Droominterpretatie: waarom wasbeerdroom, interpretatie van de betekenis van slaap voor mannen, vrouwen en meisjes

Een wasbeer in dromen kan toekomstige problemen, kleine problemen en problemen vaak personifiëren. Maar dit kieskeurige harige dier voorspelt soms succes in zaken, bepaalt droomboek. wasbeer - een dubbelzinnig symbool, dus u moet het vanuit verschillende gezichtspunten evalueren. In het artikel hebben we voor u meningen verzameld uit verschillende gezaghebbende bronnen.

Onderbewustzijn

Vanuit het oogpunt van het onderbewustzijn kan dit symbool worden opgevat als een manifestatie van agressie. In een droomboek is bijvoorbeeld het zien dat een wasbeer bijt een teken dat jijzelf of iemand uit je omgeving hard en grof is. Probeer uw eigen gedrag te analyseren, omdat het beeld precies uw eigen moeilijkheden kan aangeven bij het communiceren met anderen. Misschien weet je niet hoe je jezelf moet bedwingen, vanwege wat je als een slechte en prikkelbare persoon wordt beschouwd?

Als u het dier aait, kan dit wijzen op een poging om de beestachtige aard te pacificeren (in uzelf of in een andere persoon). Je hebt het gevoel dat je dit gedrag kunt en moet bestrijden, en je probeert er iets aan te doen.

Folk droomboek

In de klassieke tolk zijn er zowel positieve als negatieve interpretaties van het beeld. Afhankelijk van de omstandigheden van nachtzicht kan het de volgende betekenis hebben:

 • als het dier zich agressief gedroeg, probeerde te bijten, voorspelt dit toekomstige moeilijkheden. Onthoud wie er precies van hem kreeg - jij of een andere persoon. Als je net getuige bent geweest van de aanval, betekent dit dat iemand van je dierbaren problemen zal hebben,
 • koop een wasbeer in het droomboek en hij is uw huisdier geworden - een teken dat u materieel welzijn zult krijgen. Je zult indrukwekkende winsten maken en succes behalen,
 • droomt dat het beest erg aanhankelijk is, en hij vraagt ​​om zijn handen - een symbool van veel geluk. Het is mogelijk dat u een erfenis ontvangt, de loterij wint. Of een zaak die je achtervolgde, zal in jouw voordeel worden opgelost,
 • als een klein roofdier niet op u let, betekent dit dat er een vergadering zal zijn die u niet verwacht. Maar het zal leiden tot vreugdevolle en succesvolle evenementen voor jou,
 • een wasbeerjas verscheen in een droom - in de echte wereld ontvang je een duur geschenk of een aangename verrassing. Maar om een ​​bontproduct op een andere persoon te zien, is een symbool van het feit dat je iemand je waarden moet geven,
 • wasbeerstaart waarschuwt voor problemen. Binnenkort eindigt het geluk dat je bij al je inspanningen vergezelde. We zullen opnieuw worden geconfronteerd met financiële moeilijkheden en andere problemen.

Freud's Dream Book

In het begrip van een psychoanalyticus personifieert dit wilde dier sensuele aantrekkingskracht en intimiteit. Droominterpretatie bepaalt dat een wasbeer voor een meisje of mannen - een teken dat ze ernaar streven om voortdurend seksueel genot te bereiken. Je zult waarschijnlijk vaak bezwijken voor de lage kanten van je natuur. Het is mogelijk dat je voordat je naar bed ging geen ontslag ontving, dus dit beeld verscheen 's nachts.

De man droomde dat het dier hem aanviel - in werkelijkheid zocht hij niet naar verstaanbaarheid in intieme contacten. Wees niet zo roekeloos - je loopt het risico op een seksueel overdraagbare aandoening. Voor een vrouw is het zien van een droom in een droom een ​​symbool dat de partner te gevoelig is voor constante passies. Je maakt je hier zorgen over omdat je je realiseert dat je geen sterke relatie met hem kunt opbouwen.

Een vrouw droomt dat verschillende dieren haar tegelijkertijd aanvallen - in de echte wereld heeft ze een voorliefde voor masochisme. De droominterpretatie bepaalt dat een wasbeer thuis als een in de hand gehouden dier een symbool is van het feit dat je droomt van een gepassioneerde en temperamentvolle relatie met een nieuwe partner.

Miller's Dream Book

Volgens deze tolk zie een wasbeer in een droom - Dit is een teken van hoe het zal aflopen. Hoogstwaarschijnlijk wacht u op een indrukwekkende winst. Het is mogelijk dat u een promotie op de carrièreladder ontvangt of een leidinggevende positie inneemt. Als je droomt dat je een dier hebt gevangen, dan kun je slagen, maar je moet hier hard voor werken.

Interpretatie van de betekenis van slaap afhankelijk van de details

Elke droom die we zien is uniek op zijn eigen manier. Het komt zelden voor dat dromen terugkeren. Elke droom betekent iets voor de persoon die hem ziet. Het is leuk als de dromen goed en goed zijn, bijvoorbeeld als we dromen van schattige en donzige dieren. In dit artikel proberen we erachter te komen of een wasbeer heeft gedroomd waar het voor is en waar zo'n droom voor kan waarschuwen.

Droom Wanga

De ziener geloofde dat dit beeld op zichzelf enkele beproevingen voorspelt waarmee je in de nabije toekomst te maken zult krijgen. In een droom probeer je een klein dier te vangen, maar er komt niets van - je kunt zelfs het gevaar vermijden dat je bedreigt. De omstandigheden zijn het beste voor u. Maar probeer in de toekomst voorzichtig en voorzichtig te zijn om een ​​herhaalde risicovolle situatie te voorkomen.

Droominterpretatie definieert wat een wasbeer voor een meisje moet aaien of mannen - een teken dat er binnenkort een disfunctionele periode zal komen. Je moet veel moeilijke vragen oplossen en problemen oplossen. Wees hierop voorbereid om alle nodige maatregelen te nemen.

