorhangingen.

Commentaar van experts: IAL System-producten worden over de hele wereld gebruikt voor biorevitalisatie en schoonheidsspecialisten uit verschillende landen geven hier positieve feedback over. Benadrukt moet worden dat het resultaat nog ongeveer zes maanden blijft bestaan.

Vasilisa, 38 jaar oud

Ik heb veel gehoord over het merk Dermahil, dat wordt gebruikt voor biorevitalisatie en mesotherapie, en heeft veel goede recensies verzameld. Ik was blij dat de samenstelling natuurlijke producten en zelfs enkele minerale supplementen bevat. Erg blij met het resultaat na 6 behandelingen.

Commentaar van experts: Dit zijn Koreaanse producten en de fabrikanten van dit land zijn, zoals u weet, zo nauwgezet mogelijk over het creëren van fondsen. de samenstelling voor biorevitalisatie omvat niet alleen hyaluronzuur, maar ook de minerale cocktail genoemd door Vasilisa, evenals aminozuren.

Veronika, 54 jaar oud

Mijn schoonheidsspecialiste gebruikte Filorg-gel voor biorevitalisatie, omdat haar patiënten veel positieve beoordelingen over haar hadden. Ik was bang dat er een allergie zou kunnen verschijnen, maar alles werkte en mijn huid leek jonger en letterlijk gloeiend van frisheid.

Commentaar van experts: Dit is een Frans product dat synthetisch zuur gebruikt. Het ondergaat een diepe zuiveringsgraad, dus het kan ook worden gebruikt voor een zeer gevoelige huid, zoals die van Veronica.

Omdat mijn huid nogal slap en dun was, adviseerde de arts YaluPro-producten voor biorevitalisatie en na het lezen van de beoordelingen op het netwerk, ging ik ermee akkoord. Ik kan met vertrouwen zeggen dat de arts gelijk had: dit is een echt cool en zeer effectief hulpmiddel dat de huid strakker maakte zonder plastische chirurgie.

Commentaar van experts: Het effect waarover Inga spreekt, wordt bereikt dankzij de unieke samenstelling van de gel: het bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen. Zo wordt de huid niet alleen gehydrateerd, maar ook licht aangescherpt, versterkt en houdt het effect langer aan. Bovendien bevat de samenstelling een cocktail van aminozuren.

Hyaluronzuur Biorevitalisatie

In de wereld van moderne cosmetische en medische prestaties zijn er veel richtingen die gericht zijn op de verlenging van de jeugd en de aantrekkelijkheid van het menselijk uiterlijk, biorevitalisatie van hyaluronzuur slechts een van hen. Leeftijdsgerelateerde veranderingen verschijnen vroeg of laat in elke persoon. De huid wordt geleidelijk uitgedroogd, de tint neemt af, de contouren van het gezicht verliezen hun vroegere helderheid, eerste expressielijnen en vervolgens verschijnen diepe rimpels.

Biorevitalization Is een niet-chirurgische en veilige injectiepreventiemethode voor huidveroudering hyaluronzuur. Het effect wordt bereikt door een diepe hydratatie van de huid, die collageensynthese in cellen activeert, en ook celvernieuwing stimuleert, de huidtint en elasticiteit verbetert.

Er zijn twee fasen na biorevitalisatie:

 1. De eerste 2 weken na biorevitalisatie met hyaluronzuur is de huid verzadigd met water. Fijne rimpels en plooien verdwijnen.
 2. De volgende fase van biorevitalisatie is op lange termijn.De duur van deze fase hangt rechtstreeks af van de huidconditie en de leeftijd van de patiënt. Het medicijn gaat verder in de cellen van de lederhuid en activeert de productie van collageen. Het proces van regeneratie en huidverjonging begint.

Getuigenis

 • Het verschijnen van fijne of uitgesproken rimpels.
 • Uitdroging van de huid.
 • Verlies van turgorweefsel.
 • Fuzzy ovaal gezicht.
 • Doffe huidskleur.
 • De aanwezigheid van blauwe plekken en zwelling onder de ogen.
 • Pigmentatie.
 • Voor en na langdurige blootstelling aan de zon.
 • Na verschillende stressvolle situaties.

