Boogschutter: Horoscoop voor 2017

Boogschutter tijdens het bewind van de Rode Haan voelde uitstekend, dus ze zullen verdrietig zijn om afstand te doen van deze vogel. Maar er is geen specifieke reden voor melancholie en verdriet, omdat de Gele Hond, die de minnares van 16 februari 2018 wordt, hen een vreugdevol leven en financieel welzijn belooft. Horoscoop Boogschutter 2018 zal dit teken geen zorgen maken, zowel vanwege het werk als vanwege de liefdesfeer. Met een vriendelijke hond zal Boogschutter 's nachts wederzijds begrip vinden.

De horoscoop voor Boogschutter voor 2018, die werd geboren onder het element Vuur, voorspelt bescherming en voogdij van de Earth Dog. Het belangrijkste is om geen optimistische stemming te verliezen om vol vertrouwen door het leven te lopen. Wereldbekendheid wordt verwacht van Boogschutter, die snel zal omgaan met concurrenten en de teugels van de overheid zal overnemen. Nou, jaloerse mensen moeten niet opletten. Na verloop van tijd zullen ze zelf begrijpen dat Boogschutter een voorbeeld moet nemen.

De Sagittarius-horoscoop 2018 voorspelt succes in persoonlijke zakelijke en commerciële zaken. Zelfs enthousiaste zakenmensen zullen versteld staan ​​hoe snel en gemakkelijk Boogschutter klom. Als je geld uitgeeft aan onzin, dan kunnen honden halverwege het jaar in een crisis verkeren. Probeer geld te sparen en in een spaarpot te stoppen, en koop cadeaus voor je geliefde.

De horoscoop voor 2018 voor Boogschutter belooft een romantische lente, met alle gevolgen van dien. Als je het woord 'sentimentaliteit' niet eerder kende, zul je in het jaar van de hond in je dromen zweven, je liefde belijden en zelfs poëzie schrijven. Familie Boogschutter gaat met een echtgenoot en kinderen op een aangename reis, waarvan de indruk tot vele jaren zal blijven bestaan.

Die Boogschutter, die de pijl van de Amoer nog niet heeft doorboord, wacht op een noodlottige ontmoeting. Ja, en jij verveelt jezelf met het leven van een vrijgezelleven en het dromen van een ideaal. De hond zal je helpen de juiste partij voor het huwelijk te vinden, maar Boogschutter zelf moet niet inactief zijn. Trouwens, de trouw- en kinderplanning liggen om de hoek.

Horoscoop voor Boogschutter voor 2018 Honden voorspelt een goede en tijdige winst in de zomer. Als u een feest voor lichaam en geest wilt regelen, ga dan winkelen. De favorieten van Jupiter kunnen ook zorgen voor het uiterlijk, de kledingstijl veranderen en reparaties aan huis uitvoeren. Wat gezondheid betreft, moet Boogschutter alleen worden vertrouwd door ervaren professionals en niet door zelfmedicatie.

De horoscoop voor Boogschutter voor 2018 beveelt niet aan saai en routineus werk te doen, maar vindt eerder iets dat echt inspiratie geeft en winst maakt. De hond zal u vertellen waar u een deeltijdbaan kunt vinden en met wie u winstgevende deals kunt sluiten. Creative Sagittarius vliegt de carrièreladder op, die in het najaar van 2018 de sympathie van getalenteerde persoonlijkheden kan winnen. Je zult glimlachen, veel geluk met literatuur, kunst en koken. Het belangrijkste is om alles zorgvuldig te benaderen.

De horoscoop voor Boogschutter 2018 belooft in november een zee van liefdesavonturen en onvergetelijke ontmoetingen. Je zult echt verrast zijn hoeveel fans je aanbidden en je hart willen winnen. Zelfs degenen die Boogschutter niet tolereerden voordat de geest zijn liefde begon te bekennen. Yellow Dog zorgt ervoor dat u betrouwbare vrienden en eerlijke zakenpartners heeft.

De horoscoop van Boogschutter in 2018 voorspelt in december zo'n gelukzaligheid waar je alleen maar van kunt dromen. Maar je bent niet van plan je over te geven aan illusies, dus weeg al je opeenstapelingen, successen en verdiensten echt. De financiële situatie is stabiel, een geliefde is in de buurt, het werk is in volle gang en emoties gaan door het dak - Boogschutter kon zich niet eens voorstellen dat 2018 zo succesvol voor hen zou eindigen.

De horoscoop voor Boogschutter voor 2018 beveelt aan liefdadigheidswerk te doen. Bovendien laat de financiële positie en de gemoedstoestand dit toe. Voorzichtigheid in het zakelijke en persoonlijke leven is niet overbodig, dus maak de hond niet boos met onnadenkende acties. Boogschutter is niet gewend om het hart te verliezen, dus in 2018 zullen ze hun vuisten nemen en persoonlijk de "zwarte" streep van het leven schilderen in de "witte".

De horoscoop voor 2018 voor Boogschutter voorspelt veel zakenreizen en reizen. Maar zelfs onderweg en op vakantie moet u zich verantwoordelijk en zorgvuldig gedragen. Als u een belangrijke beslissing moet nemen, dan kunt u niet zonder het advies van de hond. Boogschutter zou zijn mening niet moeten bewijzen en tegen "horens" moeten rusten, vooral als er mensen zijn die in sommige zaken verstandiger zijn. In 2018 moet je emoties onder controle houden, geen risico's nemen en niet scherp praten met mensen om je heen. Dan zal de Earth Dog de Boogschutter prijzen voor zijn voorzichtigheid en vredige karakter.

Horoscoop van de liefde Boogschutter voor 2018

De horoscoop van de liefde Boogschutter voor 2018 voorspelt een oogstperiode voor romantiek, dating en avontuur. Het is belangrijk om in deze puinhoop te achterhalen wie echt geliefd is en met wie je beter kunt scheiden. De hond adviseert Boogschutter niet om iedereen rond te hangen over zijn persoonlijke leven en nieuwe genegenheden. Vooral als je zelf nog niet hebt besloten voor wie je ware gevoelens ervaart.

Boogschutter mannen in 2018 zullen wegkwijnen van jaloezie voor hun gekozen. Maar het is deze eigenschap die een goede relatie kan verpesten. De horoscoop voor Boogschutter voor 2018 beveelt aan het onderwerpen van bezittelijke instincten, achterdocht en meer ingetogen worden. Als je je geliefde meer vertrouwt, kun je als reactie een zachte en gevoelige houding krijgen.

De horoscoop van Boogschutter 2018 voorspelt nieuwe sympathieën, levendige romans en zelfs de terugkeer van voormalige geliefden in de zomer. Fans zullen bewonderen, wat niet verwonderlijk is. Boogschutter in het jaar van de hond is inderdaad charmanter en aantrekkelijker dan ooit. Ze zullen iedereen die met hen spreekt, kunnen charmeren. Helaas zullen in het najaar van 2018 een paar verliefde koppels afscheid nemen. Hoewel, Boogschutter zelf is verantwoordelijk voor het bedriegen en bedriegen van een partner. Een trouwe hond zal je dergelijk gedrag niet vergeven.

Boogschutter familiehoroscoop voor 2018

Horoscoop voor Boogschutter voor 2018 Honden adviseert vaker om plaats te maken voor familieleden en echtgenoten. Je moet niet argumenteren om welke reden dan ook, vooral als de waarheid niet aan jouw kant staat. In dit geval zal het gezinsleven van Boogschutter gelukkig en onbewolkt zijn.

De hond adviseert het vinden van een gemeenschappelijke hobby met leden van het huishouden die relaties zal versterken en u in staat stelt om creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Als Boogschutter het familiebedrijf overneemt, kan hij ook geld verdienen in een tas. Het belangrijkste is dat u in 2018 de rest niet vergeet, evenals vakanties en familiebijeenkomsten voor grootouders regelt. Die koppels die de 'zilveren' bruiloft al hebben gevierd, zullen hun relatie met passie en nieuw oplaaiende liefde vernieuwen.