Wie zag de droom: meisje, vrouw, man, kind

 • Wat droomt een vrouw over een wasbeer - het belooft haar een zeer succesvol huwelijk. Als ze al getrouwd is, zal ze waarschijnlijk een goede vriend vinden. Een bijzonder goed teken zou zijn om het dier te aaien en ermee te spelen. De droomboeken vertellen ons dat wederzijds begrip in het gezin zal worden bereikt. In het leven van deze vrouw zal er alleen stabiliteit zijn. Zo'n droom belooft haar en haar familie rijkdom.
 • Als een man van een wasbeer droomt, belooft zo'n droom hem succes in loopbaangroei. Als de wasbeer vriendelijk en in een goed humeur was, dan is geluk aan de kant van de man. U kunt veilig grote transacties doen of een bedrijf starten dat eng was om te starten. De situatie waarin de wasbeer agressief of gebeten was, zou echter geen vreugdevol teken zijn. Zo'n droom duidt op problemen op het werk. Een fraude is mogelijk door een niet erg goede vriend, bijvoorbeeld een collega of leidinggevenden. Het is noodzakelijk om moed te verzamelen, je te concentreren op belangrijke zaken en jezelf niet te laten misleiden.
 • Waar een wasbeer van droomt voor een meisje is een vreugdevol teken. Het is mogelijk dat ze binnenkort een langverwacht aanbod van een hand en een hart ontvangt. Weiger niet, want een droom belooft een succesvol huwelijk en een geweldige partner. Hun relatie zal worden gebouwd op volledige harmonie en gepassioneerde liefde. Zelfs als het nog lang duurt voordat het aanbod wordt gedaan, kan een dergelijke droom aangename emoties, nieuwe kennissen betekenen, die belangrijk zijn voor het meisje.
 • Als het kind van een exotisch dier droomde, zal de interpretatie van zo'n droom worden ontcijferd, afhankelijk van de stemming van de wasbeer. Het is een goed teken om het dier in een goed humeur te zien, om ermee te spelen. Als de wasbeer boos of bijtend was, dan praten ze over problemen met familieleden, ziekten van naaste mensen zijn mogelijk. Maar haast je niet om conclusies te trekken over de slaapscènes van het kind, misschien wil de baby gewoon zo'n beest voor zichzelf. Het is noodzakelijk om het kind in een openhartig gesprek te brengen en alles goed te begrijpen.

Heb je een volwassene of een klein beest gezien?

 • Dromen van een volwassen wasbeer betekent belangrijke gasten ontmoeten. Er wordt ook gesproken over problemen en serieuze voorbereidingen. Misschien is dit een snelle matchmaking of bruiloft.
 • Kleine wasbeer personifieert het uiterlijk van een geweldige vriend. Vriendschappen beloven productief en ontwikkeld te zijn. Want zo'n vriendschap is het waard om vast te houden.
 • Waar dromen wasberen in grote getale van - zo'n droom betekent succesvolle onderhandelingen, snel hogerop komen op de carrièreladder en materiële rijkdom.

Waar heb je hem precies in een droom ontmoet?

Als je droomde van een wasbeer in het bos, belooft het succes in werk, carrière, bedrijf.

 • Als het dier een persoon in het bos heeft ontmoet, is dit een goed teken, je kunt ongekende hoogten bereiken in je hoofdbedrijf,
 • Als de wasbeer in de stad bijeenkwam, spreekt zo'n droom over het verlies van de mens in zijn werk. Je moet ontspannen en opladen. Gedoe en eindeloze routine kunnen slecht zijn voor je gezondheid.
 • Het zien van dit dier in je huis spreekt over de moeilijkheden waarmee we in de nabije toekomst zullen worden geconfronteerd. De problemen zijn vrij ernstig, dus je moet meer aandacht hebben voor de mensen om je heen en voor je zaken.
 • In de dierentuin bedreigt het kijken naar een wasbeer een slapende schaamte voor belangrijke mensen. Het geeft ook de mogelijkheid van conflicten of andere onaangename situaties aan. Mogelijk moet u excuses maken voor wangedrag. Droominterpretatie adviseert om onafgemaakte zaken te voltooien.
 • Als de ontmoeting met het dier in een circus plaatsvond, spreekt zo'n droom over gemiste chique kansen, over onvervulde ambities en plannen.

Welke acties heb je in je droom uitgevoerd?

Een goed teken is om een ​​wasbeer in een droom te aaien. Zo'n droom belooft onverwachte winst, en inderdaad een toename van materiële rijkdom. Dezelfde interpretatie zal zijn als je een wasbeer moest voeren. Als een wasbeer in een droom eet, is dit een teken van welvaart en carrièregroei. Een wasbeer, die voedsel spoelt, informeert over gunstige klusjes. Misschien krijg je een baan waar je al lang van droomt. Uw activiteit zal in een creatievere en wenselijkere richting veranderen.

Als je in een droom dit dier in je handen houdt, benadrukt zo'n droom je succes in het leven. Misschien zijn dit prestaties op het werk, of misschien een harmonieuze unie van u en uw dierbaren. Dromen over hoe een streep slaapt, betekent een wapenstilstand met slechte wensen of een nauwe kennismaking met een concurrent. Maak verstandig gebruik van de situatie in uw voordeel.

Een droom, waarin een wasbeer heen en weer rent, betekent dat het tijd is om uithoudingsvermogen te verwerven en de impulsen van passies te matigen. De haast in uw bedrijf zal geen succes brengen. Een wasbeer vangen in een droom wordt geïnterpreteerd als een levensstrijd, je concurreert duidelijk met iemand. Als je het dier kunt vangen, kun je bereiken wat je wilt. Een droom kan ook worden geïnterpreteerd als de verschijning in uw omgeving van een nieuw, aangenaam persoon van het andere geslacht. Een romantische relatie kan tussen u worden gesloten, een vereniging voor het leven is mogelijk.