Biorevitalisatie wordt uitgevoerd in gebieden die worden blootgesteld aan UV-straling en het meest worden getroffen door fotoveroudering - op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Deze procedure is echter van toepassing op elk deel van het lichaam.

Verschil met mesotherapie

Procedures lossen verschillende taken op: Biorevitalization geschikt voor gedehydrateerde, doffe, getinte huid, zonder ontsteking. Als de huid vettig is, met de neiging tot uitslag, dan om de huidimmuniteit te herstellen, mesotherapie.

aantal proceduressamenstelling van het medicijnresulteren
Biorevitalization3-4hyaluronzuuronmiddellijk
Mesotherapievan 5 tot 10antioxidanten, homeopathie, hyaluronzuur, plantenextracten, vitamines, aminozurenna verschillende procedures

Methoden voor toediening van geneesmiddelen

Naast injecteerbare biorevitalisatie, met behulp van een naald, is er lasertechniek en vertegenwoordigt de introductie van hyaluronzuur in de huid met behulp van laagfrequente lasergolven. Met deze methode wordt het risico op hematomen verminderd, de huid is niet gewond, de procedure is pijnloos en het resultaat is hetzelfde als met de traditionele methode.

Stadia van de procedure

De procedure duurt 30-60 minuten. Kleine hoeveelheden van het medicijn, met behulp van een dunne naald, worden onder de huid geïnjecteerd over het gehele gebied van het behandelde gebied. Om onaangename sensaties te elimineren, wordt vóór de procedure een verdovende crème gebruikt.

Zwelling en roodheid blijven 1-2 dagen na de procedure bestaan. En in de komende 7 dagen wordt het aanbevolen om niet in de zon te zijn en de sauna, het badhuis en het zwembad niet te bezoeken.

Cursusduur

De standaardcursus bestaat uit 3-4 procedures: 1 procedure om de 2-4 weken. Tot 40 jaar is het noodzakelijk om eenmaal per jaar een cursus te volgen. Na 40 jaar - 2 keer per jaar.

Bereidingen

Het medicijn wordt door de behandelend arts geselecteerd, afhankelijk van de behoeften van uw huid, zoals rimpels, het behandelde gebied, de leeftijd, het gewenste resultaat en financiële mogelijkheden.

1 ml genoeg voor gezichtsbehandeling, 3 ml. - voor de nek, het gezicht, het decolleté en de handen.

Bij biorevitalisatie worden 2 soorten medicijnen gebruikt:

Biorevitalizanten - gelden vanaf 18 jaar oud, als onderdeel van slechts hyaluronzuur ("IAL-SYSTEEM ACP", "AL-SYSTEEM", "Viscoderm", "Teosyal Meso", "Jalucomplex").

Bioreparanten - samengesteld uit hyaluronzuur en hulpcomponenten. Voor elke leeftijd - "JUVEDERM Hydrate", na 30 jaar: "Hyalrepair", "Meso-Wharton P 199", "Jalupro", "Nctf 135".

Biorevitalisatie van de gezichtshuid - prijs voor 1 procedure

Biorevitalisatie is een effectieve techniek voor het voorkomen en corrigeren van leeftijdsgebonden veranderingen.

De taak van de procedure is om in te werken op de belangrijkste oorzaak van veroudering van de opperhuid - verlies van waterbalans en het vermogen om vocht vast te houden.

De preparaten verzadigen de huid met hyaluronzuur, dat het hydrateert en de waterbalans herstelt. Als gevolg hiervan worden rimpels en rimpels gladgestreken, vertraagt ​​het verouderingsproces en verdwijnen de tekenen van verwelken.

Voordelen van biorevitalisatie:

 • Natuurlijke verjonging. De concentratie elastine en collageen in de cellen neemt af met de leeftijd, de huid wordt droog en zakt uit. Eenmaal in de weefsels activeert de actieve component van de preparaten - hyaluronzuur - de vorming van deze stoffen, voedt en hydrateert de huid op een natuurlijke manier.
 • Snel resultaat. Het zichtbare effect manifesteert zich vrijwel onmiddellijk - het zal na 1-2 sessies merkbaar zijn.
 • Langdurig effect. Met de procedure kunt u rimpels en een slap, droog gezicht lange tijd vergeten. Het resultaat houdt maximaal zes maanden aan en onder de juiste omstandigheden blijft de huid meerdere jaren soepel en fris.