De Sagittarius-familiehoroscoop voor 2018 beveelt aan om aankopen te plannen en het gezinsbudget in februari te berekenen. Dan is het gemakkelijker om het benodigde bedrag op te slaan en te verzamelen. Negeer de geschenken van oudere familieleden niet, ook al is er geen speciale reden voor presentaties. Medio 2018 kan Boogschutter zich nieuwe woningen, een auto en zelfs een huisje aan de Zwarte Zee veroorloven. Maar alleen op voorwaarde dat er een hond naast je woont.

Trouwens, de minnares van het jaar voorspelt de geboorte van de langverwachte baby bij de familie Boogschutter. Hoewel, iemand heeft al een vijfde kind, dus het kindermeisje en extra werk doen geen pijn.

Sagittarius Man: Horoscoop voor 2018

Dit jaar word je gevangen genomen door een reeks veranderingen en evenementen. Je staat weer in de schijnwerpers, zodat je je invloed op mensen, charme en schoonheid kunt overschatten. Dit kan de vertegenwoordigers van dit teken in de carrière schaden en tot onaangename verrassingen leiden.

Probeer te begrijpen wat vrienden precies bij u in de buurt houdt en u kan schaden. Misschien zijn ze helemaal niet zo dichtbij en oprecht als het de eerste keer lijkt, dus haast je niet om ze je kaarten in handen te geven, maar verberg de ware houding onder het mom van goede wil en zachtheid.

Als je veel liefde wilt, probeer dan relaties op te bouwen met de mensen om je heen. Misschien leeft je lot dichtbij je, maar merk je geen belangrijke en noodzakelijke persoon op die je geluk kan geven.

Voor gezinsvertegenwoordigers van het bord zal het een rustig jaar zijn als je je tactvol gedraagt ​​en de vrijheid van een andere persoon respecteert. Anders riskeert u in een onaangename positie te komen en uzelf te kwellen met twijfels over loyaliteit. Natuurlijke communicatieve vaardigheden, kunstenaarschap en het vermogen om jezelf in elke situatie mooi te presenteren, zullen je helpen deze reeks gebeurtenissen te voorkomen. Dezelfde vaardigheden helpen je om je gekoesterde doel op het werk te bereiken, vooral als je geweldige prestaties plant.

Sagittarius Woman: Horoscoop voor 2018

Dit jaar zullen vertegenwoordigers van het bord zich weer midden in de evenementen voelen. Je kunt niet alleen verschillende romans draaien, maar ook persoonlijk geluk vinden in een reeks grijze dagen. Sommige vrouwen zullen zichzelf willen bewijzen in creativiteit - dansen, acteren of besluiten om hun dagelijkse imago te veranderen in een levendiger en ontspannen.

Wees niet bang om te veranderen: het lot dit jaar zal je veel waardevolle geschenken geven die je waardig moet nemen en jezelf mooi moet bewijzen. Geluk in je persoonlijke leven zal echter alleen verschijnen als je jezelf openstelt voor nieuwe indrukken en activiteiten.

Sommige vertegenwoordigers van het teken zullen hun soulmate kunnen ontmoeten aan het einde van de winter en het vroege voorjaar. Het echte gevoel zal echter waarschijnlijk niet eerder dan in de zomer gebeuren. De herfst zal een echte test zijn voor de kracht van je nieuwe relatie. Zelfs degenen die een gezinsleven leiden, kunnen nieuwe en aantrekkelijke functies in hun partner vinden die niet alleen romantiek aan uw leven toevoegen, maar ook bijdragen aan harmonie en wederzijds begrip.

Het enige dat uw geluk kan verstoren, zijn hypocriete familieleden of vrienden. Probeer anderen niet te vertrouwen met uw persoonlijke geheimen als u niet wilt dat uw oprechtheid wordt gebruikt voor persoonlijke doeleinden.

Geboren in het jaar van de rat (1960, 1972, 1984, 1996)

Toon stealth en voorzichtigheid. Er is iemand die je helemaal niet mag en stokjes in de wielen kan steken. Probeer zelf jaloers te worden en val niet voor zijn trucs, anders loop je het risico in een onaangename of nadelige positie te komen. Voor Boogschutter geboren in het jaar van de rat bereidt het jaar veel aangename verrassingen en evenementen voor die zullen helpen om hun kennis en vaardigheden op de juiste manier te gebruiken.

Probeer zoveel mogelijk in de maatschappij te zijn, maar verberg tegelijkertijd je gevoelens en intenties. Anders loop je het risico een gelukskans te missen die je nieuwe kansen geeft en je helpt een doorbraak in je carrière te maken of je persoonlijke leven te verbeteren.

De algemene horoscoop voor 2018 voor Boogschutter

Voor veel Streltsov is het huisvestingsprobleem recentelijk aan het groeien en pas in 2018 is er een mogelijkheid om de verblijfplaats te veranderen. Het is mogelijk om naar een andere stad of naar het buitenland te verhuizen. Het is jammer, maar in deze periode kunnen conflicten met familieleden ontstaan, dus je moet vaker concessies doen en loyaliteit tonen.

Voorstellen voor een goedbetaalde baan zullen van alle kanten op Boogschutter worden uitgestrooid, en de hang naar onderzoek zal je dwingen om te reizen of een nieuw beroep te leren.

Het hele jaar door zal Boogschutter in een goed humeur blijven en standvastig veranderingen doorvoeren. Een gevoel voor humor en een filosofische kijk op het leven zullen helpen om niet een dozijn zenuwcellen te behouden.

Elk initiatief in de carrière van Boogschutter zal positief en winstgevend zijn.

Dit is een zeer actieve periode. We kunnen zeggen dat vanaf 2018 het beginpunt van een nieuw leven begint. Vertegenwoordigers van dit teken zullen nooit meer hetzelfde zijn: ze zullen aandacht willen besteden aan spirituele kwesties, en niet aan materiële rijkdom. Ze kunnen op weg gaan naar wetenschap, religie of creativiteit. Boogschutter zal gemakkelijk volgers vinden. Er is al een dringende behoefte voor hem om zijn kennis met anderen te delen, en in de nieuwe periode van zijn leven zal hij zijn plan kunnen realiseren.

Geboren in het Jaar van de Stier (1961, 1973, 1985, 1997)

Dit jaar wacht je onverwacht geluk, vooral op het gebied van geld, financiële transacties of een carrière. Zelfs als je niet van plan bent te groeien, krijg je een gelukkige kans om de materiële kant van je leven te veranderen. Wees je bewust van je zaken, probeer mensen te leren begrijpen en echt je eigen capaciteiten te beoordelen, want succes kan helemaal niet op je wachten waar je het verwacht.

In je persoonlijke leven kun je onaangename verrassingen en veranderingen ervaren. Hoogstwaarschijnlijk zult u zich grote zorgen maken over de verandering in de relatie van een geliefde met u. Als je een relatie wilt behouden, probeer dan liefde en tederheid te tonen voor wat je leuk vindt en dan komt alles goed.

Liefde astro voorspelling

In liefde wacht verandering. In het persoonlijke leven van de laatste 2-3 jaar was er pure onzekerheid. Astrologen adviseren: houd niet vast aan oude, moeizame relaties die zichzelf al hebben uitgeput. Het moment is gekomen waarop Boogschutter beseft dat hij niet langer tevreden is met de trage gang van zaken, dat zijn man niet in de buurt is. Ze geven een andere kans aan een partner, maar als er geen verbetering komt, zullen ze de verbinding definitief verbreken.

Het tegenovergestelde scenario is ook mogelijk. Familie Boogschutter gelukkig getrouwd kan een eerstgeborene of een andere baby hebben. Het symbool van het jaar is voorstander van de geboorte van nakomelingen. Het huis zal de harmonie herstellen. Het verenigen van de echtgenoten zal het familiebedrijf helpen. Vasilisa Volodina voorspelt ook het uiterlijk van een baby in huis of het nieuws over zwangerschap.

Geboren in het jaar van de tijger (1962, 1974, 1986, 1998)

Maak je klaar voor het feit dat je voor een probleem een ​​niet-standaard oplossing moet kiezen. Het is mogelijk dat u zich aan het begin van het jaar in een onaangename situatie bevindt, het geluk zal zich constant van u afkeren, maar houd niet op. Het is mogelijk dat je testen krijgt om je karakter te versterken en alle moeilijkheden aan te kunnen.