Als je droomde van een agressieve wasbeer, dan is dit absoluut een slecht teken, omdat onvriendelijke wilde dieren over het algemeen niet veel voorspoed hebben. Het is noodzakelijk om voorbereid te zijn op verraad of conflictsituaties. Gespannen relaties moeten worden gelegd om problemen te voorkomen. Elke verborgen vijandigheid kan zich ontwikkelen tot een open conflict dat niet tot iets goeds leidt. De droom zal dezelfde interpretatie hebben, waarin er een woedende wasbeer is. Het belangrijkste is om altijd alert te blijven en onaangename situaties te vermijden.

Als je in een droom een ​​wasbeerbeet voelde, dan heeft zo'n droom droevige waarden. De omvang van het verlies hangt af van de ernst van de beet. Analyseer hoe sterk de beet was, hoe voelde je je op dat moment? Kun je deze analogie vergelijken met je leven?

Jagen wasbeer in een droom

 • Als je toevallig een wasbeer in een droom doodt, dan kan deze droom worden geïnterpreteerd als een snelle winst zonder verdere vooruitzichten. Veel geluk zal je overvallen, maar het heeft op zichzelf geen standvastigheid. Elke transactie zal succesvol zijn, maar niet veelbelovend.
 • Het zien van een dood dier in een droom betekent dat je ambities niet succesvol waren. Je hebt misschien tijd verloren aan lang werk, maar het heeft geen vruchten afgeworpen.
 • De huid van een wasbeer belooft rijkdom, en spreekt ook over de stabiliteit van de materiële situatie. Er is een kans om uw status in de samenleving te verbeteren met behulp van invloedrijke vrienden of familieleden.

Modern droomboek

Volgens deze tolk voorspelt het verschijnen van een beeld in nachtzicht winst voor een slapende persoon. Carrièregroei en welzijn in andere financiële aangelegenheden zijn niet uitgesloten. de droomboek wasbeer in de hand houdenhem voeden of met hem spelen is een teken dat de relaties met het andere geslacht spoedig zullen verbeteren. En als je alles al in orde hebt met je persoonlijke leven, dan zul je een trouwe kameraad ontmoeten.

Als je ervan droomde een dier te vangen, dan zul je succes hebben. Streel het dier - in werkelijkheid zul je alle eigendommen in de woning verwerven. Ik droomde dat ze een streepje namen als huisdier - in feite kun je je verzoenen met degenen met wie je een gespannen relatie hebt. Bovendien sluit een droom het bezoek van gasten waarop u hebt gewacht niet uit. Maar een agressief beest zien is een signaal dat het de moeite waard is om je voor te bereiden op problemen en problemen.

Interpretatie van slaap in verschillende droomboeken: Miller, Wangi, Freud, Modern

Om nauwkeuriger om te gaan met de juiste interpretatie van een droom, is het noodzakelijk om deze tot in het kleinste detail correct te analyseren. Wat voelde je in een droom? Was je op je gemak? Gehoorzaamde het dier je of was het een bedreiging? Een vreedzaam bestaan ​​met wasberen draagt ​​een unieke positieve interpretatie, die duidt op harmonie in relaties. Probeer te vergelijken wat je zag met het echte leven.

Volgens sommige droomboeken voorspellen schattige donzige wasberen het begin van moeilijke tijden.

Everyday Dream Book

Hierin dromenboek is waar wasbeer over droomt, bepaald afhankelijk van de volgende omstandigheden:

 • Dit beeld op zich voorspelt positieve veranderingen, vooral op het gebied van financiën. Uw inkomen zal waarschijnlijk toenemen in de nabije toekomst,
 • Ik droomde ervan hem uit de handen te voeden - in feite een nieuwe persoon ontmoeten die je leven aanzienlijk kan verbeteren. Hij is waarschijnlijk invloedrijk genoeg om het doel te helpen bereiken. Bovendien kan een droom de promotie van je vriend voorspellen en van hem helpen,
 • Ik droomde dat het dier er pijnlijk of agressief uitziet - een symbool van het feit dat het veel beproevingen zal tegenkomen op weg naar het doel,
 • om hem te doden - in werkelijkheid zul je respect, welvaart en rijkdom krijgen. Maar je zult oneerlijk tot dit komen, daarom zul je niet veel vreugde voelen,
 • het jonge meisje droomde ervan om een ​​harig beest te aaien of te voeren - in werkelijkheid zal ze de uitverkorene van het hart ontmoeten. Een huwelijksaanzoek is niet ver weg,
 • in het droomboek om wasberen te zien, die veel zijn - een teken van dreigend succes op professioneel gebied. Hoogstwaarschijnlijk krijgt u een belangrijke promotie- en leiderschapspositie aangeboden,
 • als het lijkt alsof het dier in de dierentuin is, dan zul je je in een ongemakkelijke situatie bevinden. Het zal heel moeilijk zijn om eruit te komen. Je moet iets verliezen om hieraan een einde te maken.

Droomtolk Avadyaeva

Volgens de interpretatie van de tolk voor een vrouw voorspelt het beeld een snel en succesvol huwelijk. Als de wasbeer kruipt, help je twee liefhebbende mensen geluk te vinden. Voor een bejaarde om een ​​beest te zien, is het de personificatie van een rustige en vreugdevolle ouderdom. Hem doden in een droom is een teken van een dreigende ernstige ziekte.

Waarom wasbeerdromen: gegevens uit beroemde droomboeken

 1. Dream Interview Wangi zegt dat de wasbeer te snel moeilijke tijden lijkt. En als je het in je handen houdt, ben je er niet klaar voor. De tijd van voorspoed eindigt abrupt, alsof het wordt afgehakt met een bijl. Maar de wasbeer zegt ook dat vastberadenheid u zal helpen om problemen snel op te lossen. Als je in een droom een ​​klein dier vangt, maar het verlaat je, betekent dit dat moeilijke tijden voorbij zullen gaan. En als er al problemen zijn, zullen deze worden opgelost door een gelukkige combinatie van omstandigheden.
 2. In het droomboek van Freud deelde de grote psychoanalyticus de betekenis van slaap met een wasbeer, afhankelijk van van wie hij droomde - een man of een vrouw. Als een man hem ziet, vooral wanneer het dier aanvalt, duidt dit op mogelijke problemen in het bed. Sluit de mogelijkheid van het krijgen van een seksueel overdraagbare aandoening niet uit. Als een vrouw, dan waarschuwt de wasbeer dat ze slechts een object is voor brute lust. In dergelijke relaties is er geen respect - partners worden uitsluitend verenigd door sex drive.

