Waarom dromen van zwemmen in het water? Interpretatie van de droomboeken

Water is het krachtigste creatieve en destructieve element; het leven zelf is onmogelijk zonder water. Zwem in een droom - waar is het voor? Volgens het droomboek heeft zwemmen in de zee, de rivier of het bassin een andere interpretatie. Vergeet niet dat je zwom in helder of modderig water - al deze omstandigheden beïnvloeden de interpretatie. Wanneer we in onze dromen in het water duiken, zwemmen, botten of verdrinken - wat profeteert deze droom voor ons? Laten we het dus in meer detail uitzoeken!

Zwemmen in een droom is meestal een gunstig symbool dat je succes op een bepaald gebied belooft.

Interpretatie van de betekenis van slaap afhankelijk van de details

Waarom dromen van zwemmen in water? Dit is een gunstig teken. Je zult het grote werk kunnen voltooien en de tijd van voorspoed zal voor je beginnen. Als je in een droom hebt leren zwemmen, betekent dit volledige controle over je eigen leven. Er zijn geen barrières voor uw doel.

Als je alleen zwemt - dit is een symbool van een beweging naar een beter leven, als je met een geliefde bent - zal je relatie lang zijn. Als je met grote inspanning zwemt en de weerstand van water overwint, symboliseert deze droom dreigende teleurstelling, kan dit je onzekerheid in je vaardigheden betekenen.

Waar heb je precies gezwommen: in het zwembad of in een natuurlijke watermassa

Zwemmen in de zee is een symbool van radicale veranderingen in je bestemming. Als de zee kalm is, dan zullen je wensen uitkomen, en als het stormt, zul je aanzienlijke inspanningen moeten leveren om je verlangens te vervullen. Zwemmen in een stormachtige zee kan dienen als een waarschuwing - je wordt overwonnen door negatieve emoties en je kunt ze nauwelijks beheersen. Je raakt verstrikt in algen - dit geeft je depressieve toestand aan als gevolg van langdurige stress.

Waarom dromen van zwemmen in een rivier in een droom - je bent verliefd en je liefde interfereert met je professionele activiteiten. Volgens het droomboek betekent zwemmen in de rivier met de stroom of in kleding dat je snel rijk wordt. Als je tegen de stroom in zwemt, is dit een waarschuwing voor onderweg naar je doel. Je verdronk, maar je wist te ontsnappen - deze droom belooft ook financieel succes.

Als het water in de vijver waar je zwemt schoon is, belooft deze droom je het beste: wederzijdse liefde, zakelijk succes en materiële onafhankelijkheid. Waarom dromen van zwemmen in een vijver met een leuk bedrijf - dit belooft de realisatie van uw droom in werkelijkheid. Als een vrouw droomde van zwemmen in een vuile vijver - is er een kans dat ze zal worden ingehaald door de fouten uit het verleden.

Als je in een meer met kristalhelder water zwemt - deze droom belooft je voorspoed, maar als het water modderig is - wacht je ongeluk. Als je in een meer verdrinkt, symboliseert deze droom je tegenstrijdige gevoelens, maar als je de bodem zag, kun je de ware richting naar je doel bepalen. Waarom dromen van zwemmen in een meer bedekt met kroos, betekent deze droom dat je bezig bent niets te doen. Als zwemmen je geen plezier geeft, geeft dit je depressieve toestand aan. In een droom zwem je langs de kust - je wordt overweldigd door dromen van een mooi leven.

Was het water om je heen helder of bewolkt?

 • Zwem in een droom in helder water - een gunstig symbool. Zo'n droom kan een persoon dromen met creatieve neigingen. Het staat voor een goede gezondheid en een sereen leven. De veranderingen die de dromer te wachten staan ​​zullen positief zijn, maar het nemen van alle belangrijke beslissingen moet niet overhaast zijn.
 • Waarom dromen van zwemmen in vuil water in een droom een ​​voorbode is van ongeluk of ziekte. Probeer je gezondheid de nodige aandacht te geven. De problemen die op u wachten kunnen worden geminimaliseerd als u de situatie analyseert en fouten voorkomt.
 • Zwemmen in troebel water belooft je obstakels in alle richtingen - zowel op het werk als in het gezinsleven. Maar dit is geen reden om op te geven, denk eraan: sommige obstakels moeten worden overwonnen, en sommige om overal te geraken.

Als je droomde van duiken, duiken

Waarom dromen van onderwater zwemmen in een droom - meestal betekent dit moeilijk te verkrijgen informatie, die u uiteindelijk alleen maar zal teleurstellen. Als u met open ogen onder water zwemt, moet alle informatie die vóór gebruik is verkregen, op echtheid worden gecontroleerd. Onderwater zwemmen met je ogen dicht is een waarschuwing voor financiële problemen en de noodzaak om hulp te zoeken. Volgens het droomboek kan zwemmen onder water ook het begin zijn van een rustige periode en je volledige vertrouwen in de toekomst.

Als een vrouw droomt van duiken samen met haar man - kenmerkt dit hun relatie als vol wederzijds vertrouwen en oprechtheid. Wanneer de bruid of bruidegom aan de vooravond van de bruiloft droomt om samen te duiken - dit kan de onthulling zijn van een geheim van een van hen.

 • Je moest in een droom duiken - deze droom bereidt je voor op een riskante daad of spreekt over je verlangen naar zelfkennis,
 • Je duikt - er is een conflict met je baas of een familieruzie,
 • Je dook van een klif af - mobiliseer al je uithoudingsvermogen, anders kun je materiële problemen niet voorkomen,
 • Je bent tot grote diepten gedoken - een reeks mislukkingen wacht op je, uitgelokt door je nieuwsgierigheid, maar als je met succes naar voren komt, kan de situatie eindigen in onverwacht succes,
 • Als je met stilstaand water (een vijver of een meer) in een waterlichaam duikt - wees voorzichtig met woorden, je hebt een kans om vijanden te maken tussen je collega's.

Voelde je warm of koud water?

Je zwom in een droom in warm water - dit kan een wederzijds gevoel voor geliefden betekenen, een voorspoedig leven, het begin van een nieuw winstgevend bedrijf. Zwemmen in warm water in een droom voorafschaduwt het begin van een rustige periode, nu is het tijd om te reizen en te rusten.

We blijven het droomboek bestuderen: zwemmen in koud water betekent een sterke, maar kortstondige emotionele schok, die op zijn beurt kan veranderen in een permanente depressie. Het kan ook betekenen dat je triomfeert over slechte wensen. Voor een ziek persoon zal een droom genezing brengen, en een gezonde zal echte vrienden maken. Het kan ook betekenen dat u een aanbieding ontvangt om deel te nemen aan een dubieus bedrijf, wees voorzichtig.

Interpretatie van de betekenis van slaap in verschillende droomboeken: Miller, Wangi, Freud, Modern

Zwem in een droom - waar is het voor? Zoals u al weet, wordt de interpretatie van de betekenis van deze droom sterk beïnvloed door de details ervan: u zeilde alleen of met iemand, in modderig of helder water, of misschien zelfs op een boot. Laten we daarom de meest populaire en relevante droomboeken van onze tijd bekijken en daarin meer interessante en ongewone details vinden voor de interpretatie van slaap.