Ook in het persoonlijke leven zal niet alles soepel verlopen. Als je aandacht en warmte van een geliefde wilt bereiken, handel dan voorzichtig en probeer niet je eigen genegenheid te tonen. Doe vrijmoedig, maar sluw, verberg je ware intenties, want om je doelen te bereiken heb je geen direct maar een bochtig pad nodig.

Horoscoop Boogschutter 2018

Dus, in het jaar van de Gele Hond, zal Boogschutter vaak oog in oog blijven staan ​​met zijn problemen, maar dit feit mag de werkcapaciteit niet beïnvloeden. Bovendien, als je jezelf toestaat spijt te hebben, als je tenminste een moment twijfelt aan je capaciteiten, kan de situatie zich op een zeer negatieve manier beginnen te ontwikkelen. Daarom hoeft u geen terrein te verliezen, wat er ook gebeurt. Nu, net als de meeste sterrenbeelden, wordt u geadviseerd om meer te ontspannen. Maar je zou hier geen fan van moeten zijn, want werk is ook noodzakelijk, anders ... hoe besta je eigenlijk? Natuurlijk is er een optie om naar een Tibetaans klooster te gaan, maar afgaande op de positie van de sterren ben je niet klaar voor dergelijke veranderingen. Trouwens, met betrekking tot verandering. 2018 is goed genoeg voor de overstap, haast je niet en neem niet alleen een beslissing. Nu hangt veel af van uw ambities en vertrouwen, maar niet van het welzijn van uw gezin. Hier moet je subtieler en consistenter handelen. Op bepaalde momenten lijkt het u misschien dat u niet klaar bent om dit of dat idee te implementeren. Als twijfels gerechtvaardigd zijn, is het niet nodig om een ​​stap vooruit te zetten. En hiervoor heb je gewoon een mening van buitenaf nodig om geen fouten te maken in je eigen instincten, die nu verre van elke situatie objectief kan zijn.

Zakelijk kan 2018 zeer succesvol zijn voor Boogschutter als u niet bang bent voor verantwoordelijkheid. U moet leren hoe u beslissingen kunt nemen, ongeacht de gevolgen.Als u de beste werknemer moet ontslaan, omdat hij een immorele levensstijl buiten het kantoor leidt en dit een schaduw werpt over het hele bedrijf, moet u de juiste beslissing nemen. Aan de andere kant, als je er zeker van bent dat de huidige productiviteit belangrijker is dan een langetermijnimago, kun je gewoon geen verdomd oordeel geven over de meningen van anderen. Deze beslissing kan inderdaad moeilijk zijn, maar het potentiële voordeel zal evenredig zijn aan de complexiteit van de test. Het Jaar van de Gele Hond zal zeker eerlijk zijn en het spreekwoord "wat rond gaat komt rond" zal net zo relevant zijn als altijd. Dit is een goede reden om iets in jezelf te veranderen. Maar vermijd kardinale beslissingen, vooral die in een onvoldoende staat. Je vrienden kunnen je helpen en je kunt een belangrijke rol spelen in hun lot. Maar nogmaals, dit is een grote verantwoordelijkheid waarop u moet zijn voorbereid.

Geboren in het jaar van het konijn (1963, 1975, 1987, 1999)

Ga dit jaar niet stil zitten, zelfs als u echt een pauze wilt nemen van moeilijke omstandigheden en ongunstige relaties met een geliefde. Uw relaties met vrienden en uw dierbaren en waarde kunnen zonder goede reden helemaal opnieuw mislukken.

Probeer de oorzaak van het probleem te achterhalen, want het is hoogstwaarschijnlijk niet op één dag verschenen. Als u echter met problemen bent omgegaan, kunt u uw vleugels openen en uw problemen en problemen opnieuw bekijken. Dichter bij november zal geluk naar je glimlachen als je voorzichtig bent, zorgvuldig leert en je eigen intuïtie leert vertrouwen.

Geboren in het jaar van de draak (1964, 1976, 1988, 2000)

2018 zal je van gedachten doen veranderen over veel dingen in je leven. U zult onverwacht geluk hebben in het bedrijfsleven als u de juiste richting en manier van verdienen kiest. Velen zullen niet alleen in staat zijn om hun eigen acties te beheren en leren anderen te beïnvloeden, maar zullen ook leiderschapskwaliteiten tonen in de meest onverwachte situatie.

Ga gewoon niet te ver in je persoonlijke leven, want als je je in het leven van iemand anders stoort, loop je het risico in een zeer onaangename positie te vallen en iedereen te schaden. Toon geduld, vindingrijkheid, gezelligheid en vriendelijkheid. Probeer een huisdier of een goed boek te krijgen om je vooruit te helpen.

Financiën

Van het vurige sterrenbeeld kan worden verwacht dat het financiën van ongebruikelijke bronnen ontvangt. Boogschutter krijgt bijvoorbeeld plotseling een erfenis of wint een loterij. Een deeltijdbaan op korte termijn kan zich ontwikkelen tot een permanente bron van inkomsten en aanzienlijke winst opleveren. Het Jaar van de Gele Aardehond is materieel succesvol. Zelfs de meest inactieve vertegenwoordigers van het teken zullen hun financiële situatie corrigeren. Ze zullen letterlijk van alles profiteren en ongelooflijke hoeveelheden geld aantrekken.

Het zal mogelijk zijn om een ​​goede hoeveelheid uit te stellen voor een regenachtige dag. Hoewel de financiën zelf in handen van Boogschutter komen, moeten de voordelen verstandig worden beheerd, anders is er een kans om failliet te gaan. Gemakkelijk geld kan snel uit de hand lopen als je winderig handelt.

Geboren in het jaar van de slang (1965, 1977, 1989, 2001)

In het komende jaar zal je persoonlijke leven naar voren komen. Boogschutter zal niet alleen in staat zijn om een ​​soulmate te vinden, maar ook om verschillende romans tegelijkertijd te laten draaien, wat je geluk zal brengen en je zal helpen om je zelfverzekerd te voelen. Ondanks het feit dat relaties met anderen moeilijk en onbegrijpelijk blijven, kunt u een gemeenschappelijke taal vinden met verschillende mensen. Veel dingen zullen je al duidelijk worden, waardoor je alle punten in een moeilijke situatie kunt plaatsen.

In een carrière is groei alleen mogelijk dankzij je initiatief. Probeer aandacht te schenken aan diegenen die je aangenaam vinden en leer hoe je moeilijke problemen in korte tijd kunt oplossen, dan komt alles goed.

Werk, carrière, bedrijf

In de zomer zal Boogschutter de reikwijdte van de activiteiten kunnen veranderen. Zelfs als de vertegenwoordigers van dit teken al tientallen jaren aan dezelfde baan werken, is er een kans om het beroep te veranderen en succes te behalen in de nieuwe onderneming. Er verschijnt een persoon in het leven die je een belangrijk contract aanbiedt. Samenwerking met een nieuwe partner zal op lange termijn en winstgevend zijn.

Pavel Globa beveelt in deze periode aan zich te onthouden van infantilisme in werkaangelegenheden, anders zul je constant van plaats veranderen en de deur dichtslaan.

Conflicten met meerderen zijn niet uitgesloten, maar zelfs dit zal gunstig zijn. Ten eerste zal er een gelegenheid zijn om de opgebouwde ontevredenheid te uiten. Ten tweede zullen zelfs ernstige conflicten en ontslag het leven van Boogschutter niet overschaduwen, omdat hij binnenkort in een ander beroep zal belanden. Bovendien is het nieuwe werk mogelijk helemaal niet gerelateerd aan het vorige werkveld.

Gezondheid

In het jaar van de hond verergert chronische ziekten. Het kan zijn dat u dringend een therapie moet ondergaan. In termen van gezondheid is deze periode niet de meest gunstige voor Boogschutter, maar tijdige medische interventie zal het snel op gang brengen. Weiger geen experimentele behandeling of spoedeisende zorg. Na een therapie te hebben ondergaan, zal dit teken weer in werking treden met een nieuwe lading levendigheid.

Paarden geboren in het jaar (1966, 1978, 1990, 2002)

Dit jaar krijg je veel positieve emoties en indrukken. Je kunt niet alleen genoeg aandacht aan jezelf besteden en rijker, interessanter worden, maar ook zorgen voor de ontwikkeling van je eigen talenten en vaardigheden. Als je eerder een muur met obstakels voor je had staan, kun je je nu niet alleen goed oriënteren en een uitweg vinden uit een moeilijke situatie, maar ook aanzienlijk vooruit breken.

