24 mannen kapsels 2019-2020

Herenkapsels 2019-2020 onderscheiden zich door megastijl. Modetrends dicteren nieuwe regels voor het creëren van een mannelijk imago.

Toch zijn er herenkapsels die niet aan tijd onderhevig zijn; ze zijn altijd op het hoogtepunt van de mode.

De keuze van kapsels voor mannen heeft niet alleen invloed op de uiterlijke glans en het imago van een persoon, maar ook knappe mannenkapsels zien er uit als een nobele, moedige en zelfs intelligente, reflecterende innerlijke kwaliteiten, en gecombineerd met mannelijke persoonlijkheid en spontaniteit.

Om erachter te komen welke herenkapsels geschikt zijn voor jou, moet je weten hoe je kapsels voor mannen kunt classificeren op basis van stijlen en namen.

1. Modieus herenkapsel "Boxing"

Kappers beweren dat dit specifieke kapsel een teken is van ijzeren wil, stalen karakter en zelfvertrouwen. Verwijst naar een van de typen "Militair". Het geeft aan dat de eigenaar niet timide is en gebruikt om hun doelen te bereiken.

Karakteristieke kapsels:

 • De achterkant van het hoofd is kaal
 • Bovenop blijft het haar ongeveer 2 tot 3 cm lang,
 • Vaak gecombineerd met een pony,
 • De pony is relaxed, of hangt gewoon,
 • Het kan gelijkmatig passen of het effect van lichte nalatigheid creëren.

Dit kapsel kan worden gedragen door mannen van verschillende leeftijden. Het type haar doet er ook niet toe. Eigenaren van stylisten voor dikke strengen raden sterk aan om deze optie te kiezen. Voor dit herenkapsel zijn geen speciale stylingtools nodig.

Geschoren kapsels

Gedurende een aantal jaren op rij zijn kapsels met geschoren scheiding in hun verschillende variaties het meest populaire kapsel voor mannen en voor mannen (zelfs op leeftijd).

Zulke kapsels worden gedaan op halflang haar, op langwerpig (kruin) en op kort, maar scheren afscheid aan één kant moet een verplicht kenmerk van dit kapsel zijn. Sommige opties zijn geschoren met een geschoren nek.

Afstekende kapsels vereisen regelmatige correctie en styling.

De beste kapsels en kapsels voor mannen

We bestuderen voortdurend de nieuwste wereldwijde trends in de wereld van herenkapsels.

Scheren van kapsels, onregelmatige kapsels, evenals korte kapsels met duidelijke chirurgische lijnen op de achterkant van het hoofd en aan de zijkanten van het hoofd zijn nu op het hoogtepunt van populariteit.

Bekijk onze selectie, waarin we dit jaar 100 van de beste kapselopties en meer dan 300 foto's van de meest relevante kapsels en kapsels voor mannen hebben verzameld.

Scheren + volumetrische gekamde pony

Zeer coole herenkapsels met volume en beweging. De zijkanten zijn heel kort geknipt en er blijft lang haar bovenop. Was je haar en kam het terug. Breng vervolgens een middelgrote haarlak aan, zodat het kapsel de hele dag kan blijven zitten.

Kenmerken

De kapsels van moderne mannen hebben een aantal functies die ze relevant en interessant maken. Een van de meest trendy trends zijn de volgende.

 • Recht, gestreken of glad haar. Romantische krullen en artistieke rommel zijn al uit modetrends.

 • De overgang van kort haar op de achterkant van het hoofd naar lang op de kruin van het hoofd en het voorhoofd. Dit element is aanwezig in bijna alle populaire kapsels.

 • Tonen of kleuren van haarpunten. Het ziet er vooral indrukwekkend uit op korte strengen en middellange lengte.

 • Haarstyling aan één kant. Een afscheid wordt op de schermen getoond door Hollywood-sterren, wereldsportlegendes en vertegenwoordigers van de popcultuur.

 • De terugkeer van mode op de retro. Onder de kapsels die opnieuw zijn opgestegen naar de kapper Olympus, zijn "hamer", "pompadour", "Hitler Youth", "Princeton".

 • Formulieren wissen. Zelfs verwarde kapsels en kapsels hebben traceerbare vormen die kenmerkend voor hen zijn.

 • Geschoren of goed gedefinieerde whisky. Door de nadruk op dit gebied kunt u de gezichtssculptuur radicaal veranderen en indien nodig aanpassen.

 • Kapsels onder de machine. Ze worden gekozen door zeer jonge mannen met regelmatige gelaatstrekken, duidelijk gedefinieerde jukbeenderen.

 • De pony van het voorhoofd borstelen. Met behulp van dit stijlelement worden volumetrische "pompadours", "mohawks" en zelfs "underker" gecreëerd.

 • Bundels vast onder de nek of op de kruin van het hoofd. Ze zijn relevant voor lang haar en voor medium strengen van elke structuur.

Dit is slechts een klein deel van de trends die vandaag relevant zijn voor herenkapsels en kapsels. Zij zijn het die kappers en stylisten over de hele wereld willen belichamen.

2. Modieus herenkapsel "Militair" - foto

Een van de meest populaire kapsels die in de trend zijn in 2018-2019. De naam is voor de gelijkenis met legerkapsels. Het vertegenwoordigt de maximale verkorting van de lengte van de strengen.

 1. Mannen geven de voorkeur aan dit specifieke model voor eenvoud, comfort en de afwezigheid van zorg en styling,
 2. Vereist geen gebruik van verzorgingsproducten en styling,
 3. Perfect als een jeugdoptie en kapsels voor oudere mannen,
 4. Geef het beeld elegantie, mannelijkheid.

Korte kapsels

Als je niet de mogelijkheid hebt om de kapper vaak te bezoeken, moet je in de eerste plaats op korte kapsels letten.

Tegenwoordig bieden veel kapperszaken (kappers) stijlvolle, moderne kapsels voor kort haar. Modieuze korte kapsels voor mannen zien er zowel in het dagelijks leven als bij plechtige evenementen passend uit.

Korte kapsels besparen niet alleen 's ochtends tijd voor training, maar vereisen vaak helemaal geen zorg, behalve voor het wassen van uw haar. Korte kapsels zijn voldoende om elke 3-4 weken te worden bijgewerkt, zodat ze hun uiterlijk niet verliezen.

Modieuze herenkapsels: algemene trends van 2020

In de meeste opties worden herenkapsels van het seizoen 2020 gepresenteerd in een korte lengte, wat deze keuze erg handig maakt in de dagelijkse haarverzorging. Maar er is een categorie mannen die de voorkeur geven aan de originele haarstijlen boven gemiddeld haar, of zelfs de voorkeur geven aan lang haar en het in bundels dragen, voor iedereen onthullend de originele geschoren tempels en de achterkant van het hoofd. Canadese, Britse, kapsels met geschoren tempels, boksen en semi-boksen, underker, tennis, militaire stijl en vele andere modellen zijn slechts een klein deel van de verscheidenheid aan stijlvolle modellen die werden gedemonstreerd op de catwalks van modehuizen.

Species

De belangrijkste soorten kapsels voor mannen en de technologie van hun creatie zijn goed bekend bij alle werknemers in kapsalons, salons, kapperszaken. De opties en namen van kapsels veranderen na de mode. Vaak zijn er nationale motieven in trends - Afro, Japans, Scandinavisch, maar de principes van creatie blijven altijd ongewijzigd. Alle kapselopties zijn lang, kort, medium - herenmode stelt je in staat om de kaalheid van de whisky en de achterkant van het hoofd te knippen, een trim te maken of het haar lang achter te laten, vorm het met een strook op de kruin van het hoofd.

De technieken en patronen van populaire of conventionele kapsels zijn bekend en stellen u in staat het gewenste resultaat te bereiken, zelfs thuis, in de aanwezigheid van een machine, een schaar en een bepaalde ervaring. Eenvoudige kapsels - "hamer", "cascade", "Canadees", "boksen" zijn geschikt voor onafhankelijke uitvoering.

Zelfs de meest onervaren persoon in dergelijke zaken kan omgaan met hun creatie. Maar voor modieuze opties voor kapsels, is het beter om naar de salon te gaan.

Dit zijn klassieke herenkapsels.

 • "Brit". Een kapsel met gladgemaakte slapen en volume op de kruin van het hoofd en de kroon is geweldig voor mannen van elke leeftijd. Tegenwoordig is het gebruikelijk om het aan de zijkant te dragen, waardoor een styling in een zakelijke stijl wordt gecreëerd. Met een toename van de lengte van de pony ziet het er stijlvol uit gekamd.

 • "Box". Kort kapsel in een sportieve stijl. De gemiddelde haarlengte is niet meer dan 4 cm, een pony valt niet op of is gemaakt met een teen.De zijkant van het kapsel en de achterkant van het hoofd zijn ingekort tot 2-3 cm.

