Samenzweringen voor liefde mannen door foto

Elk meisje droomt over het moment waarop ware liefde in haar leven zal verschijnen. Soms besluiten vrouwen zich tot hogere krachten te wenden om dit evenement te versnellen. Ze maken een sterke samenzwering om een ​​geliefde te fotograferen, zodat romantische gevoelens zo snel mogelijk in hem ontwaken.

Een sterke liefdesplot kan met dezelfde kracht werken als een liefdesbetovering.

Regels voor het lezen van samenzweringen van de foto

De plot op de foto werkt alleen als deze volgens alle regels is uitgevoerd. Het is de moeite waard om alle nuances van dergelijke rituelen die bedoeld zijn voor thuisgebruik vooraf te bestuderen om snel een gegarandeerd resultaat te krijgen:

 • Nieuwe foto's van een man waarin hij op de huidige leeftijd wordt afgebeeld, zijn geschikt voor het ritueel.
 • Op de foto zou er maar één man moeten zijn in wie de liefde voor het meisje dat het ritueel uitvoert, wakker moet worden. Als er alleen een groepsfoto is, mag deze worden bijgesneden.
 • Het is beter om de periode van de groeiende maan voor de ceremonie te kiezen. Deze nachten is de plot op de momentopname effectiever. Hoewel er uitzonderingen zijn.
 • Een gemaakte foto moet lang intact blijven.
 • Lees een sterk plot moet kijken naar een foto van een geliefde. Gevoelens voor hem moeten oprecht zijn.
 • Voordat u een samenzwering leest, moet u alle sieraden van uzelf verwijderen. Het wordt aanbevolen om ruime kleding te kiezen of zelfs om de ceremonie in kale vorm uit te voeren. Je moet van tevoren een bad nemen en je haar wassen. Voor de duur van het ritueel hoeft u ze niet te binden of vast te pinnen. Het meisje moet een natuurlijke uitstraling hebben, maar goed verzorgd en mooi blijven.
 • Alle magische ceremonies op een liefdesthema worden in volledige eenzaamheid uitgevoerd. Het meisje moet een moment kiezen waarop niemand haar zal beletten een gebed te zeggen tot hogere krachten die haar kunnen helpen van haar gekozene te houden.
 • Een paar dagen voor de samenzwering moet laks snel worden waargenomen. Maar dit is een optionele regel. Het verwaarlozen ervan is echter nog steeds niet de moeite waard. Op de dag van de ritus is het het beste om je te beperken tot eten, om een ​​beetje te verhongeren. Hieruit mag geen schade aan het lichaam worden toegebracht.

Elke individuele samenzwering zorgt voor naleving van bepaalde regels en aanbevelingen. Daarom moet u de instructies van tevoren lezen voordat u het uitvoert.

In de loop van de decennia hebben vrouwen enkele van de meest effectieve samenzweringen voor de liefde van mannen kunnen benadrukken, die door de tijd zijn getest. Ze zijn geschikt om thuis te lezen.

Samenzwering voor de liefde van de mens nummer 1

Een ideale samenzwering voor meisjes die geen ervaring hebben met magische rituelen. Hiermee kunnen ze de persoon die je leuk vindt jarenlang betoveren. Het gebed moet dagelijks één week worden gelezen, bij voorkeur voordat u naar bed gaat om het effect te vergroten. Alle magische rituelen worden immers meestal precies in de late avond of 's nachts uitgevoerd.

Magische fotografie is een speciaal onderwerp dat de uitstraling van een ander weerspiegelt. Als je ernaar handelt, kun je het gedrag van de ander in de goede richting veranderen.

Voordat je een foto van een geliefde plaatst. Het is noodzakelijk om zich te concentreren op het beeld van een man en vervolgens de volgende woorden te lezen:

“Ik roep de kracht van liefde op, steek het aan met de vlam van passie. Ga, liefje, in het hart (naam van de uitverkorene), vestig je daar voor altijd en altijd. Gevoelens (naam van de uitverkorene) voor mij (je naam) ontbranden met heet vuur. Laat hem naar mij reiken, streven, met heel zijn ziel, hij wenst zich met mij te verenigen. Zoals ik al zei, het zal zo zijn! Amen, amen, amen. "

Woorden moeten meerdere keren worden uitgesproken. Sommige meisjes moeten ze gewoon drie keer zeggen, terwijl anderen vijf of zes metingen nodig hebben.Het hangt allemaal af van hoe snel ze de kracht van haar eigen woorden voelt.

Nadat je de foto onder het kussen moet leggen en meteen naar bed gaat. U hoeft met niemand te praten om het ritueel niet te verbreken.

Samenzwering nummer 2

Nog een sterke samenzwering voor ware liefde, die thuis door veel vertegenwoordigers van de schone helft wordt gebruikt. Voor hem heb je ook een foto nodig van de man die je leuk vindt. Het magische ritueel moet drie keer per dag worden gedaan. Namelijk, bij zonsopgang, wanneer de avond komt en tijdens zonsondergang. Het is noodzakelijk om de plot te lezen in de ogen van de persoon afgebeeld op de foto om de verbinding met hem te voelen.

“Net zoals de dienaar van God (de naam van de uitverkorene) niet kan leven zonder zijn schaduw, kan de dienaar van God (de naam van de uitverkorene) niet naar mij verlangen, de dienaar van God (zijn naam). Lopen en stamelen, stikken in verlangen. Zoals de zon aan de hemel ondergaat, zo volg je elk pad naar mij, de dienaar van God (jouw naam). Hard en stuc mijn woord. Amen! '

Een met liefde gesproken foto moet dicht bij je worden bewaard. Niemand anders zou naar hem moeten kijken, om zich niet te bemoeien met magie om hun werk te doen.

Een plot met twee foto's

Om deze krachtige samenzwering voor te bereiden. Voordat u het thuis leest, moet u twee foto's nemen. Op de ene foto moet het meisje zelf worden afgebeeld, en op de andere foto de geliefde man. Ze worden in verschillende handen genomen, voor hen opgeheven en beginnen dergelijke woorden te fluisteren:

“Ze zullen (hun naam) en (de naam van de uitverkorene) voor altijd samen zijn: als 2 vleugels, als 2 handen, zoals aarde en hemel. Water zal ons niet morsen, de wind zal niet verdelen. Alleen onze liefde arriveert. De machten van de hemel hielden ons bij elkaar, de heilige engelen gezegend. Er is geen andere manier! Amen! '

Wanneer de liefdesplot wordt gelezen, moet je de twee foto's samenstellen die deelnamen aan de magische rite. Ze moeten tegenover elkaar staan. Nu kunt u ze veilig onder uw kussen versturen. Krijg de foto's pas op het moment dat het meisje aangename veranderingen in de man begint op te merken ten opzichte van haar. Nadat de eerste tekenen van iemands gevoelens verschijnen, moet de foto worden verborgen, zodat niemand ernaar kan kijken. Deze twee foto's worden een talisman die oprechte liefde blijft uitstralen van de persoon die je leuk vindt.

Een plot met een wit tafelkleed en kaarsen

Om het magische ritueel uit te voeren, dat veel vrouwen heel sterk noemen, heb je een wit tafelkleed en drie kaarsen gekocht in de kerk nodig. Sneeuwwitte doek moet op een schone tafel worden gelegd. Naast kaarsen zetten. Het is beter om ze van tevoren in kandelaars of een schotel te plaatsen. Tijdens het ontstekingsproces kunt u de woorden van de samenzwering beginnen te lezen:

“O almachtige Heer, ik bid u om een ​​diep verzoek. Maak een hoge muur, maak een diepe put, maak een stekelig hek en dodelijk dodelijk verdriet. Daar dichtbij, Heer, een slaaf (de naam van de uitverkorene), zodat hij mij niet verlaat en geen andere vrouw voor zichzelf vindt. Vergrendel het met een sleutel en neem die sleutel voor jezelf. Help mij, Heer, Gods getrouwe slaaf (uw naam). En totdat het kasteel wordt geopend, kan de slaaf (naam van de uitverkorene) niet stoppen met van me te houden. Amen! '

Als je zelf een kaarslichtritueel uitvoert, roep je om hulp een krachtig element van vuur, dat vaak de kracht van uitgesproken magische woorden kan vergroten.

Om het plot te laten werken, moet je het drie keer uitspreken. Na elke volledige lezing thuis, moet je één kerkkaars uitblazen. Wanneer ze allemaal zijn gedoofd, moeten ze met elkaar worden verbonden en veilig op een schotel worden bevestigd. Nu moet je de kaarsen opnieuw aansteken. Een sterke samenzwering bij een geliefde zal werken als ze helemaal op zijn. In het proces zal rook beginnen te verschijnen. Na het ritueel gaan de ramen open zodat de kamer goed geventileerd kan worden. De rook zou de wind ermee moeten dragen.

Water samenzwering

En de laatste sterke samenzwering die zal helpen oprechte gevoelens van een geliefde te wekken.Het is ook geschikt voor thuisgebruik.

Voor zo'n ritueel is zuiver water nodig, waarover een samenzwering van liefde moet worden gelezen. Ze zou een meisje moeten wassen dat besloot zich tot hogere machten te wenden. De tekst zelf wordt drie keer duidelijk uitgesproken. Daarna moet je nog een keer wassen met het gecharmeerde water. Je kunt gewoon een bad met haar nemen. Het gebed zelf voor dit ritueel is:

“Water-water, drink het bloed van de Grote Moeder. Aarde-aarde, vul het water met uw bloed. Hemelse vader, hoor het verzoek van je dochter, zegen het water met je kracht. Laat de schoonheid aankomen, en wie het ziet, wordt van mij en zal niet meer naar anderen kijken. Het zij zo! '

Meisjes en vrouwen die dit ritueel hebben gebruikt om een ​​persoon aan te trekken die ze leuk vinden, hebben herhaaldelijk de effectiviteit ervan opgemerkt. Het is mogelijk dat de eerste resultaten de volgende dag merkbaar zijn. Hiervoor wordt de samenzwering een van de sterkste in witte magie genoemd. Het is erg handig vanwege het feit dat elk meisje het gemakkelijk thuis kan doorbrengen.

Liefde op zichzelf is echte magie, zonder welke geen enkele jongen en geen enkel meisje kan leven. Dat is de reden waarom zoveel verschillende samenzweringen zijn uitgevonden voor haar om zich te herenigen met hun soulmate. Maar je moet begrijpen dat de tussenkomst van magische krachten in het gewone leven nooit zonder gevolgen blijft. Meisjes moeten een bepaalde prijs betalen om in de buurt van de gekozen te zijn. Daarom moet je van tevoren nadenken of de gekozen man zulke serieuze offers waard is.

Hoe een foto-plot voor te bereiden

U hebt een foto nodig, maar deze moet noodzakelijkerwijs aan bepaalde vereisten voldoen.

 • Ten eerste moet het nieuw zijn. Een foto is niet geschikt als deze meer dan twee maanden geleden is gemaakt.
 • De tweede voorwaarde is het uiterlijk van de man. Zijn kapsel en uiterlijk moeten in het algemeen hetzelfde zijn als op de foto.
 • Een foto kan in kleur of zwart-wit zijn, maar het is beter dat deze in kleur is.
 • Er mogen geen andere mensen op de foto staan.
 • De foto kan van internet worden gedownload en worden afgedrukt. Als dit niet mogelijk is, zullen samenzweringen niet werken of niet tot het juiste resultaat leiden.

Het is het beste om de samenzweringen in de foto op de Volle maan te lezen. De volle maan heeft de meest krachtige energie en bevordert de beste circulatie van liefdesstromen.

De meest effectieve samenzweringen om van mannen te houden

Bio-energie-experts en dailyhoro.ru-experts merken op dat het succes van samenzweringen direct zal afhangen van de mate van je eigen liefde. Er moet aan worden herinnerd dat samenzweringen niet werken als het hart van de man al door een andere vrouw wordt bezet. Ze kunnen ook het tegenovergestelde effect hebben als je niet van een man houdt, maar hem gewoon aan jezelf wilt binden.

Je hebt volledige stilte en concentratie nodig. Meditaties over het reinigen van de geest van negativiteit kunnen nuttig zijn om te kalmeren. Steek een kaars aan, leg de foto op de tafel, bedek hem met je handen en lees een van de voorgestelde plots.

1. “Oh, moeder natuur, groot en soeverein. Help me verliefd te worden op deze man (naam), van wie ik zelf hou. Mogen mijn gevoelens hem verwarmen en tot geluk leiden. Maak ons ​​onafscheidelijk en onze liefde onverwoestbaar. Help me, want ik kan geen dag of een minuut zonder hem leven. Amen, amen, amen. "

2. “Mijn liefde, kom naar me toe en help me.
Ik wil haar voor altijd vasthouden.
Kijk met mijn ogen in mijn ziel.
Ik wil gelukkig en zorgeloos met je zijn. '

3. "Ik geef mijn hart aan jou,
Ik droom van opwarmen met je liefde.
Ik wil niet alleen zijn
Ik accepteer mezelf niet alleen.

Moeder natuur, geef me kracht en geduld,
Voor geluk in mijn leven
Zodat ik eindelijk op liefde kan wachten
Om mij (naam van de mens) door het gangpad te nemen.

Deze plots kunnen op elk moment van de dag worden gelezen. Het belangrijkste is dat de woorden uit het hart komen.

Om je geliefde in een droom te zien, kun je een foto onder het kussen leggen.Je zult diezelfde nacht of de volgende nacht van donderdag tot vrijdag een profetische droom kunnen zien. Als er geen dromen zijn, betekent dit niet dat het je niet is gelukt. Geloof in succes, dan kun je geluk in liefde vinden. Veel succes en vergeet niet op de knoppen en te klikken

Liefdesmagie - betekent eeuwenlang getest

Denk je dat je pathologisch pech hebt in het liefdesveld? Durven andere meisjes of ouders met een suikerachtig persoon te trouwen? Alle obstakels verdwijnen vóór de betovering van zwarte of witte magie. Wees niet bang - de betovering van de man werd in hun praktijk gebruikt door de oude Griekse en Egyptische priesteressen. Met drankjes en samenzweringen trokken ze de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht aan. Zelfs oude literatuur beschrijft gevallen waarin liefdespreuk op liefde inwerkt. Denk aan de legende van Tristan en Isolde.

Slavische cultuur staat ook vol met voorbeelden van de toepassing van magische invloeden. Onze voorouders wendden zich tot tovenaars en tovenaars met het doel een nalatige echtgenoot terug te brengen naar het gezin, om de aandacht te trekken van een jonge man wiens hart beefde van liefde voor een ander. Sommige rituelen hebben onze tijd overleefd in een onvervormde vorm, anderen zijn verbeterd, maar de impact door het energieveld - liefdesbetovering op liefde - is en blijft de meest effectieve methode in de strijd voor persoonlijk geluk.

Love spell on love: technieken van zwarte en witte magie

Veel jonge dames, in een poging om de aandacht van een vernauwde te trekken, gebruiken elk middel. Ze geloven oprecht dat de zwarte liefdesbetovering grote kracht zal vergen. Ik, Astart Ward, wil je waarschuwen voor uitslag. Een beroep op de wereld van de doden, confrontatie met het geluk van anderen kan een echte tragedie worden voor een meisje en haar geliefden (ouders, zussen, broers, vrienden, kinderen en een minnaar). Alleen de sterkste goochelaar die je aura kan beschermen tegen de toorn van overleden voorouders zou een beroep moeten doen op de duistere krachten.

Bovendien is zwarte magie niet altijd nodig. Als het hart van de uitverkorene vrij is en het leven niet gebonden is door het huwelijk, vereist een liefdesbetovering voor de liefde van een man geen beroep op geesten. Witte rituelen zijn veel veiliger voor zowel de klant als de uitvoerder, en voor het object dat wordt getroffen.

In de duizendjarige geschiedenis van de magische invloed op het lot van mensen, zijn er veel rituele methoden verzameld die thuis, onafhankelijk en zonder veel schade aan het eigen energieveld kunnen worden uitgevoerd. Vergeet echter niet: alleen een strikte naleving van de aanbevelingen zal het gewenste resultaat opleveren. Voel je niet in jezelf, geloof je ook niet in een gunstige uitkomst? Begin niet eens! Ik kan altijd liefdesbetovering vervullen - erfelijke tovenaar, paranormaal begaafde en magiër Astart Ward.

Ritueel thuis op drie knooppunten

Stel je vaak foto's voor van geluk met een geliefde? Veroorzaakt zijn uiterlijk een golf van emoties? Je verbeelding kan in een nuttige richting worden gericht, en de liefdesbetovering van de man zal hierbij helpen. Om te beginnen moet je alle attributen voorbereiden: een dieprode wollen draad (of touw, deze moet dik zijn), een rode kaars en aromatische oliën (jasmijn, roos en lavendel). Je kunt je eigen parfum gebruiken, maar het effect zal vele malen zwakker zijn.