Probeer je beste kwaliteiten te tonen en je zult tevreden zijn. In je persoonlijke leven zijn verrassingen mogelijk, maar je kunt een gemeenschappelijke taal vinden met een geliefde. Zelfs als het geluk zich van u afkeert, kunt u alle moeilijkheden en obstakels zonder dit overwinnen.

Geboren in het Jaar van de Geit (1967, 1979, 1991, 2003)

Nieuwjaar is voor jou een tijd van verandering in vriendschappen en liefdesrelaties. Veel vertegenwoordigers van het volledige teken zullen eenzaamheid en onwil voelen om iets te doen om de relaties met anderen te verbeteren. Als je succes en begrip wilt bereiken, leer dan anderen zelf te begrijpen om je verwachtingen aan te passen en te leren hoe je echt naar dingen kunt kijken.

In je persoonlijke leven zal het niet gemakkelijk voor je zijn, maar je kunt de sleutel vinden tot het hart van de persoon die je leuk vindt. Als je je erg zorgen maakt dat je alleen bent en opgesloten zit, zul je niets bereiken. Leer omgaan met mensen en dan komt alles goed.

Gezondheidshoroscoop voor Boogschutter voor 2018

De gezondheidshoroscoop voor Boogschutter voor 2018 adviseert geen angstige artsen en ziekenhuizen, omdat niet alle ziekten kunnen worden genezen door het advies van genezers en buren. Het is tijd om alcohol te 'binden', anders kun je terecht in een kliniek voor medicamenteuze behandeling.

De gele hond zal Boogschutter vertellen hoe hij het zenuwstelsel het beste kan ontspannen en goed kan uitrusten. Eerst moet je nee zeggen tegen verslavingen. Eet minder zoet, vet en zout, dan is het cijfer in orde. Nou, als een modellenbureau een slanke en aantrekkelijke Boogschutter opmerkt, dan is hij gegarandeerd bekendheid over de hele wereld.

De horoscoop voor Boogschutter voor 2018 beveelt aan om voeding serieus te nemen en fruit, groenten en bessen in het dieet op te nemen. Bovendien, "junk" voedsel, niet alleen de maag, maar ook teint bederft. De hond zelf zal een spaarzaam dieet voor Boogschutter ontwikkelen, evenals spirituele oefeningen voorstellen om de psyche te versterken.

De horoscoop voor 2018 voor Boogschutter adviseert om minder achter de computer te zitten, vooral in de zomer. Meer bewegen, zonnebaden en zwemmen in de vijver. Dan zal de gezondheid sterker zijn en de stemming positiever. Als er iets is wat betreft welzijn, dan moet Boogschutter in 2018 worden onderzocht door specialisten. En nog een goede tip van de hond is joggen in de ochtend en havermout voor het ontbijt.

Horoscoop voor 2018 Boogschutter voor vrouwen

Alleenstaande vrouwen zullen dit jaar hun ideaal bereiken. Het kan zelfs een oude vriend zijn, waar Boogschutter niet eerder op had gelet. Vrouwen met dit teken missen momenteel stabiliteit in hun persoonlijke leven. Een fan die in staat zal zijn om van de categorie vriendjes naar de categorie echtgenoot te gaan, zal helpen om de grond onder zijn voeten te vinden.

De mogelijkheid om dit jaar een oude onderdrukkende relatie snel op te lossen, komt van pas

Een carrière wacht op promotie. Strelchikha zal eindelijk worden gewaardeerd en gepromoot. Het is niet uitgesloten dat het openen van een eigen bedrijf, mogelijk een familiebedrijf. Getrouwd moet aan het kind denken. Als de geboorte van kinderen de hele tijd werd uitgesteld, verdwijnen deze keer alle obstakels.

Wat staat mannen te wachten

Als Boogschutter al lang de reikwijdte van de activiteit wilde veranderen, dan zullen dit jaar zelfs de meest ongelooflijke plannen uitkomen. Mannen met dit teken zullen vastberaden en onbuigzaam zijn. Vanwege de onwil om compromissen te sluiten, zijn ruzies met de bazen niet uitgesloten. De snel gehumeurde Boogschutter kan vertrekken en de deur dichtgooien, maar dit zal zijn carrière helemaal geen kwaad doen, omdat de man van dit teken lang heeft nagedacht over het veranderen van activiteiten.

Een nieuwe baan zal helpen om de kloof met een geliefde te overbruggen en mannen boven de 30 kunnen omgaan met een midlifecrisis.

Horoscoop voor 2018 voor een vrouwelijke Boogschutter

Vanaf het begin van het jaar zullen Boogschutter-vrouwen hun levenswaarden veranderen. Ze zullen merken dat hun eisen aan anderen overdreven zijn en loyaler worden. Ze zullen hun horizon willen verbreden. Ze krijgen nieuwe hobby's, beginnen veel te lezen en raken geïnteresseerd in cultuur. Ze worden frequente gasten bij openbare evenementen, waar ze interessante mensen ontmoeten. Het wordt aanbevolen om op te passen voor de slechte invloed van nieuwe kennissen vanwege het risico dat ze voor hun persoonlijke doeleinden worden gebruikt.

In het najaar beginnen deze dames het huis uit te rusten. Ze komen met originele reparatie-ideeën, die een stabiele financiële positie mogelijk maken. Het jaar zal eindigen met een langverwachte vakantie. Het zal plaatsvinden met vrienden in zijn woonplaats of op een exotische reis.

Horoscoop voor 2018 voor de mannelijke Boogschutter

Boogschutter mannen zullen zich zorgen maken over de financiële situatie. De situatie zal worden verergerd vanwege claims van familieleden of de tweede helft. Vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld zullen worden bepaald en de situatie veranderen. De bazen zullen het werk en de inspanningen waarderen en aanbieden om een ​​leidende positie in te nemen of op een zeer betaalde buitenlandse zakenreis te gaan. Onder zakelijke partners kan er een detractor zijn die naar schoon water kan worden gebracht. Intuïtie en intuïtie helpen bondgenoten en vijanden te onderscheiden.

Liefdeshoroscoop

Lonely Sagittarius heeft een grote kans om een ​​geliefde te ontmoeten.

Degenen die een lange relatie hebben, zullen nadenken over een gezamenlijke toekomst. Tegen het einde van het jaar zullen ze besluiten een gesprek te beginnen over het stichten van een gezin en het krijgen van een baby.

Familievrouwen en mannen zullen in de tweede helft geconfronteerd worden met misverstanden en koude gevoelens. De partner begint hen de schuld te geven voor het gebrek aan genegenheid en aandacht. Op hun beurt zullen ze proberen hun meningen en regels aan hem op te leggen. Een openhartig gesprek en eerlijkheid met elkaar zullen het huwelijk helpen redden.

Horoscoop van mannelijke Boogschutter voor 2018

Omdat ze zich hebben gerealiseerd dat Boogschutter dit jaar niet veel uit haar werk zal halen, gaan ze persoonlijke relaties aan. Mannen zullen rustiger worden met hun geliefde; een sfeer van warmte en wederzijds begrip zal heersen in het gezin. Dit zal ongetwijfeld hun metgezellen behagen.

De tweede helft van het jaar biedt Boogschutter de mogelijkheid om hun financiële situatie te verbeteren. Er is een kans om naar een nieuwe positie te gaan, wat zowel de portemonnee als de stemming van mannen zal beïnvloeden. Sommigen zullen leren inkomsten te genereren met hun oude hobby's. Bespreek deze kant van het probleem met alle familieleden, en uw kind kan een goed advies geven.
Lone Boogschutter kan zijn soulmate ontmoeten. Zoals hierboven vermeld, kan dit een langdurige kennis zijn die ooit je relatie verbrak. Ga niet onmiddellijk voorbij, denkend aan een langdurige mislukking. Zowel jij als zij zijn veranderd, misschien vormen jullie samen een sterk gezin.

