Shellac-manicure: design thuis (nieuwe foto's)

neem deel aan de discussie

Deel met vrienden

Weinig vrouwen slagen erin om lange nagels te laten groeien, vaak breken ze en moeten ze de lengte afnemen. Tegenwoordig zijn het korte nagels die relevant zijn. Shellac ziet er bijzonder elegant uit. In dit artikel zullen we het hebben over de kenmerken van zo'n manicure.

Is het mogelijk om op korte nagels schellak te maken?

Als eerdere stylisten aanbevelen dat mensen met korte nagelplaten improvisatie op hun vingers vergeten, is nu alles veranderd. Dergelijke nagels kunnen helder zijn, een creatief decor hebben. Overweeg de kenmerken van manicure op korte nagels.

 • Korte opties zijn het meest universeel. Een dergelijke manicure is geschikt voor jonge meisjes en oudere dames.
 • Een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpopties. Met behulp van nude-tinten is het mogelijk om een ​​zachte manicure te creëren en felle kleuren zullen uw dagelijkse leven meer durf geven. Nagelontwerp wordt geselecteerd op basis van de situatie. Steentjes zijn geschikt voor de plechtige gebeurtenis en gedempte tinten schellak voor de kantoorboog.

 • Uitvoerbaarheid. Een dergelijke manicure heeft geen invloed op huishoudelijke taken en werkt ook niet op de computer. Het is handig om lenzen te verwijderen voor mensen met een slecht gezichtsvermogen.
 • Je kunt zelf een uniek nageldecor maken. Dit vereist niet bepaalde kennis, alleen behendigheid en vaardigheden die met ervaring zijn opgedaan.
 • Besparingen. Nu hoeft u zich niet te registreren in schoonheidssalons, geld en tijd uit te geven. U kunt uw handen mooi maken, op uw gemak.

Kleine, of liever, zeer korte nagels zijn tegenwoordig in de trend. Een klassieke optie is de lengte van de nagelplaat, 1-2 mm langer dan de rand van de vinger. Dergelijke nagels zien er natuurlijk en aantrekkelijk uit. Hiermee kunt u elke schellak gebruiken, zelfs de helderste tinten.

Maar je moet geen korte nagelplaten met meerdere decoropties tegelijk versieren. Soortgelijke nagelkunst ziet er zelfs belachelijk uit op lange nagels.

Je moet voorzichtig zijn met de lijnen in nail art. Als u horizontale strepen maakt, is uw manicure gedoemd te mislukken. Dergelijke lijnen maken de nagelplaat visueel nog korter. Het is beter om de voorkeur te geven aan verticale opties. Volumetrische elementen mogen niet worden gebruikt: stucwerk, patronen met gel of acrylverf, dit alles zal ook de nagelplaat verkorten.

Er zijn geen specifieke aanbevelingen met betrekking tot schellakkleur. Kies een tint op basis van uw eigen voorkeuren.

Vergeet goed gemaakte nagels niet. Voor korte opties is een getrimde manicure geschikt. Hiermee kun je de ruimte van de nagelplaat iets vergroten door de behandelde nagelriem. Wat de correctie betreft, moet u deze niet lang hierheen slepen. De maximale gebruiksduur van manicure is 2-4 weken.

Ovaal

Dergelijke nagels zullen de borstels eleganter maken. De zachte ovale vorm ziet er perfect uit op korte nagels. Het kan heel eenvoudig worden gedaan: het is voldoende om de zijgebieden van de nagelplaat voorzichtig te vijlen. Dergelijke nagels zien er natuurlijk uit en trekken de aandacht met hun verzorging en elegantie.

Vierkant

Een vergelijkbare vorm is geschikt voor lange vingers en smalle nagels. Bovendien moet de plaat zelf niet te kort zijn. Meestal zijn vierkante opties voor korte nagels niet de beste manier om de aantrekkelijkheid van de handen te benadrukken.

Afgeronde

Afgeronde halvemaanvormige opties worden vooral vaak gebruikt voor korte nagels. De vrije randen zijn netjes opzij geplaatst. Nagels zien er erg stijlvol en aantrekkelijk uit. Het is handig om verschillende decoraties op dergelijke platen aan te brengen.

Hoe maak je een manicure met schellak?

Om stijlvolle nagels te maken, is het niet nodig om te registreren in een schoonheidssalon. Je kunt thuis creatieve manicure maken met je eigen sterke punten. Om dit te doen, moet je jezelf bewapenen met geduld, de nodige hulpmiddelen en materialen, en wat ervaring opdoen.

Wees niet overstuur als het de eerste keer niet lukte om een ​​mooie manicure te maken. Alles kan worden opgelost met regelmatige training.

 • Manicure moet van hoge kwaliteit zijn, daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de verwerking van nagels. Wees niet bang om veel tijd aan dit podium te besteden. Zelfs het meest creatieve ontwerp ziet er op slordige handen belachelijk uit. Het is de moeite waard om van tevoren alle benodigde hulpmiddelen voor te bereiden die nodig kunnen zijn in het proces. Koop kniptangen, een nagelvijl, schellak van de juiste kleur. Je hebt ook verschillende penselen nodig voor het tekenen en geschikte decorelementen. Vergeet niet om een ​​ultraviolette lamp te kopen voor de polymerisatie van de coating.

Base en top spelen een belangrijke rol bij het maken van nail art. De sterkte en slijtage van een manicure hangt af van hun kwaliteit. Zorg ervoor dat u uw werkruimte organiseert. Idealiter zou dit een ruime tafel moeten zijn waar alle gereedschappen in passen. Alles moet bij de hand zijn.