 • "Halve doos". De uitgebreide versie van de "boksen". Op de bovenkant van het hoofd bereiken de strengen 8 cm, waardoor je de styling kunt variëren, het meer klassiek of modieus kunt maken.

 • "Grunge". Kapsels in deze stijl worden gedaan op medium haar, het gezicht blijft open, de juistheid van de functies wordt benadrukt. De strengen zijn ongelijk gesneden, gegradueerd. Alleen een volumineuze pony kan lang worden gehouden en de rest van de strengen kunnen tot 4-5 cm worden gesneden.Zulke kapsels passen goed bij een lichte ongeschoren of goed verzorgde korte baard.

 • "Caesar". Een kapsel van een Romeinse commandant is ongelooflijk populair bij rapartiesten in de Verenigde Staten en daarbuiten. Dit kapsel wordt gekenmerkt door het behoud van haar langs de omtrek van het hoofd tot een lengte van 7 cm vanaf de kruin. Alle andere strengen zijn gesneden. Cascade-ontwerp is mogelijk met verlenging van strengen van een duidelijke lijn van een korte pony tot een nek.

 • "Boogschutter". Een modieus kapsel voor halflang haar, met een karakteristieke vloeiende pony en een hoge scheidingslijn. De voorhoofdstrengen maken het altijd langer en langer dan de rest. De pony wordt asymmetrisch gevormd, onder een hoek van 45 graden.

 • "Golf". Een knipbeurt, populair in de jaren 80 van de XX eeuw, geeft zijn populariteitsposities niet op. Whisky in zo'n kapsel is sterk ingekort of geschoren. Van de nek tot de achterkant van het hoofd, het haar wordt geleidelijk langer. Op de kruin van het hoofd en de kroon worden ze opgeslagen in het bereik van 5-6 cm, met een verplichte duidelijke bovenlijn en een platte geometrische snede.

 • "Vier van een soort." Het kan een schaalverdeling hebben, met een verandering in de lengte van de strengen, rechte of schuine pony. Het dubbele vierkant is tegenwoordig ook populair, met het veranderen van de lengte van de strengen op verschillende niveaus. De belangrijkste nadruk in dit geval is de volumineuze, gekamde voorwaartse pony.

 • "Bob". Een modieus kapsel voor halflang haar, met een volume van de bovenkant van het hoofd tot de slapen. De strengen zijn gesneden tot de lijn van de jukbeenderen en vormen een prachtige dop, met een asymmetrie aan de voorkant, een lange knal. Het achterhoofdgedeelte van het bob-kapsel is korter, de oren zijn open.

 • "Voyage". Herenkapsel "pet" heeft een karakteristiek volume bij de kruin, scherp ingekort haar bij de slapen, de achterkant van het hoofd.

Kort gestructureerd kapsel

Een licht kapsel om te creëren dat geen onderhoud vereist. Dit kapsel wordt goed aangevuld met een baard.

Lang haar + ontwerptekening

Dit is een van de coolste kapsels die we ooit hebben gezien. Scheren is een van die kapsels die nog vele jaren een van de populairste ter wereld blijft. Deze super coole look met lang haar bovenop en een lange knal, gecombineerd met een grote baard en een geweldig grafisch haarontwerp.

Kort kapsel + hoge scheerbeurt

Een van de beste kapsels dit jaar. Het zal geschikt zijn voor kantoormedewerkers, omdat het niet veel tijd nodig heeft voor zorg.

Kort golvend haar + hoog scheren

Kort golvend haar knippen voor een mooi kort kapsel.

3. Modieus herenkapsel "Tennis"

Kapsel "Tennis" is geschikt voor mannen die een strikt klassieke stijl aanhangen. Het is een verlenging aan de kroon. De nek en whisky worden binnenkort geschoren. De hoofdtaak van de meester is het bereiken van een soepele, uniforme overgang van de ene lengte naar de andere.

Er zijn verschillende soorten "Tennis". Deze omvatten de "Egel", "Bever". Kappers beweren dat dit model geschikt is voor elke man, ongeacht leeftijd, haarstructuur en gezichtsvorm.

Dit model is ontworpen voor kortharige mannen. Desondanks kunnen eigenaren van luxe haar of krullen hun eigen versie van dit kapsel vinden.

Wie zou deze optie leuk vinden:

 • vaak gekozen voor kinderen
 • niet alleen geschikt als jeugdmodel,
 • u kunt deze optie veilig kiezen voor zakenmensen,
 • geschikt voor mensen met een onvolmaakte hoofdvorm - het zal het perfect verbergen.

Pompadour

Moderne variaties op de klassieke herenkapselpompadour zijn talrijker dan ooit. Meer en meer mannen blijven experimenteren met lippenstift, waardoor unieke en zeer aantrekkelijke kapsels worden gecreëerd.

Langwerpige lokken vereisen constante styling en zorg, dus kies een soortgelijk kapsel voor mannen, wees niet lui om het haar in de juiste staat te brengen. Afhankelijk van de versie van het mannelijke kapsel, wordt het haar naar boven of naar één kant gekamd.

Herenkapsels: nog meer soorten herenkapsels met foto's

Bekijk foto's van modieuze herenkapsels, die erg populair zijn bij mannen.

Herenkapsel "Boxing" Herenkapsels met geschoren tempels Herenkapsels: half boksen Haarstijlen voor mannen: Brits Herenkapsels: Canadees Haarstijlen voor mannen in de stijl van "Elvis" Herenkapsels: dubbele caret Kapsels voor mannen: Bob Herenkapsels: egel Herenkapsels: speeltuin Herenkapsels: reis Herenkapsels - klassiek

We brengen je de mooiste kapsels voor mannen 2019-2020 onder de aandacht, waarvan foto's je vertellen welke kapsels voor mannen dit en volgend jaar het meest relevant en trendy zijn.

Rommelig kapsel voor mannen

Dit is een stijlvol kort kapsel voor mannen, met geschoren zijkanten en rommelig haar bovenop.

Hoog scheren + lang haar bovenop

Hier hebben we een geweldige stijl die lijkt te zijn geïnspireerd door een knipbeurt uit de jaren 80.

Medium lippenstift

Er zijn zoveel lipstick-opties, afhankelijk van het type en de lengte van je haar. Deze lippenstift is middellang, met zeer korte kanten.

Hoog scheerresultaat + medium gesculpteerd haar

Hoog scheren in combinatie met dik haar bovenop, die in de vorm van een vuur worden gelegd waardoor het kapsel een speciale beweging krijgt.

Hoog golvend haar + scheren

Een goede optie voor golvend haar met interessante zijoplossingen.

Korte kanten + lang haar

Koel zijwaarts knippen met scheren

Scheren + golven

Sterk kaal scheren wordt gecombineerd met golvend haar op het hoofd.

Zijsnijden + schoon scheren

Dit is een heel coole stijl voor mannen. De zijkanten zijn geschoren en aan de bovenkant is het haar zo verzameld dat beweging aan de stijl wordt toegevoegd.

Scheren + kort stekelig haar

Klassiek herenkapsel met speciale haarstyling vooraan.

Kaal scheren + krullend haar

Sommige jongens denken dat hun krullend haar een probleem is. Maar niet in het geval dat je naar de juiste kapper gaat. Deze stijl is gewoon geweldig. Gemiddeld scheren geeft een goed contrast met het langere haar bovenop dat op natuurlijke wijze kan worden gestyled.

Korte zijkanten + lange pony

Dit is een super cool kapsel. Groot haar bovenop, lange pony vooraan en zijkanten geschoren.

Dubbele lippenstift

Dit is momenteel een van de meest creatieve kapsels. Dik haar bovenop is gestileerd terug in koele lippenstift.

Halflang kapsel

Het klassieke medium kapsel is medium lang voor mannen die er traditioneel uit willen zien, maar tegelijkertijd modern en modieus.

Kort haar in combinatie met medium

Een populair herenkapsel van de afgelopen jaren. Korte haren aan de zijkanten veranderen soepel in langere haren bovenop het hoofd, die op hun beurt terug worden gekamd om de kenmerken van je gezicht te benadrukken.

Korte gladde lippenstift

Houd een eenvoudig kort kapsel. Om dit kapsel te maken, breng je een beetje haargel aan en kam je het aan de zijkant en fixeer je het vervolgens met vernis.

4. Stijlvolle herenkapsel "Site" - een nieuwtje

Haar wordt geknipt in een perfect vlakke horizontale lijn. De slapen, nek en nek blijven kort. Verwijst naar een van de tijdrovende vanuit het oogpunt van het werk van een kapper.

Heeft enkele overeenkomsten met de 'egel'.De lengte van de strengen kan verschillen, afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het kapsel. Het ziet er beter uit op dik, grof haar. Als een man geen dik haar heeft en zo'n kapsel kiest, moet hij stylingproducten gebruiken.