We beginnen een liefdesbetovering voor de liefde van een man - steek de lont van een kaars in brand, neem een ​​touw en begin knopen te knopen:

- Steek je rechterhand in de afbeelding om de foto volledig op te laden met je energie en lees de spreuk: "Loop, stamper, snak naar verdriet als de zon aan de hemel, dus je bent bij mij." De sessie moet drie keer per dag worden uitgevoerd: 's morgens,' s middags en 's avonds, totdat de gekozen naar de "oproep" komt.
- Neem een ​​blanco vel papier en schrijf alles op wat u van een geliefde verwacht (gevoelens, acties, enzovoort). Rol het in een buis en steek het aan van een rode kaars. Terwijl het brandt, moet de as op de foto van de jonge man worden gegoten en zeggen: "Wat er over je hoofd gaat, komt erin. Terwijl het achter je rug oplaait, zal je ijverige hart branden. "
- Liefdespreuk voor liefde zonder magische attributen: buig de randen van de foto terug, draai ze dan terug en schrijf in elke hoek “de sleutel tot je hart”, “we zullen samen zijn”, “de weg naar jou”, “je zult van me houden”. Nogmaals, verberg de inscripties met bochten en houd de afbeelding in je handen totdat deze warmte begint uit te stralen. Op dit moment moet je je overgeven aan de zoete dromen van een jonge man. Zodra de foto "warmer wordt", bevestig je de borsten en laat je mentaal alle kracht van je gevoelens zien. Na een paar avonden (rituelen moeten elke dag worden herhaald) zal het voorwerp van uw kwelling aantrekking voelen.
- Als je de man van je dromen elke dag ziet (op kantoor, op straat of op de universiteit), dan is een liefdesbetovering met kleurrijke draad en een foto bij je past. Maak een trui of sjaal los en wikkel een momentopname van uw geliefde. Laat de afbeelding minimaal drie dagen in deze vorm staan. Tegelijkertijd zul je ook niet inactief zijn - elke avond om één uur een spreuk fluisteren: “Ik zal een draad oprekken, ik zal je naar me toe trekken. De draad is dun, maar mijn liefde is erg sterk. Daarom zal de draad een touw worden, een touw een touw, een touw een ketting. Ze bijt je hand en voet. Ik zal je aan niemand geven. Alleen jij zult alleen van mij houden! Je kunt niet alleen zonder mij leven! Terwijl ik de draad zal vasthouden, zal ik een ketting smeden uit liefde! ” Dit is waar de moeilijkste taken net beginnen. Vanaf de vierde dag moet je stukken van het touw knippen en, wanneer je het voorwerp ontmoet, in zijn tas, zak of waar mogelijk gooien. Als de ritus correct wordt uitgevoerd, zal de man een onweerstaanbaar verlangen voelen om dichtbij te zijn, zelfs voordat je het laatste stuk draad naar hem gooit.
- Als je verloofde nooit magisch is beïnvloed (aan beide kanten), dan kun je zijn aandacht op een vrij eenvoudige manier trekken. Leg de foto van de man op de vloer, stap erop met de blote hiel van je linkervoet en zeg: “Je gezicht is met mij, onder mijn gladde hiel. Dus de dienaar van God (naam) zou eeuw na eeuw met mij leven,
hij leed en treurde om mij, hij liet nooit zijn been van mijn been en nooit een dag gescheiden van mijn imago. '
-Maak een foto van een jonge man of man - de schuldige van uw geestelijke kwelling, een flap van rode doek en een touw. Ga in het midden van de kamer zitten en steek kaarsen aan voor je en aan de zijkanten. Leg de stof vooraan en neem de foto in je handen. Laat nu de verbeelding de vrije loop - stel je liefdescènes, romantische reizen, wandelingen onder de maan en andere aangename momenten met het object van liefde voor. Voelde je je goed samen? Dus je kunt beginnen met het inpakken van de fotokaart in een stuk stof en zeggen: “Zonder mij - verlangen, met mij - vreugde. Zout zonder mij, zoetheid met mij. Jij en ik zijn voor altijd samen! Jij en ik zijn één familie! ' Spoel vervolgens de bundel terug met een touw, spoel het af met was en verberg het naast je bed. U kunt nooit een envelop openen!

Love spell op drankje

Een liefdesbetovering met drinken is een gemakkelijke en snel genoeg manier om wederkerigheid te bereiken. Er is echter één voorwaarde - een ritueel thuis vereist de aanwezigheid van een man. Een witte liefdesbetovering wordt gedaan op melk, in extreme gevallen op een andere frisdrank. Wanneer de vloeistof in een kopje of glas zit, buig er dan overheen en zeg een gebed: “Oh Heer Jezus Christus, help de dienaar van God (naam). Verleen, Heer, de macht om de dienaar van God (naam) liefde te inspireren. Zoals het kind moedermelk nodig heeft, zodat de dienaar van God (naam) de dienaar van God (naam) nodig heeft. Dus ik kon niet slapen, drinken, eten als ik er niet ben. In de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen. "

Deze liefdespreuk voor iemands liefde wordt niet meer dan drie keer aanbevolen. En je moet het op een rij doen.

Liefdesbetovering op puur menselijk bloed

Een liefdesbetovering is honderd keer effectiever en sneller als je je eigen capillair of veneus bloed als een magische eigenschap gebruikt. Dit komt door het feit dat de dieprode vloeistof die door onze bloedvaten stroomt de enige inkt is die wordt waargenomen door de buitenaardse krachten van licht en duisternis.Overweeg de gemakkelijkste rituelen om uit te voeren:

 • Spel man in de verte met behulp van een appel. Neem een ​​blanco vel papier, prik uw vinger door en schrijf met uw bloed de volgende woorden: "Houd van me of verwelk de dood." Verwijder de zaadkern zonder een mes in tweeën te snijden. Leg in plaats daarvan een briefje in de appel en gooi het in de prullenbak. De liefde van de man "wordt wakker" in ongeveer een week, wanneer het product volledig rot op de stortplaats.
 • Giet een beetje rode wijn in het vat en laat je bloed daar vallen. Het kan van de vinger worden verkregen door het met een steriele naald te doorboren. Vergeet de betovering niet: “Wanneer je mijn wijn (naam) drinkt, gecharmeerd door mijn sterke woorden, zal passie oplaaien in je hart, en van elke afstand zul je naar mij streven, je zult alleen aan mij denken, en in je gedachten zullen andere vrouwen nooit zal niet verschijnen. " Laat de uitverkorene bij de volgende vergadering een magisch drankje proeven. De traktatie kan worden gedateerd voor een plechtige gebeurtenis, in welk geval het minder verdenking zal veroorzaken.
 • Een vergelijkbaar ritueel - een liefdesbetovering voor liefde thuis kan worden gedaan met een stukje geraffineerde suiker. Drie druppels bloed zouden op hem moeten vallen. Haast je niet om de ceremonie te voltooien - wacht tot de kaars op is, op dit moment kun je dromen over aangename minuten naast de gekozen en stel je zijn beeld voor. Voeg indien nodig geraffineerde thee of koffie toe aan het object.
 • Een liefdesbetovering is effectief als een man midden in het diner (lunch, ontbijt of lunch) vers voedsel in het voedsel van de man druppelt. Tegelijkertijd moet je zeggen: “Samen met dit gerecht eet je een stukje van mij, en dus zal ik het lekker in je vinden dat ik je nooit zal verlaten. Ik breng je naar binnen, ik laat je van mezelf houden. " Ben het er echter mee eens dat de situatie er belachelijk uit zal zien als de uitverkorene dergelijke manipulaties opmerkt. In dit geval kunt u de "kruiden" van tevoren bereiden: druppel bloed op een stuk papier en verbrand het, meng de as goed en voeg toe aan voedsel.

De volgende ceremonies zijn iets moeilijker uit te voeren.

Liefdespreuk op liefde in bloed en water

Deze liefdesbetovering zal werken als er contact met de jongeman werd gelegd, maar om een ​​of andere reden verbrak het samen met de ontluikende relatie. Bereid jezelf goed voor: vind thuis iets van een man. Dit is niet noodzakelijk haar of kleding, een horloge, een zakdoek, een scheermes past - alles dat het lichaam van de vermeende levenspartner raakte.

Wacht tot de maan groeit, blijf alleen thuis, steek kaarsen aan en plaats alle elementen van het magische ritueel in je buurt: een glas water, een naainaald, watten en alcoholoplossing voor desinfectie. Begin met de juiste houding - het resultaat hangt ervan af. Kijk naar de vlam van de lont totdat de verbeelding klaar is voor het ritueel. Sluit vervolgens je ogen en stel je het beeld voor van het voorwerp van hekserij. Je moet in een goed humeur zijn en de jongeman moet naar je vergadering glimlachen.

Is het gelukt? Prik vervolgens de ringvinger met een voorbehandelde naainaald en laat een paar erwten bloed in het water vallen. Kijk hoe de vloeistof in een dieprode kleur verandert en herhaal fluisterend (je kunt het ook hardop zeggen): "Terwijl mijn bloed zich splitst en de bodem van het glas bereikt, zo zal mijn liefdesbetovering aan de dienaar van God (naam) in elke regio op hem worden gevonden ver. Hij die van me houdt, komt naar me toe. '

Het is tijd om aan het ding van je man te werken. Neem het en steek een kaars aan van de vlam, zeggend dat het niet brandt, maar het hart brandt. Denk na over hoe hij jaloers op je is, je in je armen wil wikkelen en kussen. Hier heb je volledig vertrouwen in je gedachten nodig, dan zal het in werkelijkheid zo zijn.

Gooi nu het uitstervende voorwerp in een glas water en zeg de sleutelzin: "Alleen ik kan je vlam alleen doven!" Vervolgens moet je naar buiten gaan, een glas meenemen en naar het dichtstbijzijnde kruispunt lopen. Giet het water uit in de richting van het licht waar de persoon die je dierbaar is, is.Begraaf de rest van het ding bij de boom.

Je zult het effect van magie over ongeveer twee weken voelen, de jonge man zal proberen te ontmoeten - mis je kans niet, want dit ritueel heeft geen lange geldigheidsperiode.

Kenmerken van samenzweringen om te fotograferen

Er is een subtiele energieverbinding tussen een persoon en zijn foto. Daarom zal de betovering zeker de geadresseerde bereiken en zal het magische effect zijn gedrag veranderen. Om het ritueel te laten slagen, moet je de juiste foto kiezen. Er mogen geen vreemden op staan. Het is wenselijk dat het gezicht van dichtbij werd afgebeeld en de pupillen duidelijk zichtbaar waren. Hiermee kun je het testament onderwerpen en informatie inspireren. De leeftijd op de foto en in het leven moet overeenkomen. Dit is niet kritisch, maar het is beter om geen foto's te gebruiken die ouder zijn dan 5 jaar. Dit moet een gedrukte foto zijn, geen foto op elektronische media.

Hoe lees je een liefdesplot op een foto

De plot op de foto moet worden gemachtigd. Het kan niet droog en zonder emotie worden uitgesproken. Het is belangrijk om de woorden luid en duidelijk uit te spreken om ze energie te geven en ze naar de geadresseerde te sturen. Alle gedachten concentreren zich op het gewenste resultaat. De tweede voorwaarde is een onvoorwaardelijk geloof in een positief resultaat. Er is geen twijfel over de kracht van een magische spreuk, anders zal het niet werken. Een vrouw die twijfelt, is beter helemaal geen magie te zoeken.

Gevolgen van samenzweringen op liefde uit fotografie

Elke samenzwering beïnvloedt de wil en het gedrag van een persoon zonder zijn medeweten. Dit geldt vooral voor het plot op de foto, omdat het de lijnen van het lot en de essentie van de mens verandert. Een vrouw die besluit een wanhopige stap te zetten, moet haar beslissing overwegen en overwegen. Soms moeten afstammelingen betalen voor magische riten. Of een langverwachte relatie brengt niet het verwachte geluk. Als er wederzijdse gevoelens tussen mensen zijn, maar een ervan ontbreekt zelfvertrouwen, maak je dan geen zorgen. Zo'n plot verwijst naar witte magie en heeft geen negatieve gevolgen. Anders kan een aantal consequenties worden onderscheiden:

 • slechte gezondheid, slechte gezondheid,
 • plannen kunnen instorten en bedrijfsfaillissementen nastreven,
 • de persoon aan wie de plot werd gelezen begint een depressieve toestand,
 • depressie wordt lusteloos, wat kan leiden tot verslavingen.

Sterk plot voor liefde op de foto

Deze plot heeft twee pluspunten. Het is geschikt voor vrouwen die slecht thuis zijn in magie. Maar tegelijkertijd heeft het een krachtige magische boodschap. Je moet de plot op de foto lezen, dagelijks en bij voorkeur voor het slapen gaan:

“Ik bouw vandaag de kracht van liefde op, ik roep al zijn kracht op hem aan. Liefde, ga naar zijn hart en vestig je daar voor altijd. Laat hem aan mij denken, verlang naar mij. Wat ze zei zal uitkomen. Amen! "

Na de betovering uitgesproken te hebben, gaat de vrouw naar bed en verbergt de foto onder haar kussen.

Samenzweringen voor liefde mannen door foto

Nog een sterk plot, lastiger. De spreuk moet drie keer per dag worden uitgesproken bij zonsopgang, avond en middernacht. Een vrouw spreekt de woorden uit en kijkt zorgvuldig naar de foto van haar geliefde man:

“Je kunt niet leven zonder je schaduw. Ze is een voortzetting van jou. Nu ben ik je voortzetting, je kwelling en liefde. Al je wegen zullen naar mij leiden De sleutel. Castle. Taal '.

Hoe een plot te lezen op een liefdesplot van een man

Er zijn een aantal regels die een samenzwering tot een succes zullen maken. Rituelen moeten op de groeiende maan worden gehouden. De liefde van een man zal sterker worden met de nachtkoningin van de maan. De foto waarop de plot ligt, moet in de buurt worden bewaard. Het is ideaal om het aan de achterkant van het kledingstuk te bevestigen en altijd bij je te dragen. Zo zal een gecharmeerde man energie samenvoegen met een vrouw. Voordat u doorgaat met het ritueel, is het noodzakelijk om alle riemen en sieraden van het lichaam te verwijderen, het haar op te lossen en make-up af te wassen. Voor de plot neemt een vrouw een douche en trekt ruime witte kleding aan.

Love spell on love on menstruation (dirty blood)

Heb je intieme problemen? Merk je dat je geliefde naar andere vrouwen begon te kijken? Dan is het tijd om toevlucht te nemen tot de hulp van zwarte krachten. Een effectieve liefdesbetovering op het maandelijkse (vuile) bloed heeft een enorm energiepotentieel. Het kan worden vergeleken met de rite op mannelijk sperma, de vermeende krachtige toename van seksuele aantrekking tot de klant.

Een donkere liefdespreuk voor liefde moet heel voorzichtig worden gebruikt. Je moet begrijpen dat het gevoel dat bij een persoon uitbarst geenszins hartelijk is. Seks en lust zullen uw relatie dramatisch domineren. Of het pad naar het hart van de gekozen persoon door het bed ligt, is aan jou. Maar houd er rekening mee dat de betovering van het ritueel op menstruatiebloed moeilijk te verwijderen is. Als je gepassioneerde emoties afkoelen, zullen de gevolgen van een dergelijke stap rampzalig zijn voor beide.

Dit type liefdespreuk gebeurt als volgt:

 • Neem een ​​kleine lap sneeuwwit weefsel en druppel er wat menstruatiebloed op. De vlek moet worden gedroogd en een doek worden verbrand. Het is haar as die moet worden toegevoegd aan het eten of drinken van een geliefde.
 • Druppel uw bloed uit de vagina rechtstreeks in de drank of op een klaar gerecht gemaakt voor de gekozen. Zeg tegelijkertijd: "Mijn bloed is voorbijgegaan, ik heb het niet nodig, maar hij heeft het nodig." Het aantal druppels moet even zijn. Het is vermeldenswaard dat deze methode gecompliceerd is door het feit dat een jonge man de manipulaties kan opmerken en uw enge plan kan onthullen.
 • Maandelijks bloed kan aan voedsel worden toegevoegd met de woorden: “Drink mijn bloed, geef je wil. Je luistert alleen naar mij en je doet wat ik wil. Alleen ik ben je minnares. '
 • Wijn en menstruatie zijn krachtige energie-eigenschappen. Daarom wordt de volgende methode terecht een van de sterkste genoemd. Twee druppels bloed moeten worden toegevoegd aan de drank van de goden, zeven keer de spreuk lezen: "Zoals dit bloed in mij is, zo ben je een slaaf (naam) kom naar mij."
 • Probeer uw menstruatiebloed op de derde dag van de cyclus te verzamelen. Stop het in een container en lees de volgende woorden: "Mijn bloed, kom binnen (betoverd),
  Wek de passie voor mij in hem! Morsen over zijn lichaam, opvlammen met de hitte van passie. Moge mijn lichaam heet aanvoelen, slechts één verlangen naar mij, zodat voor altijd geen kracht ons van u zal scheiden! " Voeg vervolgens bekrachtigde vloeistof toe aan de drank (gebruik bij voorkeur rode wijn) en presenteer het glas aan de droomman. Deze methode werkt ook op afstand. Als je geen toegang hebt tot de jongeman, laat je de 'drankjes' op de foto vallen in het gebied van het hart.