Miller's droomboek - je zult slagen

Volgens het droomboek van Miller voorspelt het zwemmen in een droom het begin van een lichtband in je leven.

Als je alleen in een droom moest zwemmen, zegt het droomboek dat dit een teken is van aanstaande positieve veranderingen in je leven. Als u met plezier vaart, is dit een voorspelling voor een dreigend succes. Je zwom in het meer en zag je spiegelbeeld - wacht op nieuwe vrienden in je omgeving die je leven zullen diversifiëren met nieuwe indrukken.

Waarom dromen in een droom in helder water op het oppervlak van een prachtig meer met bloeiende oevers - deze droom markeert de overwinning van je geest op passies, en je zult in staat zijn om al je krachten in de juiste richting te leiden.

Als een meisje samen met haar vriend zwemt, belooft deze droom haar grote liefde. Als het meisje in de boot nauwelijks naar de kust zwemt - vergist ze zich diep en als ze de situatie correct kan begrijpen, zal het succes niet lang duren. Deze droom waarschuwt ook voor een mogelijke ziekte van uw familielid.

Wanneer een vrouw droomt van zwemmen in het vuile water van het meer, waarschuwt deze droom dat de schaduwen van het verleden tot leven zijn gekomen, zullen slechte wensen haar spijt geven en berouw tonen over haar oude fouten. Als een vrouw een boot ziet varen in een storm over de zee, moet ze oppassen voor problemen van een van haar vrienden, die, hoewel onbedoeld, een ongepaste daad zal plegen.

Dreamwalker Wangi - A Long Road Ahead

 • Als je droomt dat je in een boot vaart, belooft deze droom een ​​lange reis,
 • Als je samen met iemand zwemt - het is met deze persoon dat je gescheiden bent,
 • Als je droomt van zwemmen in troebel water, zul je vreugdeloos nieuws vinden,
 • Je zwom in kleding - je hebt bescherming en onderdak nodig,
 • Zwom naakt - deze droom getuigt van uw vastberadenheid.

Als je droomt dat je het water raakt, in het zwembad springt - je wordt geconfronteerd met tegenslagen. Zwemmen in een nieuw zwembad belooft een goede gezondheid en materiële voordelen, en als je plotseling begon te zinken, loop je het risico in een delicate situatie te komen in het meest nadelige licht.

Freud's droomboek - je bent een zeer actieve persoon

Een man droomt dat hij zwemt - dit kenmerkt zijn hoge seksuele activiteit, hij heeft vertrouwen in zijn seksuele aantrekkelijkheid. Wanneer een man een droom heeft waarin hij met veel plezier zwemt, duidt dit op seks met een geliefde dame. Een vrouw heeft zo'n droom voor zwangerschap. Als je droomde dat je in een draaikolk werd getrokken, dan zou dit voor een man angst voor de mogelijke zwangerschap van zijn geliefde betekenen, en voor een vrouw een pijnlijke maar snelle bevalling. Ik droomde dat je samen zwom - je passie zal je duwen om geslachtsgemeenschap te hebben in de eerste plaats die je tegenkomt.

Islamitisch droomboek

In het islamitische droomboek vindt u de volgende interpretaties van nachtvisies met baden in water:

 • puur - tot vreugde en voorspoed,
 • modderig - tot ernstige teleurstellingen en diep verdriet,
 • drink schoon water - de juiste weg is gekozen in het leven en een gelukkig, zorgeloos leven wacht de persoon vooruit,
 • warm water drinken - sommige omstandigheden kunnen een obstakel vormen voor de geplande reis, evenals mogelijke teleurstelling in de persoon op wie de dromer rekende,
 • drink zwart water - tot verlies van gezichtsvermogen,
 • modderig drinken - tot problemen en ontberingen in het leven,
 • moeilijk - tegen ziekten,
 • veel water - tot een rijke oogst.

Voor een meisje

 1. Jezelf zien in een helder meer is een romantische relatie die veel positieve emoties en vervulling van gekoesterde verlangens zal brengen.
 2. Baden met een vreemde is een noodlottige ontmoeting die het hele leven van de dromer zal veranderen. Het is mogelijk dat het verschijnen van een vreemdeling overeenkomt met het beeld van een nieuwe kennis, met wie een serieuze romantiek zal beginnen.
 3. Als de man bekend was, zou waarschijnlijk een romantische relatie met hem volgen.

Conclusie

Zoals we zien, heeft zwemmen in een droom een ​​positieve interpretatie. Negatieve interpretaties zijn niet fataal; ze dienen alleen als waarschuwing. Als je voldoende gezond verstand hebt om ernaar te luisteren en de juiste maatregelen te nemen, hoef je je niet te beklagen. Het blijft een wens voor iedereen die van zwemmen droomt, zodat alleen transparant en warm water je altijd omringt!

Voor de vrouw

 1. Als in een visioen, een dromer, water op haar hoofd druppelde - dit betekent dat ze liefde zoekt.
 2. Zuivere en transparante vloeistof - om de gezondheid te verbeteren, het begin van een nieuwe levensfase.
 3. Donker water - voor de obstakels die de uitvoering van het plan zullen verstoren.
 4. Baden - tot een sereen leven.
 5. Schoon water - om gemakkelijk doelen te bereiken, zal alles snel en gemakkelijk werken.
 6. Vuile vijver - je moet hard werken om te bereiken wat je wilt.

Voor zwangere

 1. Een toekomstige moeder, die zichzelf in een schoon reservoir ziet baden, zal blij zijn haar nieuwe status onder de knie te krijgen, geniet van het moederschap en geniet van de opvoeding en verzorging van haar baby.
 2. Als het water vuil en modderig was - kunnen problemen met een echtgenoot ontstaan. Dit zal te wijten zijn aan het gebrek aan communicatie in het paar, de onoplettendheid van de echtgenoot aan haar geliefde.

Zwem in troebel water

 1. Slecht teken, vooral als de dromer hem zag verdrinken in vuil water. Vooruit is een reeks mislukkingen, tegenslagen en problemen.
 2. Als er vuil water uit de douche stroomt, pas dan op voor vijanden en vijanden. Ze zullen al het mogelijke doen om de dromer te verslaan.
 3. Overstromende vuile huizen - tot problemen in familiezaken, ruzie met huishoudens.

Zwem in koud water

 1. Als de rivier koud was en de dromer fris en alert voelde tijdens het baden, is dit een goed teken dat gezondheid en een lange levensduur belooft.
 2. Als de kou het lichaam heeft geketend, kan een persoon niet nuchter redeneren en de juiste beslissingen nemen.
 3. Zwem tussen de ijsschotsen - naar de machinaties van vijanden die de directe omgeving zijn binnengedrongen. Je moet voorzichtig zijn en je elke stap plannen.
 4. Duiken in ijskoud water - tot onverschrokkenheid. De dromer zal degenen helpen die het nodig hebben.
 5. Hoor geluid in de koude zee - om te roddelen en geruchten dat iemand dichtbij om zich te verspreiden met het doel de dromer schade toe te brengen.
 6. Om te bevriezen en kracht in het water te verliezen - tot grote problemen, zal het heel moeilijk zijn om eruit te komen.