Stylisten beweren dat een dergelijk model er in elke haarkleur even goed uitziet bij mannen van elke leeftijd. Ze worden echter niet aanbevolen om het te dragen voor mensen met een korte nek en een volledig gezicht.

Wie is het beste kapsel?:

 • mannen met een langwerpig gezicht,
 • eigenaren van krullend haar
 • degenen die kale plekken hebben.

Voor mensen met een lang gezicht raden kappers een kortere versie aan. Houders van een rond gezicht worden aanbevolen om strengen langer te laten.

Lang haar

Mannen met lang haar zien er niet minder moedig en charismatisch uit, zoals het op het eerste gezicht lijkt. Modieuze lange herenkapsels zijn een van de belangrijkste trends van het seizoen 2019-2020 geworden.

Trapsgewijze kapsels voor mannen tot op de schouder of lang steil haar onder de schouders zien er erg speels en stijlvol uit. Het belangrijkste verschil met kapsels voor vrouwen is de afwezigheid van een pony in kapsels voor lang haar voor mannen.

Amerikaans

De volgende opties kunnen worden toegeschreven aan Amerikaanse kapsels.

 • "Pompadour". Kapsel in de geest van Elvis Presley zorgt voor de aanwezigheid van "tanks" op de slapen, de klassieke lengte van de strengen aan de zijkanten (4-5 cm). De pony is lang gemaakt - tot 15 cm, teruggekamd in de vorm van een prachtige volumineuze coca.

 • "Princeton". Favoriete kapsel van afgestudeerden van prestigieuze Amerikaanse universiteiten. Het wordt uitgevoerd op het haar niet langer dan 5 cm, past op een zijdeel. De pony gaat iets omhoog, verticaal geplaatst. Het haar aan de zijkanten van het hoofd is 1,5-2 cm lang.

 • "Canada's". Een Noord-Amerikaans kapsel, populair over de hele wereld, met een onderscheidende, onderscheidende rand die loopt van de kruin naar de slapen en de achterkant van het hoofd. De klassieke "Canadese" zorgt voor een haarlengte van maximaal 4 cm op de kruin van het hoofd en de kruin, met een soepele overgang naar kortere lokken op de slapen, nek. Haarstyling wordt uitgevoerd door het haar naar achteren of naar de zijkant te kammen, met de nodige scheiding.

Korte Quiff + medium scheerbeurt

Een cool middelbaar kapsel voor mannen, met scherpe texturen bovenaan en een scherpe overgang om meer contrast te creëren. Texturen bovenop geven het haar een ongewone stijl.

Hoog scheren + krullend haar

Hier is een kapsel dat krullend haar cool maakt. Hoog scheren wordt gecombineerd met anderkat.

Zacht gekamd haar

De moderne versie van het klassieke kapsel. Gebruik sterke haargel om het te maken om je haar op zijn plaats te houden. Dit is een echt kapsel voor alfamannen.

Medium scheren + getextureerde pompadour

Dit is waarschijnlijk een van de meest populaire kapsels dit jaar. Hoog scheren gecombineerd met getextureerde lippenstift.

Kapsel voor krullend haar

Hier hebben we krullend haar op het hoofd, wat heel natuurlijk wordt gecombineerd met ultrakorte zijkanten.

Dik medium haar

Nog een voorbeeld van een cool kapsel, maar met langer dik haar aan de bovenkant en kale zijkanten.

Kortere Underderkat

Een van de meest opvallende herenkapsels dit jaar. De geschoren zijkanten contrasteren scherp met het lange haar op de bovenkant van het hoofd.

Hoog scheren + lang golvend haar

Als je lang golvend haar hebt, dan is dit kapsel perfect voor jou.

Kegel kapsel

Een van de meest geliefde kapsels voor zwarte mannen. De soepele overgang behoudt een frisse en nette uitstraling, het natuurlijke krullende haar bovenop is gekruld in krullen.

Lang krullend kapsel + korte zijkanten

Nog een geweldig kapsel voor jongens die krullend haar hebben en denken dat ze geen cool kapsel kunnen creëren. Dit is een van de beste kapsels voor krullend haar dit jaar.

Korte zijden + natuurlijke krullen

Nette en heldere krullen aan de zijkanten en langer aan de bovenkant zorgen voor een mooie uitstraling voor de eigenaar.

Kapsel voor dik, rommelig haar

De zijkanten zijn erg kort en hoog, terwijl bovenop het lange haar bijna in Iroquois is gelegd. Een van de beste opties.

Zacht gekamd kapsel

Een andere alfastijl is mannelijk. Kapsel is verhuisd naar een meer mannelijke stijl.

Koel laag scheren + zijkant

Innovatief uniek herenkapsel. We hebben een coole combinatie gemaakt in gratis pompadour.

Hoge combinatie scheren

Een klassieke pompadour die is geperfectioneerd. Een grote baard past perfect bij dit kapsel.

Pompadour met een chirurgische lijn

Een andere optie voor pompadour. Een chirurgische lijn scheidt het lage scheren van het hoge bovenste.

Barstte mohawk

Een verbazingwekkend gevormd kapsel, inclusief een cool bijeffect.

Laag scheren + glad haar

Dit is een geweldige stijl. Het is perfect voor zakenmensen die van klassiekers houden. Een dikke baard vult ook dit kapsel aan.

Natuurlijke krullen + dubbele lijn

Krullend haar is halflang. Goede nette zijkanten en dubbele korte zijkanten om de stijl aan te vullen.

Kort gestructureerd haar + medium scheerbeurt

Hier hebben we een van de eerste stijlen die dit jaar te vinden zijn met een baard, kaal scheren en een lang bovenwerk. Een van de beste kapsels voor mannen die willen opvallen in de menigte.

Koel haarontwerp

Het coole kapselontwerp van dit jaar.

Chirurgische lijn + Anderkat

Hoog scheren wordt gecombineerd met een strikte chirurgische lijn. Boven hebben we een lange lippenstift.

5. Stijlvol herenkapsel "Under the fritz"

Een van de modieuze herenkapsels wordt beschouwd als 'Under the German'. Het haar op de slapen is kort geknipt, langwerpige lokken blijven bovenop.

In 2018-2019 bieden mode-experts verschillende stylingopties:

 • Met verschillende soorten afscheid: recht of onder verschillende hoeken,
 • Met een knal ontspannen
 • Met pony naar voren gelegd
 • Met verschillende soorten scheertempels,
 • Kleuren in verschillende kleuren.

Het weven

Vlechten werden de hot trends van modieuze herenkapsels 2019-2020. Daarom kun je vandaag, naast de staart, op de mannelijke kop veilig een varkensstaart vlechten. Vooral populair zal het kapsel van mannen zijn met wevende "vissenstaart".

Modieus weven zal een geweldige manier zijn om niet alleen lange kapsels voor mannen te diversifiëren. Een nette punt op de bovenkant van een pompadour voor een mannelijk kapsel ziet er erg harmonieus en gewaagd uit.

Scandinavisch

Onder de herenkapsels die kenmerkend zijn voor de Scandinavische landen, kan men dat opmerken.

 • Heren vlechten. Hun moderne afstammelingen van de Vikingen weven op de scheidingslijn. In combinatie met de "underker" of "pompadour" kunnen spectaculaire parallelle vlechten worden verkregen, gecombineerd met verkort haar aan de zijkanten van het hoofd en de achterkant van het hoofd. Bovendien kan weven het bovenste deel van het kapsel versieren en op lange strengen kan het onder de schouderbladen naar beneden gaan.

 • Lang haar met een geschoren tempel. Mode voor lange kapsels vragen Scandinaviërs sinds de dagen van de Vikingen. Moderne mannen combineren haar bij voorkeur onder de schouders met aan één kant een tempel scheren. Dit geeft een heldere persoonlijkheid, biedt de mogelijkheid om strengen in een bundel of staart te leggen, gaat goed samen met een brede baard.

 • Topknoop met ondersnijding. Een knot haar bovenaan in combinatie met geschoren slapen en een nek ziet er erg aantrekkelijk uit. Je kunt het verscheuren en textuur toevoegen om het volume van het kapsel te vergroten.

Door het grootste deel van het haar soepel terug te kammen, is het gemakkelijk om het beeld van een kantoorbediende te krijgen.

 • "Mallet" - Scandinavisch kapsel in retrostijl, geïntroduceerd in de mode door de sterren van het 'disco'-tijdperk. Voor deze versie van het mannelijke kapsel is een trapsgewijze verandering in de lengte van de strengen kenmerkend en op de kruin en kruin is de haarlengte niet groter dan 10 cm, vaak wordt hier het effect van gescheurde strengen gebruikt.Een lange "staart" blijft achter, in het laterale en occipitale gebied. Voor de onafhankelijke implementatie van een dergelijk kapsel, sla haarclips, een schaar, een kam in. De procedure is als volgt. Was het haar, droog het licht af met een handdoek, kam. De strengen zijn verdeeld in 5 delen met behulp van afscheid. Clips scheiden het kroongebied, whisky, kroon, nek. De lengte wordt van onderaf gesneden in een enkele lijn.