 • Maak een nagelbad om je handen te stomen. Gebruik een kruidenbasis voor deze doeleinden.
 • Neem vervolgens een oranje stokje en beweeg voorzichtig de nagelriem. Snijd overtollige huid af met scherpe kniptangen. Neem de tijd om uw handen niet te bezeren.
 • Neem nu het bestand en pas de vorm aan met zachte bewegingen. Zo'n tool moet maar in één richting werken. Als u de vijl heen en weer beweegt, zal de nagel snel loslaten en verslechteren.
 • Wanneer u het perfecte resultaat bereikt, moet u een buff nemen en het oppervlak van de nagel polijsten. Dit wordt gedaan zodat het gelijkmatig wordt en schellak beter wordt bewaard.

Nadat alle onregelmatigheden zijn verwijderd, kunt u beginnen met coaten.

 • Neem de basis en breng deze aan met een gelijkmatige, zelfverzekerde beweging, beginnend vanuit het midden van de nagel. Schilder vervolgens over de zijkanten van de plaat. Droog alles goed onder een ultraviolette lamp.
 • Neem nu gekleurde schellak en breng het op precies dezelfde manier aan op de nagels. Om de kleur meer verzadigd te maken, maak je verschillende lagen, elk gedroogd in een lamp.

 • Daarna kunt u doorgaan naar het gewenste decor. Het is de moeite waard om van tevoren over de foto te beslissen. Het World Wide Web is rijk aan verschillende afbeeldingen van stijlvolle nagels. Het is alleen belangrijk om te kiezen wat je leuk vond en de aanbevelingen duidelijk op te volgen.

Als je niet zeker bent van je vaardigheden, dan kun je om te beginnen de eenvoudigste decoropties toepassen. U kunt bijvoorbeeld een vinger versieren met glitters of contrastpunten instellen met een stip. Versier de nagelplaten niet met willekeurige tekeningen. Zo'n ontwerp zal er niet modieus en stijlvol uitzien.

 • Na het voltooien van de compositie, moet je je nagels bedekken met top. Het laat de nagels glimmen en fixeert het resultaat effectief. Droog grondig in een UV-lamp. Daarna kunt u de plakkerige laag wissen en genieten van het perfecte resultaat.

Nieuw in ontwerp

Veel mensen denken dat je met korte nagels geen aantrekkelijk ontwerp kunt maken, maar dit is niet zo. Er zijn een groot aantal manieren om een ​​dergelijke manicure thuis te ontwerpen.

Kenmerken van schellakcoating

De opkomst van schellak is een enorme doorbraak in de nagelkunstindustrie. Ondanks het feit dat ze slechts 5-7 jaar geleden massaal over het nieuwe product leerden, begint de geschiedenis van het bedrijf, dat zo'n handig product aan de modewereld presenteerde, in 1979. Shellac was in staat om de eigenschappen van een gel en vernis te belichamen.

Het principe van modieuze schellakmanicure is gebruiksgemak, duurzaamheid, onberispelijk uiterlijk, snelle verwijdering.

De applicatietechnologie is identiek aan gewone vernis. Er is echter één voorbehoud. Om de coating te laten "harden", moet deze worden gedroogd in een UV-lamp. Het duurt niet meer dan twee minuten om een ​​nagel te drogen.

De eigenaardigheid van de schellakcoating is dat deze zijn glanzende glans niet verliest, zelfs niet wanneer hij wordt blootgesteld aan reinigingsmiddelen. De kleuren zijn verzadigd en diep. Met deze coating kun je je nagels gemakkelijk laten groeien, zelfs als ze eerder gelaagd waren en een verhoogde breekbaarheid hadden. Shellac-manicure kan elk ontwerp hebben. Met behulp van gellak is er een unieke mogelijkheid om verschillende technieken te combineren, interessante afbeeldingen te maken met manicure op de maan, in het Japans, in het Frans.

We maken manicure met schellak thuis

Om een ​​mooie manicure met gellak te maken, heb je vrije tijd, nauwkeurigheid en geschikt gereedschap nodig. Wat is er nodig voor beginners? Zorg ervoor dat u een UV-lamp koopt, evenals een standaardset gereedschappen, gekleurde gellakken.

Shellac-manicure-set kan worden gekocht via een gespecialiseerde online winkel of worden besteld in elke winkel die manicure-accessoires verkoopt.

Er zijn verschillende manieren om thuis schellakmanicures te maken. De standaardmanier is als volgt:

 • Droge manicure wordt uitgevoerd. Als er een oude coating is, wordt deze verwijderd. Een paar druppels verzachtend middel worden op de nagelriem aangebracht. Na een paar minuten moet de nagelriem met een oranje stok worden teruggeduwd. Met behulp van vijlen krijgen de nagels de gewenste vorm. Na het uitvoeren van de bovenstaande procedures moet het oppervlak van de nagels worden ontvet.

 • Een transparante basis wordt aangebracht, die wordt gedroogd in een UV-lamp (ongeveer 1 minuut).

 • Nadat de basis is voorbereid, kunt u beginnen met het aanbrengen van de kleurlaag. De techniek is exact hetzelfde als bij het aanbrengen van gewone vernis. De toepassing van schellak begint met de pink. Daarna wordt de pink 5-6 seconden in de lamp geplaatst. Elke laag met schellak moet in een lamp worden gedroogd.

 • Afwerkingsfase - er wordt een bevestigingsvernis aangebracht. Het wordt ook ongeveer twee minuten in een lamp gedroogd.
 • De plakkerige laag wordt verwijderd met een servet en klinker.

 • Vet de nagelriem in met voedzame olie.

Ontwerp ideeën

Voorbeelden van dit of dat ontwerp zijn te vinden in het wereldwijde netwerk, waar het proces van het creëren van de gewenste optie stap voor stap wordt beschreven. Beschouw de meest relevante van hen.

 • Effen kleur. Deze optie verliest vandaag de populariteit niet. Op ingekorte nagels ziet gewone schellak er bijzonder voordelig uit. Gebruik verschillende variaties van het kleurenpalet. Voor dagelijkse manicure is een zachte, lichte kleur geschikt, voor feesten - helderder.

Je kunt verschillende technieken combineren. Markeer bijvoorbeeld een of meer vingers met glitters of strass steentjes. Het is belangrijk om het niet met glans te overdrijven, een dergelijk decor is alleen geschikt voor feestelijke evenementen.

