Hoe vet van de binnenkant van de dijen te verwijderen

✅ Hoe vet van de binnenkant van de dijen te verwijderen? Wie van ons stelt zo'n vraag niet! Helaas is er geen magische manier om vet te verliezen in een paar dagen. Maar we kunnen ons figuur verbeteren. Om dit te doen, bieden wij u een uitgebreid actieprogramma!

Veel vrouwen merken dat vet zich ophoopt op het binnenste dijoppervlak, wat erg moeilijk te verwijderen is. Het veroorzaakt veel esthetisch ongemak, bederft de stemming en het gevoel van eigenwaarde. Daarom is voor veel vrouwen de vraag relevant hoe het binnenste deel van de dij te verwijderen. Dit is vrij reëel als u hier tijd en moeite aan besteedt en zich houdt aan een geïntegreerde aanpak.

Waarom verschijnt dijvet

Als het dagelijkse caloriegehalte de norm overschrijdt, accumuleert lyashki actief vet, en ze willen het meestal niet kwijt. Als u bijvoorbeeld zeven kilo verliest, verlaten zes van hen de buik, heupen, borst en slechts één van de heupen. Maar als je dezelfde zeven kilo opneemt, dan zal het meeste ervan worden afgezet in de heupen en billen.

Zo'n natuurlijk onrecht leidt tot het verschijnen van vet op de heupen van vrouwen. En daar is het vooral problematisch, en het is moeilijk om er vanaf te komen. U heeft een geïntegreerde aanpak nodig. Om een ​​dergelijke taak als het verminderen van het volume van lushki aan te kunnen, moet u oefeningen doen, zich houden aan de juiste voeding en, indien mogelijk, gebruikmaken van aanvullende maatregelen. En nadat u erin bent geslaagd om gewicht te verliezen, moet u proberen alles te doen om de resultaten te behouden.

We verwijderen de binnenste dijen: dieet

Allereerst moet u het dieet aanpassen. Hoogstwaarschijnlijk zult u de binnenkant van de dij niet binnen een week kunnen verwijderen, omdat het vet in dit gebied erg smerig is. Maar geleidelijk en doelbewust kunt u uw doel bereiken, zodat het resultaat blijft bestaan.

Het dieet moet compleet zijn, maar zodanig dat het lichaam tijd heeft om binnenkomend voedsel te verteren zonder het in vet te stoppen. Het is belangrijk om een ​​maaltijd in te plannen en te volgen. Het is beter om vaak en beetje bij beetje te eten - dit helpt het metabolisme te verspreiden en het volume van de maag te verminderen.

Om het lichaam goed te laten werken, moet het voldoende hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten ontvangen. Als het hem ontbreekt aan waardevolle componenten, begint hij vetreserves te accumuleren, wat zich ook in overtollige volumes in het dijgebied voelt. Het is belangrijk om het dieet te controleren, zodat het correct, matig, evenwichtig en volledig is.

Om ervoor te zorgen dat koolhydraten geen gewichtstoename veroorzaken, is het beter om ze in de eerste helft van de dag te eten, wanneer ze beter worden opgenomen. Het ideale ontbijt is ontbijtgranen, complexe koolhydraten. Vetten worden het best tijdens de lunch geconsumeerd. Voor de lunch wordt het aanbevolen om soep te eten. Eiwitten kunnen 's avonds worden gegeten. Bronnen van eiwitten - mager vlees, vis, zuivelproducten.

Als je een taak als het verliezen van gewicht in de binnenkant van de dij wilt uitvoeren, verbied jezelf fast food, chips, snoep in grote hoeveelheden en andere schadelijke producten. Als je honger hebt tussen de hoofdmaaltijden, eet dan fruit, groenten, kruiden, een handvol noten.

Drink voor elke maaltijd een glas water. Over het algemeen is het belangrijk om veel te drinken om af te vallen. Met water kunt u de eetlust beheersen en het metabolisme normaliseren. Maar het is beter om koolzuurhoudend water en verpakte sappakketten te weigeren.

Hoe vet te verwijderen uit de binnenkant van de dijen oefeningen

Dus voordat u begint met oefeningen voor de binnenkant van de dijen, moet u goed beginnen te eten, en ook alle cardiotraining, vooral hardlopen en zwemmen, opnemen als u junkfood traint en blijft eten en een sedentaire levensstijl leidt, zijn er geen resultaten.