De contour moet uniform zijn, maar met een duidelijke verdeling in strengen. Het tijdelijke gebied wordt vervolgens verwerkt, u moet de techniek gebruiken om strengen toe te passen. De contour "hoed" zou moeten blijken. Aan de bovenkant is het beter om geen schaar, maar een scheermes te gebruiken, dat een oneven snit van strengen vormt. Ruwe contour is het belangrijkste accent van kapsel "hamer". De pony wordt als laatste gesneden. Het wordt gefreesd, de lengte wordt naar het midden van het voorhoofd gebracht.

De kapsel "hamer" in modern design wordt meestal aangevuld met een korte, beknopte top met uitgesproken hoekige slapen, heeft geen overmatig volume in de kruin.

6. Stijlvol herenkapsel "Caesar"

 • korte nek
 • langere tip
 • kleine knal
 • geen duidelijke grenzen.

Dit kapsel wordt aanbevolen voor jongens. Voor mensen met krullend haar raden stylisten niet aan om het te kiezen. Het is ook ongewenst om het te dragen voor mensen met een groot gezicht.

Boksen en semi-boksen

Korte herenkapsels zullen altijd in de favorieten van veel heren zijn. Naast de kortste legerkapsels, uitgaande van dezelfde haarlengte door het hoofd, zijn de meest populaire mannenboks en semi-kapsels.

De veelzijdigheid en bruikbaarheid van deze herenkapsels is meer dan één seizoen bewezen, bovendien helpt een knipbeurt de beste kenmerken van het gezicht van een man te benadrukken.

Japans en Aziatisch

Voor Aziatische herenkapsels is een combinatie van een heldere textuur, gescheurde strengen en interessante styling kenmerkend. Trendsetters kunnen Koreanen worden genoemd, die erin geslaagd zijn om asymmetrische kapsels en trossen mannen populair te maken. De Japanners staan ​​niet ver achter hun oostelijke buren. Ze suggereren om te focussen op volumineuze pony, met behulp van heldere kleuraccenten bij het ontwerpen van kapsels.

Onder de populaire opties, kan men de "bovenste knoop" noteren in een samurai-stijl, met of zonder geschoren tempels. Als je creativiteit wilt, kun je op lang haar een "mizur" kapsel in het midden maken, met de vorming van haarlokken aan de zijkanten van het hoofd. De moderne Japanse jeugd draagt ​​vaak een kort kapsel met volumineuze asymmetrische pony, een cascade van halflang haar.

"Tennis" - een modieus herenkapsel

Zo'n knipbeurt komt vaker voor bij mannen en verwijst naar de klassieke kapselopties, maar is niet minder modieus in tegenstelling tot andere modellen. Deze stijl van het jaar wordt gekenmerkt door bijna kale, maar niet geschoren whisky's, de afwezigheid van pony en een netjes getrimde kroon.

Wat wordt de trouwjurk 2019-2020: foto's, ideeën, modetrends

Moderne mannen besteden niet minder aandacht en tijd aan hun imago en uiterlijk dan vrouwen, waardoor hun individuele en unieke stijl ontstaat.

Van groot belang in het uiterlijk van elke man wordt gegeven aan stijlvolle herenkapsels en kapsels, die voor het grootste deel in staat zijn om het uiterlijk van elke man te transformeren.

Stijlvolle en moderne herenkapsels en -kapsels voor 2020-2021 kunnen elke man transformeren die er modieus en onweerstaanbaar wil uitzien.

Dit zal zeker een grote verscheidenheid aan moderne kapsels voor mannen voor medium en kort haar helpen, waarvan foto's in onze review worden gepresenteerd.

Modieuze en originele herenkapsels 2020-2021 helpen een aantal van de tekortkomingen in het uiterlijk te verbergen en benadrukken de prachtige mannelijke gelaatstrekken die speciale aandacht verdienen.

Bij het kiezen van stijlvolle herenkapsels in 2020-2021, is het de moeite waard om de rol van de activiteit van een man te overwegen, omdat niet iedereen dezelfde soorten herenkapsels zal hebben.

Dus, creatieve en actieve jonge mensen geven misschien de voorkeur aan langere herenkapsels, maar zakelijke en drukke mannen - integendeel, kiezen voor zichzelf klassieke en korte herenkapsels.

Moderne mannen houden hun uiterlijk nauwlettend in de gaten en volgen modetrends en trends opgelegd door stylisten en kenners van moderne mode.

Het is heel belangrijk bij het kiezen van modieuze kapsels voor kort haar in 2020-2021, om er rekening mee te houden dat het kapsel voor een man wordt gecombineerd met de algemene stijl van kleding en levensstijl.

Het is belangrijk dat correct geselecteerde kapsels voor mannen praktisch zijn en geen lange styling vereisen, maar eerder comfortabel en handig.

We bieden huidige soorten kapsels voor mannen, moderne korte kapsels voor mannen en kapsels 2020-2021, gepresenteerd op de foto in onze galerij.

Half-box kapsel

Kapsels semi-boksen en boksen zijn gemakkelijk te verzorgen, praktisch, benadrukken de mannelijkheid van het gezicht. Dergelijke kapsels zijn geschikt voor alle soorten gezichts- en haarstructuren, zelfs krullend.

Een kapsel met een halve doos wordt gekenmerkt door een soepele overgang van lang naar kort haar, aan de bovenkant is de lengte gemiddeld, van onderaan wordt het korter.

Het scheren

Een spectaculaire toevoeging aan een modieus kapsel voor mannen kan zijn het scheren op het achterhoofds- of temporale deel van het hoofd. We hebben het over de trend van "haartattoo" - een afbeelding of patroon scheren.

Het is beter om een ​​ervaren meester toe te vertrouwen om modieuze herenkapsels, tatoeages te maken, die nauwkeurig en nauwkeurig werk zullen doen, de minste fout kan het kapsel verpesten.

7. Kapsel voor coole sportmannen

Dit seizoen is erg populair bij mannen van verschillende leeftijden. Het heeft de voorkeur vanwege zijn eenvoud, comfort en gebrek aan zorg. Geschikt voor mensen met een groot, kleurrijk gezicht. Het harmonieert met elke stijl van kleding.

 • korte whisky
 • verlengde top
 • de klassieker impliceert geen pony, maar velen verlaten het.

Europese

Praag, Parijs, Hannover mode is niet heel anders dan die gekozen door mannen over de hele wereld. Maar er zijn nog steeds modetrends in Europa. Frans kapsel "gavrosh" wordt uitgevoerd op een gemiddelde haarlengte. Het is gemaakt met dunner worden en een platte kappersschaar, een dunne kam. De procedure is als volgt.

 1. Het wassen. Nadat het haar lichtjes moet worden gedroogd met een handdoek.
 2. De hele massa strengen is verdeeld in 2 delen - het occipitale en pariëtale.
 3. Aan de achterkant van het hoofd is het haar verdeeld in 3 gebieden met een horizontale scheiding. De bodem is sterk ingekort, 2 andere zijn op lengte 0,5-1 cm gesneden.
 4. Whisky wordt geschoren met dunner worden, waardoor de lengte achterblijft als bij de kroon.
 5. Het voorhoofd en de achterkant van het hoofd worden op dezelfde manier behandeld als het tijdelijke gebied.
 6. Voer randkapsels uit, lijn bakkebaarden uit.

De Duitse wortels van het kapsel van Hitler Youth, populair in Europa, zijn duidelijk. Het kapsel zelf ziet er netjes en stijlvol uit, geschikt voor mannen met ambities. De techniek van de implementatie is als volgt.

 1. Het haar op de achterkant van het hoofd, aan de zijkanten van het hoofd, op de slapen wordt geschoren of zo kort mogelijk onder één lengte gesneden.
 2. De strengen aan de bovenkant moeten minimaal 10 cm zijn.Een zijdeel is gevormd met een uitgesproken rand.
 3. Het kapsel is terug gekamd, gesneden met een soepele overgang van de maximale lengte op de kruin tot 3-5 cm op de achterkant van het hoofd. De pony is korter gemaakt dan het grootste deel van de strengen.

Herenkapsel "Boxing"

Een van de meest populaire kapsels dit jaar is het boksmodel. Het is heel gebruikelijk bij de jongere generatie, maar niet minder relevant bij oudere mannen. Dit wordt verwelkomd en toegestaan, omdat dit model de leeftijd van de eigenaar visueel vermindert en u er altijd goed verzorgd uitziet, maar zijn beperkingen heeft. Boxing-kapsel heeft de mogelijkheid om dunheid te benadrukken, het past perfect in de ovale vorm van het gezicht en past helaas niet bij mollige en mollige mannen.

Kapsel boksen

Het bokskapsel verliest niet lang zijn vorm en vereist geen styling, het haar ziet er netjes en verzorgd uit, was gewoon je haar.