Zakelijke horoscoop

In 2018 wordt Boogschutter een voorbeeld van hard werken en tolerantie. Ze zullen actief en energiek zijn. In het voorjaar willen ze zichzelf uitproberen in een nieuw vakgebied of de grenzen van het bedrijf verleggen. Ze zullen winstgevende partnerschappen opbouwen die carrièregroei bevorderen. Horoscope adviseert om uw plannen geheim te houden, zelfs voor vrienden en familie. Ze kunnen belangrijke informatie verspreiden die de zaken van de organisatie schaadt. Het is beter om een ​​management of senior mentor te raadplegen.

Financiële horoscoop

De financiële situatie van Boogschutter zal stabiel zijn. In het voorjaar zullen moeilijkheden in de relaties met familieleden en de tweede helft leiden tot het verspillen van grote bedragen aan entertainment en dure accessoires. Het wordt aanbevolen om hoge kosten te voorkomen en gratis geld in de reserve te laten. Makkelijk geld komt in de zomer. Ze zullen onverwachte winsten of geschenken van geliefden brengen. In de tweede helft van het jaar moet u oppassen voor nieuwe vrienden die aanbieden om in een dubieus project te investeren. Dit zal leiden tot mislukking.

Horoscoop van gezondheid

In het jaar zal Sagittarius Dogs tevreden zijn met hun uiterlijk en gezondheidstoestand. Door zittend werk en een verminderde houding kan pijn storen. Een massagecursus en speciale oefeningen helpen ze kwijt te raken. In de zomer zal stress in professionele activiteiten een piek bereiken en daarom zullen prikkelbaarheid, slapeloosheid, hoofdpijn en vermoeidheid verschijnen. Ontdoe u van dergelijke omstandigheden, zodat u kunt rusten en slapen. Gunstig wandelen in de frisse lucht, yoga, meditatie, creativiteit beïnvloeden.

De horoscoop voor 2018 adviseert om actieve sporten te vermijden vanwege het verhoogde risico op blessures.

Boogschutter Rat (muis)

Op zakelijk gebied zullen kwalitatieve veranderingen plaatsvinden. Vanuit de sfeer waar de ratten 10-20 jaar hebben gewerkt, moet je misschien vertrekken. Er moet een nieuwe baan worden gezocht vanwege een verandering van woonplaats. Ratten zullen zeer dynamisch zijn en hoogten bereiken in hun carrière, zelfs op een nieuwe plek. En ze zullen zoveel vrijers hebben dat er alle kans is om naar het register te gaan.

Horoscoop van vrouwen Boogschutter voor 2018

Boogschutter-dames moeten kalmerende thee opslaan of een ontspannende massage boeken. Feit is dat ze zich vanaf het begin van het jaar in situaties bevinden waarin hun emoties letterlijk het dak opgaan. En deze periode zal lang genoeg duren.

De sterren adviseren de dame om afstand te nemen van loopbaankwesties, ze mannen te laten opwinden. Het is jouw zaak om voor jezelf te zorgen en goed naar mannen te kijken, want 2018 is meer dan ooit geschikt om een ​​gezin te stichten. Het is mogelijk dat de enige echte moet worden gevochten, met behulp van je hele "gevecht" arsenaal. Misschien zijn er verschillende pretenders in het hart van de door jou gekozen.

Getrouwde Boogschutter zal zich onderdompelen in huishoudelijke taken en meer tijd doorbrengen met kinderen en echtgenoten. Vrouwen zullen worden weggevoerd door handwerk of een ander soort creativiteit, nadat ze eerder verborgen talenten hebben ontdekt. Huisvrouwen worden aangemoedigd om te proberen geld te verdienen met behulp van de kracht van internet.

Boogschutter Bull

Dit jaar komt het einde van saaie stabiliteit. Boogschutter, geboren in het jaar van de stier, zal een ongelooflijke doorbraak in zijn carrière maken. Zelfs als een persoon niemand was, zal hij succesvol en beroemd worden. Stieren zullen een golf van optimisme voelen en in zichzelf geloven. Een vrouw zal een rijke levenspartner vinden. De financiële situatie staat bovenaan.

Boogschutter Tiger

Tijgers zullen ongelooflijk impulsief zijn. Dit is een zeer emotioneel jaar. Er kunnen conflicten zijn met superieuren en meningsverschillen met geliefden. De tijger zal de uitbarstingen van woede moeten beheersen, om de relaties met mensen niet te vernietigen. Maar dankzij de emotionaliteit van de Tijgers zal het andere geslacht interesseren en ongelooflijk populair worden.

Boogschutter Konijn (kat)

Katten kunnen omgaan met hun nervositeit. Het wordt een heel rustig jaar. Zelfs veranderingen in hun carrière en persoonlijke leven zullen hen niet gek maken. De levenspartner moet dergelijke momenten waarderen en het beest niet wakker maken in het Konijn. Zelfs nadat hij zijn kalmte heeft gehandhaafd, fixeert hij mentaal elke injectie in zijn adres, en later zal hij zich zeker herinneren en wraak nemen op de dader.

Geboren in het jaar van de aap (1968, 1980, 1992, 2004)

Vertegenwoordigers van het teken kunnen herhaaldelijk de wispelturigheid van het fortuin ervaren.Het zal ongelooflijk veel geluk voor je hebben, zelfs als je niet op een goed resultaat hoopte, of integendeel, het geluk zal van je wegglippen als je vertrouwen hebt in de overwinning.

Probeer sociaal te zijn, leer omgaan met anderen, vooral met kinderen. Vaak is een beslissing die je misschien kinderachtig of volledig belachelijk en vreemd vindt, de sleutel in je moeilijke situatie.

In je persoonlijke leven zul je met wisselend succes vooruitgaan. De situatie stabiliseert zich echter dichter bij november. Op dit moment voelt u de langverwachte warmte en stabiliteit waar u eerder over had gedroomd.

Kinderhoroscoop van Boogschutter voor 2018

In het jaar van de hond worden je ideale ouders voor je kinderen, maar probeer hun vrijheid niet te beperken. Little fidget Sagittarius wil deze wereld alleen leren kennen, dus wees voorzichtig met mate.

Kinderen Boogschutter 1 decennium (23.11-1.12). Je rusteloze nachtmerries per jaar Honden zullen streven naar onafhankelijkheid. Wees niet verbaasd als je naar de winkel gaat, en als je terugkomt, zul je in de kinderkamer een hele menigte zorgeloze wildbaren vinden - de kleine wilde gewoon de samenleving. Vermaak egoza met poppentheaters, organiseer vakanties - het is belangrijk dat de baby een belangrijke rol speelt.

Kinderen Boogschutter 2 decennia (2.12-12.12). Pranksters Boogschutter verdraagt ​​zelfs een minuut geen eenzaamheid. Wees daarom bereid om de kleine Boogschutter mee te nemen en belangrijke vrienden te bezoeken, en voor serieuze zakelijke onderhandelingen. Maak je geen zorgen - je baby weet hoe hij zich in de samenleving moet gedragen. En zijn oordelen over dit of dat onderwerp zullen worden aangeraakt door de meest strikte baas, dus je moet iets leren van je ondeugende persoon.

Kleine boefjes Boogschutter 3 decennia (13.12-21.12). Behendige en kieskeurige kinderen Boogschutter 3 decennia geven je geen rust in het jaar van de hond. Je kunt minstens een dozijn kindermeisjes inhuren voor je fidget - hij put ze allemaal uit. Rustige lessen in 2018 zijn niet voor je kind: rennen, in bomen klimmen, zwemmen - hier zal Boogschutter in zijn element zijn. Dus wees geduldig en probeer jezelf in vorm te houden - je zult je demon vaak moeten vangen.

Loopbaan en financiën Boogschutter-horoscoop voor 2018

De horoscoop van carrière en financiën Boogschutter voor 2018 voorspelt een werkelijk fantastische periode waarin er veel geld zal zijn en een carrière bergopwaarts gaat. U kunt winstgevende contracten ondertekenen, interessante projecten krijgen en zelfs naar het buitenland gaan werken. In 2018 kan Boogschutter grondig “zonder stoom komen te zitten” als het vergeet lunch en rustpauzes. De hond adviseert niet trots te zijn op zijn succes, anders vindt Luck een ander voorwerp van aanbidding.