Mensen

 1. Als er in een droom veel mannen in een vijver zwemmen - de dromer verwacht ongekend succes in het andere geslacht.
 2. Slaap kan ook de vernietiging van het welzijn en de harmonie van het gezin betekenen.
 3. Als mannen in het water bezig zijn met vissen, is dit een goed teken, wat een succes is voor alle inspanningen. De droominterpretatie beveelt aan niet bang te zijn om risico's te nemen en te handelen, omdat de meest gunstige periode hiervoor komt.

W omen

 1. Om te zien hoe vrouwen baden - tot schandalen en ongepaste zaken, waarin dromers een deelnemer worden vanwege de machinaties van slechte wensen.
 2. Als een vrouw in een visioen in het water valt, is dit een waarschuwing voor een fout die een persoon duur zal kosten. Dream Interpretation beveelt aan de voor- en nadelen te wegen voordat een beslissing wordt genomen.

Zwem in het droomboek van Dmitry en Nadezhda Zima

Zwemmen in de schone rivier is een teken van wereldse geneugten en genoegens.

Zwemmen in het zwembad met schoon water is een teken van het feit dat het resultaat van je werk je zal bevallen.

Als je in bad baden, integendeel, een dergelijke droom brengt problemen en problemen met zich mee.

Zwemmen in de zee - waarschuwt dat sterke emoties en diepe gevoelens je dreigen te boeien. Als de sfeer van zo'n droom negatief is - dit is een duidelijke oproep om je hoofd niet te verliezen van stijgende gevoelens, anders kan alles triest eindigen.

Troebel zwemwater is een voorbode van problemen. Vaak duiden dergelijke dromen op het begin van de ziekte.

Zwem in een droomboek van A tot Z

Als je in een droom in het zwembad zwemt, betekent dit in werkelijkheid een verlossing van ziekten en angsten. Zwemmen in de zee - verheug je over het succes van haar man en voor een jong meisje - zo'n droom voorspelt een rijke bruidegom. Zwemmen in de rivier - u zult sterke druk van de autoriteiten ervaren, moed en uithoudingsvermogen tonen, uw principes en interesses niet veranderen. Zwemmen in het meer - voorspelt kleine veranderingen in de financiële positie en in relaties met de gekozen persoon.

Als je in de winter in een droom in het ijskoude water zwemt, ervaar je in het echt onvergelijkbaar plezier, dat op het piekmoment plotseling wordt onderbroken. Baden in warm zomerwater - belooft materiële voordelen en een hartelijke houding van een geliefde.

Baden in melk in een droom betekent de rijkdom en het succes dat je te wachten staat. Als je naakt in je droom zwemt, betekent dit dat je je met al je passie zult overgeven aan een persoon die veel ouder is dan jij in leeftijd. Naakte mannen zien baden betekent dat je veel bewonderaars en bewonderaars zult hebben, als je naakte vrouwen ziet baden - zullen slechte wensen proberen je mee te slepen naar een schandaal of een ongepaste zaak.

In een droom zien hoe een pasgeborene wordt gebaad - betekent een gelukkige exit uit hun moeilijke situatie.

Zwem in het moderne droomboek

Zwemmen in schoon water is gezondheid en geluk, in troebel water is het ziekte en falen.

Zwem in het East Dream Book

Een aangename duik in kalm water - dromen van succes bij alle inspanningen.

Baden in de badkamer is een teleurstelling.

Zwem in het droomboek van Schiller-Schoolchild

in zuiver water - gezondheid en succes, in problemen - ziekte en falen.

Baden in het droomboek van de genezer van Akulina

Je droomde van Zwemmen voor wat het is (in een meer, een rivier, de zee) - Het wegwerken van ziekten en angsten. Stel je voor hoe je met plezier in schoon, fris, helder water spettert.

Zwem in het moderne droomboek

Zwemmen in helder water - Gezondheid en geluk, in troebel water - ziekte en falen

Zwem in het grote droomboek van Phoebe

Zwemmen - alle ziekten en kwalen verdwijnen, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw gezondheid. Stel je de kust, het meer of de rivier voor. Zomer, het weer is warm, zonnig en kalm. Het water in de vijver is brandschoon en transparant. De kust is vlak, bedekt met perfect schoon wit zand. Je komt warm water binnen en geniet er zoveel van als je wilt.

Zwem op het online droomboek

Volgens het droomboek, als je in een helder reservoir baadt, zul je gegarandeerd slagen in absoluut alle gebieden van het leven.

Als het modderig en rommelig is, zal het lot nu niet gierig voor je zijn, behalve voor problemen en ontberingen.

Je zwemt in het zwembad, waar het water goed wordt gefilterd - je zult blij zijn met je eigen prestaties.

Als het water erin erg koud is, zul je in staat zijn om je superioriteit te vestigen en aan slechte mensen te bewijzen dat grappen slecht met je zijn.

Het is een droom dat je in je eigen bad baadt - wees voorbereid op allerlei moeilijkheden en ijdelheden.

Om in het gat te duiken - een zeer aangenaam tijdverdrijf wacht op je, maar je vreugde zal van korte duur zijn, iets zal het zeker overschaduwen.

Als het water wordt verwarmd door de hete zon - zul je voorspoed en geluk ervaren in je persoonlijke leven.

Zwem in zeewater - je kunt volledig bezwijken voor je ervaringen en je geest verliezen.

Een meisje in een droom baadt zonder kleren - in werkelijkheid is verliefd worden op een persoon veel ouder dan jij.

Stuit op mannen die naakt zwemmen - van de vriendjes komt er geen einde.

Let op het proces van het baden van de baby - pak alle problemen aan en profiteer ervan.

Zwem in het islamitische droomboek

Iedereen die in een droom ziet dat hij aan het baden is en nieuwe kleren draagt, betekent dat als hij uit de macht wordt gehaald, hij terugkeert naar zijn vorige functie.

Het is bekend dat Ayub (nov) (vrede zij met hem), na het baden, gekleed was in een nieuw gewaad. Allah heeft hem teruggegeven aan zijn volk, heeft hem een ​​rolmodel gemaakt. Zijn angsten verdwenen, zijn lichaam werd gereinigd en hij werd weer gezond.

Als iemand in een droom ziet dat hij zich heeft gebaad en verschillende kleren heeft aangetrokken, zullen zijn angsten verdwijnen, maar er zal enige behoefte verschijnen.

Iedereen die een bad in een droom heeft uitgevoerd, maar het niet heeft beëindigd - hij zal zijn werk niet kunnen voltooien en zal niet ontvangen wat hij wilde krijgen.

Als iemand een droom ziet alsof hij een bad of meer dan één bad neemt, zal hij het ding vinden dat eerder van hem is gestolen.

Nadat hij de wassing had verricht en in een droom tot de vervulling van gebeden was overgegaan, wordt van hem verwacht dat hij bevrijd wordt van zorgen. Hij zal de Almachtige bedanken voor de geboden hulp.