En toch kan een bokskapsel zonder problemen thuis worden gedaan, je hebt alleen een clipper nodig:

 • Aan de zijkanten en achterkant is de lengte 0,5 tot 2-3 cm
 • In de kroon - 1-2 cm langer
 • In het gebied van de kroon en pony - 2-4 cm


Hoed of "onder de pot"

Een beetje onverwacht was de terugkeer naar herenkapsels voor mode 2019-2020 onder de pot. De meest modieuze opties voor dergelijke herenkapsels zijn in contrasterende prestaties.

Dat wil zeggen, de overgang in het kapsel vanaf de bovenkant van de kap zal niet glad zijn, maar zo scherp mogelijk tot aan de bijgesneden zijkanten.

8. Herenkapsel "Poluboks"

Qua uiterlijk lijkt het erg op boksen. Maar het heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Vaak wordt het gepositioneerd als een verscheidenheid aan "Militair".

 • In tegenstelling tot boksen, ligt de rand ruim onder de bovenkant van het hoofd,
 • De zachte overgangslijn van de langwerpige kroon naar het kortere pariëtale gebied,
 • De haarlengte is langer dan in Boxing.

Langwerpige krullen maken het mogelijk om meer divers te stylen en daarvoor verschillende middelen te gebruiken. Op dit model kunnen mannen met de meest uiteenlopende gelaatstrekken en levensstijlen kiezen. De leeftijdscategorie maakt niet uit.

"Half Box": mode-ideeën en foto 2020

Dit voorbeeld van een mannelijk kapsel heeft een unieke kwaliteit en wordt uitgevoerd afhankelijk van de wensen van de man. Gevormde whisky, een behoorlijke lengte tophaar, en vaak is dit een stijlvolle top op het hoofd. Dit model is opgenomen in de lijst met klassieke kapselopties en is erg populair.

Kaukasisch

Onder de populaire nationale trends op het gebied van kappers, zien modieuze Kaukasische motieven er bijzonder interessant uit - Dagestan, Tsjetsjeens. Onder de modieuze kapsels, kan men langwerpige versies van bob en bob-kapsels onderscheiden. Ze mengen harmonieus met recht, stijf haar. De meest populaire versie is de Makhachkulinka in de vorm van een gegradueerd vierkant met verschillende variaties in lengte, volume en pracht.

Een verplicht element van een kapsel is een volumineuze knal, opzij gelegd.

Afro-kapsels voor mannen zijn al meer dan 50 jaar op rij populair. Maar sinds de jaren 60 van de XX eeuw heeft hun uiterlijk merkbare veranderingen ondergaan. Tegenwoordig zien mannenkapsels in Afrikaanse geest er zo uit.

 • Vlechten op halflang en lang haar. De zogenaamde "boksvlechten" zien er interessant en aantrekkelijk uit, geven het beeld van mannelijkheid. Als hun eigen haarlengte niet genoeg is, gebruiken kappers kunstmatige canekolons. Dergelijke vlechten zijn vaak geweven in spectaculaire patronen die er erg exotisch uitzien.

 • Mohawk met dreadlocks. Het geschoren tijdelijke en occipitale deel in combinatie met middellange dreadlocks op de kruin van het hoofd ziet er erg indrukwekkend uit. Zo'n kapsel kan worden opgepikt in een paardenstaart of knot, in een "vogelnest" worden geplaatst, in spikes worden geplaatst.

 • Korte vloeiende golven. De zijkant van het hoofd is geschoren. De bovenkant is kort genoeg gesneden, 3-5 cm, als een "platform".

Het is erg belangrijk om de golvende structuur van het haar te behouden.

Iroquois

In de trends van herenkapsels 2019-2020 blijft een mohawk-kapsel bestaan. Ondanks wat nieuwsgierigheid en een informele stijl, heeft het kapsel zeer aantrekkelijke ontwerpideeën, waaronder u kunt terughoudend en creatieve opties vinden.

Het is niet nodig om de mohawk met stokken te stapelen en de zijkanten te scheren. De Iroquois met krullend haar ziet er erg mooi uit zoals op de foto hierboven. In tegenstelling tot andere Iroquois-stijlen, zijn in dit kapsel de zijkanten niet geschoren, maar geknipt met een schaar tot een lengte van ongeveer een halve centimeter.

9. Klassiek herenkapsel

Het klassieke model is altijd in de trend. Het inkorten van haar vanuit de nek wordt beschouwd als een knipbeurt. Er is het meest blootgestelde gebied. Van de nek tot de slapen en de kroon, de strengen zijn verlengd. Iedereen kiest de lengte afhankelijk van de smaakvoorkeuren. Op de foto van modeportals vind je verschillende soorten lengtes van het klassieke kapsel.

 • absoluut elke leeftijdscategorie: van kinderen tot oudere mannen,
 • respectabele mannen in een bepaalde positie of positie,
 • houders van een ronde gezichtsvorm.

Stylisten raden af ​​om het te dragen aan mensen met een ovale gezichtsvorm.

Klassiek herenkapsel "British"

De Britten worden uitgevoerd op licht gegroeid haar en is ideaal voor mannen en jongens met krullend of krullend haar. Deze optie wordt gekenmerkt door langwerpige sloten op de kruin van de kop en nek, die worden ingekort in het gebied van de slapen. Het verschil in lengte is niet bijzonder belangrijk, het belangrijkste kenmerk is een nette en soepele overgang tussen de strengen.

Stijlen

Onder de populaire stijlen van herenkapsels, kunnen de volgende opties worden onderscheiden.

 • klassiek. Kapsels worden gedomineerd door een traditionele look, met een haarlengte van ongeveer 30-50 mm en styling gescheiden of kammen van het haar terug. Dergelijke kapsels hebben een duidelijke en beknopte vorm, gelijkmatig verdeelde randen. Haar is altijd netjes gestyled, zodat u snel een elegant kapsel kunt creëren dat geschikt is op kantoor, tijdens een zakelijke lunch, bij een universitair publiek.

 • Militaire. Kapsels in het leger of militaire stijl wekken steevast de interesse van de sterkere sekse. De haarlengte is in dit geval minimaal - onder de machine of medium. Kapsels worden op een beknopte scheiding of zijkant gelegd.

Kapsels in militaire stijl zijn geschikt voor mannen met duidelijke, harde gelaatstrekken, een eigenzinnig karakter, een serieus beroep.

 • romantisch. De stijl van rockmuzikanten en heldenliefhebbers betekent gemiddelde of maximale haarlengte. Het kapsel kan perfect worden gestileerd of verward, vaak is het een laconieke pagina of surfer golven in de Californische geest. Moderne interpretaties van de romantische stijl worden vaak uitgedrukt in hypertrofische pony zonder extra verlenging van het grootste deel van het haar.

 • Sports. Een universele optie voor kapsels, geschikt voor mannen met verschillende soorten gezichten. Zorg voor dergelijke kapsels is minimaal, ze hoeven praktisch niet te worden gestileerd. Verkorte of volledig geschoren whisky's en een iets volumineuzere top werden traditionele tekenen van kapsels in een sportieve stijl.

Dergelijke kapsels zijn goed geschikt om te combineren met verschillende kledingstijlen, zien er strikt en netjes uit.

 • Grunge. Een van de meest trendy moderne stijlen, het is gericht op moedige en creatieve mannen die klaar zijn om te experimenteren. Kapsels worden uitgevoerd op kort, gemiddeld, lang haar. Ze worden gekenmerkt door gescheurde lijnen, ongelijke lengte, asymmetrie, verwarde, geschoren whisky en de achterkant van het hoofd. Met Grunge kunt u originele kleuren, strengen kleuren, patronen scheren of vlechten weven.

 • Hipster. Deze stijl wordt gekenmerkt door een combinatie van kapsels met een baard en snor, algemeen verzorgd, aangepast beeld. Kapsels zijn meestal netjes, met voor de hand liggende styling, maar behoorlijk gestructureerd, met voor de hand liggende elementen van moderne chic. Soms wordt deze stijl ook wel smart casual genoemd, een analogie met de populaire trend in kleding.

 • etnische. Dit zijn variaties op het thema van nationale tradities of historische tijdperken van verschillende landen. Etniciteit stelt je in staat mannelijke afrocos te vlechten of dreadlocks te passen, een knipbeurt te maken in Japanse of Chinese stijl, een beetje Latijns-Amerikaans exotisme te lenen.

Dit zijn de belangrijkste stijlen om hun eigen interessegebieden voor smallere groepen mensen te ontwikkelen. Het is vermeldenswaard dat bijna alle populaire en relevante kapsels voor mannen kunnen worden toegeschreven aan een van de vermelde kappersgebieden.

Kleur

Het vinden van het perfecte kapsel voor sommige mannen lijkt misschien een ontmoedigende taak, vooral als je je persoonlijkheid zo effectief mogelijk wilt uiten. In feite kan een eenvoudige haarverf de mannelijke stijl perfect benadrukken, en het belangrijkste is dat deze methode nu erg populair is.