Geloof niet dat dergelijke eenvoudige acties passie kunnen opwekken en een verlangen kunnen veroorzaken om in de buurt te zijn? Probeer dan een liefdesbetovering op menstruatie, wodka en foto's van het object van zuchten. Je hebt ook kaarsen, houtskool (een klein stukje is genoeg), een naald of priem, vijf erwten zwarte peper en een mierikswortelwortel nodig. Menstruatiebloed kan niet worden opgeslagen voor deze ritus, dus verzamel het direct die avond wanneer je op het punt staat magie te doen om een ​​partner aan te trekken.

Plaats een eet- of schrijftafel in het midden van de kamer, plaats een zwarte kaars en andere items voor de ceremonie erop. Schakel alle elektrische apparaten uit en verwijder religieuze parafernalia uit het zicht - duistere liefdesmagie tolereert de aanwezigheid van kerkborden niet. Teken op de vloer een dubbele cirkel met houtskool (je moet in de tafel gaan). Zit tegenover de zuidkant van de wereld.

Vanaf nu moet je je volledig op de taak concentreren en tegelijkertijd ontspannen. Neem een ​​foto van de betoverende in je handen en kijk hem recht in de ogen. Vanaf nu is hij in jouw macht - je moet het tot het einde voelen. Dompel de naald in de container met uw bloed en prik de afbeelding in de liesstreek. Maak je geen zorgen: je doet hem geen pijn, maar verwijdert de rivalen op weg naar persoonlijk geluk. Zonder je de tip te verwijderen, begin je je voor te stellen hoe goed je samen bent, droom veel - geniet van de vreugde van de overwinning.

Een belangrijk punt: als de foto de eerste keer niet kan worden doorboord of de naald breekt, stop dan het magische ritueel.Dit betekent dat de jonge man betrouwbaar wordt beschermd tegen de invloeden van duistere krachten.

Als alles volgens plan verloopt, neem dan 100 gram wodka, doe het in een potje lichtjes gesneden (maar niet volledig gehakte mierikswortel), erwten en drie druppels van je menstruatiebloed (niet meer!). Aan deze taak is bijna voltooid. Doe de kaarsen uit, was de cirkel linksom en verberg de foto met de naald. Nu moet je erop blijven staan ​​tot de avond, wanneer de maan zal groeien. Vanaf deze nacht is het je doel om telkens 5-15 druppels van het drankje aan het eten en drinken van de gekozen drank toe te voegen (bijvoorbeeld om de andere dag).

Wie zou niet de liefde van een man met liefdespreuken op de menstruatie moeten winnen?

Van oudsher werd menstruatiebloed als iets vies en wreed beschouwd. Zeker, je hebt meer dan eens gehoord dat meisjes in de vroege dagen van de cyclus niet worden aanbevolen om zelfs naar de kerk te gaan. Maandelijkse zwarte meesters gebruiken niet alleen om de seksuele aantrekkingskracht van een partner aan te trekken, maar ook om vloeken en schade op te leggen. Hoe gevaarlijker zijn 'games' met duistere krachten. Astart Ward, die de volledige mate van verantwoordelijkheid voor dergelijke rituelen begrijpt, raadt categorisch niet aan magie te beoefenen:

 • Getrouwde vrouwen om de echtgenoot terug te brengen naar het gezin. Je kunt niet alleen aandoeningen verdienen die niet door de traditionele geneeskunde worden gediagnosticeerd, maar ook een impotente agressieve en onzekere partner maken.
 • Meisjes die problemen ondervinden met conceptie. Fouten die tijdens het ritueel zijn gemaakt, zijn beladen met onvruchtbaarheid - dit is het soort straf dat de hemel je kan voorzien.

Liefdespreuk op de liefde van een man met een ring

Als je getrouwd bent, maar het gedrag van de echtgenoot kwelt in je ziel, dan is een effectieve methode om familierelaties te vestigen een liefdesbetovering op de verlovingsring. Het hoeft geen bruiloft te zijn, omdat de seculiere toestemming om samen te leven ook een zekere kracht heeft.

Voor meisjes die vrij zijn van de huwelijksband die de liefde van een man willen aantrekken, zou een ideale optie zijn om een ​​nieuw accessoire te kopen. Let op: sieraden moeten worden geselecteerd volgens bepaalde regels:

 • Gebruik geen familiejuwelen. Ze zijn al belast met de energie van je voorouders, en het verstoren van hun vrede in een andere wereld is geen goed idee.
 • Ga in een goed humeur naar de juwelierszaak. De ring moet perfect om je vinger passen en je zult er zeker van genieten. Een afstotelijk item zal niet slagen.
 • Het is de moeite waard om alleen sieraden van edele metalen te kopen, ik raad goud of zilver aan - dit zijn krachtige energiegeleiders. Kies voor een onafhankelijke liefdesbetovering een accessoire zonder stenen - alleen een ervaren meester kan de ceremonie uitvoeren door extra obstakels.

Liefdespreuk op de liefde van een kerel op een nieuwe ring

Koop sieraden op basis van bovenstaande tips. Negeer ze in geen enkel geval - magie vergeeft geen fouten. Plan een geschikte avond voor de ceremonie, wanneer de maan groeit, wacht tot middernacht. Daarvoor moet je een beetje voorbereiden: spoel de ring onder stromend water, krijg een foto van de vernauwde, een kaars, een naald en een middel om hem te desinfecteren.

Veeg de gewassen sieraden af ​​met een schone doek en leg deze op de foto van je geliefde. In de cirkel moet zijn hart worden "gevangen". Steek de lont van de kaars aan en integendeel, schakel de elektronische apparaten uit. Op het cruciale moment mogen geen wereldse signalen je afleiden. Wanneer de vlam ontsteekt, moet je er zorgvuldig naar kijken - je ziet niet het vuur, maar de brandende gevoelens van een jonge man. Om dit effect te verbeteren, kunt u uw hand naar een brandende kaars brengen. Voel de hitte? Zo heet worden de emoties van de gekozen persoon naar jou toe.

Nu is het tijd om aan de slag te gaan - pak de naald en prik de vinger waarmee u de ring wilt dragen. Slechts eenmaal druppelen in het midden van de sieraden, dus zal het bloed in het hart van de jonge man vallen, zijn liefdesenergie zal worden gesloten voor de eigenaar van het accessoire - jij.

Wees niet verbaasd dat het ritueel geen samenzwering bevat.Het kan worden uitgesproken door het juiste onderwerp te kiezen (liefdesbetovering op bloed), maar je verbeelding op het moment van de presentatie van zijn vurige gevoelens zal een veel groter effect hebben. Zodat na de ceremonie hogere krachten je verlangens blijven ondersteunen, draag de ring elke dag. De genereuze aandacht van de ventilator is gegarandeerd voor jou.

Verlovingsringrituelen

Ben je getrouwd maar heb je een coole relatie opgemerkt? Je vermoedt dat er een derde overbodig in je vakbond is verschenen? Geen wonder dat de banden met trouwringen worden vastgemaakt, de sieraden zullen van pas komen om de harmonie in het gezin te herstellen.

Liefdespreuk kan op vier manieren worden gedaan:

 1. Deze ritus is het meest geschikt als je gelovige eerst de familie verlaat. Neem zijn trouwring en dompel hem in een glas gewijd (kan worden vervangen door bron) water. Houd de sieraden vast en lees: “Voditsa uit de verlovingsring komt naar beneden, komt van boven. Ik vraag er maar één, geef mijn man aan mij terug. Amen. Amen. Amen. " Na de plot moet je de vloeistof drinken en het accessoire op je vinger leggen en wachten tot de echtgenoot terugkeert. Dit is een liefdesbetovering uit de categorie witte magie.
 2. Wikkel de verlovingsring van je man in een schone doek of tas en ga naar de kerkdienst. Tijdens de actie moet deze zich in uw rechterhand bevinden. Als de vader klaar is, koop je drie kaarsen en een fles wijwater, ga naar huis. Plaats uw wasproducten na zonsondergang in drie hoeken. Leg de ring van de echtgenoot links van je en de jouwe rechts. Steek nu een vuur aan en zeg rustig: “De heilige kaarsen branden, in de naam van de heilige drie-eenheid, de kaarsen branden, ze verwarmen me met warmte. De harten van Gods dienaren (uw namen) zullen voor altijd verzegeld worden door pure liefde. Amen. Amen. Amen. "
 3. Dit ritueel is geschikt voor grote ruzies, evenals wanneer de vrouw de behoefte voelt om de gevoelens van haar man te versterken. Het heeft ook bronwater nodig, maar het moet schoon zijn. Het punt is niet alleen dat de vloeistof het lichaam binnenkomt, maar ook in zijn energiesterkte, als een geleider van magie. Wacht op de nacht, steek een kerkkaars aan en dompel de trouwring van je man onder in een bak met water. Begin langzaam het gebed te lezen: 'Voditsa, voditsa, help liefde verjongen. Je gaat door de ring
  de kracht van liefde spreuk op hem die jij regisseert. Ik vraag je, je voedt de gevoelens van mijn man met je kracht, geef me hartstochtelijke en hartstochtelijke liefde voor mij zo snel mogelijk.
  Laat hem me missen, naar huis streven, wegblijven van rivalen. Het zij zo! ' Giet de vloeistof niet, deze moet een tijdje beetje bij beetje in het drankje van de man worden toegevoegd. De rite zal niet alleen emoties bij terugkeer versterken, maar ook een verlangen naar het huis zelf, comfort creëren en het uiterlijk van een rivaal voorkomen.
 4. Een verlovingsring is ook aanwezig in dit ritueel, maar als u in een burgerlijk huwelijk bent, kunt u ook de gebruikelijke ring nemen die uw gekozen draagt. Acties gericht op iemands liefde worden uitgevoerd wanneer de maan zich in een fase van actieve groei bevindt. Neem de ring van je man, houd deze in de vuist van je linkerhand en druk hem naar je hart. Kijk naar de jonge maand en zeg: “Naarmate deze jonge maand groeit, zal het gevoel in de borst van de dienaar van God (naam) naar mij groeien. Wanneer hij deze ring aan zijn vinger legt, zal hij alleen aan mij denken en me alleen wensen. Hoe langer hij het draagt, hoe meer hij van me zal houden. Amen. Amen. Amen. " Breng de ring niet persoonlijk terug naar de kamergenoot, maar laat hem op een opvallende plaats achter. Als hij een accessoire draagt, zal hij een nieuwe golf van tederheid voor uw persoon voelen.

Spel man op het kerkhof - de donkerste krachten aan jouw zijde

Als je duistere krachten hebt gekozen om de liefde van een man aan te trekken en je niet bang bent voor de gevolgen van dergelijke acties, dan is een liefdesbetovering op de begraafplaats een van de meest effectieve. Je kunt het op verschillende manieren doen:

 • Liefdesbetovering voor degenen die de steun van duistere krachten willen inschakelen, maar bang zijn om 's avonds laat naar het kerkhof te gaan.Bezoek de begraafplaats in de middag of avond, maar zorg ervoor dat je dat doet in de periode dat de maan in een groeifase is. Neem de jouwe en zijn foto met je mee. Zeg bij de ingang bij de poort: "De geest van het kerkhof, jij tussen de levenden en de doden, wees mijn bondgenoot, help mij mijn zaken te doen slagen." Neem de foto's en leg ze tegenover elkaar, stop ze in een gewone enveloppe met de woorden: "Wat verbindt op het kerkhof, je kunt niet scheiden in de wereld van de levenden." Loop ongeveer een uur tussen de graven, denkend aan je man, het kunnen intieme fantasieën of ideeën zijn over een lang leven samen. Haast je niet, onthoud zorgvuldig elk detail van zijn uiterlijk en geniet van je gedachten. Zeg bij het verlaten van het kerkhof: “Wat verbonden is op het kerkhof, zal niemand loskoppelen. Het zij zo. ' Brand op weg naar huis de enveloppe samen met de foto's.
 • Deze liefdesbetovering heeft buitengewone kracht, dus denk honderd keer na voordat je eraan begint - het is moeilijk om de betovering te verdrijven, dus het is het beste om zeker te zijn dat het gevoel je hart niet zal verlaten in de nabije toekomst. Maak een foto van de gekozen persoon en ga precies om middernacht naar het kerkhof. Vind het graf van de naamgenoot van je vriendje, ga "aan je voeten" staan ​​en verbrand de foto, zeggend dat als een dode niet op deze aarde loopt, een jonge man niet zonder jou kan leven. Zeg de fatale zin tien keer, begraaf dan de as daar en ga naar huis. De volgende dag, communiceer met niemand en kijk niet in de spiegel.
 • De volgende liefdesbetovering van de man wordt ook 's middags gedaan. Neem de vorige avond de draden uit zijn en je kleding (bij voorkeur ondergoed), steek een kaars aan en bind ze samen, fluisterend: “De draden krullen, weven, het lot komen samen, mijn geliefde is teder aan mijn draad vastgebonden uit kleding. We zullen voor altijd met hem fuseren, nooit barsten. Met een krachtig woord houd ik alles bij elkaar, roep ik de duivel om te helpen. ” Ga de volgende ochtend naar het kerkhof, zoek een nieuw graf en begraaf de geweven vezels bij het kruis. Zeg tijdens deze procedure: "Verdomme, kleine schat, je komt voor deze schat, neem haar mee met mijn verzoek, help me met mijn lot, ik zal je na de dood met mijn ziel terugbetalen." Lees de gebeden voor de rest van de dag. Een man zal op u letten op de veertigste dag na de begrafenis van de overledene.
 • De ceremonie wordt strikt op zondagochtend gehouden, de maan moet in het stadium van groei zijn. Neem een ​​nooit gebruikte rode waxkaars, lucifers en een volledige foto van de missus mee naar het kerkhof (zonder vreemde voorwerpen en mensen). Kom onderweg langs de winkel en ontvang een royale aankoop voor de overledene (snoep, koekjes, ander snoep en een fles goede sterke alcohol). Spaar geen geld; de overledene accepteert de magere set niet, of, erger nog, zal je straffen voor de overdracht. Ga naar elk graf, buig en geef een geschenk. Steek een kaars aan en leg lucifers aan de voeten van de overledene. Je moet tegenover het kruis staan, aan het hoofdeinde van het bed, een foto maken van de gekozen persoon in je rechterhand en zeggen: "Ik vraag om verliefde hulp, ik wil mijn geliefde betoveren voor mezelf. Hij zal 's nachts van me houden, waarderen, kussen en bezitten.' Aanbidding, mentaal bedankt voor de hulp bij je zaken, verberg de foto en ga naar huis, de kaars brandend. Magie begint over twee weken te werken.
 • "Er is een oude begraafplaats" - een liefdesbetovering voor liefde, die macht en een lange tijd heeft. Vind in jouw stad een verlaten kerkhof waarop niemand begraven ligt. Kom hier 's nachts en sta midden in de graven, lees de spreuk: “De oude begraafplaats staat, en de man ligt erop. Liefde verwoestte hem, nam zijn graf. Moge het herboren worden, zal het wonen in mijn gekozene. Moge hij van me houden, en voordat mijn graf zal zijn. Hiervoor geef ik mijn bloed. " Prik nu met uw vinger en druppel bloed op de grond. Ga weg zonder achterom te kijken.
 • Zwarte bruiloft. Ga 's nachts naar het kerkhof en neem zes kaarsen mee, plaats ze in een halve cirkel en zit tussen de graven van de echtgenoten die al vele jaren samenwonen.Zeg de spreuk: “Zoals de Slaven van God (de namen van het echtpaar uit de graven) een leven van liefde en gezondheid leefden, zo zal ik, de Slaaf van God en de Slaaf van God, ons lot binden en op een warme plaats leven. Onze bruiloft is niets en niemand kan vernietigen, samen zullen we dat altijd blijven. En u Dienaren van God (de namen van het echtpaar uit de graven) helpen mij daarbij, versterken de kracht van mijn woorden, verenigen onze harten en zielen voor altijd. Amen. " Ga nu naar huis en wacht op de lieverd - op de zevende dag zal hij voor je deur verschijnen.

Effectieve liefdesbetovering op Ivan Kupala

In de tuin, zomer en alle verliefde stelletjes genieten van warme dagen, en nogmaals, je bent alleen verdrietig? De beroemde heidense feestdag - Ivan Kupala zal helpen en je wordt herenigd met een lieverd. Ga dus samen met de uitverkorene naar de triomf van Vuur en de Zon. Benader het vuur en zeg, kijkend naar de vlam, zeg: “Het vuur brandt heet, de nacht zal helder oplichten, het zal me helpen om het geheim van liefde te onthullen, om mijn geliefde te betoveren. Zodra we de handen ineen slaan, zullen we gepassioneerde liefde uitgieten. Het vuur zal ons fortuin bij elkaar houden, zal ons hart voor altijd verbinden. ” Lok daarna de jongeman, overtuig hem om over het brandende brandhout te springen en deel te nemen aan een ronde dans.

Water heeft die nacht een speciale energie. Staande aan de oever van de rivier, zeg: "Water, water! Was onze lichamen en zielen, open je hart vernauwd voor liefde. Zodat zodra hij zich in je stortte, hij zijn lichaam en ziel meteen naar mij keerde. Als we samen binnenkomen, gaan we samen door het leven. ' Nodig nu de uitverkorene uit om samen te zwemmen.