5 effectieve oefeningen voor de binnenkant van de dij:

1. Squats (plie). Dergelijke squats werken goed aan de binnenkant van de dij, dus ze moeten gewoon in het programma worden opgenomen. Sta dus rechtop, benen breder dan schouders, voeten naar buiten (de hiel kijkt naar de hiel), en de knieën zijn licht gebogen, u kunt een halter in uw handen nemen voor een beter effect. Ga dan naar beneden (benen moeten in de oorspronkelijke positie blijven) totdat de heupen parallel zijn aan de vloer. Het belangrijkste is om de oefening zo uit te voeren dat je voelt hoe het probleemgebied werkt.

2. Trappen of trappen. Ga rechtop staan, zoek het impactpunt (het moet ongeveer ter hoogte van het hoofd zijn, het kan een element op de kast, de muur zijn, enzovoort, je kunt het eenvoudig met een potlood markeren), neem dan een vechthouding (zoals kickboksen of boksen), en dan begin bij de rechtervoet en raak het gemarkeerde punt (niet op de kast natuurlijk, maar gewoon op het niveau van de markering!). Het belangrijkste in deze oefening is om je been zo hoog mogelijk op te heffen en de oefening in een snel tempo uit te voeren. Op elke poot heb je minstens 30 keer nodig. Dit zal niet alleen de binnendijen pompen, maar ook helpen om een ​​goede stretch te krijgen.

3. Poten mengen / verhogen. Deze oefening wordt uitgevoerd op een speciale simulator, die perfect zijn functies uitvoert bij het verbeteren van de conditie van de binnenkant van de dij. Het helpt niet alleen om vet uit dit gebied te verwijderen, maar ruimt ook de gluteale spieren op, waardoor ze de gewenste rondheid krijgen.

4. Zwenk de benen opzij. Dergelijke oefeningen moeten niet alleen in staande positie worden uitgevoerd, maar ook liggend. Voor gewicht, zet je gewicht op je voeten; elke extra belasting zal een groot pluspunt zijn. Dus, ga rechtop staan, handen aan de riem, begin met een been zwaaien (wanneer de voet terugkomt, raak de vloer er niet mee aan), pas het tempo aan, u hoeft niet te haasten, het belangrijkste is de juiste techniek, alleen dan zal het gewenste effect van training zijn. Voer minstens 20 keer op elk been in 3 sets uit. Voer soortgelijke beenswings uit in rugligging.

5. Oefening 'schaar'. Deze eenvoudige maar effectieve oefening helpt je je heupen in een geweldig zicht te brengen en je buikspieren te pompen. Ga dus op de vloer liggen, handen recht langs het lichaam, scheur je benen ongeveer 20 cm van de vloer af en begin dan afwisselend de positie van de benen te veranderen zoals de beweging van een schaar (benen blijven op een hoogte van 20 cm van de vloer). U moet de oefeningen uitvoeren totdat het dijgebied en de pers beginnen te branden. Zelfs daarna, doe dezelfde bewegingen gedurende 30 seconden met geweld. Wanneer het moeilijk wordt om een ​​oefening uit te voeren, en als ik daarna niet meer verder wil gaan, zal het effect van training veel beter zijn, plus je zult uithoudingsvermogen en kracht.

Deze set oefeningen helpt je om vlug op je heupen vaarwel te zeggen, maar dan met de juiste voeding en dagelijkse extra trainingen!

Binnendij hoe snel vet te verwijderen. tips

• Sluit het gebruik van schadelijk voedsel uit en eet in geen geval gefrituurd,

• Drink meer dan 2 liter water per dag,

• Voer een reeks oefeningen voor de binnenkant van de dijen uit en niet alleen als u alle spiergroepen belast, zal het vet uit de heupen sneller verdwijnen,

• Zorg ervoor dat u hardlopen, fietsen en wateraerobics in uw training opneemt,

• Voer verschillende cosmetische procedures uit voor en na de training, bijvoorbeeld lichaamspakking, massage, contrastdouche, enz.

• Om vet op de heupen snel kwijt te raken, draag speciaal vetverbrandend ondergoed voor training,

• Beweeg zoveel mogelijk, er is een kans - maak een wandeling, er is geen mogelijkheid - dans of doe een warming-up van 15 minuten.