 • Ombre. Gradiëntdekking schitterde dit seizoen met nieuwe kleuren. Zelfs voor korte nagels kunt u de meest levendige en onvoorstelbare combinaties van tinten toepassen, deze helpen uw stijl te benadrukken. Diagonale ombre wordt toegevoegd aan de gebruikelijke horizontale en verticale vloeiende overgangen van tonen. U kunt tinten van één kleurenschema toepassen, het ziet er organisch en geschikt uit. U kunt ook verschillende combinaties van schijnbaar onverenigbare kleuren gebruiken. De ontdekking van het jaar verliep lineair. De bijzonderheid is dat de kleuren niet mengen, maar in gelijkmatige strepen worden aangebracht en duidelijke grenzen hebben. Je kunt ook chaotische overgangen gebruiken. Hiermee kun je een rel aan kleuren op de nagelplaat concentreren.

Gradient kan met succes worden gecombineerd met tekeningen of andere decoropties. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het algemene beeld er harmonieus en stijlvol uitziet.

 • French manicure. Een eenvoudige jas geeft je handen een verzorgde look, benadrukt de elegantie van het beeld en de vrouwelijkheid. Dit seizoen kun je niet alleen naakt en wit gebruiken, maar ook andere tinten.

De klassieke versie in combinatie met andere apparatuur ziet er creatief uit. De nieuwigheid van dit seizoen is asymmetrie. Verschillende vingers aan één hand kunnen worden versierd met geometrische patronen. Je kunt improviseren met tekeningen en texturen.

 • Lunar. Stijlvol handen en maanmanicure versieren. Voor een korte nagelplaat wordt een kleine "smile" -lijn getekend. Lunulu kan worden benadrukt met kleurloze schellak of een geometrisch patroon.

Gebruik niet te veel decoratieve elementen om de compositie niet te overbelasten. Stijlvolle nail art is gebaseerd op terughoudendheid en elegantie. Als u een feestelijke look creëert, kunt u doorschijnende strass steentjes, plakband, enz. Gebruiken. Ze zullen er optimaal uitzien op een of meer nagels.

 • Figuur. Een dergelijk ontwerp maakt de nagels helderder, plaatst alle accenten. Onthoud tegelijkertijd dat te brede, volumineuze lijnen alles kunnen verpesten en de lengte van de nagels kunnen "stelen". Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u de tekening maken met nette dunne lijnen. Dan ziet nail art er kort uit.

Je kunt delicate bloemen tekenen op een contrasterende achtergrond of je favoriete stripfiguur uitbeelden. Het is beter om geen donkere achtergrond te gebruiken, lichtere tinten maken de plaat visueel breder en langer.

 • Steentjes. Geen vakantie lijkt compleet te zijn zonder een manicure met strass steentjes. Dit betekent echter niet dat je al je nagels kunt stenigen. Het is beter om de "smile" -zone te markeren of de contouren van de foto te benadrukken met sprankelende elementen.

Het is goed om strass op slechts enkele nagelplaten te gebruiken. Niemand noemt zo'n manicure belachelijk en saai.

 • Cat's eye. Deze optie wordt gekenmerkt door prachtige tinten en modieuze tinten. De coating kan worden gecombineerd met verschillende decoropties: tekeningen, glitters, strass steentjes.

 • Vtirka. Vandaag populair en opties met een metallic glans. Dergelijke coatings kunnen worden gecombineerd met rijke donkere tinten van schellak. Glanzende deeltjes helpen de nagelplaat visueel te verlengen.

Een dergelijk decor is perfect voor avondkleding en een plechtige boog.

 • Stickers. Voor beginners die nog niet weten hoe ze meesterwerken met een borstel moeten maken, is er een uitstekende optie voor het ontwerpen van een stijlvolle manicure. Gespecialiseerde winkels verkopen vooraf gemaakte stickers. Ze zullen helpen om een ​​echte creatieve compositie op de nagels te creëren. Het is voldoende om de juiste optie te kiezen en deze voorzichtig op uw vinger te fixeren. Van bovenaf is de hele samenstelling bedekt met een toplaag en gedroogd in een ultraviolette lamp.

Vergeet niet dat je niet meteen alle nagels moet decoreren met allerlei tekeningen, alles moet perfect worden gecombineerd. Het is beter om op deze manier een of meer vingers te accentueren.

Shellac-manicure: ontwerpkenmerken voor korte en lange nagels

Het creëren van een mooi, origineel ontwerp met schellak werkt op zowel korte als lange nagels. Dit kan een interessant schilderij, tekening, verschillende elementen van steentjes, glitters, comifibuki, gekleurd en fluweelzand, enz. Zijn. Dit seizoen is matte manicure ongelooflijk populair. Het kenmerk is dat het kan worden gecombineerd met glans. Een dergelijke gecombineerde techniek ziet er op elke lengte harmonieus uit. Op korte nagels ziet een monotone coating met een verzadigde kleur er goed uit: wijn, paars, blauw, smaragd, enz.

Shellac-manicure: ontwerp op korte nagels

Korte nagels zijn niet alleen praktisch en handig, maar ook erg modieus. Modetrends van schellakmanicure voor korte nagels zijn zeer divers. Tegenwoordig kun je je tot niets beperken, volg gewoon de hoofdregel: let op de maat in het decor.

Het verloop in alle manifestaties ziet er waanzinnig mooi uit op korte nagels. Het kan horizontaal of verticaal zijn. Voor lente-manicure is een zachte combinatie van tinten geschikt.

Origineel ziet er schuin uit. De contrastlijn kan in elk kleurenschema worden gemaakt: zwart, rood, blauw, lila, roze.

Op korte nagels ziet het effect van "kattenoog" er ongelooflijk mooi uit. Gewoonlijk zijn de tinten van een dergelijke gellak verzadigd, sappig en nobel.