Horoscoop voor Boogschutter voor 2018 Honden beveelt aan dat zelfs met concurrenten "beleefdheid zelf" is. U zult uw glimlach en zachtaardigheid niet verliezen, maar in uw gemeenschappelijke zaken met partners zal een vruchtbare periode komen. Veel Boogschutter zullen zo rijk worden dat ze rechts en links geld gaan uitgeven. Het resultaat is als volgt: een lege portemonnee en een bankrekening. De Yellow Dog staat hier machteloos, want begin 2018 adviseerde hij Boogschutter om in zijn bedrijf te investeren.

Horoscope Sagittarius 2018 beveelt niet aan om een ​​gemeenschappelijk bedrijf met vrienden te organiseren. Anders zal de relatie sterk bederven. Vertrouw alleen degenen die je al heel lang kent en samen meer dan een pond zout hebt gegeten. Om economisch en praktisch niet in een crisis te geraken, moet u economisch en praktisch zijn.

Boogschutter Dragon

Na de stress van de afgelopen jaren zal er rust komen. Mislukkingen temperden de draak. Hij zal slagen. Op storingen en interferentie zullen de Draken kalm reageren. Ze zullen alles rustig behandelen en wijzigingen als vanzelfsprekend beschouwen. We zullen blij zijn om nieuwe ervaring op elk gebied. Aanzienlijke veranderingen zullen alleen plaatsvinden in de arbeidsactiviteit als de Dragon zelf veel moeite doet.

Boogschutter horoscoop 2018 geboortejaar

Boogschutter - Rat

(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 geboortejaren)

Veel geluk klopt op de deur van je nerts op de eerste dag van het bewind van de hond. In 2018 biedt het lot Boogschutterratten slechts een enorm aantal kansen voor hun eigen implementatie en ontwikkeling op vrijwel elk gebied van het leven. Maar dit betekent niet dat u attentheid moet vergeten - wees voorzichtig en zorgvuldig, vooral wanneer u zakelijke partners kiest. De hond zal natuurlijk een selectie uitvoeren, maar het is beter om het veilig te spelen.

Voorzichtigheid doet geen pijn in je persoonlijke leven - vertrouw op je intuïtie en niemand zal met je durven te spelen, niet volgens de regels, omdat je mensen door en door zult zien.

Boogschutter - Bull

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 geboortejaren)

Vergeet niet, het Jaar van de Hond ontmoeten, een wens op een stuk papier schrijven, u kunt er zelfs een paar hebben - Cock kost niets om al uw dromen te vervullen. In 2018 is alleen hard werken en doorzettingsvermogen van je vereist en al het andere volgt. Je kunt financiële problemen vergeten - er zijn er gewoon geen, maar je zult allerlei winsten en andere voorzieningen verhogen.

Maar je hoeft niet al je tijd alleen aan werk te besteden, omdat je nog steeds moet rusten om de verbruikte energie goed te maken. Vermoeiend werk, slechte voeding en constant slaapgebrek kunnen de gezondheid ernstig schaden en het kost niet alleen veel tijd, maar ook kracht om het te herstellen.

Boogschutter - Tijger

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 geboortejaren)

Vreselijke blik en pijlen in handen - dit is natuurlijk geen gezicht voor bangeriken. Maar je hebt geen manieren nodig om tegenstanders te intimideren - de vijanden vluchtten en zagen alleen de scherpe snavel van de hond. Dus je kunt comfortabel een bal in de zon oprollen en gewoon genieten van het leven, af en toe dingen oplossen via de telefoon. Toegegeven, je zult zelf snel het rommelen beu worden en je haast je naar het kantoor, waar een verrassing op je wacht - de rode loper en het orkest zijn al lang klaar en wachten op je komst.

Boogschutter - Cat

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, geboortejaren 2011)

In het jaar van de hond kun je altijd een muis vangen en, indien nodig, overschakelen op gras. De mogelijkheid om zich aan te passen aan alle omstandigheden zal Kotikov helpen het belangrijke doel van dit jaar te bereiken - je hebt carrièregroei bereikt. Prestige en een hoge status kunnen je hoofd doen draaien, dus doe de eer rustig en vertrouw de vleiende toespraken van sommige collega's niet - de tijd zal het leren wie wat waard is.

Boogschutter - Dragon

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 geboortejaren)

Met het begin van 2018 moet Dragon Sagittarius al zijn angsten in het verleden verlaten en gedurfde beslissingen beginnen te nemen, sterren wordt geadviseerd het initiatief te nemen en niet bang te zijn om extra verantwoordelijkheid te nemen. Het management zal Boogschutter volgen met verhoogde aandacht, uw waardevolle en ingenieuze ideeën zullen eindelijk worden gehoord - het management zal geloven in uw professionaliteit en onmisbaarheid, waardoor u tegen het einde van het jaar een verleidelijk aanbod kunt ontvangen om een ​​hogere managementpositie in te nemen. Dragons kunnen zich dus voorbereiden op een nieuwe functie met een prachtig salaris.

Het persoonlijke leven in het jaar van de Hond zal rijk zijn aan verandering - vrijgezellen kunnen vrijgezellenfeesten organiseren en afscheid nemen van een leuk en zorgeloos leven, en familie Draken zullen worden aangevuld in de familie.

Boogschutter - Slang

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 geboortejaren)

De hond overtuigde al zijn vrienden en invloedrijke vrienden en ze staan ​​klaar om goede deals voor je te maken. Maak een businessplan en haast je naar de bank - ze hebben de nodige papieren gemaakt en wachten alleen op je handtekening. Hogere mensen hebben al navraag gedaan over Boogschutter-Slangen en waren tevreden, en zelfs als ze elkaar persoonlijk ontmoeten, zullen ze zeker je charme niet weerstaan. Dus in 2018 hoeven de Snakes alleen te oefenen en de wiskunde te onthouden - je zult constant geld tellen.

Gedurende 2018 zal je ernaar streven je leven radicaal te veranderen, inclusief de mensen om hen heen. Veel mensen besluiten in het voorjaar van woonplaats te veranderen, misschien zelfs naar een ander land te verhuizen. Alle veranderingen zullen alleen maar ten goede zijn, het belangrijkste is niet bang te zijn voor iets nieuws en onbekends.

Boogschutter - paard

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 geboortejaren)

Alle sterren en planeten in het jaar van de hondenweddenschap op jou - paarden zullen immers winnaars zijn op elk gebied van het leven. Vet de hoefijzers in en schiet op - je zult een lauwerkrans en oden vinden van fans van je talenten. Vergeet uw persoonlijke leven niet - leden van het huishouden staan ​​sympathiek tegenover uw professionele successen, maar hebben ook uw aandacht nodig. Probeer uw vrije dagen en vakanties door te brengen met uw geliefde familie - zakelijke partners zullen het contract niet boos maken als u plotseling een paar dagen niet beschikbaar bent.

Boogschutter-paarden zullen zich tot doel stellen gemoedsrust te bereiken en harmonie in het leven te vinden. Om het gewenste te bereiken, zullen ze alle mogelijke methoden gebruiken. Sommige individuen zullen besluiten hun familie te verlaten en naar een geliefde te gaan met wie zij het gewenste comfort en de rust zullen voelen.

Boogschutter - Geit

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 geboortejaren)

Maak je klaar voor constante verrassingen - je vindt de Cockerel gewoon heel leuk en hij zal je gelukkig willen maken. De financiële situatie zal goed zijn, maar het is vaak ongewenst om met geld te strooien, hoewel het niet verboden is om je een paar keer per maand als een Rockefeller te voelen. Omringd door eenzame Geiten kan er een geheime aanbidder verschijnen, dus wees niet verrast door online bekentenissen of romantische inscripties op het asfalt.

In 2018 heeft iedereen om je heen dringend je nodig, wat vanaf de eerste dagen van januari merkbaar wordt. U zult uw familieleden en vrienden helpen in moeilijke tijden en zelfs een uitweg vinden in de moeilijkste en meest gecompliceerde situatie. Dankzij dit zul je in staat zijn om veel nieuwe, en vooral nuttige en betrouwbare kennissen te maken, die binnenkort van onmisbare hulp zullen zijn.

Boogschutter - Aap

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, geboortejaren 2017)

In het Jaar van de Hond wordt u de ziel van de samenleving en kunt u zowel collega's als zakelijke partners veroveren. Een gevoel voor humor zal op je best zijn, maar in de communicatie met invloedrijke en belangrijke mensen is het raadzaam om je verstand te bedwingen, het is beter om je grappen in een notitieboekje te schrijven en vervolgens in Comedy te delen.