Je kunt thuis in volledige eenzaamheid een liefdesbetovering maken. Om dit te doen, moet je een liefdesdrank maken aan de vooravond van Ivan Kupala. Verzamel dertien keien en hetzelfde aantal grassoorten naar eigen inzicht. Gooi het allemaal in een pan en steek het in brand. Wanneer het water kookt, steek je handen naar de stoom en begin het gebed te lezen: “Er zijn drie heldere dagen in de negende hemel die de Heilige Drie-eenheid prijzen. Ze hebben de dienaar van God aan mij nagelaten dat als ik een toverdrank kook, ik mijn uitverkorene snel zal betoveren. Dertien kruiden, dertien stenen zullen dertien duivels roepen om mij te helpen. Kom hier en help me, de Slaaf van God, om een ​​toverdrank te brengen. Zodat mijn woorden krachtig en gebeeldhouwd zijn en bij mijn gekozene blijven, de dienaar van God voor altijd. Amen. " Een verdomde dozijn keer moet je deze spreuk lezen en dan wachten op 13 juli en de bouillon weggooien op de weg waarlangs de jongeman dagelijks uit je dromen loopt.

Liefdespreuk op de liefde van een man met een spiegel

Om deze liefdesbetovering voor liefde te maken, heb je twee spiegels van ongeveer 15x15 cm nodig, de vorm doet er eigenlijk niet toe. Het kan een cirkel, ovaal, rechthoek of vierkant zijn. De enige voorwaarde is dat het reflecterende object geen chips mag bevatten. Verwijder alle externe irriterende stoffen: telefoons, andere gadgets, familieleden, buren en huisdieren. De enige uitzondering is katten - een harig huisdier zal de magische acties niet verstoren. Integendeel, hij zal uw bondgenoot worden in communicatie met hogere machten.

Plaats de spiegels verticaal tegenover elkaar (zodat een eindeloos "pad" wordt gevormd) en steek een kaars aan. Over dit kenmerk moeten ook enkele woorden worden gezegd. Het wasproduct kan wit of rood en klein van formaat zijn (de brandtijd mag niet meer dan 15 minuten zijn, neem contact op met de verkoper in de kerkwinkel voor deze informatie). Foto's van jou en de jonge man zullen niet overbodig zijn in dit ritueel. Maak lucifers en krijt. Hang andere reflecterende oppervlakken in de kamer met een doek, sluit de deuren en ramen goed.

Een liefdesbetovering wordt gehouden op de groeiende maan, in het interval tussen 3 en 4 uur 's nachts. Stel achter de spiegels de foto en het gezicht in op reflecterende objecten. Plaats een kaars ertussen. Dit alles kan het beste op tafel worden gedaan (voor het gemak). Ga met de spiegels links en rechts zitten. Teken met krijt een cirkel met de klok mee op de vloer, deze moet het hele werkgebied omvatten.Nu is het tijd om een ​​beetje te dromen - stel je een familie en romantische idylle voor met een voorwerp van zuchten.

Zodra de kaars uitgaat, legt u de spiegels neer met een reflecterend oppervlak. Open vervolgens de cirkel en wis deze tegen de klok in. Een liefdesbetovering voor iemands liefde kan drie nachten achter elkaar worden gedaan, nadat een pauze nodig is, en het effect wordt waarschijnlijk bereikt.

Seksuele binding

Is er duidelijk een gebrek aan passie in je relatie? Heeft de jongeman naar andere meisjes turen? Egillet is een liefdesbetovering voor liefde en intiem verlangen die kan worden uitgevoerd door zowel een ervaren tovenaar - ik, Astart Ward en de vrouw zelf. In het laatste geval is het de moeite waard om te overwegen dat de kracht van je gedachte veel krachtiger zou moeten zijn dan de wil van de gekozen. Anders verspil je tijd en vernietig je misschien de toch al fragiele relatie.

Besloten om het te proberen? Dan zal ik verschillende manieren geven waarop je de seksuele aantrekkingskracht tot een partner kunt vergroten:

Het moeilijkste is nu dat je het voltooide magische kenmerk in de nacht van donderdag tot vrijdag in de buurt van het huis van de man moet begraven.

Liefdespreuk op liefde door foto

Heb je een duidelijke foto van je favoriete man? Dan kunt u met de ceremonie beginnen. Je moet bij zonsopgang een liefdesbetovering doen, het is heel belangrijk! Schrijf op de achterkant van de afbeelding de woorden van het gebed. Dit wordt gedaan om het ritueel aan te moedigen en te versterken, omdat herinnering je naar zo'n cruciaal moment kan leiden. Fluisterend lezen: 'Terwijl de zon' s morgens opkomt, stijgt het gevoel in het hart van Gods dienstknecht (naam) op. Terwijl de zon schijnt, moge je liefde voor mij (naam) helderder schijnen dan het in je hart. Zoals de zon de aarde droogt, zo droog je zonder mij, maar verlang je. Zoals mensen zich aangetrokken voelen tot de rode zon, zo reik je naar mij, en zul je geen leven zonder mij hebben, net zoals mensen niet kunnen leven zonder de zon. Mijn woord is solide en krachtig. Amen. "

Vervolgens moet je de afbeelding in zwarte stof wikkelen en deze onder een kussen of matras verbergen. Je kunt alleen een envelop krijgen als een liefdesspreuk over iemands liefde effect heeft.

De tweede liefdespreuk over iemands liefde door foto

De krachtigste liefdespreuken zijn gemaakt volgens de foto's. Dit komt omdat magie de meest complete informatie uit de afbeelding haalt. Voor dit ritueel moet je niet langer dan zes maanden geleden een fotokaart nemen in volle groei, of op zijn minst tot de taille. Hoe ouder de foto, hoe minder waarschijnlijk het is om een ​​langdurig resultaat te krijgen.

Je hebt dus een extra pen, naald, draad en rode stof nodig, evenals een kerkkaars. Er wordt een liefdesbetovering gedaan op de groeiende maan, zodat, volgens het hemellichaam, het gevoel groeit en sterker wordt in de ziel van het object van verlangen. Doe het licht uit en steek een kaars aan. Maar op de achterkant van de foto, schrijf je naam, achternaam eronder, dezelfde gegevens voor de man. Draai nu de foto "gezicht" naar uzelf toe en begin de borst (regio van het hart) van een geliefde te laten knipperen. Zeg tijdens de procedure dat de gekozen voor u moet reiken als een draad voor een naald.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de laatste steek - dit zal het effect consolideren. Het moet strikt in plaats van de eerste zijn, de naald zal naar u zijn gericht. In geen geval hoeft u de punt van de draad af te knippen, laat deze aan de achterkant van de foto hangen. Bind het op een drievoudige knoop, druppel een beetje was van de gesmolten kaars en zeg: "Het zij zo!".

Wanneer het kaarslicht opbrandt, moet de foto in een stuk rode doek worden gewikkeld en op een afgelegen plek worden verborgen. Zelfs een zeer wilskrachtige persoon zal zijn gevoelens niet kunnen beheersen en zal binnen enkele dagen naar je toe komen.

Love spell on love: algemene regels en voorbereiding op het proces

Zoals je kunt zien, kan een zwarte of witte liefdesbetovering onafhankelijk worden gedaan. Het blijft om twee vragen te beantwoorden:

 • Zijn de gevoelens echt zo sterk en niet wederzijds dat je je toevlucht moet nemen tot de hulp van magie,
 • Heb je genoeg morele kracht om de liefde van de vriend te winnen en geen spijt van de daad te krijgen.

Als je beide vragen bevestigend hebt beantwoord, kun je dit of dat ritueel beginnen uit te voeren.Omdat de liefdespreuk de energiesfeer raakt, moet je je er zorgvuldig op voorbereiden. Het gaat niet alleen over het kopen van attributen, maar ook over mentale en lichamelijke reiniging vóór het ritueel over de gevoelens van de man:

Let op! De gevolgen van een liefdesbetovering

Een liefdesbetovering is een energetisch effect op de wil van een persoon, die misschien tegen zijn lot ingaat. Daarom moet je, zelfs wanneer je de diensten van witte magie gebruikt, heel voorzichtig zijn. Je riskeert veel:

 • niet het gewenste effect krijgen,
 • problemen van een fysiek en psychologisch plan aan te trekken, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een geliefde.

Als je een liefdesbetovering maakt, hoop je waarschijnlijk met heel je hart dat acties ten goede zullen worden gericht. De kleinste fout, onnauwkeurigheid bij het kiezen van een datum of attributen, spelwoorden of gedachten kan echter een tragedie worden. Ja, je uitverkorene, het voorwerp van tranen en dromen zal op de drempel van je huis komen, maar zal hij gelukkig zijn? Maar zal het leven je 'door kracht' bevredigen? Vaak begint hij, samen met een verworven gevoel, dat daarvoor niet kenmerkend was voor de jonge man, zijn gewoonten te veranderen. Fatsoenlijke familieleden drinken en schamen hun vrouwen, smeken om vergeving en herhalen de fouten opnieuw. Dit zijn de meest voorkomende gevolgen van een liefdesbetovering op verkeerd uitgevoerde liefde.

Als u besluit gebruik te maken van de diensten van de duistere krachten - wees dubbel voorzichtig! Onjuist uitgevoerde sterke liefdespreuken kunnen het leven van jou en je geliefde kosten. Onjuiste rituelen kunnen afbreuk doen of vervloeken. Het zal zeker niet mogelijk zijn om een ​​dergelijk effect onafhankelijk te verwijderen, en het vinden van een ervaren goochelaar in de aanwezigheid van enorme problemen op alle gebieden van het leven zal een gemakkelijke taak worden.

De liefdesbetovering in huis waarmee je de liefde van je vriend probeert aan te trekken, heeft nog een belangrijk nadeel: kwetsbaarheid. Na een paar maanden kan de scheiding worden herhaald. Onderweg zul je hoogstwaarschijnlijk kwade mensen tegenkomen, ruzies en conflicten zullen uit de lucht vallen - is het mogelijk om te praten over onvoorwaardelijk geluk in omstandigheden van constante stress?

Als uw paar toch de test doorstaat, betekent dit niet zo veel hogere krachten als het lot u heeft verenigd. Ik, Astart Ward, noem het een test van oprechtheid van gevoelens.

Zwart-witte liefdespreuk: significante verschillen

Vraagt ​​u zich af welke liefdespreuk moet worden toegepast? De liefde van een man kan inderdaad op veel manieren worden aangetrokken, het blijft om te beslissen op welke krachten je een beroep wilt doen - licht of donker. Het is niet moeilijk om een ​​witte liefdespreuk te onderscheiden van zwart, zelfs voor iemand die niet bekend is met magie. Het fundamentele verschil is:

Samenvattend kunnen we een lichte liefdesbetovering liefde noemen met een zachte impuls gericht op het vestigen van een emotionele verbinding. Natuurlijk heeft dit soort magisch effect niet zoveel invloed op je eigen leven en heeft het veel meer positieve gevolgen.

Het is ook veel eenvoudiger om een ​​liefdesbetovering met behulp van lichtkrachten te verwijderen. Misschien zie je op dit moment het punt niet, maar de frivoliteit van jonge mensen duwt ze vaak tot nieuwe emoties en sensaties. Dus na een jaar of twee, zal een loom gevoel weer in je hart verschijnen, maar een andere persoon zal al het object zijn. Wil je echt dat de vorige uitverkorene lijdt terwijl je geniet van geluk? De liefdesbetovering van een man door blanke krachten streeft het hoofddoel na - niet te schaden!

Liefdesbetovering voor een man van een ervaren goochelaar - Astart Ward

Liefdespreuk is een subtiele filosofie van gevoelens die ik volledig bezit. Tijdens deze of die ceremonie bestudeer ik grondig de situatie in je persoonlijke leven. Er zijn geen beperkingen voor mij - Astart Ward kan een nalatige echtgenoot terugbrengen naar het gezin en geluk geven aan een jonge dromer. Net als in oorlog zijn alle middelen goed, dus mijn werk vindt manieren om al je problemen op te lossen.

Waarom voor mij kiezen, vraag je? Ik, Astart Ward, een erfelijke tovenaar, goochelaar en paranormaal begaafde, ik zal manieren vinden om je familie geluk te geven in het vliegtuig waarin je wenst: seksuele aantrekkingskracht, liefdesbetovering voor de liefde van een man, zwarte bruiloft, het veroorzaken van melancholie, het uitzoeken van rivalen, enzovoort. Ik beoefen al meer dan 15 jaar magische riten en verbind de harten van veel alleenstaande mannen en vrouwen.

Door mij gemaakte liefdesbetovering heeft geen negatieve gevolgen. Ik weet tenslotte precies wat ik doe en waar ik het over heb. Met een krachtig energieveld, zal ik je beschermen tegen alle nadelige factoren in verband met hekserij, zwart-wit sessies.

Een ander voordeel van contact met mij opnemen, is dat ik met buitenzintuiglijke vermogens de mate van invloed op een persoon kan beoordelen. Ik zal niet alleen je kracht beoordelen, maar ook de wil van de persoon aan wie liefdesbetovering wordt uitgevoerd. Als de duur van het magische effect dat wordt uitgevoerd door een onervaren persoon kan variëren van enkele weken tot een paar jaar, dan zal mijn ritueel of verschillende sessies (het hangt allemaal af van de gekozen methode) tientallen jaren werken. Dit is tenslotte precies wat u nastreeft? Kom dan naar mij toe naar de rituelen met vertrouwen in de overwinning, en wij zullen jou en je levenspartner voor eeuwig en altijd laten glimlachen op elke komende dag samen!

Hoe liefdeplots op de foto te lezen?

Om de samenzwering van de man, uitgevoerd met behulp van zijn fotokaart, correct te laten werken en succesvol te laten zijn, moet u deze uitspreken in overeenstemming met specifieke aanbevelingen:

 • de foto moet in kleur en fris zijn, overeenkomend met de echte leeftijd van de gekozen foto. Je kunt geen oude foto's gebruiken,
 • op de foto moet de man alleen zijn, zonder vreemden en dieren. In extreme gevallen kun je een groepsfoto bijsnijden, maar op zo'n manier dat je het hoofd van de geliefde op de foto niet beschadigt,
 • nou, als zijn ogen duidelijk zichtbaar zijn,
 • een liefdespercentage dat wordt gelezen voor een groeiende maand, zal effectiever zijn. Hoewel deze regel niet altijd nodig is: in de regel staat de dag die geschikt is voor het uitvoeren van de ceremonie in de instructies,
 • raadpleeg de plot op de foto als u oprecht van uw gekozen persoon houdt en niet twijfelt aan uw gevoelens. Het ritueel gedaan door hun wraak, eigenbelang, egoïsme of met het doel een persoon te schaden, zal zeker een terugslag geven,
 • de gemaakte foto moet lang worden bewaard, tenzij een andere voorwaarde wordt aangegeven in de rituele instructies,
 • een samenzwering om van een man te houden door middel van een foto kan het beste worden gelezen op mannendagen (ma, di, do)
 • het wordt aanbevolen om enkele dagen te vasten voordat het samenzweringsritueel het in extreme gevallen op een lege maag uitvoert,
 • de samenzwering is leesbaar op een schoon lichaam, het haar moet worden losgemaakt, kleding moet de voorkeur hebben los en eenvoudig, zonder bevestigingsmiddelen, u kunt zelfs uzelf blootstellen, sieraden moeten ook worden verwijderd.

Spreek de liefdesplot duidelijk en zonder aarzeling uit. Het zal goed zijn als u de tekst onthoudt. De staat waarin u de ceremonie opneemt, moet zo kalm mogelijk zijn. Focus op je geliefde, visualiseer, presenteer zijn uiterlijk tot in het kleinste detail en stem af op het gewenste resultaat.

Een samenzwering om van mannen te houden via foto: een manier voor beginners

Dit ritueel kan worden gebruikt door mensen die geen ervaring hebben met magie. Het moet dagelijks voor het slapengaan gedurende 7 dagen worden uitgevoerd. Maak een duidelijke foto van de gekozen persoon, concentreer je op je doel en lees de plot, en leg er alle emoties en gevoelens in die je voelt voor je geliefde. tekst:

“Ik roep de kracht van liefde op, steek het aan met de vlam van passie. Je gaat liefde in je hart(naam van de gekozen)Neem daar voor eeuwig en altijd plaats. gevoelens (naam van de gekozen) voor mij (jouw naam) ontsteek een heet vuur. Laat hem naar mij reiken, streven, met heel zijn ziel, hij wenst zich met mij te verenigen. Zoals ik al zei, het zal zo zijn! Amen " - 3 keer.

Wanneer de gekoesterde woorden worden uitgesproken, kruist u de foto 3 keer.Herhaal de plot 3 tot 9 keer totdat je de kracht ervan voelt. Leg de foto onder je kussen en ga onmiddellijk naar bed zonder met iemand te praten.

Eenvoudig liefdesplot door foto

Spreek drie keer per dag een foto van de door u gekozen foto - bij zonsopgang, dichter bij avond en bij zonsondergang. Kijk in de ogen van je geliefde en lees:

“Hoe kan een dienaar van God niet(naam van de gekozen) om zonder zijn schaduw te zijn en te leven, kan de dienaar van God niet (naam van de gekozen) zonder naar me te verlangen, een dienaar van God (jouw naam). Lopen en stamelen, stikken in verlangen. Zoals de zon aan de hemel ondergaat, zo volg je mij in alle opzichten, voor mij, de dienaar van God (jouw naam). Hard en stuc mijn woord. Amen! '

Houd de foto bij u in de buurt, maar zodat deze voor nieuwsgierige blikken wordt verborgen.