Hoe is biorevitalisatie

Biorevitalisatie van hyaluronzuur is een proces van injectieprocedures waarbij dunne, atraumatische naalden precies in het probleemgebied doordringen tot een bepaalde diepte in het gebied van het gezicht, de handen, de oogleden en de decolletezone. De resulterende lekke banden stimuleren bovendien het immuunsysteem en starten de regeneratieprocessen. De operatie is bijna pijnloos, de zone is voorbehandeld met een verdovingsmiddel.

Een dergelijke sessie duurt 45-60 minuten, wordt 4-6 keer herhaald, afhankelijk van de door de arts voorgeschreven kuur. De volledige kuur moet minstens om de zes maanden worden uitgevoerd en tussendoor speciale ondersteunende procedures uitvoeren, zoals massage en andere cosmetische soorten huidverzorging die door de arts zijn voorgeschreven.

De prijs van biorevitalisatie wordt gevormd afhankelijk van het gekozen medicijn. Het medicijn wordt door de arts bepaald tijdens een persoonlijk consult op basis van de huidconditie van de patiënt en afhankelijk van het gewenste effect.

Duur van het biorevitalisatie-effect

De werking van hyaluronzuur is duidelijk na de tweede procedure en het uiteindelijke effect wordt bereikt - na de vierde en duurt ongeveer 6 maanden. De huid begint te glanzen, deze wordt veel elastischer. Dit is hoe geïnjecteerde preparaten werken: een hydraulische reserve wordt gecreëerd die de dermis hydrateert en normaliseert.

Het kan soms verwarren dat na de eerste injecties het gezicht droog is, vooral als de procedures tijdens de verwarmingsperiode worden uitgevoerd. Dit is normaal en de droogte zal snel verdwijnen. Het is ook belangrijk om te weten dat de eerste paar dagen op de injectieplaats papels knobbeltjes kunnen worden gevoeld. Ze verdwijnen binnen 1-3 dagen.

Na de toestand van de huid te hebben beoordeeld, zal de schoonheidsspecialist het optimale schema van bezoeken aan de kliniek voor de cliënt voorstellen. Meestal wordt biorevitalisatie uitgevoerd door een kuur van 4-6 procedures met een interval van twee weken ertussen. Tussen de cursussen door zijn ondersteunende procedures nodig, deze worden door een schoonheidsspecialist aangesteld.

Huidverzorging na biorevitalisatie

De procedure vereist geen speciale voorbereiding. Maar daarna, gedurende enkele dagen, moeten we afzien van het verwonden van de behandelde persoon. Deze massage, actieve sporten, bad en sauna. Make-up zal een paar dagen moeten worden verlaten. Het is beter om je gezicht niet met je handen aan te raken - dus het genezingsproces zal sneller zijn en het risico op infectie zal afnemen.

Bespreek met de schoonheidsspecialiste welke remedies u kunt gebruiken na biorevitalisatie. In sommige gevallen is de gebruikelijke huidverzorging geschikt en voor sommige dames zal de arts speciale middelen adviseren.

Hoeveel kost biorevitalisatie?

Neem contact op met gekwalificeerde schoonheidsspecialisten van onze kliniek om de procedure goed te laten verlopen zonder negatieve gevolgen. Ze zullen zorgvuldig diagnosticeren, de kosten rapporteren, de sessies professioneel afronden en aanbevelingen doen voor verdere zorg.

De kosten van biorevitalisatie in Moskou in onze kliniek zijn afhankelijk van de conditie van de huid, de leeftijd, de complexiteit van problemen en het gekozen medicijn. Daarom wordt voor elke patiënt een programma opgesteld waaruit een individuele prijs en het aantal sessies volgen. De prijs voor 1 biorevitalisatieprocedure begint bij 9.000 roebel.

Voor de specialisten van onze kliniek is niet alleen het resultaat belangrijk, maar ook de veiligheid van de patiënten, daarom zijn ze zeer nauwgezet bij het kiezen van behandelmethoden. Verjongings- en genezingsprogramma's worden persoonlijk ontwikkeld na een voorlopige diagnose.