Wie de droom ziet dat hij een bad neemt, hoewel dit hem niet is toegestaan, hoopt hij angstig op zijn bevrijding van dit gevoel. De vervulling van zijn verlangen heeft hij echter niet bereikt.

Zwem in het 21st Century Dream Book

Zwem in een droom - naar vreugde of om op bezoek te gaan.

Baden in een droom in een marmeren bad - tot vreugdevolle verrassing, in zink - betekent dat het moeilijk voor je is om je gevoelens, in geëmailleerd gietijzer, op te lossen om verder te komen in het bedrijfsleven.

Douchen in een droom betekent dat je binnenkort de mogelijkheid hebt om zich te ontdoen van constant storende omstandigheden.

Zwemmen in schoon water - tot een zorgeloos leven, in een vijver tot problemen, in vuil modderig water - tot beschuldiging.

Badende kinderen zien - tot vreugde van de ouders, duiken - tot ongeluk, een gevaarlijke zelfkennis.

Sommige functies vertellen de betekenis van wat je in een droom zag

De echte test kan de noodzaak blijken te zijn om in een droom onder water te zwemmen, terwijl je angst of een andere vorm van ongemak voelt. Dream Interpretation beschouwt dit als een voorbode van onverklaarbare angst en angst in het echte leven. Wanneer je droomt dat je in het water moest zwemmen, is het heel goed mogelijk dat je wordt geleid door de wens om jezelf beter te begrijpen en de motivatie voor je acties.

Als het toevallig in modderig water zwemt, geeft een vergelijkbare plot aan dat je in werkelijkheid niet soepel gaat. Je wordt gekweld door vermoedens als gevolg van weglatingen, je geweten kwelt je voor sommige van je eigen fouten. U maakt zich zorgen dat een dergelijke gespannen situatie vroeg of laat een obstakel voor u kan worden bij de uitvoering van uw plannen. Wees niet bang om zo'n onduidelijke situatie in schoon water te brengen. In elk geval is het moment van verduidelijking van de relatie onvermijdelijk. Omdat dit een kwestie van tijd is, waarom wordt u dan niet de initiatiefnemer en probeert u de touwtjes in handen te nemen?

Als je al in vuil water hebt kunnen zwemmen, accepteer dit teken dan als een weerspiegeling van je wereldbeeld. Je lijkt te goed voor deze wereld. Of misschien te kieskeurig. Zo'n wereldbeeld wordt vaak geassocieerd met een slechte gezondheid, probeer meer aandacht aan je gezondheid te besteden. Als je niet alleen in het water moest zwemmen, maar ook moest ontsnappen door te zwemmen, lijkt de oude droom om je omgeving of levensstijl te veranderen, voelbaar.

Als je in een droom het geluk hebt om in helder water te zwemmen, zal in werkelijkheid ook niets je dagelijkse routine bederven. U hoeft zich in de nabije toekomst geen zorgen te maken. Zelfs als je ergens last van hebt, weet dan dat je onrust ongegrond is. Waar je in een droom over droomde, betekent stabiliteit en voorspoed voor jou, en kan ook narcisme, vertrouwen in je aantrekkelijkheid weerspiegelen.

Als er transparant water verschijnt, waarin zwemmen doorlopend euforie is, voorspelt het droomboek heerlijke genoegens die niet lang zullen duren. Het enige dat een droom is waarin je het geluk had om in water van een comfortabele temperatuur te zwemmen, zal veel aangename, onvergetelijke momenten in je biografie brengen. De Droominterpretatie beweert dat de slapende persoon onverwachte vreugde en vervulling van verlangen schijnt.

Wanneer het in een droom gebeurt om in blauw water te zwemmen, wordt de dromer vaak wakker met een gevoel van angst: is alles te soepel, maar wat als hier iets mis is? Het droomboek adviseert om dergelijke angsten weg te jagen: het is niets meer dan het resultaat van nerveuze spanning waarin je te lang bent en vaak bovendien niet altijd gerechtvaardigd. De interpretatie hangt ook af van hoe zelfverzekerd u bent, ongeacht of u in het echte leven in water kunt zwemmen.

Weer in het reservoir

Wanneer de omstandigheden je dwingen in ijskoud water te zwemmen, vraagt ​​het droomboek om kalmte. Probeer al je sterke punten te mobiliseren; in de nabije toekomst heb je ze misschien echt nodig. Voor onverwachte obstakels, onvoorziene moeilijkheden. Misschien staat u voor een moeilijke keuze, het welzijn van andere mensen hangt af van uw beslissing. Als je in een droom het doel vooruit ziet, gelooft het droomboek dat doelgerichtheid soms lastig voor je is.

Waar over droomt, wat er in koud water gebeurde, wordt een droomboek vaak geassocieerd met het naderende gevaar, hoewel niet van catastrofale proporties. Misschien krijg je een verdachte transactie of deelname aan een dubieus project aangeboden - daar droom je van. Probeer niet voor allerlei trucs te vallen, want in deze periode is er een grote kans op financiële verliezen.

Alles wat droomt over hoe gelukkig het is om in warm water te zwemmen, het droomboek verbindt met de mogelijkheid om eindelijk te ontspannen. Ongetwijfeld zou het symbool dat je in een droom zag je gelukkig moeten maken, omdat je al lang droomde van een vakantie, de mogelijkheid om de omgeving te veranderen, je lichaam en ziel te ontspannen.

Onderbewustzijn

Op een onbewust niveau wordt water geassocieerd met zuivering, spiritueel of emotioneel. Daarom geeft baden meestal aan dat je jezelf van lasten, zorgen wilt ontdoen en het leven opnieuw wilt beginnen. Een visie is vaak voor mensen die zich op een kruispunt bevinden en niet weten hoe ze moeten leven. Misschien heb je al lang geen rust gehad en ben je in een depressieve toestand. In dit geval moet u een moment kiezen om uw eigen zorgen te vergeten.

Soms duidt een droom met een bad op het verlangen van de dromer om zijn zonden weg te wassen. Het is mogelijk dat u acties hebt begaan waar u niet trots op bent en die u wilt repareren. De afbeelding geeft ook de wens aan om je eigen leven te herschrijven om het te leven zoals je echt zou willen.

Om vanuit het gezichtspunt van het onderbewustzijn te interpreteren, moet je precies onthouden waar je zwom. Als het een beperkte ruimte was (bad, zwembad), dan verpersoonlijkt het dat je jezelf in elk soort kader drijft. Hoe kleiner het gebied, hoe minder ruimte voor ontwikkeling. Integendeel, een open waterlichaam getuigt van harmonie met zichzelf en met de omringende wereld.

Kies je droom 👇

In een droom, zwem in het zwembad

Waarom dromen van zwemmen in het meer?

Zwem in een droom in helder water

Waarom dromen van zwemmen in de rivier?

Waarom dromen van zwemmen onder water?

Droominterpretatie - zwemmen

Zeilen op een schip op een rivier of meer - een droomschaduw waarvan u ergernis en schaamte zult ervaren vanwege de gierigheid van uw ventilator, zwemmen op zee - u zult snel een uitstekende positie in de samenleving bereiken en anderen voordelen opleveren.