Het ontwerp van een manicure korte nagels kan verschillende decoratieve elementen bevatten. Het "druppeleffect" of patroon bestrooid met fluweelzand ziet er creatief uit.

Nagelontwerpschellak op lange nagels

Schellakmanicure op lange nagels kan verschillende technieken, kleurenschema's combineren. Eigenaren van lange nagels kunnen absoluut elke ontwerptechniek toepassen. Lunaire manicure ziet er goed uit op lange nagels. De essentie ligt in de selectie van het gat. Het kan kleurloos worden achtergelaten of juist worden gemarkeerd met een contrasterende gelgellak.

Schilderen is altijd geschikt op lange nagels. Het kan worden gecombineerd met glitters, strass steentjes. Noodzakelijk zal bewondering bij mensen veroorzaken voor het ontwerp, dat de "aquarium" -techniek gebruikte. Om een ​​origineel ontwerp te maken, kunt u ook een ontwerp gebruiken dat "gebroken glas" wordt genoemd.

French manicure met schellak (Frans)

Dit is een tijdloze klassieker waar altijd vraag naar is geweest. Toegegeven, nu geven moderne meisjes er de voorkeur aan een ander decor toe te voegen aan de Fransen. Een jas met zand, met een verscheidenheid aan patronen, met ingelegde stenen, met folie "gebroken glas", dat prachtige overstromingen van licht creëert, is nu populair. Er zijn veel decoropties. Een klassiek jasje met een redelijk decor is een geweldige optie voor manicure voor elke dag, omdat een dergelijk ontwerp universeel is "op een feest, en in de wereld."

Lunaire manicure met schellak

Een geweldig alternatief voor de klassieke jas. Voor het ontwerp worden zowel delicate als pakkende, heldere tinten gebruikt. De trend is geometrie (bijvoorbeeld gaten in combinatie met driehoeken) of schellakmanicure met negatieve ruimte. Niet minder populair is het maanontwerp van steentjes, pailletten en microkralen.

Schellakmanicure met een patroon

De modetrend van het nieuwe seizoen is een manicure met een tekening in de stijl van impressionisten. Ontwerp bestaat uit gekleurde of gewone vlekken. Ook verliezen verschillende geometrische vormen hun populariteit niet. In de zomer zijn heldere bloemenprints relevant. Je vindt de meest modieuze en relevante tekeningen op de nagels op de foto.

Ontwerp schellak per seizoen

Een klein overzicht van seizoensgebonden trends in gellak voor nagelontwerp. Wat is relevant in de zomer en wat is in de winter? Populaire tekeningen, tinten, technieken, enz.

De lente wordt altijd geassocieerd met iets zachtaardig, licht en luchtigs. Daarom kiezen de meeste meisjes in het ontwerp van nagels voor delicate kleuren. Als tekeningen, bloemmotieven en abstracte patronen worden gekozen.

De zomer is een geweldige tijd. Seizoen van vakantie en rust. Mooie manicure kan verschillende thematische tekeningen hebben. Op een cruise gaan, geen boot? Probeer het à la Sailor-ontwerp.

Met het begin van de herfst wil ik helderdere, meer verzadigde kleuren. De herfstmanicure in rood, oranje, geel is relevant in dit seizoen. Het kan rood-geel, lila-zwart, zwart-geel, oranje-groen verloop zijn.

Wintermanicure kan verschillende ontwerpelementen bevatten. Als we het hebben over een mooie manicure voor een nieuwjaarsfeest, dan kunt u in dit geval technieken gebruiken zoals gebroken glas, spiegelglans. De spiegelachtige rode metallic glans ziet er stijlvol en winterachtig uit, terwijl je in het ontwerp wit of gouden stof kunt toevoegen. Shellac-ontwerp 'Sweater' is relevant voor de winter, evenals het gebruik van verschillende thematische stickers (sneeuwvlokken, herten, kerstbomen, kerstornamenten).

Shellac-manicure: een verzameling foto's van nagels

Manicure-ideeën van Shellac en de uitvoering ervan worden stap voor stap op de foto weergegeven. Heb je besloten om shellac-manicure in de salon te maken, neem dan een foto met je mee. Dit zal het voor de meester gemakkelijker maken om precies te begrijpen wat u wilt. De prijs is afhankelijk van het gekozen ontwerp. Masters die thuis werken, kunnen goedkoop een stijlvolle manicure maken.

Favoriet van het seizoen - schellakmanicure voor zeer korte nagels

Zelfs 2-3 jaar geleden, toen de populariteit van manicure voor korte nagels alleen maar sterker werd, was het niet-invariant en eentonig. Bovendien beval een aantal stylisten de eigenaren van kleine tips aan om zich te beperken in de manifestatie van verbeelding - een minimum aan ontwerp, gebrek aan accenten, de kleuren zijn alleen pastel of zelfs transparant, maar heldere vernissen voor korte nagels zijn een absoluut taboe.

Korte nagels zijn een universele optie. Ze zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, en dankzij een brede versie van het ontwerp, zullen korte nagels er passend uitzien in het dagelijks leven en als een plechtige optie.

 • Korte nagels zijn praktisch. Ze zullen je niet belemmeren tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken, interfereren niet met typen op het toetsenbord, tijdens sporten en in een aantal beroepen, waar vanwege de naleving van hygiënevoorschriften of arbeidsomstandigheden lange nagels verboden zijn. Nou, voor die jonge vrouwen die lenzen gebruiken - dit is een echte redding.
 • Een manicure met mooie schellak op korte nagels is eenvoudig uit te voeren. Je kunt er zelfs thuis mee omgaan, omdat de overwoekerde punt van de nagel veel gemakkelijker is aan te passen.
 • Korte nagels vertegenwoordigen een breed scala aan experimenten. Foto's van manicure met schellak op korte nagels in extra felle kleuren overtuigen opnieuw dat in de "ingekorte" versie het gedurfde ontwerp er bijzonder voordelig uitziet.