In een droom kan een wasbeer je redden van ongewenste contacten.

Aan: meisje, vrouw, man

Velen zullen de interpretatie van slaap interpreteren met een wasbeer, afhankelijk van het geslacht van de persoon die het zag. In de droom van een man, bijvoorbeeld, lijkt een wasbeer binnenkort aan te bieden om deel te nemen aan een winstgevend bedrijf. Voor een man in jaren belooft een dergelijke voorspelling een vroege ontmoeting met oude vrienden.

Bij een vrouw wordt een wasbeer vaak geassocieerd met persoonlijke relaties. Vooral als de vrouw nog steeds ongehuwd is. Meestal suggereert het uiterlijk van dit dier dat ze binnenkort zal trouwen of gewoon sterke, serieuze relaties die zich in de toekomst tot een huwelijk kunnen ontwikkelen. Voor een getrouwde vrouw betekent een dergelijke verschijning het ontwaken van enkele nieuwe emoties in relatie tot haar echtgenoot of uitverkorene.

Als een zwanger meisje in een droom een ​​zachte en kalme wasbeer ziet, zal haar geboorte gemakkelijk zijn

Wat gebeurt er als de wasbeer zwanger droomt? Het hangt van de situatie af. Als ze in een droom het dier uit haar handen voedt, zal zwangerschap en bevalling gemakkelijk zijn. En als de wasbeer wegloopt of probeert te bijten, kunnen zich onvoorziene complicaties voordoen. Als het gemakkelijk bijt, betekent dit dat de zwangerschap slechts een beetje moeilijker zal zijn dan normaal.

Karakter van het dier

 1. Agressieve wasbeer droomt altijd van problemen. Ze kunnen je bedreigen als hij je aanvalt. Of aan uw familieleden, als hij een andere persoon aanvalt - zelfs als deze persoon in een droom alleen op een manier wordt aangeduid. En de ernst van de komende moeilijkheden hangt af van hoeveel het dier bijt. Meestal, als de beet niet ernstig is, zullen de problemen vluchtig zijn en zullen ze zelf worden opgelost.
 2. Als de wasbeer aanhankelijk is en alsof je hem in handen krijgt, wacht je hoogstwaarschijnlijk veel geluk. Kortom - het materiële plan. Dit kan een onverwachte winst zijn of een snelle oplossing van een ernstig geval. Maar als je het in je handen houdt en het dier zelf groot is, kan de betekenis van zo'n droom diametraal tegenovergesteld zijn. De situatie, die eenvoudig leek, zal heel ingewikkeld worden en verdriet brengen.

Agressieve wasbeer in een droom duidt op problemen in het leven

Dierlijke kleur

De kleur van het dier is belangrijk bij elke interpretatie, maar het is alleen van belang als een aanvullende voorwaarde. Dit kan een versterkende factor zijn of kleinere details introduceren in de betekenis van slaap zelf.

  Als de wasbeer groot en zwart is, dan heeft de situatie grote moeilijkheden. Zelfs als de droom een ​​gunstig resultaat van de opkomende onderneming aangeeft. Het zwarte dier in zo'n droom voorspelt dat het resultaat aangenaam zal zijn, maar het moet worden bereikt.

Witte wasbeer voorspelt falen, wat echter niet moeilijk zal zijn

Andere dromen over de strip

Wat als je droomde van een wasbeer-bontjas? De vacht van dit dier werd altijd gewaardeerd en was erg duur. Dus een bontjas van deze vacht is in een droom voor iemand die wacht op een duur geschenk. Maar als iemand anders zo'n bontjas heeft, betekent dit dat je zo'n geschenk moet geven - je zult gedwongen worden afstand te doen van je geld of dingen ten gunste van een andere persoon.

Wat gebeurt er als de wasbeer bij jou thuis woont? In dit geval moet de droom precies worden geïnterpreteerd vanuit het oogpunt van materieel welzijn. Dit dier wordt immers vaak geassocieerd met rijkdom. Zo'n droom betekent dat er in de nabije toekomst welvaart in je huis zal heersen. Misschien geeft u de oude schulden terug of krijgt iemand uit het huishouden een loonsverhoging.

Een wasbeer in de handen van een persoon kan verschillende gebeurtenissen aangeven, afhankelijk van het geslacht van de persoon aan wie hij droomde. Als hij in handen van een man is, zal spoedig een bron van langdurig welzijn in zijn handen vallen. Bijvoorbeeld een nieuwe baan of een winstgevend bedrijf. In een vrouwelijke droom betekent dit dier een positieve verandering in de relatie. Dit kan een persoonlijke relatie of vriendschap zijn, maar ook familie.

Wasbeerstaart betekent dat je vreugde achter je ligt. Dit is een sterk negatief teken, wat aangeeft dat een lange reeks successen binnenkort zal eindigen - vooral in materiële zaken. Zo'n droom in een vrouw kan betekenen dat een warme relatie snel uit elkaar gaat. Maar alles wat er gebeurt, is voor het goede.

Een wasbeer heeft, net als elk ander dier, een breed scala aan betekenissen - van negatief tot uiterst positief. Maar vaker wel dan niet, spreekt dit dier in dromen van succesvolle positieve veranderingen. Vooral als ze betrekking hebben op zaken of relaties tussen mensen.

Van wie had een wasbeer gedroomd?