Als je in een klein vaartuig in kalm helder water zwemt, is dit de belofte van een helder, onbewust gevoel dat een leven lang een spoor in je ziel achterlaat.

Een droom waarin uw reis wordt onderbroken door een naderende storm is een voorbode van onweer, condenserend in een familiale sfeer en op elk moment klaar om te regenen met tranen.

Vaar op een grote oceaanstomer en maak een aangename reis naar de problemen die kunnen optreden als gevolg van uw uitslag en onzorgvuldige uitspraken over uw collega's. Als je in een droom een ​​reis rond de wereld maakte, betekent dit dat je in werkelijkheid volledig tevreden zult zijn met de resultaten van je werk en de voortgang van zaken in het algemeen.

Om te dromen van mensen die zwemmen en zonnebaden op het strand - in werkelijkheid zul je worden misleid in je verwachtingen van gelukkige liefde, omdat je in de steek wordt gelaten door een vriend die je zal verraden, gevleid door een andere, aantrekkelijkere persoon.

De droom waarin je in het zwembad zwemt, voorspelt dat je ziel zich tussen twee geliefden zal haasten, niet wetende aan wie ze hun hart moeten geven.

Als je droomt dat je naakt zwemt, geen gelegenheid hebt om aan wal te gaan vanwege de mannen die daar zijn verschenen, zul je je in een moeilijke situatie bevinden wanneer je een ondubbelzinnige keuze moet maken tussen je ambities en plicht jegens geliefden.

Het zien van naakte mannen betekent vervelende teleurstellingen, die in wezen geen serieuze aandacht moeten krijgen. Als je in een droom duikt, verlies je in werkelijkheid de hoop op de realisatie van je plan wanneer het doel al heel dichtbij en haalbaar is.

Zwem in het zwembad

Wanneer een persoon in schitterende isolatie in het zwembad zwemt, is hij hoogstwaarschijnlijk te moe van huishoudelijke taken. Dergelijke dromen worden het vaakst bezocht door jonge vrouwen die onlangs een kind hebben gekregen of na hun zwangerschapsverlof naar het werk zijn gegaan. Het is de moeite waard om het huishouden te vragen om een ​​deel van de huishoudelijke taken op zich te nemen, anders zal de opgebouwde vermoeidheid niet tot iets goeds leiden.

Zwemmen in een zwembad in ijzig maar helder water betekent serieuze beproevingen in de nabije toekomst. De dromer hoeft zich echter geen zorgen te maken, hij kan alles aan. Als het water schoon is, maar van normale temperatuur, zal een persoon binnenkort een nieuwe vriend ontmoeten, die uiteindelijk de beste zal worden, en ook zijn financiële situatie zal verbeteren. Duiken is een complexe kwestie in het echte leven.

Droominterpretatie - Coupé

Jezelf in een droom in een compartiment van een auto zien is een voorbode van scheiding van familie en vrienden.

Als niemand naar het compartiment gaat behalve jij, is dit een teken van trieste gebeurtenissen die je op de weg zullen betrappen.

Rijden in een compartiment, waar een nogal bont en opgewekt gezelschap bijeenkwam, voorspelt een succesvolle oplossing voor de kwestie.

Slapen in een compartiment op de bovenste plank - je komt in een ongemakkelijke positie.

Zwem in de rivier

Er zijn verschillende interpretaties van nachtscènes waarin een persoon in een rivier zwemt:

 • zwemmen in de rivier in afwezigheid van een sterke stroming duidt op een gemeten levensloop, een gelukkig gezinsleven in werkelijkheid,
 • zwemmen in een borrelende waterstroom betekent krachtige activiteit in de toekomst,
 • zwemmen in een rivier met een sterke stroming waarschuwt dat binnenkort veel hard, vermoeiend werk op een persoon zal vallen, waarvan de beloning waardig zal zijn,
 • zwemmen in een ondiepe rivier brengt levensproblemen met zich mee. De dromer heeft weinig energie die hij nodig heeft om de moeilijkheden van het leven te overwinnen.

Wanneer een meisje dat in een rivier drijft, droomt van een jonge man, zal ze binnenkort in zijn echte leven verschijnen. Misschien is dit degene met wie hij voor altijd zal blijven.

Zwem in de zee

Nachtscènes die de zee tonen, brengen eeuwigheid, stabiliteit met zich mee. Zee-avonturen dromen meestal van belangrijke levensveranderingen. In dit geval is het de moeite waard aandacht te schenken aan de kleine details van de droom.

Dus de kalme zee droomt van het vervullen van dromen en verlangens. Lichtgolven geven aan dat de kleine problemen in het leven van de dromer met gemak worden opgelost. Welnu, een verontrustend element voorspelt moeilijkheden op weg naar het doel.

Wanneer de zee-avonturen van een vrouw dromen, staat voor haar de vervulling van haar meest geheime verlangens. Als ze met een vreemde zwemt, heeft haar goede vriend misschien in werkelijkheid hulp nodig. Naakt zwemmen op zee geeft de innerlijke kracht van de geest van een vrouw aan.

Als de dromer echter ongemak voelt terwijl hij naakt in een droom zwemt, zal ze waarschijnlijk dezelfde sensaties alleen in de werkelijkheid ervaren. Zwemmen met een geliefde betekent een harmonieuze relatie vol liefde en zorg.

Zwem in de oceaan

Als je droomde dat iemand de woedende oceaan probeerde te overwinnen, wachtte hem voor hem op moeilijke beproevingen die met eer zouden moeten worden doorstaan. Het kalme oceaanoppervlak duidt op een gemeten probleemloos leven.

Onder water zwemmen in de oceaan betekent een verlangen om te ontsnappen aan de realiteit. Doe dit echter niet. Eventuele problemen kunnen worden opgelost. Het is het beste om hulp te zoeken bij familie en vrienden.

Wat beïnvloedt de waterkwaliteit?

De kwaliteit van water in een natuurlijk reservoir heeft een directe invloed op de interpretatie van dromen.

 1. Zwemmen in schoon water belooft een zorgeloos leven, terwijl modderig water een voorbode is van kleine levensproblemen.
 2. Vuil water brengt grote problemen, ziekte, gebeurtenissen met zich mee die droefheid veroorzaken.
 3. Wanneer het water waarin de dromer zweeft helder is, wacht hem vooruit succes. Bovendien moet hij aandacht besteden aan zijn verborgen creatieve talenten en proberen deze te realiseren.
 4. Koel water in een droom van een ziek persoon voorspelt herstel, en gezond belooft loyale vrienden en veel geluk.

Met wie hebben ze in het water gezwommen?

Sommige astrologen zeggen dat zwemmen met vis, de droom van een vrouw, haar zwangerschap aangeeft. In feite, als er veel drijvende vissen rond de dromer zijn, voelt hij tegelijkertijd echter ongemak, in het echte leven mist hij persoonlijke ruimte, eenzaamheid. Kleine vissen die rond een persoon in een droom cirkelen, betekenen onbeduidende moeilijkheden, grote vissen dromen van financieel welzijn.