 • Een korte manicure is een universele optie en zal er zowel plechtig als in het dagelijks leven fantastisch uitzien. Het verschillende ontwerp met schellak op korte nagels op de foto, die hieronder wordt gepresenteerd, bewijst dat deze lengte een universele optie is voor alle gelegenheden.

Hoe korter de manicure, hoe langer de lijst met conventies: de basisregels voor het nagelontwerp

Nadat u de voordelen van de "verkorte" versie hebt ontdekt, moet u letten op de vereisten voor schellakmanicure voor korte nagels, en deze lijst is, in tegenstelling tot de lengte, vrij groot.

 • Vorm. Er zijn geen opties - alleen een zacht ovaal. De amygdala-vorm op korte nagels is gewoon onmogelijk, de driehoekige vorm is belachelijk en het vierkant zal alle charme van kleine nagels doden.
 • Lengte. Wees niet verrast, maar korte nagels hebben ook lang. Een klassieker wordt overwogen wanneer de vrije rand van de nagelplaat 1-2 mm voorbij de vinger steekt. Ultrakorte nagels die tot aan de rand worden gesneden, zijn niet verboden.
 • Decoratieve vulling. Korte, heldere nagels zelf zijn de versiering van de vingers en daarom is een buitensporig decor ongewenst. Het zijn voldoende 2-3 kleuren in het palet, en als het een decor is, is het discreet, of gebruik 1-2 vingers. Decor. In het ontwerp van manicure met korte nagels met schellak op de foto, is duidelijk te zien dat voor deze lengte verticale en diagonale lijnen meer de voorkeur hebben. Horizontaal - maakt je manicure belachelijk, en in plaats van schattige korte nagels riskeer je slordige stompen die het hele idee van manicure zullen doden. De niet-succesvolle opties op de foto met zeer korte schellaknagels zijn hiervan een duidelijk bewijs.

 • Volume. Volledig uitgesloten. Vergeet stucwerk en volumetrische patronen met gel en acrylverf. Hetzelfde geldt voor strass steentjes. Maximaal 1 - 2 geaccentueerde vingers, maar gebruik in geen geval alle nagels. Het volume zal de vingers alleen maar korter maken. Iemand zal bezwaar maken - ons doel is tenslotte een korte manicure! Dit is zo, maar geen korte vingers.

 • Kleur. Iedereen! Maar het is beter helder en sappig, omdat het belangrijkste doel van een korte manicure dit seizoen is om de aandacht te trekken en niet te vermijden. Kijk hoe mooi schellakmanicure op korte nagels is op de foto.

 • Cuticula verwerking. In het geval van korte nagels is slechts één versie van de manicure mogelijk - randen. De optie met een netjes geduwde nagelriem is niet goed. Ons doel is om zoveel mogelijk vrij veld te krijgen, maar niet ten koste van de vrije rand, maar ten koste van de "veroverde" ruimte bij het nagelbed.
 • Correctie. Er zijn hier ook geen opties - maximaal twee weken en u zult een correctie moeten maken. Drie weken aanhalen is alleen toegestaan ​​voor die jonge dames die pasteltinten van de hoofdachtergrond hebben gekozen. En nog meer, het is niet de moeite waard om 4 of zelfs 5 weken uit te stellen, zoals veel meisjes doen, tijd besparen en medelijden hebben met "de vertrokken schoonheid". En als je een donkere vernis hebt gebruikt, zal het verraderlijk de overwoekerde rand benadrukken. Bovendien is het idee van een manicure verloren. 4 weken - en je hebt niet langer trendy minimalisme op je nagels, maar de gebruikelijke middengrond, die ook slordig is.

Modieus palet: van seizoen tot seizoen

Nu is het de moeite waard om het probleem van de kleurinhoud van een korte manicure aan te raken. Nogmaals, het is de moeite waard om te benadrukken dat voor korte nagels in het nieuwe modeseizoen elke kleuroptie is toegestaan, van low-key tinten tot ultra heldere flitsende opties. Maar als aanbevelingen, en niet helemaal, raden stylisten aan om een ​​kleurenpalet te kiezen, afhankelijk van het seizoen.
De romantische lente, wanneer natuurlijke kleuren alleen wakker worden, kan spelen met uw gemak en lage intensiteit van pigment op uw nagels. In deze tijd van het jaar hebben zachte pasteltinten de voorkeur - lila, roze, turkoois, mint.


De zomer is een tijd van veel kleuren en minimalisme in kleding. Kies heldere, sappige tinten - lichtgroen, oranje, geel, rood. Ze zullen zeker niet in tweestrijd raken met de reeds gebruinde huid en de helderheid van de zomerse aandrang.


De herfst is de tijd van het begin van koud weer en warme kleuren. Tijdens deze periode moet je koude tinten vergeten en de warme kleuren van koffie, oker en gouden opties kiezen.


In de winter zien donkere kleuren er heel organisch uit op de nagels - pruim, paars, bordeaux, zwart.


Dit alles is echter slechts een aanbeveling en iedereen heeft het recht om tinten te kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en verbeelding.

Voordelen van het gebruik van schellak

Shellac gel polish is een echte doorbraak in nagelverzorging. Dankzij deze coating manicure gaat langer meeen de nagels zien er lang goed verzorgd uit. De voordelen van schellak omvatten ook het volgende:

 • Hypoallergeen. Deze coating bevat geen formaldehyden, evenals andere schadelijke stoffen, waardoor het zelfs door zwangere vrouwen kan worden gebruikt.
 • Verschilt in eenvoud van tekenen.
 • Praktisch. Bestand tegen externe invloeden.
 • Het heeft geen heldere en sterke chemische geur.
 • Bij het coaten van nagels ontstaat een gelijkmatige, dunne laag.
 • Droogt snel door het gebruik van speciale lampen bij het maken van manicure.
 • Makkelijk te verwijderen.
 • Hiermee kunt u verschillende nagelontwerpen maken.