Heb je een wasbeer in een droom gezien? Denk liever aan alle kleine dingen. Nuances zijn belangrijk:

 • Wie droomde van een wasbeer? mensen droom van een klein dier om te profiteren of moeilijkheden. Degenen die oud zijn, verwachten vrienden te ontmoeten die ze al lang niet meer hebben gezien. vrouwen zegt dat ze door hun mannen worden gewenst en dat ze dromen van erotische spellen.
 • Dode wasbeer om het doel te bereiken, maar dan via illegale methoden. Om een ​​wasbeer te doden - tot verdriet en verlangen, wacht op het slechte nieuws.
 • Jonge meisjes wasberen droom van het huwelijk. Vooral veilig huwelijk, als de dame het dier voedde.
 • Een wasbeer aaien? Wacht op een fatale kennismaking. Misschien is dit jouw lot.
 • Let op de dag waarop de wasbeer aan je verscheen.

Weet hoe je kleine dingen opmerkt, misschien hangt je lot ervan af. Onthoud wat de ogen van het dier waren, of hij vriendelijk of agressief was, waar u hem ontmoette en welke acties u tijdens de vergadering ondernam.

Wasbeer in de dromen van een vrouw

In de regel wordt in nachtdromen van eerlijke seks een strip geassocieerd met interpersoonlijke relaties, vooral als de vrouw geen kans heeft gehad om te trouwen. Het dier voorspelt een hecht huwelijk, of op zijn minst een nieuwe romance. Maar vergeet niet dat nieuwe kennissen lang niet altijd in staat zijn om vreugde en geluk in ons leven te brengen.

De psycholoog Freud bijvoorbeeld geloofde dat de streep wordt gezien door de dames die een mislukte kennismaking hebben gehad. Hoogstwaarschijnlijk heeft de nieuwe minnaar geen ernstige gevoelens voor jou, je bent alleen een object voor hem om fysieke behoeften te bevredigen. Dienovereenkomstig moet je met zo'n man geen langdurige relatie aangaan, van plan zijn met hem te trouwen. Het is beter om een ​​dergelijke relatie te beschouwen als een niet-bindend flirten op korte termijn.

Een interessante interpretatie van nachtdromen met wasberen wordt gegeven aan zwangere vrouwen, ze moeten aandacht besteden aan het gedrag van het dier. Dus als hij in een droom ermee instemde voedsel uit de handen van de dromer te nemen, dan zal de bevalling zonder complicaties en gemakkelijk verlopen. Het is iets heel anders als een dier een persoon heeft gebeten in plaats van het aangeboden voedsel te accepteren. In dit geval moet je niet op een gemakkelijke geboorte rekenen, de lichten zullen behoorlijk hard gaan, hoewel uiteindelijk alles gelukkig zal eindigen.

Interpretatie van dromen over wasberen aan een meisje

Tijdens het interpreteren van een droom met het dier in kwestie, moet het meisje de volgende kenmerken van nachtdromen herinneren:

 • het dier werd eenvoudig geobserveerd of verrichtte acties met de buitenwereld of de dromer,
 • was het dier levend of dood
 • hoeveel dieren waren er
 • of agressie tegen het meisje zich manifesteerde,
 • waar het dier zich bevond - in de dierentuin, thuis, in zijn natuurlijke habitat.

Een romantische date voor een jong meisje wordt beloofd door nachtdromen, waarin ze het dier streelde. Bovendien zal de vergadering in de zeer nabije toekomst plaatsvinden en wellicht eindigen in een serieuze relatie.

Een invloedrijke vriend zal verschijnen in die jonge dames die, in een droom, een dier uit hun handen voedden. Een nieuwe vriend krijgt verschillende ondersteuning, waaronder financiële. Maar, maak geen misbruik van verzoeken, vergeet niet dat alles een limiet heeft, put het niet uit op het meest ongelegen moment.

Het lijkt misschien vreemd, maar in de dromen van jonge meisjes voorspelt een dode streep geluk. Je zult in staat zijn om de relatie met een verveelde persoon te verbreken, en dit zal gebeuren zonder reputatieschade en materiële verliezen. In de toekomst kunt u rekenen op een nieuwe roman, die veel succesvoller zal zijn dan de vorige.

Wasbeer in de dromen van een man

In de meeste gevallen kan een man die heeft gedroomd van een nachtdroom positieve gebeurtenissen voorspellen. Als het dier door ouderen wordt gezien en geen interactie met hen aangaat, zullen ze oude vrienden ontmoeten. Voor een man van middelbare leeftijd belooft deze zelfde droom een ​​aanbod te ontvangen om deel te nemen aan een winstgevend evenement.

Succes op het werk wacht op hen die verschillende dieren in hun nachtdromen hebben gezien, en de aanwezigheid van het beest in de kooi is een negatief teken. In de nabije toekomst zal een man in een ongemakkelijke positie vallen, hierdoor wordt zijn reputatie beschadigd, de mogelijkheid van materiële verliezen is niet uitgesloten. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om woorden zorgvuldiger te selecteren bij de communicatie met vreemden. Ook hoeft u niet opnieuw informatie met anderen te delen, dat wil zeggen dat uw uitdrukking "stilte is goud" voor enige tijd uw levensregel zou moeten worden.

Freud geeft nog een negatieve voorspelling voor degenen die een streep in hun nachtdromen zagen. Als hij een persoon aanvalt, zal in het echte leven het risico op een seksueel overdraagbare aandoening toenemen of kunnen er problemen met de potentie ontstaan. Er is een alternatieve interpretatie van deze droom. Een bijtend dier is een voorbode van problemen van familieleden. Ze kunnen niet worden vermeden, maar ze veroorzaken geen buitensporige schade.

Hoop voor een carrière kan diegenen zijn voor wie de nachtdroom duidelijk goedhartigheid toonde, probeerde te strelen. Dergelijke dromen beloven jonge mensen succes in hun studie, het succesvol afleggen van een sessie, tests en examens.

Waarschuwing! Een bijtend beest is niet altijd een voorbode van grote problemen. In sommige gevallen voorspelt een dergelijk zicht de kans op licht letsel, u kunt bijvoorbeeld uw vinger snijden tijdens het koken.