Gebleekte tips, koperbruine lokken, donkerblonde, grijze en natuurlijke bruine tinten in de kleur van kapsels voor mannen zijn het populairst. De meest gedurfde en creatieve jongens zijn klaar om hun haar te verven in groene, gele en zelfs blauwe tinten.

10. Trend herenkapsel "Princeton"

Princeton is een klassiek kapsel. Het is een langwerpige streng bovenop, die soepel overgaat in de zijkant en achterkant. Whisky en nek iets korter ten opzichte van de top.

Hoe zo'n kapsel te dragen:

 • parted,
 • terug kammen
 • opzij kammen.

Originele herenkapsels: kapsel voor heren "boksen" en "half boksen"

Moderne herenkapsels 2020-2021 voor kort haar met geschoren slapen en langer haar bij de kruin zijn vooral relevant en populair. Dit type kapsel voor mannen heeft niet veel tijd nodig om te stylen en is vooral praktisch voor mannen.

Korte en originele herenkapsels "boksen" en "half-boksen" kunnen worden gecreëerd met een soepele styling of een beetje onzorgvuldig - zoals je wilt.

Dit type kapsel voor mannen is goed geschikt voor degenen die niet van plan zijn om dagelijks veel tijd door te brengen om hun haar te stylen.

Mooie herenkapsels "boksen" en "semi-boksen" stellen je in staat om je haar gemakkelijk te stylen door een zijdeel te maken en een zeer kleine hoeveelheid stylingproducten te gebruiken.

Stijlvol kapsel voor mannen "Canadees"

Dit model lijkt een beetje op het vorige kapsel, maar verschilt in langere lokken op het voorhoofd en de kroon. Canada is perfect voor mannen met een ovaal of rond gezicht, evenals eigenaren van krullend haar. De pony van een dergelijk kapsel kan op zijn zijkant worden gekamd of worden bevestigd met middelen om terug te stylen.

Hoe kiezen?

De keuze van kapsels voor mannen is altijd beladen met bepaalde moeilijkheden. Voordat u modieuze asymmetrie maakt, kort lange strengen snijdt of whisky scheert, moet u rekening houden met de individuele kenmerken van het uiterlijk van de persoon. Professionals op het gebied van kappers adviseren dat u aandacht besteedt aan de overeenstemming van het kapsel met leeftijd, gezichtstype, levensstijl.

Een van de basisregels kan de compatibiliteit van haarkleur en het uiterlijk van een man worden genoemd. Natuurlijke strengen van een muisschaduw met een aanzienlijke lengte zien er bijvoorbeeld vervaagd uit en maken het uiterlijk anoniem. Maar in een kort kapsel geven ze een bepaalde charme aan het beeld, waardoor het interessanter wordt.

Een correct geselecteerd kapsel helpt de dikte van het haar te corrigeren, maakt het visueel aantrekkelijker.

De relevantie van een knipbeurt is een essentieel onderdeel van haar juiste keuze. Kies geen langverbrande krullen van een zorgeloze surfer om het imago van een serieuze zakenman te creëren. De militaire 'egel' is van weinig belang voor het imago van een creatief persoon. "Iroquois" is nauwelijks geschikt voor het uiterlijk van een respectabele, respectabele persoon.

Bij het kiezen van kapsels is ook de frequentie van bezoeken aan kappers belangrijk. Geschoren whiskyversieringen moeten regelmatig worden bijgewerkt. Als er geen tijd is voor frequent bezoek aan de kapper, is het beter om complexe modelkapsels te verlaten. De eenvoudigste oplossingen zien er in dit geval veel aantrekkelijker uit. Bovendien is het de moeite waard om op te letten dat niet alle kapsels er harmonieus uitzien met een snor en baard.

Het is de moeite waard om met de meester te overleggen over de verenigbaarheid van het gewenste kapsel met de reeds bestaande attributen van mannelijkheid op het gezicht.

11. Herenkapsel "Canada"

Het belangrijkste kenmerk is de aanwezigheid van duidelijke grenzen die gaan van de kroon naar de slapen en de achterkant van het hoofd. De bovenkant is langwerpig gelaten. Een stijlvol kapsel wordt vooral als een jeugdoptie beschouwd.

Er zijn twee soorten:

 • traditioneel, De lengte van de bovenste strengen is minimaal 4 cm. Een soepele overgang naar verkorte slapen en de achterkant van het hoofd.
 • sport. Kortere whisky en nek dan bij de traditionele versie.

Bob-kapsel voor jongens

Een bob-kapsel gemaakt in afgestudeerde techniek is erg populair bij jongens over de hele wereld. Veel mensen houden van dit kapsel omdat het geen bepaalde patronen heeft, de pony kan recht, schuin, gegradueerd zijn, maar je moet rekening houden met de vorm van het gezicht. Om een ​​bob-kapsel succesvol te laten zijn, moet je een gemiddelde haarlengte hebben. En zo'n kapsel vereist verzorging, het ziet er alleen goed uit op schoon, vers haar en om volume te creëren, is het raadzaam om je haar te föhnen.

Onder beroemdheden wordt een dergelijke knipbeurt gekozen door Ashton Kutcher, Johnny Depp en anderen.

Asymmetrie

Probeer in het nieuwe seizoen trendy asymmetrische kapsels voor mannen. Asymmetrie helpt het volume en de afbeelding van het kapsel te creëren en is ook een uitstekend canvas voor interessante details en combinaties van tinten.

Asymmetrische secties en afscheid, langwerpige pony, gelegde kapsels aan de zijkant - een van de meest trendy opties voor het bijwerken van de mannelijke afbeelding.

Moderne herenkapsels: Brits kapsel voor mannen

Het originele Britse kapsel voor mannen is perfect voor een moderne zakenman die zijn eigen stijl volgt.

Dit type kapsel voor mannen suggereert dat het haar bij de slapen iets korter is dan bij de kruin.

Maar een te scherpe overgang van lang naar kort haar is ongewenst, het moet geleidelijk en soepel zijn.

Kapsels voor mannen 2020-2021 in de stijl van "brit" zijn erg modieus en relevant. Bij het kiezen van een Britse knipbeurt, benadrukt een man een speciale charme, die zijn eigen persoonlijkheid en unieke stijl demonstreert.

Anderkat-kapsel: gedurfde ideeën voor dappere mannen

Dit originele model is een zeer kort geknipt haar op de achterkant van het hoofd, met een contrasterende lengte van strengen op de kroon. Een van de karakteristieke kenmerken van dit model is ook een zijgeschoren scheiding en het tijdelijke deel. Een enigszins extreme overgang tussen de strengen van de eigenaar van zo'n kapsel, onderscheidt het moedig van de totale massa.

Op haartype

De structuur en het type haar zijn belangrijk bij het kiezen van een knipbeurt. Dunne en zeldzame lokken zijn gecontra-indiceerd in langwerpige kapsels, waarbij de toch al kleine dichtheid van het kapsel wordt benadrukt. Dik, stijf haar is vrij moeilijk te temmen, een verschil van zelfs 2-3 cm in lengte ontneemt hen een duidelijke vorm.

Het is beter om korte, grafische kapsels te kiezen die helpen de rebelse lokken op orde te houden. In dit geval helpt een verscheidenheid aan stijlen om de stijl te diversifiëren.

Krullend en krullend haar beperkt praktisch de lengte van het haar niet - ze kunnen eruit zien als een stapel afro-krullen of een laconieke versie van de balk. Kort haar, krullen zien er exotisch uit, ze kunnen fel gekleurd zijn of worden aangevuld met geschoren patronen.

Groei niet lang op vet haar: naast problemen bij het stylen, kan dit er ook toe leiden dat het kapsel snel vies wordt en er rommelig uitziet.

12. Herenkapsel "Brits" - de keuze van de jeugd

Uiterlijk erg vergelijkbaar met de "Canada". Het verschilt ervan door een langere top en nek. Hiermee kunt u een modieuze en zeer stijlvolle look creëren.

 • de aanwezigheid van een knal,
 • whisky en nek zijn erg kort,
 • zonder kan worden gescheiden.

Langwerpige bovenste strengen zijn opgestoken of gekamd.

Stijlvol Brits kapsel voor jonge jongens

Het Britse kapsel ziet er erg stijlvol uit voor jonge jongens, het geeft brutaliteit en charme. Met zo'n knipbeurt gaan Cristiano Ronaldo, David Beckham en vele andere sterren vaak mee. Voor zo'n kapsel heb je de gemiddelde haarlengte nodig en de dichtheid speelt ook een belangrijke rol. In de Britten wordt de nek van de nek zo kort mogelijk geknipt en blijft het haar dichter bij het gezicht lang, de pony is ook lang en gekamd naar een kant of rug.