Interpretatie van slaap over baden in koud water, afhankelijk van de details

Afhankelijk van welk water:

 • in ijs - wereldwijde veranderingen in verband met werk,
 • in de bevroren - een conflict met een geliefde,
 • in modderig - een scheiding,
 • in het pure - een gelukkig gezinsleven.

Afhankelijk van waar je zwemt:

 • verbetering van de levensomstandigheden in de rivier,
 • op zee - verhuizen naar een ander land voor permanent verblijf,
 • in water met ijs - het wegwerken van een chronische ziekte,
 • in een vijver met ijsschotsen - aankoop van een appartement of een zomerhuisje voor een spotprijs.

Afhankelijk van het seizoen:

 • in de winter - het begin van harmonie in relaties met huishoudens.

Afhankelijk van wat om in te zwemmen:

 • in kleding - een onverwachte zakenreis.

Afhankelijk van wie droomt:

 • een vrouw - zwangerschap en gemakkelijke bevalling,
 • man - een onverwachte triomf.

Afhankelijk van de acties:

 • om veel koud water te zien - een grote angst voor de komende veranderingen,
 • enter - de opkomst van een extra bron van inkomsten,
 • zwemmen - verbetering van de financiële positie,
 • wassen - vergeving van een naast familielid,
 • om te zwemmen en de kou niet te voelen - een irritante ventilator kwijt raken,
 • duiken - snelle carrièregroei,
 • duik - onverwachte professionele heroriëntatie,
 • staan ​​is een gemiste kans om een ​​raise te krijgen,
 • vallen - voldoening aan loopbaanambities,
 • baden - een vreemdeling in moeilijkheden helpen,
 • lopen is heimwee naar het verleden.

Met dolfijnen

Dolfijnen gezien in een droom betekenen dat prettige mensen de overhand hebben in de omgeving van de dromer, die je altijd zal ondersteunen in moeilijke tijden. Dit geeft echter ook aan dat een persoon gemakkelijk vatbaar is voor de invloed van anderen.

Er zijn bepaalde kenmerken van zo'n droom, die de moeite waard zijn om op te letten. Deze omvatten:

 • dolfijnvinretentie - dromen van ondersteuning krijgen van een goede vriend op een moeilijk moment,
 • een vis berijden - onderwerping van iemands wil aan zichzelf,
 • vallen van een snel zwemmende dolfijn is een probleem.

TOP 3 negatieve waarden

 1. Om met een kind in koud water te zwemmen, droomt hij ervan problemen te hebben met gokken of drugsverslaving.
 2. In de oceaan vallen en roeien tussen de ijsschotsen naar de kust is een teken van de plotselinge dood van een geliefde door een hartaanval of beroerte.
 3. Zwemmen in ijskoud water en verdrinken in een droom betekent eenzaamheid en een gevoel van hopeloosheid in het echte leven.

Op het schip

Zeilen op een schip in een droom is een geweldig voorteken. Het waarschuwt voor het begin van een nieuwe levensperiode, zeer succesvol, en belooft veel nieuwe ervaringen. In werkelijkheid zal een persoon zeer interessante mensen tegenkomen, profiteren van dating. Bovendien, als het schip van de dromer in een storm valt, die snel wordt vervangen door een kalmte, dan zal het in werkelijkheid gemakkelijk voor hem zijn om met moeilijkheden om te gaan.

Op een boot

Zeilen in een boot geeft aan dat langdurige problemen zeer snel moeten worden opgelost. Als er andere roeiers of passagiers op de boot waren, zal iemand misschien binnenkort iets met zijn vrienden vieren. Als de boot omkeert, is het de moeite waard om lege contante uitgaven te verlaten.

Een motorvoertuig op water droomt meestal van de vergankelijkheid van de wereld, waarvan de dromer binnenkort overtuigd zal zijn. Een kajak duidt op een goede gezondheid van de mens, een kano duidt op een serieuze taak, die niet gemakkelijk zal zijn om aan te gaan. Welnu, zwemmen op een opblaasbaar voertuig betekent dat een persoon bang is voor de moeilijkheden van het leven.

Wat betekent een baby die in een droom zweeft?

Dromen over hoe andere mensen zwemmen - naar het goede nieuws, gebeurtenissen, vervulling van verlangens. Als een kind dat in het water drijft een droom heeft, zal er binnenkort een persoon verschijnen die moet worden betutteld. Het geeft ook aan dat de dromer zich schaamt voor communicatie met andere mensen, hij heeft een aantal complexen. Een verdrinkend kind droomt op een moment dat de dromer een ongunstige financiële situatie heeft. Het redden van een baby betekent dat een persoon bang is om degenen die hem dierbaar zijn te verliezen.

Als u de interpretatie van nachtdromen nastreeft die verband houden met zwemmen, moet u letten op uw eigen intuïtie en sensaties die tijdens of na de slaap zijn ontstaan. Het is veilig om te zeggen dat het ontwaken in een goed humeur na slaap aangeeft dat een gunstige periode in het leven begint, geluk zal een persoon vergezellen in al zijn inspanningen.

Modern droomboek van N. Stepanova

Het moderne droomboek duidt op een prettige uitkomst van het begonnen bedrijf wanneer een persoon na een droom aangename sensaties ervaart. Het maakt niet uit in welk water hij zwom en met wie. Als de dromer als zwemmer volledig onder water komt te staan, dan is dit een dreigende teleurstelling. Zwemmen met een vriendin die vaardig zwemt, betekent dat mensen in het leven van een persoon verschijnen die van hem houden om wie hij is en hun ogen sluiten voor zijn kleine gebreken. Duiken voorspelt de dromerstrijd en angst.

Droominterpretatie Hasse

Zuiver water waarin de dromer zwemt, betekent een zorgeloos leven vooruit, onrustig - angstig. Zinken tijdens het zwemmen droomt helaas. Als een persoon in het woedende water probeert te zwemmen, zal hij waarschijnlijk nog actiever worden, als het water stroomt, dan heeft hij een moeilijk levenspad gekozen. Wanneer een dromer drijvende mensen observeert, wacht hem de vervulling van verlangens en ambities.

Droominterpretatie Meneghetti

Volgens het droomboek van Meneghetti betekent zwemmen de ontwikkeling van persoonlijkheid in een vrije richting, erotiek. Als een persoon zich vrij in water voelt, betekent dit dat hij in het echte leven vertrouwen heeft in zijn eigen sterke punten en capaciteiten. Wanneer hij naar een persoon of object zwemt, staat hij in het echte leven voor een duidelijke taak die moet worden opgelost. Proberen weg te zwemmen van een object betekent een verlangen om te ontsnappen aan de realiteit.