Benodigde materialen voor manicure met Shellac-gellak

Om onafhankelijk schellakmanicure te maken, hebt u de volgende materialen en apparaten nodig:

 • Basisbasis voor gellak.
 • Shellac gel polish vereiste kleuren.
 • De laatste berichtgeving.
 • Ontvetter (een middel om de plakkerige laag te verwijderen).
 • Nagelvijl.
 • Verschillende soorten borstels (plat, normaal, afgeschuind).
 • Nagelriemolie.
 • Wattenschijfjes.
 • Alcohol.
 • Speciale lijm voor tips en strass (als u van plan bent om sieraden in manicure te gebruiken).
 • Oranje stokje
 • UV-lamp voor het drogen van gellak.

French manicure met schellak

Voordat u de gellakcoating start, moet u een manicure uitvoeren om de nagelplaat op een hoogwaardige manier te verwerken en een vorm te geven. Vervolgens worden de nagels afwisselend ontvet. Verdeeld in een dunne laag basisdekking, die twee minuten onder een UV-lamp moet worden gedroogd.

De volgende stap is het maken van een kleurcoating. De laag moet ook worden gedroogd.

Witte kleur met behulp van een speciale langwerpige borstel aan de uiteinden van de nagels trekt een "glimlach". Als het element niet perfect glad wordt, kan het worden bewerkt met een afgeschuinde borstel. De oranje stok verwijdert de vernis die op de huid rond de nagel zit.

De manicure wordt enkele minuten onder een UV-lamp gedroogd. Een laatste laag wordt bovenop aangebracht, waardoor de gellak wordt gefixeerd en manicure wordt bevestigd mooie glans. De laag moet ook worden gedroogd.

Vervolgens wordt het plakkerige deel met een speciaal gereedschap van de nagels verwijderd. En de huid rondom wordt behandeld met olie.

Kleurkiezer

Een belangrijke rol bij het creëren van een stijlvolle manicure wordt gegeven aan een geschikte tint schellak. Voor korte nagels dit seizoen zijn de meest gedurfde en ongewone kleuren geschikt. Je kunt niet bang zijn om te improviseren door originele composities te maken.

Schellakkleur moet worden geselecteerd op basis van de afbeelding, kleding, gebeurtenis. Focus niet blindelings op modetrends. Kies de tinten die je graag zelfverzekerd en modieus voelt.

Veel nagelonderhoudsexperts raden aan om een ​​palet van tonen te selecteren op basis van de tijd van het jaar.

 • Beige, roze, witte, minttonen zijn bijvoorbeeld relevant voor de lente. Gebruik verschillende decoratieve elementen om je stijl uit te drukken.
 • Voor de zomer kunt u de meest sappige tinten kiezen. Geschikte rode, gele, oranje, lichtgroene tinten. Dergelijke tonen helpen een lichte, vrolijke stemming te creëren. Zomer decor is altijd populair om zijn ongewone, gewaagde ontwerpen.

 • In de herfst moet u letten op gedempte tinten. In dit geval is het beter om warme opties te kiezen: cappuccino, goudkleurig. Je kunt een paar glitters toevoegen aan de nagelplaat om jezelf op te vrolijken en de adem van de naderende winter te voelen.
 • Maar al in het koude seizoen moet je donkere tinten gebruiken, bijvoorbeeld kersen, kersen, pruimen, zwarte tinten.

Seizoensopties

 • In de zomer versieren dames hun handen vaak met heldere bloemen, afbeeldingen van bladeren, twijgen. Voor een plechtig beeld worden glitters, steentjes gebruikt.
 • Lente-opties onderscheiden zich door delicate tinten. De tekeningen kunnen contrastrijk zijn. Vaak gebruiken meisjes modieuze geometrie, ombre met overgangskleuren. Lunaire manicure is ideaal voor de lente.

 • In de herfst worden gedempte tinten gebruikt. Kleurrijke bladeren, regendruppels en alles wat het kleurrijke seizoen symboliseert, zien er goed uit op nagels. U kunt verschillende soorten wrijven gebruiken.
 • Voor de winterperiode zijn sneeuwvlokken, elementen van de nieuwjaarsvakantie, steentjes en glitters relevant. Versier als de hele nagelplaat, en een deel ervan.

Shellac-manicure voor korte nagels: ideeën en foto's

Iedereen kan omgaan met vlekken en zelfs met de uitvoering van schellak op korte nagels. Deze optie vereist slechts een bepaalde vaardigheid en vaardigheid om te tekenen. Het is niet nodig om extensies te doen, het belangrijkste veld voor creativiteit is een natuurlijke nagelplaat.

Populairder dan alleen korte manicure ... ultrakort De laatste optie, paradoxaal genoeg, trekt meer aandacht. Je moet echter oppassen dat je de regel niet duidelijk volgt als je brede en zachtmoedige nagels hebt. Ultrakorte manicure is gecontra-indiceerd voor u.


Met andere woorden, de stijl van minimalisme in grootte betekent helemaal geen minimum in detail. Korte nagels zijn een geweldig gebied voor creativiteit. Vergeet echter niet dat een overdreven inrichting en het negeren van de individuele kenmerken van de nagelplaten de hele indruk van een trendy idee kan verpesten.

Schellak manicure

Eerst moet je je nagels prachtig ontwerpen: geef ze de gewenste vorm, verplaats de nagelriem (niet knippen!). Vervolgens wordt een basislaag verdeeld over de plaat, die wordt gedroogd onder een UV-lamp.

Zorg ervoor dat je onder de lamp droogt. Breng dan een andere kleurlaag aan, die ook moet worden gedroogd.

Het plakkerige gedeelte wordt voorzichtig verwijderd met behulp van een speciaal gereedschap en een wattenschijfje. Alleen dan kunnen we doorgaan maak een foto. Verschillende penselen kunnen een origineel ontwerp maken, van eenvoudige geometrische vormen tot complexe afbeeldingen.

Als de tekening klaar is, moeten de nagels twee minuten onder de lamp worden gedroogd.Vervolgens worden twee lagen van de uiteindelijke coating aangebracht, die ook moeten worden gedroogd.