Zie een wasbeer getrouwd

In de dromen van een getrouwde vrouw kan het beest in kwestie de volgende acties uitvoeren:

 • wegrennen
 • vraagt ​​in zijn armen
 • zwem of speel met water,
 • probeer zacht te worden.

Als een streak in de dromen van een getrouwde vrouw om handen vroeg of constant bij een persoon probeerde te blijven, dan zal ze in het gezinsleven een nieuwe fase in de relatie met haar echtgenoot hebben. Je gevoelens zullen worden vernieuwd, emoties worden helderder en als gevolg zal het leven schitteren met nieuwe kleuren, zal er meer energie in het lichaam verschijnen. Probeer zo'n relatie zo lang mogelijk te houden. Maak geen schandalen, streef niet naar buitensporige materiële rijkdom, want je hebt al alles voor een rustig, waardig leven.

In een droom is het vangen van een beest een succes op verschillende gebieden van het leven, en een streep in het water of ermee spelen voorspelt problemen. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze zich voordoen in het persoonlijke leven, het kan een ruzie zijn die vanuit het niets ontstaat, een plotselinge uitbraak van jaloezie. In dit geval moet je proberen je emoties te bedwingen, niet om ze te laten ontsnappen. In slechts een paar minuten voelt u zich rustiger en kunt u beter naar de wereld kijken.

Een droom is een droom, waarbij de dromer een beest zag met een verfrommelde, vuile vacht. In dit geval is er een gevoel van medelijden, medeleven, ik wil het dier helpen. Dergelijke dromen wijzen op de noodzaak om hulp te bieden aan een van de familieleden. Waarschijnlijk probeert een persoon in moeilijkheden zich niet te verspreiden over de ontstane problemen. Wees daarom volhardend, verkrijg alle benodigde informatie en help hem gewoon een moeilijke levensperiode te overwinnen. Het voltooide goed zal in tienvoud naar je terugkeren.

Wasbeer in het huis

Als een persoon in een droom een ​​dier in zijn huis heeft, dan kan hij in werkelijkheid op geluk rekenen bij de uitvoering van een nieuw project. Ga gerust aan de slag, wees niet bang om innovatieve ideeën te introduceren, u zult slagen.

Het dier klom net in het huis van de dromer en voorspelt de aanstaande komst van familieleden. Ze zullen veel aandacht moeten besteden, dus in de nabije toekomst moet je geen zaken plannen, probeer je werkschema te ontladen.

Tip! Als je huis in een droom werd bezocht door een streep, probeer je dan te herinneren hoe hij zich gedroeg. Hij was vriendelijk - voor goede evenementen, hij was agressief - voor problemen.

Nieuw familiedroomboek van Nadezhda Soboleva

Hoe te begrijpen waarom wasbeer?

Wasbeer - U krijgt een winstgevend bedrijf aangeboden. Stel je voor dat een wasbeer bij jou woont en dat een bedrijf dat je met twijfel doet winstgevend zal zijn, je zult de persoon die dit bedrijf aan jou heeft voorgesteld, een andere interpretatie van slaap bedanken: je krijgt een zeer betaalde positie aangeboden, eens - je kunt de positie aan.

Het is alsof je een wasbeer voedt en hem aait - je zult een trouwe vriend hebben, zijn ongeïnteresseerdheid zal je soms shockeren.

Wasbeer - voor een winstgevend bedrijf of een gelukkige gelegenheid die u geld oplevert. Stel je voor dat je een wasbeer ziet wandelen in het wild, in een veld of in een bos. Je houdt echt van dit dier, je lokt het en het komt in jouw handen. Je neemt hem mee naar huis, temt hem, geeft hem melk en hij woont bij jou.

Dictionary of Dreams / Stern Robinson and Tom Corbet (Russische vertaling)

We vragen ons af waarom Raccoon droomt

Wasbeer - een symbool van welzijn. Als de wasbeer aan het wassen is, zul je een nieuw winstgevend bedrijf starten, een aanzienlijk inkomen krijgen, een schitterende carrière maken. Om een ​​wasbeer uit handen te voeden - om een ​​persoon te ontmoeten die je uitverkorene of gekozene zal zijn. Een wasbeer schieten - tot verhoging en respect in de dienst. - Wasbeer - een symbool van het maken van aankomende winsten en aangename verrassingen. In een droom, hoe je hem met je hand voedt - tot de opkomst van een invloedrijke vriend. Het is ook mogelijk dat een oude kennis een vrij invloedrijke functie bekleedt en u alle mogelijke hulp en ondersteuning biedt. Als je droomt dat de wasbeer dood is of je bijt, moet je je van tevoren voorbereiden op allerlei moeilijkheden op weg naar het doel.

Een wasbeer zien is een goed teken. U zult waarschijnlijk deelnemen aan een of andere winstgevende onderneming. Of u krijgt een nieuwe, hogere functie aangeboden met een passend salarisniveau. Wanneer je een wasbeer in een droom hebt gedood, betekent dit dat glorie en eer op je wachten. Ze zullen je echter geen echte vreugde brengen, want diep van binnen zul je heel goed weten dat roem oneerlijk naar je toe is gekomen, en in jouw plaats een compleet andere persoon zou moeten zijn. Integendeel, om te zien dat je de wasbeer uit je handen voedt en hij je traktatie graag accepteert - dit is een goede voorspelling die je belooft dat je een trouwe en trouwe vriend zult krijgen.

Droomtolk van de Siberische genezer N. Stepanova

Voor degenen geboren in januari, februari, maart, april

Wasbeer zijn belangrijke gasten. Een wasbeerjas is de arrogantie van je vriendin.

Voor degenen die zijn geboren in mei, juni, juli en augustus

Jezelf in een droom in een wasbeerjas zien is een zegen.

Voor degenen geboren in september, oktober, november, december

Wasbeer bontjas - armoede.

Interpretatie van verschillende droomboeken

Verschillende interpretatiesystemen weerspiegelen de specifieke benadering van de interpretatie. De droomboeken van Nostradamus en Wanga zijn gebaseerd op een globale analyse van gebeurtenissen, en Miller en Freud benadrukten de psychologische aspecten van ervaringen. Om de betekenis van visie te onthullen, moet men vertrouwen op die versie van interpretatie die overeenkomt met interne sensaties.