Folk droomboek

De klassieke interpretator verklaart visies als volgt:

 • je zwemt in het zwembad - probeer in feite gevaarlijke situaties te vermijden. Concurreer tegelijkertijd in snelheid met iemand - in werkelijkheid heb je rust nodig,
 • zwem in het meer en observeer de prachtige natuur - in werkelijkheid kunt u het materiële welzijn verbeteren. Loonsverhogingen of promoties zijn niet uitgesloten,
 • in de badkamer - je moet je zorgen maken over relaties met geliefden. Misschien eis je teveel van hen. Voor getrouwde vrouwen kan slaap duiden op naderend verraad,
 • als je je wast onder de stromen van de ziel - in werkelijkheid zul je vol vitale energie zijn. Je kunt alles uitvoeren wat je eerder had gepland,
 • ging in het water in kleding - voel in feite geen vertrouwen in de toekomst. Je vertrouwt mensen niet echt, zelfs de naaste,
 • je baadde naakt en voelde je op je gemak - in werkelijkheid bereikte je harmonie. Voel de opvattingen over jezelf - besteed te veel aandacht aan de meningen van anderen en bezwijk snel voor invloed.

TOP 3 positieve waarden

 1. Het gevoel van koel water tijdens het zwemmen kan een snelle bruiloft of deelname aan een interessant evenement van vermakelijke aard betekenen.
 2. Zwemmen in een ijsbad of zwembad droomt van het succesvol opstarten van een eigen bedrijf.
 3. Zwemmen in een zeer koud, transparant reservoir, dat de dromer vaak in een droom ziet, symboliseert rijkdom en het gemakkelijk bereiken van doelen.

Als je zelf in het koude water bent gesprongen en plezier krijgt in het zwemmen, betekent dit een sterke verbetering van het leven en een verlichting van de morele en lichamelijke conditie. Viel - moeilijkheden die, wanneer overwonnen, zullen leiden tot de gewenste voorwaarden en de vervulling van een droom. Als je wordt gepusht, zal iemand je in werkelijkheid enorm helpen de situatie te begrijpen en belangrijk advies te geven.

Interpretaties van slaap afhankelijk van waar ijswater is:

 • onder ijsbergen - tot langdurige revalidatie na een ernstige ziekte,
 • in bad - tot de periode van geluk,
 • in een vat - te verraden door zakelijke partners,
 • in de woedende blauwe zee met spatten - tot verdriet,
 • in een diepblauwe rivier - tot afscheiding van familie,
 • thuis in de ziel - om een ​​grote erfenis te ontvangen,
 • in de kraan - om nieuwe mensen te ontmoeten,
 • in een zoutmeer of vijver - om trots te zijn op haar prestaties,
 • in een donkere kelder - voor echtscheiding en eigendomsverdeling,
 • in het voorjaar - tot een aangename verrassing,
 • in de kreek - naar het schandaal met de buren.

Als een zwanger meisje zo'n droom had, dan is dit de geboorte van een gezonde baby.

Interpretatie van slaap, afhankelijk van wat anders te doen in een droom:

 • op blote voeten door ijswater rennen - om een ​​huis te kopen,
 • loop zelf op blote voeten - naar een tijdelijke scheiding van je geliefde,
 • tevoorschijn komen met enthousiasme en het was niet koud, terwijl de rest bevroor - tot een bestand met een detractor,
 • neem eerst een koud bad en daarna een warm - voor een aangename ontmoeting met een oude vriend,
 • ga taillehoog in - de noodzaak om het geheim van iemand anders te bewaren,
 • om het haar op het hoofd te wassen - geluk bij alle inspanningen,
 • stap in en bevochtig je voeten - tot de opkomst van een nieuwe vriend,
 • giet - voor een lange periode van problemen en mislukkingen,
 • vloeken met zijn vrouw / man vloeken - met het risico alle eigendommen te verliezen,
 • iemand trekken - aan alcohol- of drugsverslaving,
 • met een groot aantal mensen uitgaan - naar een storing,
 • temper en lig in geneeskrachtig water - om problemen op te lossen,
 • om in koud water te gaan waardoor mijn voeten bevriezen - naar een mislukte zakenreis,
 • zoek een geliefde in bronwater - tot een zenuwinzinking,
 • om te liegen of zitten - om gemeenheid in relatie tot een vriend of familielid,
 • gieten op een beer - met risico op lijden bij een auto-ongeluk,
 • varen in een raceboot - naar een andere woonplaats,
 • om schoenen te bevriezen en nat te maken - voor een lange periode van tegenslagen,
 • naar stap - naar promotie
 • zijn - voor een familiefeest,
 • om in de stroom te duiken - voor iemand die het geheim van een dromer onthult,
 • om mensen te douchen - om te rusten,
 • om jezelf te douchen - naar een reis met vrienden buiten de stad,
 • giet een dode - tot een ernstige ziekte,
 • een kind dompelen - gelukkig
 • om de rivier over te steken en naar een andere stad te gaan - met het risico slachtoffer te worden van roddel,
 • naar de andere kant van de weddenschap gaan - verraad door een vriend en de relatie met hem verbreken,
 • zinken naar de bodem - tot een verslechtering van de reputatie,
 • om zichzelf te overwinnen en in koud water te gaan - om deel te nemen aan een liefdadigheidsevenement,
 • falen - een goede daad doen,
 • van een klif springen - naar problemen op het werk door onzorgvuldigheid,
 • uiterlijk en aanraking - de noodzaak om de problemen van anderen op te lossen,
 • om de verdrinking te redden - tot een oneerlijke beschuldiging,
 • om het koude water in de put te zien - om te intrigeren en te roddelen,
 • het gezicht van een kind wassen - voor financiële problemen,
 • was uzelf - het risico dat u zich in een hopeloze situatie bevindt.

Het gevoel van kou en angst om te verdrinken weerspiegelt een depressieve of depressieve toestand. Om met jezelf om te gaan en aan wal te gaan is een beetje jezelf overwinnen, maar het zal je problemen niet meteen oplossen. Het zal nodig zijn om te blijven vechten.

Interpretaties van slaap afhankelijk van wanneer het koude water droomde:

 • 's nachts - om te zoeken naar een extra bron van inkomsten,
 • in de herfst - communicatieproblemen vanwege het onvermogen om emoties te beheersen.

 • als je droomt om naakt in koud water te gaan, is het om gemeenheid van dierbaren,
 • badend in een apart zwempak met een mooi figuur - voor een ongeluk,
 • is gekomen - om een ​​duur geschenk te ontvangen,
 • gedoken in slapeloosheid
 • duiken vanaf de pier - naar de mogelijkheid om schulden eerder dan gepland terug te betalen,
 • overgoten drijvende mensen - voor een lange levensduur,
 • mislukt - tot een lichte malaise,
 • stierf - aan pogingen om de verantwoordelijkheid naar een andere persoon te verplaatsen,
 • waste haar gezicht - op een verzoek om financiële hulp van een vriend.

Een droom waarin je doordrenkt of overgoten bent met ijswater uit een emmer, betekent de loterij winnen in de nabije toekomst.

Droominterpretatie

De tolk associeerde dit beeld ook met innerlijke zuivering, bevrijding, het verlangen om het leven opnieuw te beginnen. Onthoud je gevoelens in een droom. Ze moeten aangenaam zijn en je moet zelf beslissen om te zwemmen. Als u tegen uw wil in het ijsgat wordt gesleept, geeft dit aan dat u zich in een stressvolle situatie bevindt, van waaruit u geen uitweg ziet. Was je baby - streef ernaar om je eigen superioriteit aan te tonen.