• Om snel vet uit de binnenkant van de dijen te verwijderen, moet u goed eten, dagelijks minimaal 30-45 minuten trainen. Als je begint met trainen en dan lange pauzes neemt, en zelfs nog meer, eet junkfood - er zullen nooit positieve resultaten zijn. Daarom, als dit probleem je dwars zit, verspil dan geen tijd, begin nu te oefenen, hoe sneller je begint, hoe eerder je kunt genieten van de reflectie in de spiegel!

Nu je weet hoe je vet van de binnenkant van de dij kunt verwijderen, is er nog maar één ding over: van de bank springen, de taart aan een vriend geven en beginnen met sporten!

1. Pilates: beenliften voor de binnenkant van de dijen

Pilates is een serieuze training voor kernspieren, en de binnenkant van de dij is een belangrijk punt bij het stabiliseren van spieren in veel oefeningen. In feite kunt u het gevoel hebben dat de spieren van de binnenste dijen nog meer werken dan de spieren van de buik. Deze eenvoudige oefening is gemakkelijk uit te voeren en een van de beste voor degenen die willen dat hun benen slanker zijn.

Hoe uit te voeren:

Ga op je zij liggen, strek het onderbeen en plaats het bovenbeen zo dat de voet of knie op de grond ligt. Rust op je onderarm of steun je hoofd met je hand.

Adem in en til tijdens het uitademen het onderbeen op, zonder het te buigen, span de spieren van de kern aan. Adem in terwijl je je been laat zakken.

Doe 10-15 herhalingen en wissel dan van kant.

4. Squat "Plie"

Wanneer mensen vragen hoe vrouwen vet op hun heupen kwijt kunnen raken, is het de moeite waard om de dames met de meest benijdenswaardige benen nader te bekijken. Bijvoorbeeld naar de ballerina's. De "plie" squat is precies wat de benen van de dansers lang en slank doet lijken. Deze oefening past gemakkelijk in uw normale fitnessroutine.

7. Het belangrijkste: doe cardio

Een van de belangrijkste punten om gewicht te verliezen in de binnenkant van de dij is het versnellen van calorieverbranding met cardio, waardoor je goed gaat zweten en je hartslag versnelt. Oefeningen tijdens cardiotraining verbranden tonnen calorieën en helpen het lichaam ook opgeslagen vet te verwerken, waardoor de spieren strakker en strakker worden. Sterker nog, het is niet langer nodig om de hele dag in de sportschool door te brengen. Kies oefeningen die meer calorieën verbranden, zoals rennen, touwtjespringen, traplopen of fietsen, om nooit je hersens te strekken over hoe je vet tussen je benen kunt verwijderen.

Probeer ze te combineren met intense intervaltraining wanneer je een minuut in het zweet werkt en daarna nog een minuut herstelt. In totaal blijkt het driemaal per week 20-30 minuten te zijn. Daarna kunt u glimlachen naar de weerspiegeling van uw slanke en passende benen in de spiegel.

Effectieve technieken voor het verwijderen van vet uit de binnenkant van de dij

Velen van ons hebben zich herhaaldelijk afgevraagd hoe ze vet uit de binnenkant van de dij konden verwijderen. Helaas is er geen manier om in korte tijd vet en cellulitis van flanken, heupen en ezels te verbranden. Dit betekent echter niet dat er niets kan worden gedaan. Laten we in meer detail bekijken hoe we snel vet van de heupen, zijkanten en kont kunnen verwijderen.

Waarom herstellen we rond de heupen

De vraag hoe snel vet van kikkers kan worden verwijderd, is vooral relevant voor vrouwen. Een van de kenmerken van het vrouwelijk lichaam is dat zeer "gevaarlijke" vetcellen zich in de heupen bevinden. Ze kunnen in zeer korte tijd vet opslaan als het aantal verbruikte calorieën groter is dan de dagelijkse behoefte. Tegelijkertijd is het heel, heel moeilijk om vet uit de binnenkant van de broodjes te verwijderen.
Dit probleem kan worden weergegeven als een verhouding van 1: 6. Als je erin slaagt om meteen met 7 kilo af te vallen (wat best veel is), dan verdwijnen er 6 uit het bovenlichaam. De borst zal afnemen, de maag zal vallen, de handen zullen afvallen. En slechts één kilo verlaat de priesters en heupen.
Maar als je met dezelfde 7 kilogram beter wordt, gebeurt alles andersom. Er verschijnt zes kilogram aan de buitenkant van de heupen, billen en benen. En er verschijnt slechts één kilogram in het bovenlichaam.
Zulke grillen van de natuur zullen waarschijnlijk niet één meisje op aarde behagen. Daarom, om vet tussen de kikkers te verwijderen, moet u het trainingsprogramma strikt volgen en zich ten minste strikt aan een speciaal sportdieet houden. En je zult dit de hele tijd moeten doen, want zodra je stopt met jezelf te controleren, zal het vet weer terugkeren.