Droominterpretatie Hasse

Volgens de interpretatie van het Hasse-droomboek:

 1. Kleding gemaakt van dierenbont in een droom is een symbool van een duur geschenk dat de dromer binnen een maand na het beeld dat hij heeft gezien zal plezieren.
 2. Een droom over een pak wasberen voorspelt succes in werkzaken. Als een dromer voor een deal is gepland, is er geen betere tijd voor hun conclusie dan het huidige moment.
 3. Het doden van een dier kan worden gedroomd als een herinnering dat u zich geen zorgen hoeft te maken of twijfelt over de plannen. Eventuele problemen zullen gering zijn.

Droominterpretatie van Nostradamus

Volgens Nostradamus:

 1. Een wasbeer die plotseling uit de struiken springt, kan dromen van onverwacht inkomen. Alle inspanningen op het werk worden beloond.
 2. Een dode wasbeer in een droom zien, is het verschijnen van problemen in het gezinsleven.
 3. Het beeld van het dier in de dierentuin symboliseert een mogelijke lastige situatie in de toekomst die de reputatie van de dromer voor een lange tijd zou kunnen verpesten.

Droominterpretatie Longo

Volgens de waarden van Longo's droomboek:

 1. Kleding gemaakt van wasbeerhuid in een droom symboliseert scheiding van een geliefde. De dromer zal dit moeilijk ervaren en het is mogelijk dat de partner dit gebruikt om zichzelf te laten gelden.
 2. Het doden van een dier in een droom brengt problemen met zich mee: een pauze met een partner, een daling van het werk, onverwachte grote kosten.
 3. De plot van de visie geeft aanwijzingen over hoe een uitweg uit de situatie te vinden.

Afhankelijk van geslacht

Sigmund Freud deelde de interpretatie van wasberen naar geslacht.

De betekenis van de droom voor mannen:

 • agressief, aanvallend beest symboliseert seksuele ziekten vanwege onleesbaarheid in seksuele relaties,
 • het beeld van een wasbeer kan een niet-gerealiseerde erectie voor het slapengaan betekenen,
 • de visie van het dier weerspiegelt seksuele verlangens en de wens om een ​​sterk gezin te hebben.

Als een klassieke droominterpretatie kan een wasbeer in een droom verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van het geslacht van de dromer:

 1. Voor mannen symboliseert het uiterlijk van een dier geluk in een groot deel of een onverwachte ontmoeting met oude vrienden.
 2. Voor een vrouw heeft een droom met een wasbeer een nauwe relatie met liefdesaffaires. Het beeld van het beest is een teken van het huwelijksaanzoek in de nabije toekomst, de snelle ontwikkeling van relaties. Voor een getrouwde vrouw belooft een droom aangename verrassingen in een relatie met een uitverkorene.

Volgens sommige interpretaties kan het beeld van het beest een aanwijzing zijn voor het onderbewustzijn dat de liefdesaffaire vrij is van sensualiteit, en de vrouw fungeert alleen als een seksueel object voor een man.

Wat deed de wasbeer in een droom en hoe was het?

Een agressief dier in een droom brengt problemen met zich mee aan de persoon die het aanvalt, of het nu de dromer zelf is of een persoon die hij kent. De ernst van de situatie hangt af van de sterkte van de wasbeerbeet. Met een kleine wond worden problemen snel opgelost.

Een dromend manueel en aanhankelijk dier betekent veel geluk in de toekomst, meestal financieel. De dromer wordt plotseling gepromoveerd of er is een kans om een ​​succesvolle deal te sluiten. Een zware wasbeer in je armen houden is echter het tegenovergestelde: een gewone situatie kan ernstige problemen veroorzaken.

Het gedrag van het dier kan ook aanwijzingen geven over hoe het beste kan worden gehandeld in een bepaald geval:

 1. Het zien van een speelse wasbeer is een indicatie van de noodzaak van beslissende actie.
 2. Wanneer het dier geen aandacht aan de dromer besteedt, is er waarschijnlijk een onverwachte ontmoeting met een oude vriend of een nieuwe vriend. Dit geeft nieuwe indrukken en positieve emoties.

Waarden, afhankelijk van de kleur van het beest in een droom:

 1. Als je droomde van een zwarte wasbeer, moet je oppassen voor moeilijkheden, zelfs als de droom een ​​positieve subtekst heeft. De donkere kleur van het beest is een indicatie dat de dromer hard moet werken om het gewenste resultaat te krijgen.
 2. Een grijs of bruin beest in een droom zien is een gemakkelijke en plezierige gelegenheid om het gewenste doel te bereiken.
 3. Een wit en donzig dier voorspelt een scherpe opluchting in tijden van crisis. De zaak kan ook eindigen met mislukken, maar het zal niet van serieus belang zijn.
 4. Als een wasbeerjas in de handen van de dromer een voorbode is van een duur geschenk, dan symboliseert het bij een andere persoon geldverspilling. Dit kan een onverwachte lening zijn of een spontane aankoop.

De visie van het beest dat in het huis leeft, belooft materieel welzijn en monetaire rijkdom. Misschien wordt de dromer herinnerd aan oude schulden of ontvangt een familielid een onverwachte bonus.

Een wasbeer in zijn slaap in zijn handen houden - tot het ontstaan ​​van een onverwachte bron van inkomsten: een nieuwe baan of een winstgevend bedrijf. Zo'n teken voorspelt een succesvolle reeks in het persoonlijke leven van de dromer.

Het zien van de staart van een wasbeer in een droom is een symbool van het begin van de "zwarte strook". Voor het grootste deel geldt dit voor de financiële situatie. Voor een vrouw kan een dergelijk visioen een plotselinge scheiding van een geliefde betekenen.