Sterke samenzwering om van mannen te houden

Maak 2 foto's klaar - de uwe en de door u gekozen foto. Neem je foto in de ene hand en de foto van je geliefde in de andere. Bekijk ze en spreek een samenzwering uit:

"Er zullen(jouw naam) en (naam van de gekozen) voor altijd samen: zoals 2 vleugels, zoals 2 armen, zoals aarde en lucht. Water zal ons niet morsen, de wind zal niet verdelen. Alleen onze liefde arriveert. De machten van de hemel hielden ons bij elkaar, de heilige engelen gezegend. Er is geen andere manier! Amen! '

Nadat je de plot hebt uitgesproken, vouw je de foto's naar elkaar toe en leg je ze onder je kussen. Leg ze niet onder het kussen vandaan voordat de eerste merkbare resultaten van de plot verschijnen. Nadat het ritueel van kracht begint te worden, verwijder je de foto's en breng je ze naar een veilige plek, ontoegankelijk voor nieuwsgierige handen en ogen. Vanaf nu worden deze foto's een talisman van je liefde.

De plot op de foto na zonsondergang

Voor de ceremonie heb je nodig: 2 foto's (die van u en uw keuze), envelop, rode draad, rode kaars, pen (stift).

Leg de foto's met de voorkant naar boven op tafel, steek een kaars aan, zit in stilte, concentreer u op het uiteindelijke doel. Draai je foto om, schrijf erop de naam en geboortedatum van de geliefde. Draai zijn foto om, schrijf uw gegevens. Voeg de foto's samen, knoop ze stevig vast met rode draad en lees de plot:

“Ik brei (naam van de uitverkorene) van (mijn naam) voor altijd en altijd door sterke en onlosmakelijke banden. Het zij zo. Amen. "

Vouw de foto in een envelop, verzegel met was van een brandende kaars en zeg:

“Ik verzegel (de naam van de uitverkorene) voor altijd van (mijn naam) van een boze oog, kwade bedoeling en revers. Amen "- 3 keer.

Verberg de envelop op een verborgen plaats.

Heeft een van de riten toegepast. De tekenen van aandacht van zijn kant zijn frequenter geworden, op zoek naar vergaderingen. Het lijkt te handelen.

Moet de foto worden afgedrukt? In het moderne tijdperk van digitale communicatie zijn foto's meestal digitaal. Welke heb je gebruikt?

Ik heb geprofiteerd van één samenzwering. Alles ging goed, ze begonnen samen te leven. Maar hoe meer ik hem herken, hoe meer ik begrijp dat hij niet mijn man is. Nu heb ik spijt van wat er is gebeurd. Ik betreur het dat ik deze stap niet heb overwogen, niet met alles rekening heb gehouden. Om alles terug te brengen ...

Mijn nichtje deed zo'n ritueel, hoewel ik probeerde te ontmoedigen, maar er was geen resultaat, of er is weinig tijd verstreken, laten we een kijkje nemen ...

Het is wenselijk om zo'n samenzwering te doen, als je zeker met een persoon wilt zijn. Wij zijn tenslotte verantwoordelijk voor degenen die getemd worden. In het begin is de samenzwering geldig, maar als je een andere persoon wilt, weet ik niet hoe het zal aflopen.

Lezen, niet alleen liefde, maar elke samenzwering moet zijn met volledige stilte in natuurlijk maanlicht of bij kaarslicht. Voor een liefdesplot is het beter om rode kaarsen te gebruiken.

Zulke rituelen eindigen niet goed, dan zal alles reflecteren op je geliefden ... Ik geloof dat er alleen echte gevoelens moeten zijn en niets meer.

Hoeveel dagen om het plot op de foto drie keer per dag te lezen?

Hoe werkt love spell?

Het aantrekkingsritueel is de fase van de noodzakelijke acties die opeenvolgend worden uitgevoerd. Je kunt geen wijzigingen aanbrengen of slechts een deel van de ritus gebruiken. De samenzwering is een integraal onderdeel van de actie: na het lezen wordt het hoofdkenmerk geladen.

Een man is sterk getroffen.Hij voelt zijn gedachten, prioriteiten en verlangens veranderen. Na verloop van tijd verzwakt de invloed en moet de samenzweerder het ritueel herhalen. Hoe sterker de magie, hoe meer kracht het vereist. Attributen leiden energie, daarom kunnen ze niet in verkeerde handen worden gegeven. De man verbergt ook de reden waarom hij terugkeerde naar zijn familie of zijn minnares verliet.

Dankzij de samenzwering zal een man voelen hoe zijn houding ten opzichte van een vrouw verandert

Soorten laster

Samenzweringen voor de liefde van een man verschillen in hun duur en complexiteit (het aantal attributen en de grootte van de magische tekst). Hoe ingewikkelder het ritueel, hoe langer de voorbereiding. De riten gebruiken witte en zwarte magie. Draag bij aan het werk van de liefdesbetovering van de natuurkrachten (element), als de samenzweerder hiernaar verwijst.

Populaire en effectieve liefdespreuken voor mannen:

 • ceremonies met een foto van een geliefde (een nieuwe foto is geselecteerd, waarin een man zichtbaar is tot zijn volledige lengte),
 • riten die op afstand worden gehouden
 • ceremonies op het ondergoed van een man.

Elk type ceremonie omvat een dozijn rituelen die thuis worden uitgevoerd. Voordat het ritueel wordt gebruikt, moet een vrouw worden beschermd. Om dit te doen, in de dagen van de groeiende maan, spreekt een amulet (sieraden of klein voorwerp dat je mee kunt nemen):

“Ik vraag om bescherming, ik verzoek haar, ik bid voor haar - laat me niets storen, niets kan me schaden. Het zij zo. Amen. "

Zwart en wit magie begint te werken vanaf de eerste dagen, maar je kunt niet wachten op razendsnelle resultaten. Abrupte veranderingen zijn veel stress, zowel voor de man die de rituelen uitvoert als voor de samenzweerder. Het zwarte ritueel heeft consequenties: het vereist een bepaalde vergoeding. Krachtige rituelen vereisen het gebruik van bloed of haar van een man en een vrouw (samenzweerders of huisvrouwen).

Vervaldatum

De duur van de ceremonie hangt rechtstreeks af van de geesteskracht van een man. Van hoe hij zich verzet tegen de energie-effecten, hoe snel hij herstelt, dat hij voelt voor de samenzweerder. Je kunt een man niet betoveren die wordt verraden door een andere vrouw - dergelijke acties zullen ernstige gevolgen hebben.

De stemming van de dame die een beroep doet op haar geliefde is belangrijk. Als ze niet helemaal zeker is van haar capaciteiten of verlangens, zal de liefdesbetovering gedeeltelijk werken. Een minnaar kan ook vergeldingsacties ondernemen, die de uitkomst van de samenzwering zullen beïnvloeden. Liefdes spreuken (een paar weken) doorgebracht op de dagen van de groeiende maan werken goed. Het hemellichaam zal het ritueel helpen versterken, het sneller laten handelen.

Eenvoudige liefdespreuk op een foto

Overgangsritueel met een foto

Een fotoplot is een van de meest effectieve. Hij beïnvloedt de man rechtstreeks, maakt hem slap voor de samenzweerder. De liefdesbetovering van een geliefde vindt plaats in de dagen van de groeiende maan of de volle maan, wanneer een nieuwe gehechtheid snel sterker wordt. Vóór het ritueel verlost een vrouw van wrok - haar morele voorbereiding zal het lot van het ritueel bepalen.

Zodat de geliefde geen verdenkingen heeft, in de eerste dagen na geheime magische acties, herinnert een vrouw hem aan zichzelf. Het ritueel van de foto van een geliefde werkt vanaf de eerste dagen. Het versterkt de bestaande verbinding, versterkt de sympathie of doet vervagende gevoelens herleven. Een plot wordt gebruikt op de foto van de geliefde na het verraad van de man, zijn vrijwillige vertrek uit het gezin, of in die gevallen waarin je een man moet aantrekken met wie je net een relatie bent begonnen.

Snelle spell over de liefde van een man

De plot voor de liefde van een man op de foto is zo gemaakt dat de man begint te verlangen. Rite is effectief als de geliefde ver weg is en geen contact maakt. De verste opname wordt geselecteerd waarin de man lacht. Je kunt geen joint of foto's maken waarin vreemden zijn.

Voor de ceremonie heb je een foto van de samenzweerder nodig - daarop moet het meisje in volle groei en zonder vreemden worden afgebeeld. Zodra de zon ondergaat, wordt een ritueel bij kaarslicht uitgevoerd (kunstmatige lichtbronnen kunnen niet worden gebruikt).Na zijn pensioen neemt de samenzweerder een foto van haar geliefde in haar rechterhand en haar foto in haar linkerhand en leest de woorden:

“Net zoals een man twee handen heeft, heeft een vogel twee vleugels, dus een dienaar van God (de naam van de geliefde) zonder mij, een dienaar van God (de naam van een vrouw) zal niet leven. Net zoals de aarde en de hemel niet uit elkaar kunnen gaan, zo zullen onze geliefden ons niet scheiden. Water morst niet, de wind verspreidt zich niet. Hoe meer obstakels, hoe sterker onze liefde. De machten van de hemel verenigen ons samen, de goddelijke engelen redden ons. Amen. "

Na het 3 keer herhalen van de plot, worden de foto's gecombineerd. Om de unie te binden, wordt een beetje was op het papier gegoten (als een zegel). Betoverde foto's worden verborgen onder een kussen of bed zodat niemand ze kan vinden. Het ritueel wordt niet eerder dan zes maanden later herhaald, als de man weer weggaat.

Volshba met water

Witte magie draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van nieuwe gevoelens. Om een ​​man aan te spreken met wie de vrouw slechts op één date was en hij niet langer riep, wordt een ritueel van water gebruikt. Als er een dergelijke mogelijkheid is, moet u een foto van een potentiële partner krijgen. 'S Nachts, wanneer alle leden van het huishouden in slaap vallen, neemt de samenzweerder een foto en giet wij heilig water dat van tevoren in een glas is bereid). Ze moet een foto van het sympathieobject sprenkelen en de tekst uitspreken:

“Voor eeuwig, voor altijd en altijd, verbind ik de dienaar van God (de naam van de geliefde) met de dienaar van God (de naam van de samenzweerder), ik zal binden, vastbinden, niet verscheuren. Het zij zo. Amen. "

Het ritueel helpt een man aan te trekken die nog niet over zijn gevoelens heeft beslist. Hij begint aan het meisje te denken, haar als een potentiële minnaar te beschouwen - magie onthult haar al haar positieve aspecten. Als de man zich niet tot het meisje begon te voelen aangetrokken, wordt het ritueel herhaald: een foto van de samenzweerder wordt gebruikt om hem te versterken.

Heilig water is nodig voor deze liefdesbetovering

Hex met een kaars

Een ritueel met een kaars zal helpen de aandacht te trekken van een echtgenoot die lange tijd van huis is geweest. Om dit te doen, gaat de samenzweerder naar de kerk, waar ze alle oude zonden moet belijden en berouw tonen. Zodra ze is bevrijd van de last van wrok, zet ze een kaars voor de gezondheid van haar man. Ze wacht tot de kaars op is en neemt de sintel mee naar huis.

'S Nachts, tijdens de groeiende maan, wordt de sintel ontstoken. Een wit nieuw tafelkleed spreidt zich uit over de tafel en een foto van haar man blijft in het midden staan. Een momentopname wordt gemaakt voor het slapen gaan (na het ritueel kan een vrouw met niemand praten). De magische tekst is als volgt:

“Omdat de twee kusten elkaar niet ontmoeten, is het probleem niet om in te breken in de relatie. Net zoals de dienaar van God (de naam van de geliefde) door de dienaar van God (de naam van de vrouw) naar mij wordt getrokken, zo zal er nooit afscheid worden genomen. Bescherm ons tegen de kwade bedoeling, tegen het kwade oog, tegen de revers. Amen. Amen. Amen. "

'S Nachts moet je het ding van een man dragen en zijn foto naast hem op een kussen leggen. 'S Nachts heeft een vrouw een profetische droom (een teken dat het ritueel werkt), en' s ochtends laat de gelovige zich voelen. Het ritueel wordt niet meer dan eens in de drie maanden herhaald (te vaak kan de plot niet worden gebruikt).

Liefdesbetovering over de liefde van de man

Witte magie om op afstand aan te trekken

Riten met fotografie werken op grote afstand - dit zijn speciale samenzweringen die niet gebonden zijn aan een bepaalde plaats. Je moet de teksten uit je hoofd lezen: hoe duidelijker ze worden uitgesproken, hoe beter ze werken. In de verte worden zowel zwarte als witte magie gebruikt.

Effectieve afstandsplots die thuis kunnen worden gelezen:

Als een man afwezig is, maar niet uit vrije wil, zal witte magie helpen, als hij het gezin verlaat, zal een zwarte liefdesbetovering hem helpen aantrekken. Zwarte en witte magie wordt niet gebruikt voor wraak: het is heel moeilijk om een ​​betoverde man kwijt te raken. Om het ritueel op afstand te laten werken, is alleen een foto van een geliefde niet voldoende. Noodzakelijk zijn ding, haar of bloed.

Impact op een ding

Om een ​​man aan te trekken die ver weg woont, heb je zijn ondergoed nodig. Als een geschenk wordt gebruikt voor een samenzwering, moet het zo worden gekozen dat de man het in de toekomst zeker droeg.Hoe vaker een ding het lichaam van een minnaar raakt, hoe sterker hij het meisje zal bereiken. Krachtige samenzweringswoorden worden gebruikt op geweldige feestdagen of op volle maan dagen. Aanvullende attributen voor het ritueel:

Zodra de zon ondergaat, haalt de samenzweerder het ding van haar minnaar eruit en begint haar initialen erop te borduren. Naaien is alleen nodig bij kaarslicht. Het borduurwerk moet klein zijn, zodat de man het niet merkt. Tijdens het naaien worden de woorden uitgesproken:

“Ik naai onze liefde, ik red het en red het van alle verdriet. Omdat de draad de stof stevig vasthoudt, houden we elkaar vast. Het zij zo. Amen. "

In het ondergoed moet de samenzweerder de nacht doorbrengen en het dan doorgeven aan het object van de liefde (geven). Na zo'n koppeling maakt de afstand voor geliefden niet uit: de geliefde zal bewegen of proberen het meisje naar haar toe te brengen.

Hun initialen zijn geborduurd met een rode draad op de kleding van een man

Hekserij op de ring

Een sterk zwart ritueel wordt gebruikt wanneer een man het gezin heeft verlaten en een scheiding heeft aangevraagd. Voor de ceremonie ruimt de verlaten vrouw het huis op, verzamelt alle bezittingen van haar man en neemt ze mee de straat op. Een samenzwering wordt gelezen op de ring van de vrouw (verloving of verloving). Na het wachten op de nacht gaat zijn vrouw de straat op, vindt het kruispunt van twee wegen. Op de ring moet je deze woorden zeggen:

“O almachtige Heer, terwijl ik zijn dingen blootlegde, mijn man, mijn man, de dienaar van God (naam van mijn echtgenoot), bid ik om hulp. Maak een hoge muur, maak een diepe put, maak een stekelig hek en dodelijk dodelijk verdriet. Sluit ons op één plek, help ons herenigen. Help me me niet te verlaten en geen andere vrouw voor jezelf te vinden. Vergrendel het met een sleutel, vergrendel het met een slot, op drie hekken. Help mij, Heer. En totdat het kasteel kan worden gebroken, kan mijn geliefde niet stoppen met van me te houden. Amen! '

De laster wordt drie keer herhaald, waarna de ring over de linkerschouder moet worden gegooid. Deze actie wordt ook drie keer herhaald. Wanneer het zwarte ritueel voorbij is, neemt het sieraad mee naar huis. In het huis waar de familie vroeger woonde (vóór de scheiding), wordt de ring de hele nacht achtergelaten onder de afnemende maan op de foto van haar man. Al snel zou een man die zijn familie in de steek liet, zijn actie betreuren. Je kunt niet meer dan een keer per jaar een sterke samenzwering lezen.

Spreuken om meisjes aan te trekken

Magie gebruikt om terug te keren of een meisje aan te trekken. Jongens of mannen die het geliefde toevluchtsoord niet kunnen bereiken. Thuis hebt u voor de ceremonie nodig:

 • foto van een lieverdmeisje
 • dames haarborstel
 • wijwater
 • kaars uit de tempel gebracht.

De wil van het meisje zal snel breken als rituelen worden uitgevoerd op de groeiende maan.