Ongewenst vet verslaan

Het eenvoudigste advies om vet in de heupen te verwijderen - word niet beter.

Je moet precies zoveel voedsel consumeren als je nodig hebt voor je levensstijl. Als je een zittende hebt, is het beter om chocolade en bloem te weigeren. Als u een actieve levensstijl leidt en regelmatig de sportschool bezoekt, kunt u bijna alles eten.
Als het probleem echter al is verschenen, hoe verwijdert u het vet tussen de benen? Er is een effectief algoritme hiervoor:

 • Een geïntegreerde aanpak is nodig. Alleen al het uitputten van jezelf met diëten zal waarschijnlijk niet tot het gewenste resultaat leiden. Je moet complexe sportbelastingen, speciale oefeningen om vet uit de flap tussen de benen te verwijderen, correct samengestelde sportvoeding en een bezoek aan de schoonheidsspecialiste competent kunnen combineren.
 • Het resultaat kost tijd. We willen allemaal een onmiddellijk resultaat, maar het is bijna onmogelijk om vet in een dag of een week te verwijderen. Zelfs binnen een maand zal niet iedereen slagen. Sorry, maar er gebeuren geen wonderen. Onthoud hoe lang je dit vet hebt gekregen. Met een uitgebreid gevecht tegen vet thuis, zijn de eerste resultaten te zien in drie weken.

 • Het is belangrijk om voeding te controleren. Uw dieet zou nu uitsluitend uit caloriearm voedsel moeten bestaan. Het is noodzakelijk dat tijdens speciale sportbelastingen het interne vet wordt ingebrand. Bij een kind is er geen plaats voor snoep, bloem en gefrituurd. Eet zoveel mogelijk eiwitten en complexe koolhydraten (bijvoorbeeld zuivelproducten, niet erg vet vlees, granen). Eet zoveel mogelijk vetarm fruit en meer groenten. Verminder uw gebruikelijke dieet minstens twee keer. Denk je dat je honger zult lopen? U zult zelfs verrast zijn hoe weinig voedsel u eigenlijk nodig heeft.

 • Drink zoveel mogelijk water. Het is belangrijk om water te drinken. Andere soorten vloeistoffen, zoals thee, koffie, sappen, enz., Kunnen tot het tegenovergestelde resultaat leiden. Door minimaal 1,5 liter water per dag te drinken, kunt u snel het vet op de benen tussen de benen verwijderen. Het effect wordt bereikt door het metabolisme te versnellen.
 • Het toepassingsgebied is belangrijk. Om vet uit de binnenkant van de kikkers te verwijderen, zijn krachtbelastingen nodig, omdat in dit gebied onze "strategische" vetreserves worden gemaximaliseerd. Met kaviaar kan het wat moeilijker zijn. Om de grootte van de kuitspieren te verkleinen, moet u eerst begrijpen waarom ze groot zijn. Het kunnen dikke of vice versa sterk ontwikkelde spieren zijn. Om vet van de benen te verwijderen, moet u een speciale set krachtoefeningen uitvoeren. Als het probleem te gespannen spieren is, heb je integendeel een speciale set gymnastische oefeningen nodig die gericht zijn op stretchen.

Resultaat Oefening

Overweeg een aantal effectieve oefeningen voor de heupen en billen thuis. Je kunt de meeste van hen gemakkelijk zelf thuis uitvoeren zonder tijd en geld te verspillen aan een bezoek aan de sportschool.
Deze oefeningen zijn bedoeld om precies op het doel te slaan. Ze corrigeren precies uw probleemgebied en helpen vet uit de binnenkant van de dij te verwijderen.

De lijst met oefeningen is als volgt:

Je kunt thuis optreden.