Conclusie

De betekenis van een wasbeer in dromen kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd, afhankelijk van het type dromenboek en de details van de droom zelf. Je moet aandacht besteden aan factoren zoals de stemming en het gedrag van het dier en zelfs de kleur van zijn vacht. Om de betekenis nauwkeurig te bepalen, moet je je concentreren op je gevoelens in een droom: dit is wat dient als een hint vanuit het onderbewustzijn.

Raccoon on the Modern Dream Book

Een wasbeer in een droom zien is een winstgevende onderneming. Misschien een voorstel voor een hogere functie.

Als je in een droom een ​​wasbeer hebt gedood, ontvang je onderscheidingen. Maar je zult er niet blij mee zijn, want ze zullen je oneerlijk krijgen.

Als je in een droom een ​​wasbeer met je handen voedt, zul je een trouwe vriend vinden.

Zo'n droom voor een jong meisje - belooft een ontmoeting met haar toekomstige echtgenoot.

Wasbeer volgens het droomboek van Catharina de Grote

Wasbeer - u droomde van een wasbeer - een kwestie die u ongetwijfeld opneemt, zal winstgevend blijken te zijn, u zult de persoon die u dit bedrijf heeft aangeboden, een andere interpretatie van slaap bedanken: u krijgt een zeer betaalde positie aangeboden, eens - u kunt de positie aan.

Het is alsof je een wasbeer voert en hem aait - je zult een trouwe vriend maken, zijn ongeïnteresseerdheid zal je soms shockeren. Het is alsof je een wasbeer hebt gedood - je zult snel worden geëerd, maar lauweren zullen geen plezier of zelfs voldoening brengen - omdat ze onverdiend zijn, zul je succes behalen door fraude, je zult bang zijn voor de dag waarop het bedrog begint.

Wasbeer volgens het dagelijkse droomboek

Een wasbeer in een droom zien is een goed teken. Als je droomt van een wasbeer, kun je snelle winst verwachten, aangename verrassingen. Als je in een droom een ​​wasbeer met je hand voedt, betekent dit dat in de nabije toekomst een invloedrijke vriend in je leven zal verschijnen, of dat je oude vriend een nieuwe functie krijgt, een belangrijk persoon wordt en je zijn hulp aanbiedt.

Wasbeer - Maar als u droomt van een zieke of agressieve wasbeer, dan zult u grote moeilijkheden ondervinden om uw doel te bereiken. Als je in een droom een ​​wasbeer doodt, betekent dit dat de eer die je met oneerlijke middelen kunt bereiken je geen vreugde, geen voldoening zal brengen.

Wasbeer - Als een jong meisje van een wasbeer droomde, hoe ze hem aait, hem met haar handen voedt, kan men binnenkort hopen op een romantische kennismaking en een succesvol huwelijk.

Wasbeer - Een paar wasberen in een droom is degene die in de nabije toekomst wacht op carrièresucces, misschien krijg je de plaats van je baas aangeboden.

Het zien van een wasbeer in een dierentuin betekent dat je snel in een ongemakkelijke positie wordt gebracht, waar je nauwelijks uit kunt komen zonder verlies.

Wasbeer in het grote droomboek van Phoebe

Wasbeer - voor een winstgevend bedrijf of voor een gelukkige gelegenheid die u geld oplevert. Stel je voor dat je een wasbeer ziet wandelen in het wild, in een veld of in een bos. Je houdt echt van dit dier, je lokt het en het komt in jouw handen. Je neemt hem mee naar huis, temt hem, geeft hem melk en hij woont bij jou.

Raccoon door Stuart Robinson's droomboek

Wasbeer - Dromende wasbeer - een symbool van welzijn. Als de wasbeer aan het wassen is, zul je een nieuw winstgevend bedrijf starten, een aanzienlijk inkomen krijgen, een schitterende carrière maken. Om een ​​wasbeer uit handen te voeden - om een ​​persoon te ontmoeten die je uitverkorene of gekozene zal zijn. Een wasbeer schieten - tot verhoging en respect in de dienst.

Lente droomboek

Wat vertelt dit droomboek ons? Wasberen dromen van belangrijke gasten. Bontjassen informeren over de afstand tot een vriend, over haar arrogantie.

Dood een wasbeer voor het feit dat je binnenkort problemen zult tegenkomen. Dergelijke moeilijkheden kunnen op elk gebied van het leven voorkomen. Afscheid nemen van dierbaren, ruzie, verlies van geld, degradatie en ontslag zijn niet uitgesloten. Zoek naar aanwijzingen in een droom om problemen te voorkomen.

Gemeenschappelijk droomboek

Het dier droomt van winst. Het wachten waard voor verrassingen en geschenken. Droomde je van een paar dieren? Wacht moedig op een promotie op het werk, uw verdiensten zullen worden gezien en gewaardeerd. Als je een schattige wasbeer met je handen hebt gevoed, moet je het uiterlijk verwachten van een vriend met een invloedrijke positie.

Een wasbeer vangen is succes en veel geluk. Het belangrijkste is dat u de kans niet mist. Wasbeer zittend in het water, tot onvoorziene problemen. Maar de wasbeer-striper profeteert geluk en een zorgeloze toekomst. Heb je de wasbeer in de kooi gezien? Verwacht moeilijkheden in huishoudelijke en huishoudelijke taken.

Leuke wezens dromen er nog steeds van dat familieleden je in de nabije toekomst komen bezoeken als het dier in je huis of appartement was. Agressief beest - op de proef. Andere tekens in een droom zullen helpen om ze te overwinnen.

Online Dream Coon

Een droominterpretatie van een wasbeer is een teken dat een zeer winstgevende onderneming op je wacht, het is waarschijnlijk dat je gepromoveerd wordt.

Om het leven van dit dier te nemen - je zult vereerd zijn als je niet met een goed geweten handelt en je zult er zelf niet blij mee zijn.

Ik droomde van wasbeerbont op kleding - krijg een zeer waardevol cadeau.

Geef hem eten uit de palm van zijn hand - ontmoet een geweldige persoon met wie je een sterke vriendschap zult sluiten.

Bekijk de video: Oefening 2 droominterpretatie (April 2020).