Foto actie

Om een ​​vrouw aan te trekken, is de laatste foto geselecteerd. Indien mogelijk moet de plot worden genomen door de samenzweerder. 'S Nachts druppelen ze er was op van een kaars uit de kerk. Om de plot, die op de foto wordt gelezen, te verbeteren, blijft de haarborstel van een vrouw naast de foto staan:

“Een verkoudheid in het hart van mijn geliefde is koud en moeilijk. IJs in mijn ziel, een dienaar van God, verliefd en verdoemd. Laat die kou ons in één keer verlaten, en in plaats daarvan zal warmte komen. Laat het uit mijn hart gaan, laat mijn gedachten los - alles slecht en onwaardig. Alleen liefde komt wederzijds en puur. Het zij zo. '

De plot wordt drie keer herhaald, waarna de kam met de foto drie nachten wordt achtergelaten op een raam van waaruit de maan zichtbaar is. Drie nachten kunnen ze niet worden aangeraakt. Op de vierde dag wordt het beeld verborgen onder het bed waar de man slaapt en wordt de kam teruggegeven aan de eigenaar. De volgende dag begint het plot te werken. De vrouw vermijdt niet langer een ontmoeting met een potentiële partner en probeert contact met hem op te nemen.

Verbonden met het ding

Om een ​​onbekend meisje aan te trekken, wordt een ritueel gebruikt waarin haar foto, wijwater en een kaars worden gebruikt. Er wordt een rood licht geselecteerd dat de oprechtheid van de gevoelens van de samenzweerder symboliseert. Een samenzwering wordt gelezen bij het ochtendgloren wanneer niemand de acties van de man ziet. Hij wordt wakker totdat de zon is opgekomen, gaat naar buiten.Het beeld blijft achter op verse dauw en een samenzwering wordt gelezen op een glas water:

“Ik reinig je mooie dauwgezicht, ik roep mezelf aan. Vanaf nu leiden wegen naar mij, weg van andere mannen. Het zij zo. Amen. "

Na de plot moet je voor alle 4 hoofdpunten buigen en je gezicht wassen met water. De foto wordt het huis binnengebracht. 'S Avonds wordt een kaars aangestoken en wordt het tweede deel van de plot gelezen op de afbeelding van het meisje:

“Nu verlicht ik de weg, laat me naar mezelf gaan. Terwijl dit vuur brandt, wordt in het hart van Gods slaaf (naam van haar geliefde) liefde voor mij wakker. Amen. "

Het laster wordt herhaald totdat de kaars uitgaat. Het beeld van de geliefde moet worden verborgen totdat ze zelf op de deur van de man klopt. = Het is onmogelijk om te wachten op snelle resultaten van de ceremonie, het werkt geleidelijk gedurende 2-3 weken.

Meisje dat voor liefde bidt

Conclusie

Met behulp van samenzweringsmagie kun je nieuwe liefde aantrekken of degene teruggeven met wie de relatie niet werkte. Om het ritueel op elke afstand te laten werken, worden persoonlijke items of foto's gebruikt. Een draagbaar ding zal helpen om een ​​man aan te trekken, en een kam een ​​vrouw. Als er zo'n behoefte is, wordt de samenzwering herhaald, maar niet eerder dan na 3-4 maanden. Magische woorden worden uit het hoofd geleerd zonder correcties. Voor en na het ritueel moet de samenzweerder bescherming bieden om zichzelf of zijn geliefde (geliefde) niet te schaden.

Sterk plot op de foto van een man

Het volgende ritueel wordt in bad gehouden. Je moet het vullen met water en de foto op een plastic bord plaatsen. Het moet op het wateroppervlak blijven. Een vrouw gooit rozenblaadjes in het water en zegt de woorden:

“De bloemblaadjes op het water verdrinken niet. Dus we zijn samen. Je beeld wordt gesproken door water, het is sterk en eeuwig, door mij in stand gehouden. Mijn krachten zijn gelijk aan mijn liefde. Ik zal het water ingaan en stralen met liefde. "

De plot op de liefde van de man op de foto

Het is gemakkelijker voor een wettige vrouw om samen te zweren in de liefde van haar man, omdat zijn foto waarschijnlijk op het familiealbum staat. Voor de ceremonie moet je om middernacht een foto op de linkerpalm plaatsen en een toverspreuk zeggen:

'Er stond een eeuwenoude boom en eronder zat een mooi meisje. Haar naam was liefde. Jij, zus, wordt mijn assistent. Je zult zijn bloed drinken, je hart opeten, het aan mij keren. Zonder mij is het slecht en moeilijk voor hem. Hij laat hem niet uit bed komen. Sappen verbinden alles. Ik geef hem zowel een huis als brood en water. Het zij zo! '

De ceremonie wordt zeven keer uitgevoerd. Elke nieuwe spreuk moet met vertrouwen worden gelezen in een positief resultaat.

Koppels hebben vaak niet genoeg liefde en begrip, ze wonen al vele jaren samen. Liefdesmagie zal te hulp schieten en vroegere gevoelens teruggeven.

Een plot voor een foto van de liefde van een kerel

Voor een meisje dat op de foto wil plotten, is deze optie geschikt:

“Ik giet kracht en roep van bloed in jou. In je hart is er een brandende pijl en haar naam is liefde voor mij. De ziel doet pijn, het lichaam doet pijn, de stem kreunt. En alleen ik kan redden. Gewoon kijken en aanraken, het wordt meteen eenvoudiger. Dus je zult me ​​volgen en dichtbij zijn. De sleutel. Castle. Taal '.

Een plot op een foto van de liefde van een getrouwde man

Ongedeelde liefde. Dit is een probleem dat bij veel vrouwen bekend is. Het gevoel dat er zonder een geliefde geen slaap en vrede zal zijn. Liefdesmagie komt te hulp. In dit ritueel moet de foto boven de brandende kaars worden gehouden en de woorden uitspreken:

“Net zoals ik geen bittere melancholie tot op de bodem kan drinken, zal hij alle hoeken tellen, zelfs als hij geen plek vindt. Alleen de gedachte aan mij en loomheid in mijn lichaam. Het zal zijn zoals ik wil. Het woord zwaard, gedachte pijl. Amen. "

De plot wordt uitgesproken met de groeiende maan. Lees de woorden moeten ten minste drie opeenvolgende dagen zijn. Het is noodzakelijk om het magische effect te beëindigen wanneer de man de aandacht op de vrouw vestigt en tot beslissende acties overgaat.

De plot van de foto over de liefde van het meisje

Niet zo vaak als vrouwen, maar mannen nemen ook hun toevlucht tot magie om aan te trekken en verliefd te worden op een meisje. Foto en plot zijn de meest betrouwbare optie. Je moet de afbeelding in je hand houden en de woorden zeggen:

“Het was een donkere nacht. Ik liep naar de rivier. Is gekomen En in het midden daarvan is brandbare steen. Ze zit erop en vergiet bittere tranen. In de buurt zijn haar vrienden, ouders.Hij ziet niemand, hoort niemand. Denkt alleen aan mij. Ze zag me en de glimlach scheen, veegde de tranen weg en klemde zich onder haar arm. Het zal altijd zijn waar ik ben en zij is. '

Liefdesbetoveringen met foto's

De meest populaire rituelen waarin iemands foto wordt gebruikt, zijn verschillende liefdespreuken. Om een ​​dergelijke ceremonie uit te voeren, hebt u een foto nodig die ten hoogste een jaar geleden is genomen. Bovendien moet alleen het doel van de ceremonie op de foto worden vastgelegd, zonder vreemden en dieren. Als u alleen groepsfoto's hebt, kunt u het gedeelte bijsnijden dat de juiste persoon toont, maar in geen geval kunt u zijn hoofd beschadigen.

Werken met een foto is veel eenvoudiger dan een beeld van het onderwerp in gedachten houden

Het is altijd de moeite waard om te onthouden dat de foto sterk verbonden is met de persoon die erop staat, en daarom neemt de uitvoerder bij het uitvoeren van het ritueel op de foto een grote verantwoordelijkheid, omdat hij het leven en de gedachten van een andere persoon zal beïnvloeden. In geen geval mogen dergelijke rituelen worden gebruikt om schade toe te brengen of te wreken, in welk geval de goochelaar een sterke klap van negatieve negatieve energie kan ontvangen.

Na het magische ritueel moet de gebruikte foto heel lang en zorgvuldig worden opgeslagen, omdat deze dient als de verbindende schakel tussen de energie van de goochelaar en het doel van de ritus.

Wanneer breng je een liefdesbetovering op een foto

Om een ​​maximaal effect te bereiken, moet elk liefdespreukritueel worden uitgevoerd op de groeiende maan, het beste van alles, in het eerste of tweede kwartaal van de maanmaand.

Het is ook de moeite waard om speciale aandacht te schenken aan de beschrijving van elke samenzwering en alle aanbevelingen strikt op te volgen.

Effectieve plot op de foto van een man

Als je lijdt aan onbeantwoorde liefde en al wanhopig bent om de aandacht van een minnaar te trekken, dan is dit magische ritueel geschikt voor jou. Om het uit te voeren, hebt u een nieuwe enkele opname nodig, die duidelijk het gezicht van het doel toont.

Het fantoom waarmee we met behulp van een foto werken, leest een bepaald programma

We nemen de foto van het doel in de rechterhand en onze foto in de linkerhand. We brengen de foto dichter bij elkaar en kijken ernaar en lezen de woorden van de samenzwering:

“Als twee handen van een man, als twee vleugels van een vogel, zal er voor altijd een dienaar van God (naam van de geliefde) en een dienaar van God (eigennaam) zijn. Net zoals aarde en lucht onafscheidelijk zijn, zo zullen jij en ik, geliefden, geen water morsen, de wind zal niet verstrooien, met elk obstakel komt onze liefde allemaal. De machten van de hemel houden ons bij elkaar, de goddelijke engelen zegenen ons. Zoals gezegd, het zij zo. Amen. Amen. Amen. "

Nadat je de plot hebt uitgesproken, moet je de foto's aan je gezicht bevestigen en ze vervolgens samenvoegen en onder je kussen leggen. Ze moeten onder het kussen liggen totdat de plot werkt. Om te voorkomen dat de foto's zich tijdens de slaap verspreiden, kun je ze in een dunne witte sjaal wikkelen.

Zodra de eerste positieve resultaten van dit ritueel verschijnen, bijvoorbeeld, je geliefde eindelijk zijn aandacht op je vestigt, moet je de foto's van onder je kussen naar elke afgelegen plek overbrengen waar niemand anders ze kan vinden.

Liefdesbetovering na zonsondergang

Na zonsondergang moet je aan tafel gaan zitten, een foto van het doelwit en je foto erop zetten, met de afbeeldingen omhoog. Blijf enkele minuten stil zitten en concentreer u op het gewenste resultaat van het ritueel.

Nadat je je foto moet omdraaien en de naam van een minnaar op zijn rug wilt schrijven. Doe hetzelfde met een foto van een geliefde, schrijf gewoon je naam op. Nu zetten we de foto's samen, met de voorkant, en verbinden ze met een naald met een rode draad.

Riten met foto's zijn zeer effectief, je hoeft alleen maar aan de arbeidsvoorwaarden te voldoen

Op dit moment moet u zo voorzichtig mogelijk zijn om de gezichten op de foto's niet te beschadigen. Wanneer de foto's nauw met elkaar verbonden zijn, lezen we de woorden van de samenzwering:

“Voor altijd en altijd brei ik een dienstknecht van God (naam van een geliefde) met een dienstknecht van God (eigen naam), ik brei sterke, onlosmakelijke banden. Het zij zo. Amen. "

Nadat je de afbeeldingen in een witte envelop hebt gedaan, verzegel deze en verzegel deze met was van een kaars, zeggende:

“Voor altijd en altijd verzegel ik de dienaar van God (naam van de geliefde) met de dienaar van God (eigen naam), van de wil van het kwaad, van het boze oog, van de revers. Amen. Amen. Amen. "

Een vastgelegde envelop met foto's moet thuis veilig worden verborgen.

Reversfoto

Een speciale ceremonie in de fotografie maakt het niet alleen mogelijk om een ​​verbinding tussen geliefden te leggen, maar ook om hun relatie te verbreken. Om dit te doen, kun je een eenvoudige maar effectieve magische ritus gebruiken.

We nemen een foto van de persoon met wie je relaties moet verbreken en belasteren de foto:

"Chill in mijn hart, ijs in mijn ziel, ik vind je niet meer leuk (doelnaam), je hebt het niet nodig en ik heb het niet nodig. Verlaat mijn hart, verlaat mijn gedachten, bevrijd mijn ziel vanaf deze dag tot het einde der tijden. Ik vergeet je voor altijd, vergeet, vergeet hoe ik je foto scheur. Het zij zo. '

Tijdens het uitspreken van de laatste woorden, moet je de foto in kleine stukjes scheuren en ze vervolgens in de wind verdrijven.

Samenzwering voor geluk op het werk

Met behulp van foto-complotten kunt u ook een verscheidenheid aan bedrijfsproblemen oplossen - de relaties met uw baas verbeteren, de juiste klant aantrekken en nog veel meer.
Deze plot is uitgevoerd op een foto van de chef. Je moet de foto op de tafel leggen, en er bovenop een koperen muntstuk, lees dan de woorden:

“Vanaf nu en voor vele jaren zul je me in alles vertrouwen, in alles ben je het met me eens. Je komt bij mij met zaken, je bent goed nieuws en brengt goud naar mijn portemonnee. Vanaf dan en nog vele jaren, zoals ik al zei, zal het altijd zo blijven. "

Hoe afbeeldingen linken?
alleen hoeken of rond de omtrek?

Hallo Anastasia!
Het maakt niet uit.
Bind bijvoorbeeld aan één kant.

Hallo allemaal, vertel me wie heeft gewerkt, welke samenzwering?

Heeft een van de schriftelijke rituelen toegepast. En nu wil ik niet dat hij bij me terugkomt, nou, hij is niet klaar om bij mij te wonen. Gevoelens zijn gemengd, ik lijd. Maar ik zal niets doen. Ik wil geen slechte gevolgen!

Natalya, daarom moet in magie alles opzettelijk worden gedaan, niet gehaast. Bekijk het resultaat. Alles komt goed!

en hoe je de naald in de foto kunt knopen en het is gevaarlijk

Dit verwijst naar het flitsen van de foto met een naald met een rode draad. U bepaalt zelf de mate van gevaar.

En wanneer zal het handelen?

Als alles correct is gedaan, beginnen complotten onmiddellijk te handelen.

En als het niet goed is, kan het dan opnieuw worden gedaan?

Ja, zei, opnieuw, voor beginners gebeurt dit vaak. Maar ik vraag je om je zoveel mogelijk te concentreren, omdat overdoen vaak ook niet goed is, laten we zeggen.

Iemand helpen?

en je naam noemen door de doop of door een paspoort?

De naam gegeven bij de doop.

Is een huurling nodig voor deze riten?

Maar kunnen er verschillende riten worden gedaan om je geliefde te spellen?

Svetlana, nee, dat hoef je niet te doen. Het aantal uitgevoerde rituelen is niet altijd gerechtvaardigd.

moguli ya zdelat na foto esli uje probovala na drugih metodah

Lyudmila, natuurlijk kan dat.

Svetlana, na hoe laat werkt de samenzwering, waar moet ik mijn foto en de foto van mijn geliefde naaien?

Katerina, gedurende 2-4 weken.

Zal de plot helpen bij foto's die onder het kussen moeten worden gelegd als je uit elkaar gaat en nu gewoon besluit om niet te communiceren?
Daarvoor had de jongeman er al meerdere keren aan gedacht om terug te keren, maar het kwam op niets uit.
En toch, is het mogelijk om foto's vast te maken met bijvoorbeeld een paperclip, en als de foto's iets meer dan een jaar oud zijn?

Foto's mogen niet ouder zijn dan een jaar. Het ritueel is effectief, maar de herhaalde herhaling is mogelijk vanwege de onervarenheid van jou als meester.

Svetlana, hallo, een plot met het borduren van een foto, hoe beïnvloedt het een man? Wat begint er met hem te gebeuren?

Malika, dit is respectievelijk een liefdesbetovering van de persoon die je aan jezelf vastbindt.

Vertel eens, hoe zit het met een gedrukte foto van een huis op een printer? En als de foto oud is, werkt de plot dan?

Ik hou niet van zwart-wit afgedrukte foto's. De foto mag niet ouder zijn dan een jaar.

Is het mogelijk om 1 foto te maken waar we samen zijn?

Nee, je hebt een foto nodig waar hij alleen is, tenzij anders vermeld in het ritueel.

"Love spell na zonsondergang" kan worden gedaan door een man op een meisje? Moet je iets in de test ruilen?

Faya, schrijf hier je vraag, ik zal antwoorden.

en als ik de man terug naar mijn huis wil brengen, maar er zijn geen afzonderlijke foto's ... de foto's zijn minder dan een jaar oud, maar ik denk erover om ze af te drukken en te snijden zodat ze gescheiden zijn ... Over het algemeen wil ik wraak, ik werd in een "situatie" gegooid, zoals hoe mijn gevoelens verdwenen, ik leed zoveel .. Ik wil dat deze klootzak me terug wil, maar ik zal gewoon in de spanning zijn van zijn kwelling ... laat hem geluk ervaren in zijn eigen vel.

In dit geval zullen de gevolgen het meest onvoorspelbaar zijn.