Bruiloft manicure voor korte nagels

Het is noodzakelijk om de nagels de gewenste vorm te geven. Omdat ze kort zijn, is het het beste om de platen ovaal of vierkant te maken met enigszins afgeronde randen. De nagelriem moet voorzichtig worden weggeduwd, niet worden getrimd. Alle nagels moeten worden behandeld met een ontvetter.

Vervolgens wordt een basislaag aangebracht, die gedurende 2 minuten onder een UV-lamp moet worden gedroogd. De volgende stap is het aanbrengen van een gekleurde laag schellak. Het moet ook worden gedroogd.

Indien verwacht decoratieve elementen (pailletten, steentjes, enz.), dan moeten ze in dit stadium worden aangebracht. Nadat de nagels zijn bedekt met een laatste laag, die ook moet worden gedroogd.

Het plakkerige gedeelte moet met een speciaal gereedschap worden verwijderd. Vervolgens worden de randen van de nagels behandeld met nagelriemolie.

Schellak met korte nagels

Een toenemend aantal vrouwen geeft de voorkeur aan een korte nagellengte, wat praktischer en handiger is. Maar dit betekent niet dat je schoonheid, mode en vrouwelijkheid kunt vergeten. Met deze korte lengte moet je niet minder opletten dan lange nagels, omdat de manicure in dit geval perfect moet zijn. Dit effect kan worden bereikt met schellak, die er gedurende een week geweldig uitziet.

Er is altijd vraag naar degelijke opties, maar soms wilt u variatie of extra decoratie. Shellac biedt zo'n kans, maar er zijn beperkingen. Ze zijn verbonden met een klein oppervlak van een korte nagel, waarop niet alle ideeën kunnen worden belichaamd. Meest gebruikt voor decoratie:

 • geometrische patronen - eenvoudige of onderbroken lijnen, rechthoeken, vierkanten, rhombuses, enz.,
 • abstracte patronen in de vorm van spatten of vlekken,
 • klassiekers - grote of kleine erwten, kant,
 • French manicure die met elk patroon kan worden versierd.

Van alle gepresenteerde opties is de Franse manicure het meest relevant. Dit komt door zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om te combineren met elke kleding en stijl, op een dagelijkse of speciale dag. Bovendien ziet het coaten van de nagels op deze manier er zo natuurlijk mogelijk uit en is geschikt voor elke lengte van de nagelplaat.

Schellak met een patroon in een rood en roze palet

Rode kleur op de nagels is een van de favoriete onder vrouwen. Het symboliseert luxe, schoonheid, moed en helderheid. Bovenal is het geschikt voor avondevenementen, maar nu wordt het overal op elk moment van de dag gebruikt. Bij het maken van een foto op rode schellak is de combinatie met goud, wit en zwart de mooiste. Wanneer u verschillende tinten gebruikt, is het juiste ontwerp nodig, anders kunt u een smakeloze manicure krijgen.

Zwarte kleur in manicure met schellak

Zwart is een nieuwe trend in nail art, maar niet iedereen kiest voor monochrome manicure in dergelijke donkere tinten. Meestal wordt het gebruikt om patronen van zwart zand te ontwerpen, die op contrasterende oppervlakken worden getekend.

Schellak met een patroon in wit

Wit wordt zelden als hoofdachtergrond gebruikt. Maak met zijn hulp zowel een monochrome als een meerkleurige optie. Meestal wordt het gebruikt om een ​​bruiloftmanicure of -jasje te maken. Bovendien is het geweldig voor decoratie in de vorm van:

 • stippen, erwten, stippen op de hoofdachtergrond van een andere kleur,
 • wintermanicure - voor het tekenen van sneeuwvlokken en ijzige patronen,
 • geometrische patronen - lijnen, rhombuses, enz.,
 • kleuren in verschillende variaties - eenvoudig en complex,
 • verlopen met gekleurde gellakken.

Er zijn veel opties voor het gebruik - u kunt kiezen uit hen die geschikt zijn voor een bepaald geval.

Blauwe tinten

Het gebruik van blauw is niet beperkt tot monochrome opties of maritieme thema's. Het wordt actief gebruikt om wintermotieven op nagels te maken, evenals de populaire Gzhel. Je moet zo'n manicure kunnen dragen, maar met een goed ontwerp is het geschikt voor elk evenement: gebruik voor dagelijks gebruik een monochrome manicure en voor speciale gelegenheden - het is versierd met kant en patronen.

Transparante schellak

Een unieke kans om nagels van de gewenste lengte te laten groeien, met behoud van hun natuurlijke en nette uiterlijk, is het gebruik van transparante schellak. In dit geval wordt het nageloppervlak sterk en glanzend, wat duidt op de verzorging van de nagels. Wanneer de lengte toeneemt, zijn de randen van de coating bijna volledig onzichtbaar, waardoor u deze lang kunt dragen zonder het uiterlijk van de nagels in gevaar te brengen. Deze optie wordt gebruikt, maar nog steeds niet erg vaak, omdat vrouwen de voorkeur geven aan gekleurde schellak.

Kleurgel polish wordt gebruikt als de belangrijkste, en hulp, transparant wordt gebruikt om individuele onderdelen en elementen te tekenen. Met deze aanpak kunt u de meest aantrekkelijke uitstraling van de nagel creëren.

Verzorgingstips

Om je handen mooi en goed verzorgd te houden, geef ze voldoende tijd.

 • Breng een voedende crème of vaseline aan, zodat de huid altijd zacht en zijdeachtig is. Gebruik beschermende handschoenen als u met chemicaliën werkt en gewoon verschillende huishoudelijke taken uitvoert. Hierdoor blijft de manicure lang intact.
 • Om nagels sterk te maken, is het de moeite waard om uw dieet te herzien. Moet meer groenten, eiwitten, granen bevatten. Koop een speciale vernis waarmee je de nagelplaat kunt voeden en herstellen. Bescherm in het koude seizoen je handen tegen de kou, want het is de moeite waard om wanten aan te trekken.
 • U hoeft alleen cosmetische producten van hoge kwaliteit te kopen. Met hun hulp kunt u een aantrekkelijke, stijlvolle manicure maken die lang meegaat. Zorg ervoor dat je nagelriemolie aanbrengt. Maak speciale baden voor nagelverzorging.