 • Ga voor de stoel staan, pak zijn rug met beide handen vast en maak 15 schommels met elke voet opzij. Het been is recht.
 • Nu hetzelfde, buig je been gewoon bij de knie en herhaal nog eens 15 slagen op elk been.
 • Ga op de vloer liggen, op je rug. Laat je ellebogen op de vloer rusten. Trek nu de benen gebogen op de knieën en maak ze recht. Probeer ze zo breed mogelijk recht te trekken. Herhaal dit 20 keer voor elke poot.
 • Ga aan je zijde liggen.Buig je bovenbeen bij de knie en laat ze op de grond rusten in het gebied van je tweede been. Doe haar zo hoog als je kunt. Herhaal 20 keer.

Deze oefeningen zijn vrij eenvoudig in termen van hun implementatie. Tegelijkertijd helpen ze effectief om vet in de bovenbenen kwijt te raken. Ze doen is dagelijks vereist. Het hele complex duurt maximaal 20 minuten.

De beste oefeningen voor de sportschool

Veel fitnesstrainers raden aan om een ​​gevecht met vet aan de voorkant van de dij, op de heupen en op de paus te starten om zoveel mogelijk lichaamsvet te verwijderen. Als je problemen hebt met overgewicht, dan moet je de steppers beheersen, vaak een loopband gebruiken en zoveel mogelijk cardio-oefeningen doen. Nadat je lichaamsmassa weer normaal is, kun je een opluchting beginnen te bouwen. Laten we eens kijken naar een paar geschikte simulatoren die het uiterlijk van de binnenkant van de dijen helpen verbeteren.

Smith Trainer

Probeer de squats zo laag mogelijk te doen om de belasting op de binnenkant van de dij te maximaliseren. In dit geval moeten uw benen breder zijn dan de schouders. In het begin kun je hurken zonder extra gewicht. Zodra het voor u gemakkelijker wordt, begint u geleidelijk de gewichten te verhogen.

Schaar


Dit is een uitstekende oefening om vet uit de heupen en buik te verwijderen. Het is noodzakelijk om comfortabel op je rug te liggen. Til vervolgens de benen zo plat mogelijk op in de sokken. Druk je onderrug stevig op de vloer en kruis je benen na elkaar.

Sumo Squats


Dit is een van de beste oefeningen om vet uit de heupen te verwijderen. Het wordt ook plie genoemd. Om te presteren, moet je rechtop staan, je benen naar de zijkanten draaien en gaan zitten en dan zo langzaam mogelijk opstaan. Uiterlijk lijkt het een beetje op sumoworstelaars die in een vechthouding staan. Bij het uitvoeren van oefeningen voor het wegen, kun je een halter oppakken en tussen je benen houden.

Cosmetische aanpak

Schoonheidsspecialisten hebben lang hun eigen methoden bedacht om vet uit de binnenkant van de dij te verwijderen. Hun procedures kunnen het huidmetabolisme in een relatief korte tijd versnellen, lelijke cellulitis op de heupen verwijderen, van de priester, onder de buit en op de dijen. De beenvolumes worden kleiner, omdat de huid het overtollige vocht dat zich erin heeft opgehoopt kan verwijderen.

De meest effectieve cosmetica zijn onder meer:
 • Massage tegen cellulitis. Je kunt het in een speciale salon of thuis doen. Om dit te doen, heb je een speciale gel en verwarmende eigenschappen nodig. Het vereist cirkelvormige, sterke bewegingen om het in de huid in het dijgebied te wrijven. Neem minimaal vijf minuten per voet, het wordt aanbevolen om na een douche een massage uit te voeren, omdat op dit moment de huid wordt opgewarmd en gestoomd.

 • Wraps. Je kunt eenvoudige honing- of mosterd-honing-wraps maken. Ze kunnen gemakkelijk thuis worden gedaan. Breng honing aan op de huid in het probleemgebied. Het is ook wenselijk dat ze vee stomen na een douche. Wikkel je heupen met een dunne film en trek dikke leggings aan. Je mag naar bed. Wanneer je wakker wordt, spoel je de plaats van verpakking in met warm water. Het belangrijkste verschil tussen mosterd-honing wraps is dat ze niet zo lang kunnen worden bewaard. Het hele principe is bijna hetzelfde. Spoel de heupen echter na het verpakken na maximaal 40 minuten.

Gebruik alle bovenstaande middelen om je heupen te corrigeren en positieve resultaten zullen niet lang duren. Veel geluk

Bekijk de video: Vet op bovenbenen aftrainen (April 2020).