Het antwoord op de vraag alstublieft. Ik heb het uitgemaakt met de man, hij verliet de andere, en ik hou echt van hem. Wat gebeurt er als ik deze liefdesbetovering doe? Wat zal er worden van degene waar hij heen ging? Zal hij haar voor mij achterlaten? Zal hij verliefd op haar worden?
En in het algemeen, komen deze acties uit de categorie witte of zwarte magie?

Natalia, wat denk jij ervan? Dat meisje zal zich zorgen maken, je zult constant rituelen uitvoeren (nep). Dit is huishoudelijke magie, maar het is hoe dan ook een bindende.

En hoe kun je een man betoveren van een foto vanaf een tablet? Help alsjeblieft!

Als je een foto afdrukt, voer dan het ritueel uit. U kunt geen foto's gebruiken op elektronische media. En het mag niet ouder zijn dan een jaar.

Bewaar je de foto lang in de envelop? Kan ik hem later of zo verbranden? Na verloop van tijd ben ik bang dat iemand hem kan vinden!

het kan eenvoudig ergens worden verwijderd, maar als u het nodig acht om het te branden, kunt u dat.

Goedemiddag Ik heb zo'n vraag. Zoals ik weet, moeten de meeste liefdespreuken worden gedaan na zonsondergang, of na middernacht, dus dit is mijn vraag: gewoon thuis heb ik 's nachts alles thuis, of kan ik gewoon naar de badkamer gaan en daar de liefde spreiden?

Ik raad het niet aan. Zeer ongepaste instelling. En trouwens, liefdesbetoveringen worden niet altijd 's nachts gehouden.

Hallo, ik heb een foto gemaakt waar we samen zijn. En ze maakte het ritueel van aangezicht tot aangezicht. Kan het zo zijn? Was er niet meer

Ja, dit is niet verboden.

Goedemiddag.Mijn schoonmoeder vond een foto van mij met mijn man, daarop mijn gezicht, nek en handen gekrast als een naald, en op het gezicht van mijn man een kus. Dus wat zou het kunnen zijn?

Iemand was boos. Je hebt de schoonmoeder niet gevraagd waar ze dit ding vandaan heeft? Opruimen, waarschijnlijk.
We bereiden een bak met gewoon water. Aan de onderkant van de container plaatsen we een klein koperen kruis. We dekken de tafel met een witte doek. We plaatsen het pictogram van St. Nicholas de Wonderwerker. We zetten 3 wax kerkkaarsen op tafel met een driehoek. We plaatsen onze foto in het midden van de driehoek, daarop zetten we een container met water.
Tijdens de zuivering mag niemand tussenbeide komen en afleiden. De tekst is op papier te lezen. We nemen nog een waskaars in onze handen, steken deze aan en beginnen was uit de kaars in de kom te druppelen, gebeden in volgorde lezen volgens het schema:
Onze vader
'Leven in hulp' en 'God deze dag, dit uur, op deze plaats, door middel van de Heilige Geest, hoor mijn gebeden. Ga de slaaf (naam) binnen, hoor mijn gebeden. Scheur de slaaf (naam), de ketenen van de hel, verwijder de vloek, het Kwade Oog, bederf, bevrijd de slaaf (naam) van vijandige actie tegen de Geest, vergeef je slaven, want we zijn allemaal zondig en onvolmaakt, en we hebben de dood en zonde geërfd van onze eerste ouders. Red mij, Heer, van de boze man, red mij van de onderdrukker. Ze denken elke dag kwaad in het hart. Ze nemen de wapens op tijdens de strijd, ze verfijnen hun tong, als een slang, het gif van Aspid onder hun lippen. Zie mij, Heer, uit de handen van de goddelozen, red mij. Van de onderdrukkers die van plan waren mijn voeten te schudden. De trots verborg de strikken voor mij en de lussen, spreidde het net langs de weg, spreidde het net voor mij uit. Ik zei tegen de Heer: U bent mijn God, hoor, Heer, de stem van mijn smeekbeden! Heer, de kracht van mijn redding! Je bedekte mijn hoofd op de dag van de strijd. Heer, geef de goddeloze niet, geef geen succes aan zijn slechte plan, zij zullen trots zijn.Mogen de boze hoofden van hun eigen mond de hoofden van degenen rondom mij bedekken. Moge de brandende kolen op hen vallen, mogen zij in het vuur worden geworpen, in de afgrond, zodat zij niet opstaan. Ik weet dat de Heer oordeel voor de onderdrukten en gerechtigheid voor de armen zal scheppen. Dus de rechtvaardigen zullen uw naam verheerlijken, de onbevlekte zal voor uw aangezicht wonen. '
Begraaf de resulterende was in een verlaten plaats. Laat de kaarsen opbranden. Naar de afnemende maan Het zou leuk zijn om dit drie keer te doen. Je leest van het blad, dus focus zodat gedachten niet vloeien.

Hoe laat kan een plot worden gemaakt?

Oneven aantal keren: 3,7,9.

Ik ben nooit alleen thuis na zonsondergang. Is het mogelijk om een ​​liefdesbetovering te hebben, waar je privé foto's in de kamer kunt naaien? En welke kaars is beter om te gebruiken?

Wax kaars. Als niemand je stoort, doe dan het ritueel. Maar in stilte. Vreemde geluiden kunnen je als beginner erg lastig maken.

En de naam op de foto moet ook worden geschreven, wat werd er tijdens de doop gegeven?

Ja, als het bekend is, dan hij. Zo niet, dan is het alledaagse ook geschikt.

Een plot voor het naaien van foto's die u na zonsondergang moet doen. Kan ik uren om tien uur 's avonds doorbrengen, of beter, eenmaal na zonsondergang?

Oksana, dat kan en zo.

Ik ben vergeten om de namen op de foto te schrijven ... werkt de liefdesbetovering?

Het kan werken als er voldoende belofte was en de concentratie goed is.

En ik deed het op woensdag, maar het was nodig op de dag van de man? Kan ik het opnieuw doen met dezelfde foto's? Bedankt voor de antwoorden.

Natuurlijk, opnieuw, Oksana, alleen de groeiende maan is noodzakelijk. Dit ritueel is de kracht van helpers, dus lees het dankgebed.

Sorry voor het stel vragen, maar als ik kritieke dagen begon te krijgen, kan ik dan niet langer een liefdesbetovering doen voor het naaien van foto's?

Het is beter om tegenwoordig niet te werken.

En wat voor soort gebed en conda moet er geweeklaag worden?

Aan het einde van het ritueel. Ze zijn verschillend, als optie dit:
Heer Jezus Christus, onze God, God van alle genade en vrijgevigheid, wiens genade onmetelijk en filantropie is - een onmetelijke afgrond! Wij, valend tot Uw grootheid, met angst en ontzag, als onwaardige slaven, danken U voor de genade die ons is getoond. Als de Heer, Heer en weldoener prijzen we u, prijzen, zingen en vergroten we u, en als we vallen, danken we nogmaals! Uw onuitsprekelijke genade bid nederig: net zoals U onze gebeden hebt aanvaard en vervuld, laten wij in de toekomst slagen in liefde voor U, voor onze buren en in alle deugden. En sta ons toe u altijd te bedanken en te verheerlijken, samen met uw beginloze Vader, en alheilig en goed, en uw geestverwant. Amen.

Hallo, zeg me, is het beter om de revers op de foto te doen op welke dagen van de week, na hoeveel het begint te handelen en zal alleen mijn houding tegenover de man veranderen of zal hij ook verliefd op mij worden?

Werk niet op zondag. Hoeveel hij begint te handelen hangt af van wie het ritueel uitvoert. De impact is op degene op wie het ritueel wordt uitgevoerd.

Svetlana, goede middag! Vertel me alsjeblieft, na hoeveel moet de liefde spellen met een witte envelop handelen? Deed gisteren (dinsdag, herendag, de maan groeit). De man eind september weigerde met me te communiceren ... vertel me alsjeblieft, hoe kan zijn interesse in mij ongeveer tot uiting komen? En als hij sterk en trots blijkt te zijn, besluit hij nog steeds om me te laten gaan, zelfs als het zonder mij slecht is ... ineens durft hij geen stap te zetten ... vertel het me, of zijn verlangen zal zo sterk zijn dat hij dat niet kan.

Wanneer - het hangt af van hoe je het ritueel hebt uitgevoerd, je hebt gewerkt, op eigen kracht.

en de sjaal moet puur wit zijn, of maakt het niet uit?

Anna, ja, gewoon is beter om te gebruiken.

Svetlana, goede middag! Sorry dat ik de vraag heb gedupliceerd, maar ik heb geen antwoord gekregen. Vertel me alsjeblieft hoe de interesse van de man in mij zich ongeveer kan manifesteren als hij zelf weigerde met mij te communiceren.En kan het zijn dat zijn trots sterker zal zijn dan zijn verlangen naar mij, of moet hij deze gemoedstoestand nog steeds niet weerstaan ​​en schrijven? Wachten op een antwoord, bedankt!

Na een liefdesbetovering? Nou, kijk, als je met behulp van een ritueel in zijn onderbewustzijn een programma met een code legt, dat dan zou moeten werken. Dat is wat je hebt gezegd, het zou in theorie moeten zijn, als de liefdesbetovering recht ging (dat wil zeggen, hoe je werkte). Trots is trots, maar met een goede liefde is het op de een of andere manier ... irrelevant.

Ik snap het, bedankt. Het lijkt erop dat ze alles perfect heeft gedaan. Woorden zijn allemaal uit het hoofd en de loop van de actie.
Er is maar één voorbehoud: na zonsondergang was het al donker en ik durfde het niet aan met de lichten in de kamer (ik vond het op de een of andere manier frivool), en de instructie zei ook dat de envelop met de bijbehorende foto's moest worden verzegeld met was van een kaars ... hier Ik voerde een ritueel uit met een brandende kerkkaars en verzegelde vervolgens de envelop met was ... vertel me alsjeblieft of ik een fout heb gemaakt. en hoe kunnen we nu controleren of het ritueel is afgelopen? Mijn concentratie was sterk op het gewenste resultaat, maar ik betwijfel het nog steeds ... vertel het me, alsjeblieft

Ik zie zoiets niet, alles lijkt geschikt, behalve je twijfels. Je kunt je geen zorgen maken, twijfelen, zorgen maken enzovoort. Voor het ritueel denken we aan alles, werken rustig, vol vertrouwen af, enz. Je conditie is erg belangrijk.

En kun je het maken van een foto en een beer die hij me gaf?

Het is niet zijn ding, hij is het aan jou gaf, je beer, het ritueel zal niet vallen zoals het hoort.

Hallo Vertel me alsjeblieft, kan ik op de een of andere manier controleren of de liefdesbetovering überhaupt is? Bijna een week is verstreken - er wordt niets direct aan mij getoond terwijl het object.

Ten eerste is een week geen deadline, en ten tweede, als je besluit te ritueel, zou het fijn zijn om met dezelfde Tarot te werken, zodat je zelf de diagnose kunt doen. Leren. Probeer nu contact op te nemen met een tarologist voor diagnostiek of met een master die kaarten op kaarten doet, hetzij op runen of was.

Hallo, en als ik het kussen na het slapen verwijder, wat moet ik doen? mag ik foto's in haar plaatsen?

Julia, ja, natuurlijk heeft dit helemaal geen invloed op het proces.

Goedemiddag, Svetlana. Als mijn geliefde al met een andere man is uitgegaan, zal dit ritueel dan helpen? Bedankt

Oleg, het ritueel is een werker, nu is het aan jou - hoe je werkt, het zal zo zijn.

En heeft dit geen invloed op haar lichamelijke gezondheid? Ik wil haar geen pijn doen.

Oleg, haar lichamelijke gezondheid heeft er niets mee te maken.

Heel erg bedankt Svetlana. Ik wens je een goede gezondheid en geluk.

Hallo Svetlana. Ik ontmoette een paar, een maand lang gingen we uit elkaar, door mijn schuld. Toen kwamen ze opnieuw overeen. Er waren ongeveer een week, hij zegt dat hij ervan houdt dat hij me nodig heeft. We praten nu twee weken niet, ik verliet hem zwijgend. Ik weet dat hij mogelijk met iemand communiceert, maar dit is niet serieus. Ik denk om een ​​liefdesbetovering te maken, ik wil dat gevoelens het teruggeven. Ze heeft vertrouwen in haar gevoelens. Ik hou van hem, tot hem aangetrokken. Vertel me hoe het moet. Bedankt

Weggegaan, omdat zij van zijn kant naar mij toe verkouden was. Daarna belt of schrijft hij niet meer. (naar het eerste bericht)

Ik besloot te stoppen met een liefdesbetovering volgens de foto (1). Allemaal hierop voorbereid. Foto's zijn in kleur, net geopend. Geen foto's van de maand. Ik maak me grote zorgen, omdat ik dit nog nooit heb gedaan. Ik heb vertrouwen in de krachten, er is een verband tussen ons. Maar nu is hij voor mij afgekoeld ... Ik wil niet dat hij zich slecht voelt, enzovoort. Ik wil het gewoon terug krijgen. Zal het in mijn geval lukken ??

Vooravond, met het juiste verloop van het ritueel en een goede zending naar het object, zal het een werkritueel blijken te zijn.

1. Hoe kies je een foto voor het ritueel?

Om ervoor te zorgen dat de liefdespreuk op de foto werkt zoals jij nodig hebt, moet je de juiste afbeelding van het sympathieobject kiezen. Volg deze eenvoudige regels:
De foto moet "vers" zijn. Hoe dichter bij de dag het liefdesritueel wordt gedaan, hoe beter.Het maximaal toegestane "statuut van beperkingen" van de afbeelding is één jaar.
De persoon op de foto moet alleen zijn. Er mogen geen vreemden zijn, zelfs niet op de achtergrond. Hetzelfde geldt voor huisdieren.
U kunt geen portret van een foto knippen. Veel mensen denken dat een schaar de gemakkelijkste uitweg is, maar dat is niet zo. Wanneer een bepaalde gebeurtenis die alle aanwezigen met elkaar verbindt op de foto wordt vastgelegd, straalt het de algemene energie van dat moment uit en brengt het tegelijkertijd de emoties van alle mensen van het groepsframe over, en dit is onaanvaardbaar voor een liefdesbetovering op een foto.
De foto moet helder zijn, niet wazig en de ogen van de persoon van belang moeten er duidelijk zichtbaar op zijn. De beste optie is wanneer het onderwerp recht in de lens kijkt en niet in profiel staat of zijn ogen ergens buiten het kader richt.
We hebben de vereisten bepaald, laten we nu naar het praktische gedeelte gaan - we zullen bespreken hoe we een liefdesbetovering kunnen voorbereiden en maken volgens de foto.

2. Voorbereiding op het ritueel met een foto

Voor een liefdesspreuk wordt het aanbevolen om een ​​post te houden, dit is nodig om je eigen trillingen te verhogen, correct af te stemmen op het ritueel.
Daarnaast is het belangrijk om plaatsen van kracht te bezoeken om te worden geladen met energie, je kunt ze in je stad vinden. Je kunt naar de kerk gaan, er is krachtige energie, of je zoekt naar sterke natuurgebieden. Over het algemeen beïnvloedt de natuur perfect het aura van de mens.
Het wordt aanbevolen om te mediteren, je emoties en gedachten te beheersen, minder te praten, en vóór het oefenen is het belangrijk om liefdesemoties op te roepen, af te stemmen op de energie van liefde.
Een liefdesbetovering op een foto, zoals elke andere, wordt gedaan in een veranderde staat van bewustzijn. Hiervoor is het belangrijk om het lichaam te ontspannen, in trance te raken, je interne dialoog te volgen. Het is belangrijk om het te vertragen.
Verzamel alle dingen aan het ritueel zonder je over te geven, voer het ritueel uit op de groei van de maan, bij voorkeur op vrijdag. Je kunt ze ook op een volle maan uitvoeren.
Voor een liefdesbetovering, neem een ​​douche, verwijder alle sieraden en kerkelijke dingen, open het raam, maak je zorgen over het creëren van privacy. Er mogen zelfs geen dieren in de kamer zijn. Welnu, het is ook heel belangrijk om jezelf te beschermen om je werk te beveiligen.
Er mogen geen angsten en zorgen zijn. Je moet kalm zijn. Als je eenmaal hebt besloten deze kant op te gaan, volg je ze zonder er spijt van te krijgen. En als je twijfelt, is het beter om niet te beginnen. Omdat twijfels en negatieve emoties tot een nulresultaat of tot een negatief resultaat leiden.

3. Liefdespreuken op een foto

Magie verdraagt ​​geen gedoe - om ervoor te zorgen dat de ritus tot het gewenste resultaat leidt, moet u zorgen voor een geschikte omgeving en op de juiste manier afstemmen.
Begin een liefdesbetovering in een positieve stemming. Het is het beste om 's nachts of laat in de avond een liefdesbetovering te doen. Voordat je met de actie begint, moet je je concentreren op de foto, het beeld van de persoon in de geest fixeren en proberen je samen te introduceren - wederzijds liefdevol en gelukkig.
Hier zijn 5 sterke liefdespreuken op de foto: van een eenvoudig ritueel tot papier, wat gemakkelijk thuis alleen te doen is, tot een krachtige liefdespreuk op een foto op bloed.