De Britten is het kapsel dat styling vereist, hiervoor moet je een gel of wax voor haar kopen, je kunt ze kopen in winkels die haarcosmetica verkopen. De gel of wax wordt aangebracht op licht vochtig haar en met behulp van een kam wordt de gewenste vorm gegeven.

Brits kapsel gaat niet naar jongens met een dun gezicht, omdat geschoren whisky hun gezicht nog meer visueel strekt. Als je grote uitstekende oren hebt, is het beter om een ​​dergelijk kapsel te weigeren.

Afscheid

Een trendy techniek in herenkapsels 2019-2020 zal een zijscheiding zijn. Meestal zal het worden gevonden in kapsels underker en Hitler Youth.

Afscheid geeft het mannelijke kapsel elegantie en expressiviteit, zodat u kunt experimenteren met de lengte van het haar in verdeelde delen.

Originele herenkapsels voor mannen 2020-2021: "Canada"

Een knipbeurt voor mannen "Canada" is een ander type klassiek kort knipbeurt voor mannen, dat waarschijnlijk een van de meest praktische is.

Dit herenkapsel omvat langer haar op het voorhoofd en kort in andere delen van het hoofd - de kruin en de slapen.

Moderne herenkapsels voor mannen in de stijl van "Canadian" zijn universeel en geschikt voor de meeste krachtige.

Ook is een knipbeurt voor mannen "Canada" geschikt voor mannen met golvend haar, wat erg belangrijk is.

Door de originele moderne kapsels voor mannen voor 2020-2021 te kiezen, kun je veilig experimenteren met de lengte van het haar en de soorten kapsels voor mannen om het perfecte kapsel voor jezelf te kiezen.

Er zijn veel soorten moderne kapsels voor mannen 2020-2021, die kunnen worden aangepast aan je oorspronkelijke stijl.

Kapsel in Elvis-stijl: nieuwe ideeën en foto's

Zo'n kapsel is geschikt voor jonge mannen die kunnen bogen op dik haar en tijd hebben om zo'n kapsel te stylen. De vorm van dit model kan variëren, maar de sterk aangelegde lange knal blijft altijd ongewijzigd.

Gezichtsvorm

Bij het kiezen van een kapsel waarbij rekening wordt gehouden met de vorm van het gezicht, is het erg belangrijk om aandacht te besteden aan het feit dat het kapsel overeenkomt met zijn kenmerken. De volgende soorten gezichten worden onderscheiden.

 • Square. Dit type impliceert de aanwezigheid van verschillende jukbeenderen, ongeveer gelijke breedte en lengte, goed gedefinieerde jukbeenderen. Afgeronde kapsels, modieus in Engeland in de jaren 60 van de vorige eeuw, langwerpige lokken op de jukbeenderen, accentwhisky gecombineerd met een baard en snor, harmonieus combineren met dit soort uiterlijk. Je kunt experimenteren met kapsels zoals "fade", "quiff", "underker".

 • Peervormig. Eigenaren van een gezicht met een brede onderkaak en een smal voorhoofd moeten kapsels kiezen die helpen deze tekortkomingen te verhelpen. Gelaagde kapsels zijn een goede oplossing. Je kunt aandacht besteden aan kapsels in grungestijl.

 • Driehoek. Mannen met een brede voorhoofdlijn en een smalle kin moeten kapsels kiezen die de zijkant van het gezicht openen en een benadrukt volume in de kruin en kruin creëren. Modieuze kapsels met lange pony zien er interessant uit in combinatie met dit soort uiterlijk: British, Quiff.

 • Oval. Met de meest anatomisch correcte vorm kunt u absoluut elk kapsel kiezen. Maar er zijn nog steeds beperkingen - vanwege de smalle jukbeenderen moeten eventuele verlengingen worden vermeden om geen onbalans te creëren. Moedige kapsels zien er optimaal uit - "underkat", "half-box", "Canadian".

 • rechthoek. Een langwerpig gezicht met een proportionele breedte van het voorhoofd, jukbeenderen, onderkaak ziet er moedig en nobel uit, het is belangrijk om het niet te bederven met een schending van harmonie. Het is de moeite waard om het dragen van een baard of kapsel met te volumineuze lokken op de bovenkant van het hoofd uit te sluiten. Met een rechthoekig gezicht zien de vallende pony, "bean", "square" en "cascade" van gemiddelde lengte er goed uit.

 • Ruit of diamant. Eigenaren van brede jukbeenderen, een smal voorhoofd en kin kunnen alles betalen, behalve strengen die over het gezicht worden gekamd. Modieuze "reis", "Britse" benadrukken alle voordelen van het uiterlijk.

Alleen zeer korte en te lange kapsels zijn gecontra-indiceerd voor de eigenaren van het ruitvormige gezicht.

 • Circle. Een persoon met brede jukbeenderen en zachte kinomtrekken heeft correcte correctie nodig.Eigenaren van deze vorm zijn beter om creatieve kapsels te combineren met geschoren tijdelijke gebieden en een baard die helpt om de verhoudingen in evenwicht te brengen. Zie er goed uit met kapsels met een rond gezicht en volume op de kruin - "quiff", "square", "Princeton", "British".

 • Hart-vormige. Het favoriete gezichtstype van Hollywood-agenten voor acteurs - elke tweede wereldster heeft precies dergelijke kenmerken. Voor mannen met een breed voorhoofd en jukbeenderen, een smalle kin, is het belangrijk om alle uiterlijke kenmerken in evenwicht te brengen.

Overmatig kort haar zal bijvoorbeeld zeker niet werken, maar een "vierkant" of een asymmetrische "boon" zal een goede keuze zijn.

Herenkapsel Canadees

Een Canadees kapsel lijkt een beetje op een Brits kapsel, dit kapsel wordt ook gedaan met variaties in de lengte van het haar op de bovenkant van het hoofd en de nek en slapen worden kort geknipt. Om een ​​Canadese te knippen, moet je dik haar of gemiddelde dichtheid hebben, op dun dun haar, zo'n kapsel zal er niet mooi uitzien. Maar er zijn verschillen tussen kapsels: de Canadese kapseltechniek omvat het scheren van lang haar in de nek en slapen, en in het pariëtale deel heeft de lengte een soepele overgang en blijven pony ergens tot 4 cm.

13. Herenkapsel "Bob"

Modetrends dit jaar zijn onder meer het buitengewone kapsel "Bob". Het is bedoeld voor die mannen die een creatief beeld willen creëren.

 • lange lokken die de oren bedekken
 • volumetrische nek,
 • de voorste strengen creëren het effect van lichte nalatigheid.

Moderne herenkapsels 2020-2021: foto's van mooie kapsels voor mannen

Moderne opties en ideeën over kapsels voor mannen, relevante en originele kapsels voor mannen en kapsels voor mannen, foto's - in onze galerij ...

Grunge: kapsel 2020

In dit kapsel worden een zekere mannelijke brutaliteit en elegantie zeer interessant gecombineerd. Deze optie is ideaal voor mannen met krullend haar en onderscheidt zich door netjes getrimde slapen met een voldoende lengte en navenant lange pony.

Op leeftijd

Mannen van verschillende leeftijden moeten zich aan bepaalde regels houden bij het kiezen van een knipbeurt. Een volwassen gezicht, rimpels en een jeugdkapsel met lange krullen zien er harmonieus uit, behalve in combinatie met het beeld van een verouderende rockster. Met de komst van de eerste kale plekken is het de moeite waard om het grootste deel van het haar van bovenaf te laten groeien, ze bij de slapen te verwijderen, een chaotische styling te kiezen met lokken die in verschillende richtingen uitsteken.

Jonge mannen zijn gewaagde afbeeldingen met halflang haar, volumineuze pony, vallen op het voorhoofd of onzorgvuldig gekamd terug. Gescheurde, gesorteerde kapsels, mohawks kunnen het beste worden achtergelaten om afbeeldingen te maken in de stijl van grunge, rock. Universal kan hipster-kapsels worden genoemd, gecombineerd met een baard of snor - ze gaan naar iedereen, ongeacht de leeftijd, en zijn zelfs in staat om jeugd, durf toe te voegen aan het uiterlijk van een volwassen man.

Mannen met blond, niet erg dik haar, boven de leeftijd van 40 moet je zeker vasthouden aan korte kapsels in een militaire stijl. Ze zullen helpen om gezichtsloosheid te elimineren, het kapsel volume te geven, helpen om er jonger uit te zien. Heldere brunettes met uitgesproken grijs haar zijn beter om de voorkeur te geven aan grafische kapsels met de nadruk op de kruin en geschoren slapen. In de jeugd kunnen dergelijke mannen de meest modieuze kapsels passen - "quiff", "underker".

Bossen op lang krullend haar zien er goed uit als ze worden gedragen door een jonge man of een jonge man.