Deze tijd is gewoon perfect voor creatieve ontwikkeling en om jezelf als persoon te worden. In 2018 zal Sagittarius-Monkeys aan al hun verborgen talenten kunnen demonstreren, inclusief zelfrealisatie in sommige bedrijven.

Apen zullen hun geluk ook in de liefde vinden - relaties met een half in 2018 zullen geweldig zijn, en je zult elkaar perfect leren begrijpen.

Boogschutter - hond

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 geboortejaren)

De eigenaar van 2018 zal je betuttelen, dus wees voorbereid op allerlei aangename verrassingen. Geld komt zonder veel moeite in de bek, maar je moet zelf naar winstgevende deals zoeken. Alle mensen om je heen zullen overgeleverd zijn aan je charme, maar probeer het niet te overdrijven - charmeer alleen degenen die je leuk vindt. Dit geldt met name voor kwesties van persoonlijke relaties - omdat je geen fans nodig hebt die je niet naar de geest kunt brengen?

Je begint mensen veel beter te begrijpen, terwijl de opgedane ervaring ook negatief kan zijn, wat de stemming enigszins zal bederven. Het belangrijkste is dat je van je eigen fouten zult leren zonder ze in de toekomst te begaan. Belangrijker nog, geef niet toe aan moedeloosheid en zoek steun bij familieleden en vrienden.

Boogschutter - hond

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 geboortejaren)

De hond heeft al voor een nieuwe stand voor u gezorgd en een interessantere positie gevonden, dus haast u zich naar een ontmoeting met de eigenaar van 2018. In 2018 zullen je plicht en verantwoordelijkheid helpen om succes in het bedrijfsleven te bereiken - de hele zakelijke wereld wacht gewoon op je oproep, omdat je waarschijnlijk geen eerlijke en onomkoopbare metgezellen zult vinden als Boogschutter-honden. Je hoeft niet te grommen en tanden te laten zien in een jaar. Er zullen positieve en goede mensen in je omgeving zijn, dus je kunt veilig met je staart kwispelen en van het leven genieten. Eenzame individuen krijgen de kans om een ​​gezin te stichten dichter bij het midden van het jaar.

Boogschutter - Zwijn

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 geboortejaren)

Profiteer van de kansen die de hond zal gooien - er zullen veel mogelijkheden zijn om de gewenste te vertalen. In 2018 is het raadzaam om vaker naar buiten te gaan - je goede manieren zullen veel seculiere leeuwen gek maken en je krijgt nuttige connecties. In het jaar van de hond kunnen Boogschutter-beren zelfs in de Kerstman geloven - wonderen zullen vaak gebeuren. Maar dit is slechts een bescheiden gastheer van het jaar die je verwent met zijn verrassingen.

Je moet meer tijd besteden aan het opbouwen van relaties binnen het gezin, je moet alle oude conflicten met je geliefde oplossen. Hiervoor moeten partners een gewone bezigheid, een hobby vinden of beginnen met het repareren van een appartement. Veel Boogschutter-beren zullen serieus nadenken over de geboorte van een erfgenaam.

Geboren in het jaar van de haan (1969, 1981, 1993, 2005)

Dit jaar beloven jullie geen sterren uit de lucht. Hoogstwaarschijnlijk zult u zich opnieuw in een conflictsituatie moeten bevinden die uw ontwikkeling aanzienlijk zal vertragen en niet zal bijdragen aan persoonlijke groei en vooruitgang. Andere mensen zullen er de schuld van zijn, die constant stokjes in het wiel steken of je zelfrespect en een positieve mening over jezelf onder druk zetten.

U kunt echter de juiste benchmarks vinden en eventuele problemen oplossen. Tegen het einde van de zomer zal het echte geluk waar je zo lang op hebt gewacht naar je glimlachen. Het belangrijkste is niet in paniek te raken en te geloven dat je het kunt vangen en vasthouden.

Boogschutter Snake

Slangen zullen relaties kunnen aangaan met familieleden, met wie ze het al lang bestaande conflict hebben gescheiden. Het is misschien niet mogelijk om harmonie met familieleden te bereiken, maar het zal mogelijk zijn om neutrale relaties te onderhouden. Qua vriendschap is dit een zeer gunstig jaar. Slangen zullen veel nieuwe kennissen opdoen. Oude vrienden zullen weer tot leven komen.

Honden geboren in het jaar (1970, 1982, 1994, 2006)

Voor vertegenwoordigers van het teken zal het Jaar van de Gele Hond vruchtbaar zijn als u zich niet bemoeit met zaken en conflicten van anderen en u kunt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Veel valt gewoon uit uw handen als u toestaat dat omstandigheden u regeren en de uitvoering van een belangrijke kwestie verstoren.

In de liefde zal er een zwarte streep komen, die zes maanden zal duren. Gedurende deze tijd kunt u de hoop verliezen om uw persoonlijke leven in te richten zoals u dat wilt, maar dit is helemaal geen reden voor paniek en problemen. Probeer het initiatief te nemen in het bedrijfsleven en dan komt alles goed. Veel geluk in de liefde zal onverwacht voor je zijn.

Horoscoop Boogschutter - Stier voor 2018

De horoscoop Boogschutter 2018 belooft een zee van optimisme, levendige romans en een veelbelovende positie. Als je dit allemaal waardig neemt, zal de Gele Hond het moment niet missen om een ​​driekamerauto, een appartement en een behoorlijke bijdrage aan de bank te geven. Sagittarius Bulls zijn van nature niet handelsbaar, maar in 2018 kunnen ze echt verliefd worden op een rijke en succesvolle oligarch. Maak je geen zorgen, niemand veroordeelt je.

Boogschutter paard

Jaar van carrière en ondernemingen. Er zullen veel interessante projecten zijn. Het paard kan zelfs volledig in creativiteit gaan en afscheid nemen van het gebruikelijke "aardse" werk. Dit is een jaar van ingrijpende veranderingen. Paarden kunnen snel van hun walgelijke echtgenoot scheiden en naar een sympathieke persoon gaan. Ze zullen geen moment spijt krijgen van hun beslissing.

Geboren in het jaar van het zwijn (1971, 1983, 1995, 2007)

Nieuwjaar geeft je veel nieuwe kennissen en prettige ervaringen. Je zult verrast zijn over de vrijgevigheid van hogere krachten die je zullen helpen om in korte tijd te bereiken wat je wilt. Sommige dingen werken vanzelf, zonder uw deelname. In hun persoonlijke leven beloven sterren je een romantisch avontuur en een reeks mysterieuze omstandigheden.

Het uiteindelijke resultaat hangt echter volledig af van uw akkoord. Probeer je hart open te stellen voor romantiek en handel in je interesses. Gallantry, gezelligheid en tederheid helpen u het gewenste resultaat te bereiken.

Horoscoop Boogschutter - Rat voor 2018

Boogschutter-ratten in 2018 zullen er niet eens aan denken om "van het schip" te vluchten, zelfs wanneer de levenssituatie betreurenswaardig is. De hond zal je een helpende hand geven, je neus likken en je vertellen waar de schat is begraven. Alleen jijzelf moet activeren en op zoek gaan naar een bijbaan. In het persoonlijke leven van Boogschutter-Rat worden kardinale veranderingen verwacht. Je zult een persoon ontmoeten met wie je niet alleen wilt gaan, maar naar het register wilt rennen.Oh, struikel niet gewoon over de weg.

Boogschutter-schaap (geit)

In 2018 zal Koz al zijn pragmatisme moeten laten zien. De tijd van frivoliteit is verstreken. Elk probleem moet op een verantwoorde manier worden behandeld. Als voorheen, Goat gemakkelijk problemen heeft opgelost, heeft dit jaar iemand hulp nodig. Het schaap zal advies vragen, wat niet kenmerkend voor haar is. Zonder hulp van buitenaf is het niet mogelijk om een ​​moeilijke situatie op te lossen.