3.1 Liefdespreuk op foto's en papier

Voor de eenvoudigste liefdesbetovering heb je alleen een vel papier en een foto van de gekozen nodig. Zet op het blad al uw wensen die u wilt realiseren. Dit moeten duidelijke uitingen van je gedachten zijn, bijvoorbeeld om verliefd te worden (a), te beginnen (a) verlangen. Vouw vervolgens het vel in een buis en steek het in brand. Terwijl het papier brandt, moet je het boven het beeld van je geliefde houden en de woorden van een liefdesbetovering lezen:

3.2 Liefdespreuk op een foto en een kaars

Trek onmiddellijk een uitverkorene aan om een ​​eenvoudige liefdesbetovering op een foto thuis te helpen, waarvoor je een foto van je geliefde nodig hebt en een kaars gekocht in een kerk. Wacht tot middernacht, steek een kaars aan en schrijf vervolgens op de achterkant van de foto de volledige naam van het sympathieobject en je eigen, regel hieronder. Schrijf onder je gegevens nog een woord - 'liefde': het wordt de derde regel.U hoeft alleen nog maar de magische plot drie keer te lezen:

Na het lezen van de afbeelding, moet je kaarsen in de vlam branden, de as naar de wind in een raam of raam strooien met de woorden:

Ga dan rustig naar bed en wacht op een positief resultaat.

3.3 Liefdespreuk op de foto en zout

Zout wordt in veel magische riten als een grote helper beschouwd, omdat deze stof informatie kan opnemen. Met behulp van zout en een foto kun je een sterke liefdesbetovering maken. Neem 's avonds bij zonsondergang een kleine schotel, giet er zout op en zeg de volgende woorden:

Laat de schotel met zout ongeveer drie uur op de vensterbank staan ​​zodat de zonsondergangstralen van de zon op het zout vallen en vervolgens op het maanlicht. Je kunt het iets meer vasthouden, het ritueel overdag beginnen en 's nachts eindigen. Nadat het zout is "verzadigd" met de energie van de maan en de zon, moet je de foto van je geliefde erin begraven, zodat deze volledig bedekt is. Dan lees je de plot drie keer:

Verwijder de schotel met het gecharmeerde zout en de foto gedurende drie dagen op een donkere plaats, waarna u de foto kunt nemen en ergens in een fotoalbum kunt plaatsen en het zout uit het raam kunt gooien.

3.4 Liefdespreuk op een foto en een rode draad

Je kunt een liefdesspreuk van een foto lezen met de volgende dingen:

 • jouw foto
 • foto van een geliefde,
 • rode draad
 • naald
 • witte envelop

Een ritueel moet 's avonds worden uitgevoerd. Leg de foto voor je op tafel en denk dat je een gelukkig stel bent, terwijl volledige stilte in acht moet worden genomen. Op de voorkant van je foto moet je de naam en geboortedatum van de geliefde schrijven, en op zijn foto je naam en geboortedatum. Vouw vervolgens de foto's met de afbeelding erin en naai hun hoeken met een rode draad, en in geen geval kunnen uw afbeeldingen worden doorboord. Leg een knoop en lees deze woorden:

Plak alle hoeken van de foto bij elkaar en spreek dezelfde woorden uit. Vouw de afbeelding in een nieuwe witte envelop en sluit deze.

3.5 Spel op de foto en bloed

Als u besluit de sterkste liefdespreuk op foto's en bloed te gebruiken, hebt u verschillende items nodig: een nieuwe naald, een foto, een rode kaars, geraffineerde suiker - 1 stuk.
Iedereen die deze liefdespreuk al heeft gebruikt, beweert dat het onmiddellijk werkt. Zet een foto van je geliefde op tafel. Neem dan de naald en prik er met uw pink in. Laat minstens één druppel bloed op de foto vallen. Stel je voor hoe je je hele leven gelukkig zult zijn met je geliefde, stel je de prettige momenten voor die je in de toekomst hebt. Zeg dan de woorden:

Je moet deze woorden drie keer zeggen. Druppel vervolgens drie druppels bloed op suiker. Wacht tot de kaars volledig is opgebrand. Het betoverde geraffineerde product moet in elk drankje worden gedaan - thee of koffie en aan een geliefde worden gegeven om het te drinken.

3.6 Liefdespreuk op foto's en haar

Om het ritueel uit te voeren, heb je een foto en een theelepel haar nodig. Strikt om middernacht ligt op een schotel een foto en het haar van een geliefde. Twee ingrediënten worden in brand gestoken en terwijl het vuur brandt, moet je de plot drie keer lezen:

As moet op straat worden gegooid. Het is raadzaam om dit direct na de ceremonie te doen.

3.7 Liefdespreuk op foto en decoratie

Er worden twee foto's gemaakt - die van jou en mannen - een kom met water en een van de decoraties. Een sterke liefdesbetovering op de foto zal blijken als de foto's even groot zijn. Maar onthoud dat magie geen schaar verdraagt. Daarom kunt u de foto niet knippen.
We nemen een kom met water en laten daar twee foto's vallen, gerangschikt op foto's. De manipulatie moet zorgvuldig worden gedaan en de kaarten moeten enigszins nat zijn, zodat de liefdesbetovering op de foto werkt. Een ornament ligt bovenop en plaats een brandende kaars achter het schip.
Terwijl de foto's in het water zijn, stel je je samen voor. Neem na 15 minuten de foto's en plaats ze in een boek, waarbij je op iets zwaars drukt. Zo blijven de afbeeldingen bij elkaar plakken wanneer ze worden gedroogd.
Liefdesbetoveringen op foto's met bonding-afbeeldingen worden gekenmerkt door een langdurig effect.Magie duurt zolang de kaarten zijn gelijmd. Na zeven dagen moet een zespuntige ster op de witte zijden van de afbeeldingen worden getekend. Dit teken is erg sterk en het zelf toepassen is een symbool van de vereniging van twee mensen, hun ontmoeting.
Afhankelijk van de nauwkeurigheid van het volgen van de instructies en van je magische potentieel, kan het effect binnen een week worden opgemerkt. Wees positief, droom over de persoon die je leuk vindt, introduceer je samen, blij met elkaar en blij. En het plan zal zeker slagen.

3.8 Begraafplaatsritueel met foto

De sterkste liefdesbetovering vindt plaats op het kerkhof. Dit krachtige ritueel is, net als alle zwarte invloeden, erg gevaarlijk, omdat de gevolgen van ongepast gedrag op het kerkhof behoorlijk ernstig kunnen zijn. Om dol te zijn op de bewerkte foto, en de gevolgen minimaal waren, moet je je zorgvuldig voorbereiden op de ceremonie. Voordat je het vasthoudt, ga je naar het kerkhof en vind je het graf waarin de naamgenoot van je geliefde rust. Het ritueel moet na een uur of twee nachten in de volle maan worden uitgevoerd.
Om zelf een begraafplaats op een foto te spellen, heb je twee foto's nodig: die van jou en je geliefde, evenals twee rode kaarsen. Als u geen kaarsen van deze kleur hebt, kunt u deze vervangen door wit. Nadat u het begraafplaatsland bent binnengestapt om de meester van de begraafplaats te sussen en de vreselijke gevolgen van zijn woede te vermijden, moet u hem geschenken aanbieden en om vergeving vragen voor de storing. Snoepjes of geld zijn geschikt als boerderijen. Ga vervolgens naar het graf van je keuze.
Zorg dat er niemand in de buurt is van het naamgenootje van je geliefde en ga door met het ritueel. Eerst moet je de Meester van het Graf de genade schenken, vergeving voor de moeite vragen en hem vervolgens om hulp vragen. Steek dan de kaarsen aan en plaats ze aan het hoofd van het graf. Maak vervolgens foto's, leg ze tegenover elkaar en zeg de woorden:

Nadat de laatste woorden van de samenzwering zijn uitgesproken, leg je de foto's in een envelop en verzegel deze, druipend van was op twee tot drie plaatsen. Vervolgens moet je een envelop met foto's dichter bij je lichaam plaatsen en snel het kerkhof verlaten zonder achterom te kijken en zonder met iemand te praten. De "gelofte van stilte" kan alleen worden afgelegd bij aankomst thuis. Thuis moet je de envelop verbergen op een ontoegankelijke plaats met een "vreemdeling". Voordat je besluit over deze sterke liefdesbetovering over fotografie, moet je er volledig zeker van zijn dat je echt klaar bent, niet alleen voor een korte romantiek met het 'object van passie', maar ook voor een lang leven samen.

3.9 Liefdespreuk volgens de foto met varens en lijsterbes

Voor dit oude ritueel moet je verschillende takken van bergas en varen verzamelen. Dan moet je ze uitgieten met olie die in de kerk is genomen en het in brand steken. Je moet ook een schot in het vuur gooien, dat een gecharmeerde vrouw (of man) toont en degene die het ritueel uitvoert.
Als u de foto zorgvuldig bekijkt, moet u deze woorden zeggen:

Wanneer het vuur dooft, moet de as worden verzameld en verdeeld in 2 stapels. De ene helft moet worden besprenkeld met voedsel voor een geliefde. De tweede helft van de as wordt overgebracht naar een zak of kist en overal mee naartoe genomen.

De helderziende van onze portal vroeg om hulp Olga (alle namen zijn gewijzigd). Ze is de dochter van rijke ouders, grootgebracht in luxe. Daarom was het meisje gewend om te krijgen wat ze wilde. Olya hield van veel jongens. Maar het ging niet verder dan korte romans. Het meisje dat vorig jaar op de universiteit zat, wachtte op een geweldig gevoel - om onmiddellijk en voor het leven verliefd te worden.

Een geweldig gevoel kwam onverwachts - toen Olga werd uitgenodigd voor een bijeenkomst van voormalige klasgenoten. Midden in een leuke avond trad een knappe jongeman toe tot het bedrijf, waarin Olga verrast was haar klasgenoot Sasha te herkennen. De schoonheid Olya besteedde praktisch geen aandacht aan deze eigenwijs pestkop. Maar nu trof Sasha's glimlach het meisje ter plaatse.Sasha ging zitten met Olya en na een reeks complimenten begon hij zich schoolverhalen te herinneren en het meisje te amuseren.

De avond vloog voorbij. Olga bracht het grootste deel van haar tijd met Sasha door en hij nam haar per taxi naar huis. Maar toen Olya, gecharmeerd en een beetje dronken, Sasha uitnodigde om naar haar toe te komen, aarzelde hij. "Sorry, ik heb een dochtertje, ik moet haar baden ... En dus zal de vrouw mopperen ..."

Vrouw, dochter ... Olya was even sprakeloos. Maar toch, na haar gedachten te hebben verzameld, stelde ze voor om telefoons uit te wisselen - ze zijn klasgenoten en houden misschien wel contact.

Thuis kon Olya geen plaats voor zichzelf vinden. Hoe komt het dat de man die ze zo graag wil al iemand anders is? Bovendien voegde Sasha haar vrienden nog diezelfde avond toe en schreef opnieuw veel aangename woorden waarin het meisje een duidelijke hint van iets meer zag. En de vrouw van de man op de foto was volkomen onbelangrijk en grijs ...

Een paar dagen later besefte Olga dat ze niets anders kon bedenken dan Sasha. Al snel dronken ze weer samen koffie, en Sasha ging door met zijn vrolijke flirt.

'Hij zal de mijne zijn!' Zei Olga tegen zichzelf en keerde terug naar huis. Het meisje heeft tenslotte al een plan ontwikkeld - ze besloot om magie te bellen voor hulp. Van kinds af aan herinnerde Olya de verhalen van de vriend van haar moeder, die naar verluidt haar man door een liefdesbetovering van een familielid had heroverd. Na het lezen van verhalen over verschillende rituelen, koos Olga voor een liefdesbetovering op de begraafplaats, omdat hij volgens beoordelingen de krachtigste leek.

Olga voerde het vreselijke ritueel snel en onbevreesd uit. En al snel raakte ze ervan overtuigd dat de waarheid werd verteld over de kracht van deze magische actie. Sasha kwam zelf naar haar toe en gaf toe dat zijn leven zonder Olya alle betekenis had verloren, en zijn vrouw irriteerde hem nu. Ze spraken niet over de kleine dochter van Sasha. De volgende dagen waren tenslotte vol passie. Toegegeven, soms leek het meisje dat de lieve en vriendelijke Sasha in bed te grof werd. Een maand later besefte ze dat de man haar een beetje zat was. Ze was al geïrriteerd door zijn aandacht en constante vraag naar seks, er was niets om met hem over te praten en Olya wilde echt alleen zijn en zich ontspannen. Maar Sasha zou nergens heen gaan en vertelde Olga voortdurend dat ze nu voor altijd bij hem hoort.

Uiteindelijk besefte Olga dat ze nog nooit van Sasha had gehouden toen een pas afgestudeerde student haar cursus kwam geven. Mikhail zelf vestigde de aandacht op een slimme student en al snel begonnen ze te communiceren buiten de universiteit. Olga was erg geïnteresseerd in Mikhail - na de koppels bleven ze in een café en spraken over alles in de wereld. En toen Misha suggereerde dat ze dit weekend samen de stad uit zou gaan, besefte Olya dat ze echt gelukkig was. Het blijft alleen om alles over Sasha te vertellen.

Sasha reageerde kalm op de erkenning van Olya dat ze de ander leuk vond en zei de enige zin: "Nee, je bent van mij." En 's nachts werd Olya wakker met een gebrek aan lucht. Sasha, haar verpletterend met zijn lichaam, keek haar krankzinnig aan en bleef herhalen: "Je bent van mij."

Olya was er eindelijk van overtuigd dat er iets vreemds aan de hand was met Sasha, nadat ze de nacht had doorgebracht in de hardnekkige omhelzing van een radeloze man. 'S Morgens, terwijl Sasha sliep, rende ze stilletjes weg van huis en wilde resoluut een uitweg vinden. Op zoek naar informatie over de effecten van liefdespreuken, ging het meisje naar onze website en vertelde wat er met onze helderziende gebeurde.

Gelukkig lukte het Olga om het op tijd te doen. Een liefdesbetovering op een kerkhof is tenslotte een ritueel van zwarte magie, waarvan de gevolgen zeer ernstig kunnen zijn, tot de dood of zelfmoord van de persoon op wie deze invloed was gericht. Dankzij ervaring en professionaliteit kon de expert in magie de gevolgen van de zwarte rite verwijderen en de negatieve effecten van een liefdesbetovering elimineren.

Daarna keerde Sasha terug naar zijn vrouw en kon ze haar man vergeven. Na enige tijd hoorde Olga van een klasgenoot dat dit gezin naar een andere stad was verhuisd. En Olga bereidt zich nu zelf voor op de bruiloft - haar liefde voor Misha bleek een echt volwassen gevoel te zijn.En hoe hun relatie zich in de toekomst ook ontwikkelt, het meisje weet één ding zeker: ze zal nooit meer magische rituelen in haar leven uitvoeren.

4. Love spell op de foto op de telefoon

Als er geen gewone foto is, maar alleen een foto op een mobiele telefoon, wat moet ik dan doen? Hoe betover je een geliefde per foto op de telefoon?
Voer de volgende rite uit, waarvoor je nodig hebt: een mobiele telefoon met een foto van een geliefde, rode kaarsen in de hoeveelheid van drie stuks, een spiegel, een strook zwarte stof.
De ruimte waar het ritueel wordt gehouden, moet donker zijn. Kaarsen worden in een driehoek geplaatst en een mobiele telefoon wordt in het midden van de figuur geplaatst. De telefoon moet in de automatische modus staan. Open de foto, houd er een spiegel over zodat de afbeelding erin wordt weerspiegeld. Met al deze manipulaties is de spreuk uitgesproken:

Ze houden de spiegel boven de foto zolang de kaarsen branden en wikkelen hem vervolgens in dichte stof, de foto wordt van de mobiele telefoon verwijderd en de kaarskernen worden eruit gegooid. Een bundel met een spiegel wordt onder een eik of berk ingeprent.

5. De gevolgen van een liefdesbetovering op de foto

Liefdesbetovering op de foto, alleen gedaan, is niet altijd mogelijk en helemaal niet. Er zijn te veel kleine dingen om te overwegen en te veel opwinding voor diegenen die voor het eerst naar magie gaan. Als het ritueel geen resultaten oplevert, zul je alleen teleurstelling vinden. En als de gevolgen van een toevallige fout veel moeilijker zijn?
De liefdesbetovering op de foto is een behoorlijk sterke samenzwering, het beïnvloedt de emotionele toestand van een persoon. Psychische gezondheid kan worden verwend, een volledig gebrek aan wil kan gepaard gaan met aanvallen van plotselinge agressie en ongecontroleerde woede, en je krijgt een persoon wiens karakter je helemaal vreemd is.
Test niet het geduld van hogere machten. Het is verstandiger om het uitvoeren van zo'n serieuze ceremonie als een liefdesbetovering volgens de foto aan een echte specialist toe te vertrouwen. Er zijn geen patronen in magie, dus het kan moeilijk zijn om zelf een liefdesspreuk op te pakken en te voltooien. Mages werken met de moeilijkste situaties en kiezen een oplossing voor een specifiek geval en persoonlijke kenmerken van een persoon.
Zorg voor je liefde en wees gelukkig!

Bekijk de video: Harry Potter and the Order of the Phoenix (April 2020).