Droominterpretatie van Dmitry en Hope of Winter

Deze tolk legt uit wat als volgt werd gezien:

 • zwem in een schone rivier - ervaar het plezier van de simpele geneugten van het leven,
 • in het zwembad - doe grote inspanningen om het doel te bereiken en vind snel wat je wilt,
 • in bad - pas op voor moeilijkheden en tegenslagen,
 • in de zee - bezwijk voor je emoties en ze zullen je overweldigen met je hoofd. Het is waarschijnlijk de moeite waard om te gaan met actuele gebeurtenissen en je eigen passies,
 • het water was modderig - je riskeert ziek te worden en tal van problemen op te leveren.

Droominterpretatie van Tsvetkova

Volgens de esoterie kan dit beeld verschillende betekenissen hebben. Baden in de badkamer is bijvoorbeeld teleurstelling, kleine familieproblemen en mogelijk verlies van financiële middelen. Als je in een rivier bent, waarschuwt een droom dat je niet moet overgeven aan overhaaste gevoelens. Ook voorspelt dit beeld de betaling van schulden en zorg. Zwemmen op zee betekent een slecht doordachte reis of een nieuw project, waarvan je de details niet zult bestuderen. Als u alleen uw handen of voeten wast, zal er snel een moeilijke periode eindigen. Als je ziek was, zal de ziekte voorbijgaan. Als er problemen waren in het bedrijfsleven, vindt u een uitweg.

Droominterpretatie - Zwemmen

Tot vreugde of tot een bezoek.

Baden in een marmeren bad is een genot om te verrassen.

Neem een ​​douche in een zinkbad - je krijgt snel de gelegenheid om zich te ontdoen van constant storende omstandigheden.

Zwemmen in schoon water - voor een zorgeloos leven.

Zwemmen in de vijver is een gedoe.

Om kinderen te zien baden in modderig modderig water - tot vreugde van hun ouders, om te duiken.

24 opmerkingen

Ik droomde dat ik langs een hoge oever liep en besloot om het water en wat onhandige bewegingen te zien en ik val in het water, het water is helder en ik begin te zwemmen, en kijk waar ik eruit kan, maar aan de andere kant waar ik zwem is de kust hoog en ik weet dat ik het is noodzakelijk voor deze kust, en aan de andere kant is de kust lager en kun je eruit, maar ik zwem daar niet.

In mijn droom was ik eerst bang om het water in te gaan, maar toen zwom ik heel moedig in warm, helder water.

Ik droomde van geel zand en een warme transparante rivier.

Ik droomde dat ik in een modderige rivier naar de zee zeilde. En als ik naar de kust zwem, rolt een enorme golf schoon water uit de zee naar binnen, alles is in paniek, ik haal diep adem en word wakker.

Ik droomde ervan om 's nachts in een storm door de zee te zeilen. Ik zeilde naar de kust, overwon golven door te duiken. Zwom naar boven.

Ik droomde dat de binnenplaats werd overspoeld met helder water, blauwachtig (diep in de taille), ik hield een 3-jarig kind in mijn armen, er zat een groene slang in het water, ik wilde bijten, ik dwaalde in het water terwijl ik het als kind sloot. Ze heeft nooit gebeten.

Ik droomde dat ik in de blauwe zee of het meer zwom, het is niet duidelijk waar precies. Het feit is dat het water schoon en erg warm was. Ik was erg kalm en comfortabel.

Ik droomde dat ik van een glibberige berg in het donkerblauwe water was gegaan, en daar was een boot met mijn vrienden, en ik probeerde van de boot af te varen.

Ik zwom in een soort kerker.

En ik droomde over hoe ik in een bijna tot de top gevulde metro zeilde, het water was niet vies.

Ik droomde dat ik in een moeras zwom, of in water met algen. Ik vond het niet moeilijk om tussen deze algen te zwemmen, ik was niet bang. En ik zwom vrij snel. En rondom mensen. Het is alsof we deelnemen aan wedstrijden en een van de jongens heeft aangegeven waar ik heen moet. Eerst zeilde ik in de verkeerde richting, hoewel ik mezelf realiseerde dat ik verkeerd bezig was. En toen, toen ik de verkeerde bestemming bereikte, zwom ik terug. Dit eindigde mijn droom, ik begreep nog steeds niet waar het van droomde.

En ik heb zelf niet gezwommen. Ze stond aan de kust en was verrast door de moed van twee vrouwen: het water was een koude vijver. Wolken gingen voorbij en ergens flitste de bliksem.

Ik droomde dat ik op een vlot over de oceaan naar een klein eiland voer, daar ontmoette ik verschillende mensen, terugkomend met hen zie ik een draaikolk, we gingen om hem heen, zeilend naar het vasteland. Een monster goot een octopus uit me en achtervolgde me, en ik dook het water in op ongeveer 5 meter diep en helder water aan de onderkant. Ik realiseerde me dat ik kon ademen, * deed alsof * het verdronk en de droom eindigde.

Ik droomde over hoe ik omhoog zeilde in de helderblauwe zee, en mijn zus was in mijn buurt en een haai naderde ons, maar we wisten uit te zwemmen.

Ik droomde dat ik met het kind in het zuiverste heldere en warme water zwom en het gaf ons veel vreugde.

En ik droomde hoe ik in troebel water zeilde achter de boot waarin mijn vrienden zaten. En mijn vriend zweeft naast me. En plotseling blijkt dat we zwemmen tussen de verdronken, die we duwen met onze handen, en we zijn vreselijk bang!

In een droom zwom ik onder water en haalde diep adem, op een gegeven moment ging ik liggen. Het water was erg koud, maar helder. Dus wilde niet aan de oppervlakte komen.

Ik droomde van vuil water, zeilen in een boot, en er was ook een krokodil.

En ik droomde dat ik naakt in het zwembad zwom en Timati zong in de buurt.

En ik droomde dat ik over een vuile rivier moest zwemmen, omdat de afvoer was weggespoeld.

Ik droomde dat ze met vrienden zwommen in een rivier waarop het ijs enigszins was gebroken. En toen ik dook, sleepte het ijs zich boven mij voort, maar er verscheen een luchtzak. Het ijs was dun en na een tijdje kwam eruit. Geen van de vrienden hielp. Vertel me alsjeblieft wat het is?

Alles was slechter met mij. Een schip droomde, en waar een mast was, was er een lat, waaraan kettingen van geketende mensen hingen, en ik ben onder hen. Dit zijn enorme ketens. Ik begon mijn voeten van de muren van het schip te duwen, of zoiets wordt genoemd. Daarna deed iedereen hetzelfde, en de dwarsbalk brak en viel in het water, samen met mensen en zware kettingen ... waar is het voor?

Ik had een droom, terwijl ik baden in een rechtszaak. een vijver, een mooi meisje is bij mij 🙂

In een droom zag ik mezelf drijven in helder water, dan in rood water, en daarna weer in helder water.

Bekijk de video: MANOUK GAAT NAAR DE HAAIEN. De Nachtmerrie. NPO Zapp (April 2020).