Horoscoop Boogschutter - Tijger voor 2018

De horoscoop voor Boogschutter voor 2018 adviseert je om emoties, woorden en elke stap te beheersen. Natuurlijk hoef je niet rond het touwtje te gaan, maar je moet voorzichtig zijn. Als Boogschutter-Tijgers überhaupt schreeuwen en grommen, komen ze in langdurige conflicten terecht. In creatieve en commerciële zaken is alles goed met je. Boogschutter-Tijgers, zelfs in de liefdesfeer, kunnen beroemd worden, omdat ze worden uitgenodigd voor het programma "Laten we gaan trouwen".

Boogschutter Monkey

Een jaar van communicatie en netwerken. Naar verwachting in een groter bedrijf te werken. Apen zullen nieuwe medewerkers vinden die ideeën ondersteunen. Zal een succesvol project kunnen uitvoeren. Het jaar belooft helder te worden, gevuld met interessante emoties. Vrienden betalen plotseling schulden terug. Iedereen zal geïnteresseerd zijn in de aap en wil zijn aandacht.

Horoscoop Boogschutter - Dragon voor 2018

In 2018 moet Dragon Sagittarius een beetje zorgeloos en gemakkelijker te communiceren worden. Dan kun je niet alleen slagen zonder verlies, maar ook je kapitaal met drie keer verhogen. Tegenstanders in de liefde en concurrenten in het bedrijfsleven zijn niet bang voor jou. De hond deelt de geheimen van verleiding en netwerken met Sagittarius-Tigers. Wel, eenzame mensen kunnen in 2018 verliefd worden, trouwen en zelfs naar een nieuw appartement verhuizen. Wanneer hebben jullie allemaal tijd?

Boogschutter haan

Jaar van snelheid. Na de verschrikkelijke mislukking van 2017 wacht de haan op revalidatie. Naaste mensen die eerder zijn mening hebben verwaarloosd, zullen op hem letten. Van de autoriteiten wordt verwacht dat zij steunen en vooruitgaan. Dit jaar zal de haan een ongelooflijke toename van kracht voelen en iedereen verrassen met zijn werkcapaciteit en vitaliteit. Sombere gedachten zullen hem niet langer bezoeken.

Horoscoop Boogschutter - Kat (konijn) voor 2018

De horoscoop voor 2018 voor Boogschutter voorspelt een geweldige periode waarin geluk in liefde en financieel welzijn de fontein "verslaan". Vijanden zullen je zelfs als vrienden worden opgelegd, maar je bent onwrikbaar. Hoewel, de hond beveelt Boogschutter-kat niet aan om zijn neus te pesten, maar om hoffelijker te zijn met concurrenten. Met behulp van je charme kun je immers iedereen betoveren. In liefde is eenzaamheid niet voorzien - Boogschutter-katten zijn echt verstrikt in vrijers.

Boogschutter hond

Een jaar van radicale veranderingen, nieuwe strategieën en een volledig nieuw leven opbouwen. Gescheiden mensen zullen een nieuwe levenspartner vinden. De hond wordt volledig onthuld als een persoon. Het is een goed moment om jezelf bekend te maken. Wees niet bang om initiatief te nemen in werk en persoonlijke relaties - De hond zal in alles geluk hebben.

Horoscope Sagittarius - Snake voor 2018

Snake Sagittarius hoeft in 2018 zelfs de intuïtie niet op volle kracht in te schakelen. Ze werkt geweldig, daarom zal ze helpen om haar gekoesterde doelen te bereiken, echte vrienden te maken en zelfs met succes te trouwen. Trouwens, de hond beveelt aan om dromen te onthouden en vast te leggen die profetisch zullen zijn in 2018. Financieel hebben Boogschutter-Slangen alles zo geweldig dat ze zichzelf toestaan ​​om elke maand naar Tibet en Cyprus te vliegen.

Boogschutter Pig (zwijn)

Het zwijn zal in de schijnwerpers staan. Hij zal alle dingen voltooien. Voor Boar zal het hele jaar een periode van uitersten zijn. Hij zal de carrièreladder beklimmen of abrupt stoppen en naar een ander vakgebied vertrekken. In een relatie kunnen ze plotseling scheiden of, omgekeerd, de verbintenis versterken door een baby te krijgen.

Over het algemeen is 2018 niet slecht voor Boogschutter. Nooit eerder voelde dit teken zo'n honger naar verandering, zo'n verlangen naar kennis en een verlangen om de orde in het persoonlijke leven te herstellen. Alles wat Boogschutter zal ondernemen zal slagen. Er zullen veel nieuwe vrienden zijn. Contacten met oude vrienden worden hersteld. Het zal vooral geluk hebben in de financiële sector.

Horoscoop Boogschutter - Geit (schaap) voor 2018

Horoscoop voor Boogschutter voor 2018 Honden raadt aan meer verzameld en verantwoordelijker te worden. Anders zul je zelf spijt krijgen dat je je frivool hebt gedragen. Om de gezondheid te verbeteren, moeten Boogschutter-geiten een contrastdouche nemen en in het gat zwemmen. Raadpleeg alleen eerst de hond om niet met een zere keel te hoesten. In 2018 tekent Sagittarius-Goats lucratieve deals en kan hij plaatsvervangend directeur worden. De oliebasis natuurlijk.

Horoscoop Boogschutter - Paard voor 2018

In 2018 staat Sagittarius-Horses onder het geweer van geliefden, en in februari kunnen ze het hart winnen van iemand waar ze al heel lang verliefd op zijn. Natuurlijk verbiedt niemand je om plezier te hebben en plezier te hebben, maar de hond adviseert je om de maatregel in alles te kennen. Boogschutter-paarden zijn beter af om hun eigen bedrijf te openen, zodat ze zichzelf in 2018 niets zullen ontkennen. Houd gewoon de druk onder controle en eet niet te veel, anders ondermijnt u uw gezondheid te midden van de zomervakantie.

Horoscoop Boogschutter - Aap voor 2018

De horoscoop voor Boogschutter 2018 adviseert om banden te leggen met degenen die nieuwe perspectieven en horizonten voor u kunnen openen. In materiële termen is de periode zeer succesvol wanneer zowel de erfenis onverwacht arriveert als de vrienden oude schulden terugbetalen. Sagittarius Monkeys staat op de lijst van de rijkste mensen ter wereld. Nee, nee, dit is geen droom, maar een volledig normale realiteit. Het belangrijkste is om het persoonlijke leven niet te vergeten, anders zul je een vrijgezel leven.

Horoscoop Boogschutter - Hond voor 2018

In 2018 moeten Boogschutter-Honden eerst wederzijds begrip vinden met de minnares. De goedaardige en genereuze hond zal je nooit beledigen en zal altijd begrijpen of hij dezelfde instelling voelt. Boogschutter-honden moeten een duidelijk plan opstellen volgens welke je tot december moet leven. Probeer niet de wereld te veroveren en alle leden van het andere geslacht te charmeren. Inderdaad, zo'n ijdelheid is beladen met verliezen in 2018.

Horoscoop Boogschutter - Varken (zwijn) voor 2018

Horoscope Sagittarius 2018 belooft een leuke en zorgeloze periode. Bovendien hou je van grappen, praten en reizen. Boogschutter-zwijnen zullen alles met humor bekijken. Ze kunnen de hond zelfs aan het lachen maken. Dat is alleen bij concurrenten, je moet afstand houden. Ze kunnen onverwacht aanvallen, en Boogschutter-zwijnen zonder geld achterlaten. Welnu, in liefde is een prachtige bruiloft gepland. Vergeet niet om een ​​outfit van een couturier te bestellen.

Horoscoop Boogschutter - Haan voor 2018

Boogschutter-hanen in 2018 zullen de veren reinigen, de banden gladmaken en het werk in rennen, als een embrasure. Nou, ik wil meer geld verdienen zodat het hele gezin in de zomer op zee kan ontspannen. De hond is zo blij je te zien ijverig en hardwerkend dat zorgt voor een hoge positie. Welnu, de financiën van Boogschutter-hanen kunnen winstgevend investeren of uitgeven aan een huwelijksreis. Inderdaad, het jaar 2018 is "vruchtbaar" voor dergelijke feesten.

Boogschutter-horoscoop voor elke maand van 2018:

Horoscoop voor 2018 voor andere sterrenbeelden:

Bekijk de video: Intuïtieve tarot Sterrenbeeld Boogschutter maand november 2017 (April 2020).