Militair: Buitengewone Ideeën voor de sterksten van geest

Deze stijl is een variant van het traditionele boksmodel en symboliseert het leger en heeft zijn oorsprong precies te danken aan de uiterlijke vereisten van militair personeel. Voor 2020 is militair een sportieve ingetogen stijl van een netjes gevormd herenkapsel met enkele elementen van een klassieke bokssport. In dit model zijn aannames van asymmetrie mogelijk en een langere knal.

Modieuze kapsels met asymmetrie

Modieuze creatieve kapsels kunnen worden verkregen met behulp van asymmetrie - dit is ongelijk geknipt haar, dat wil zeggen dat de ene kant langer is dan de andere. Asymmetrie moet niet het hele hoofd volledig bedekken, het is voldoende dat er aan de ene kant onregelmatigheden en diagonale snijlijnen op de knal zijn. Je kunt een platte of gescheurde knal maken en de rest van het hoofdgebied kort knippen.

Asymmetrische kapsels helpen moedige jukbeenderen en andere gelaatstrekken te benadrukken.

14. Populaire herenkapsels "Anderkat" - modetrends

Een van de meest opvallende en modieuze herenkapsels dit seizoen. Geeft charme, elegantie en verfijning. Opvallende kenmerken zijn heel kort haar bij de slapen met een lange knal en nek.

 • retro, langwerpige sloten worden terug gekamd,
 • ingekort, nek en slapen kort, bovenkant iets langer,
 • pompadour, lange draden bovenaan,
 • parted,
 • in punkstijl.

Mooie voorbeelden

 • De beste moderne kapsels voor mannen zijn hypervolume in de kruin van het hoofd. In combinatie met krullend haar kunt u een brutaal of onschuldig jeugdig beeld krijgen - het hangt allemaal af van de kenmerken van het gekozen kapsel.

 • Een gewaagde grunge-look vormt een aanvulling op de volumineuze pony, naar voren gericht vanaf de kruin. Zo'n kapsel opent de nek, benadrukt de elementen van piercing en tatoeages.

 • Een opvallend voorbeeld van een "hamer" kapsel in een modern ontwerp is de korte lengte aan de bovenkant en het originele ontwerp van de occipitale lokken. Ze kunnen zijn afgestudeerd of gevlochten.

 • Exotische boksvlechten in afro-stijl zijn ook goed voor mannen met een Europese uitstraling. Het is voldoende om ze aan te vullen met een dunne korte baard en snor.

Bekijk hoe je een knipbeurt kiest.

Princeton: een modetrend van Hollywood-sterren

Dit model kan geen variant van het klassieke kapsel worden genoemd, het ziet er niet te moedig uit en heeft niets te maken met de militaire stijl, maar geniet een aanzienlijke populariteit bij beroemde sterren. Princeton is perfect voor dagelijks gebruik en wordt gekenmerkt door een soort rommel op het hoofd. Bij het uitvoeren van een knipbeurt in het bovenste deel van het hoofd, wordt een slecht geraden klein kuifje uitgevoerd dat de lichte haren perfect aanvult.

15. Herenkapsel "Romantisch"

Creëert een zachte, delicate look. Kenmerken zijn lange strengen. Geschikt voor bezitters van krullen. Lang haar kan op verschillende manieren worden gestileerd: kam terug, afscheid. Veel opties zijn te zien op de foto. De belangrijkste vereiste is goed verzorgd, schoon en gezond haar.

Kapsels voor jongens: foto's

We bieden je een selectie van populaire en meest uiteenlopende kapsels voor jongens.

We hopen dat je in onze selectie iets interessants voor jezelf hebt gevonden. En vergeet niet uw favoriete opties op te slaan.

Herenkapsels voor het seizoen 2020

Mannen met chique haar, kiezen steeds vaker voor een kapsel met een knot, dat zeer eenvoudig is in uitvoering en er zeer stijlvol uitziet. Modieuze voorkeuren van 2020 bieden niet alleen om haar op het hoofd te verzamelen met een elastische band, maar om de slapen en de achterkant van het hoofd te scheren en zo een contrasterend deel tussen de lengte van het haar op het hoofd te creëren.

Kapsels die dit seizoen aan mannen worden aangeboden, kunnen worden toegeschreven aan de jeugdtrend, ongeacht de leeftijd. Dergelijke stijlvolle modellen benadrukken de mannelijke kanten van elk beeld en dienen als een uitstekende aanvulling op niet alleen de atletische structuur van het lichaam. Het kapsel van mannen in 2020 is niet langer triviaal en is gebaseerd op opvallende beslissingen.

16. Herenkapsel "Grunge"

Zo'n kapsel geeft onzorgvuldigheid, verwardheid aan het mannelijke beeld. De belangrijkste voorwaarde - nalatigheid moet er stijlvol en netjes uitzien.

Om het gewenste resultaat te bereiken, moet u het advies van kappers volgen:

 • voortdurend toezicht houden op het behoud van het formulier,
 • grunge op lange strengen maakt interessantere afbeeldingen, maar vereist zorg,
 • seizoenstrend - nat effect.

17. Herenkapsel "Met geschoren tempels"

Modetrends benadrukken herenkapsels met geschoren tempels. Ze zijn dit jaar relevanter dan ooit. Dergelijke kapsels geven mannen brutaliteit en spontaniteit.

 • Veel opties
 • Een gelegenheid om gunstige voordelen te benadrukken en enkele nadelen weg te nemen,
 • Vereist geen onderhoud en gebruik van styling- en bevestigingsmiddelen,
 • Verjongt.

18. Modieus herenkapsel "Elvis" - foto

Het kapsel is identiek aan het kapsel dat door de wereldberoemde muzikant wordt gedragen. Het kan een jeugdoptie zijn, het kan geschikt zijn voor volwassen mannen.

 • krullen bovenop met een lengte van minimaal 5 cm verhoogd,
 • langwerpige, gekamde achterkant,
 • perfecte styling van elke haarlok.

19. Modieus herenkapsel "Voyage"

De top is langwerpig en volumineus. De overgang van verlenging kan uniform of uitgesproken zijn. De eerste optie maakt de vorm van het hoofd afgerond, de tweede - geeft volume. Eigenaren van hard haar moeten ze na elke wasbeurt stylen, waardoor ze een bepaalde vorm krijgen.

20. Modieus herenkapsel "Egel"

Het wordt beschouwd als een van de variëteiten van "Tennis" of "Militair". Het wordt zo genoemd omdat het op een egel lijkt. Het haar op de kruin is langwerpig en gestileerd met enkele uitstekende strengen. Er is een variant van een egel met een knal die aan elke kant past. Dergelijke modellen geven duidelijkheid aan gelaatstrekken, creëren het effect van lichte nalatigheid.

Wie zou deze optie leuk vinden:

 • Het zal er geweldig uitzien op de eigenaar van een afgeronde gezichtsvorm,
 • ideaal voor mensen met grof haar
 • Modellen met een pony worden vaak gekozen als een jeugdig, stijlvol kapsel.

21. Modieus herenkapsel "Beaver"

Geldt ook voor variëteiten van "Tennis". Het vertegenwoordigt een korter deel van de kroon. Hierdoor ziet de bovenkant er plat uit. De nek en whisky zijn bijna volledig geschoren. Overgangen moeten soepel en gelijkmatig zijn. De foto van modeportals presenteert verschillende variaties.

Wie moet dit model prefereren:

 • geschikt voor mensen met fijne functies
 • help visueel een lang, langwerpig gezicht te verminderen,
 • voor mensen met weelderig haar, adviseren stylisten zich te concentreren op de tips,
 • eigenaren van zeldzaam haar is het beter om de optie met een platte bovenkant te kiezen.

22. Modieus herenkapsel "Boogschutter"

De huidige modetrends bevelen aan om zo'n kapsel te dragen voor degenen die een uitgesproken kinlijn hebben. Creëert een zeer relevant jeugdbeeld.

 • lange, rechte pony
 • al het haar is even lang
 • de uiteinden zijn gefreesd.

23. Modieus herenkapsel met een machine

De huidige trends vegen de kapsels van de machine niet. Op de foto van modeportals vindt u veel opties. Veel mensen kiezen voor deze methode vanwege het vermogen om thuis hun haar te knippen.

Soorten kapsels met een machine:

24. Creatief herenkapsel "Hoed"

Huidige trends hebben de "hoed" nieuw leven ingeblazen. In moderne foto's is dit geen bekend kapsel, maar een stijlvol buitengewoon model. Het is vooral bedoeld voor jongens en jonge mannen. Niet geschikt voor stoere, ondeugende lokken.

 • met zachte, wazige randen,
 • met duidelijk gedefinieerde contouren,
 • gestapeld,
 • met gebroken lijnen.

Na het bestuderen van foto's van moderne trends op het gebied van herenkapsels, zal iedereen een relevante en stijlvolle optie voor zichzelf vinden.

Bekijk de video: Best Men's Hairstyles for 2019. Men's Haircut Trends. Alex Costa (April 2020).