Monogrammen op nagels

Monogram in de oorspronkelijke betekenis is het schrijven van initialen met ligatuur. Deze kenmerkende methode werd gebruikt om familie-sieraden, kleding, sjaals en schalen te versieren. In nail art is dit concept aanzienlijk uitgebreid. Nu verwijst deze term naar het verweven van sierlijke patronen of lijnen, waardoor een prachtig uniek patroon op het oppervlak van de nagel ontstaat. Met deze decoratiemethode kunt u een discrete, maar stijlvolle manicure bereiken.

Wat is schellak?

Veel verschillende technieken en composities zijn ontwikkeld voor het versterken en bedekken van de nagel, dus het is gemakkelijk om erin te verwarren. Gellak en schellak betekenen bijvoorbeeld meestal hetzelfde, maar dit is niet zo. Shellac is de oorspronkelijke naam voor CND's nail art-producten genaamd Shellac. Een product onder deze naam werd in 2010 gemaakt en combineerde de eigenschappen van twee materialen tegelijk: vernis en gel. Tegen de tijd dat de oorspronkelijke schellak populair werd, begonnen andere fabrikanten soortgelijke goederen te produceren, maar de naam was al vast bij gebruikers.

In de kern is schellak een speciale gel die wordt gebruikt om nagels te coaten en hun uiterlijk op lange termijn te behouden, vanwege hun weerstand tegen beschadiging en plasticiteit. Om het op het oppervlak van de nagelplaat te bevestigen, is een UV- of LED-lamp vereist. Onder de duidelijke voordelen:

 • sneldrogend
 • gebrek aan geur
 • groot palet van tinten,
 • veilige samenstelling
 • Geschikt voor manicure en pedicure,
 • duurt maximaal 3 weken,
 • gebruiksgemak
 • Geschikt voor elke nagellengte.

Bij het werken met dit materiaal is het noodzakelijk om de applicatietechniek in acht te nemen, die geen langdurige blootstelling van de samenstelling aan de huid mogelijk maakt, wat een mogelijke allergische reactie voorkomt. Permanent gebruik omvat een korte pauze om de 6 maanden.

Een ander groot pluspunt van schellak is gebruiksgemak, waardoor je het zelfs thuis onafhankelijk kunt toepassen. Maar dit vereist de aanschaf van een speciale lamp en de benodigde benodigdheden. Een bezoek aan kleine voorbereidende masterclasses wordt ook aanbevolen.

Schellaktechniek

De procedure voor het aanbrengen van deze coating bestaat uit verschillende fasen:

 1. in de beginfase moeten de nagels de gewenste vorm krijgen, het oppervlak van de nagelplaat en de nagelriem worden verwerkt,
 2. voor een goede gelaanhechting is het oppervlak geslepen en gecoat met een speciaal gereedschap dat het oppervlak ontvet,
 3. de eerste laag is aangebracht basis, na - gekleurde schellak, meestal in 2 lagen,
 4. de laatste is de toepassing van een transparante top, die de nodige bescherming biedt voor kleur en glans,
 5. er zijn tops waarmee je een mat oppervlak kunt krijgen - het hangt alleen af ​​van de wens,
 6. al deze procedures worden niet alleen uitgevoerd met het oppervlak van de nagel, maar ook aan het einde,
 7. elke laag wordt na het aanbrengen grondig gedroogd onder de lamp,
 8. op het einde moet de plakkerige laag die op de nagel achterblijft van het oppervlak van de afgewerkte manicure worden verwijderd, een manier om te ontvetten,
 9. olie wordt aangebracht op de nagelriem, die de huid verzacht en voedt.

De droogtijd van elke laag hangt af van het vermogen van de lamp: als het UV-stralen van 36 watt zijn, duurt het drogen 2 minuten, als LED - wordt de tijd teruggebracht tot 30 seconden. De gemiddelde duur van de stabiliteit van de schellaklaag is 2 weken, maar als de nagel langzaam groeit, kan de periode tot 3 weken toenemen. Gedurende deze tijd kun je de gewenste lengte van de nagel laten groeien, omdat een paar lagen deze dikker en sterker maken. Bij correctie is het noodzakelijk om alle lagen volledig te verwijderen. Om dit te doen, hebt u een speciale vloeistof nodig die op de wattenschijfjes wordt aangebracht. Ze worden stevig tegen de gellak aangedrukt en een tijdje met folie gewikkeld.

Ondanks zo'n eenvoudige aanpak is manicure met competente verwerking en goede kleuren erg mooi, dus het is geschikt voor elk evenement en elke omgeving.

Een zachte manicure met schellak creëren

Het belangrijkste verschil tussen een zachte manicure van alle anderen is het gebruik van zachte pasteltinten. Het is ook mogelijk om leuke tekeningen op nagels (harten, bloemen, enz.) Aan te brengen.

Net als elke andere manicure die schellakgellak gebruikt, wordt deze optie uitgevoerd volgens het standaardschema. Eerst krijgen de nagels de gewenste vorm. dan nagelplaten behandeld met een ontvettingsmiddel. Vervolgens wordt een basislaag aangebracht, die enkele minuten onder de lamp wordt gedroogd.

De volgende stap is het toevoegen van een kleurlaag. Tinten zijn beter om zacht en delicaat te nemen. Voor een dergelijke manicure zijn ze bijvoorbeeld perfect: lichtblauw, roze, karamel, ivoor, enz. Deze laag wordt ook onder de lamp gedroogd.

Dan kunt u decoratieve elementen toevoegen. Wanneer het ontwerp is voltooid, worden de nagels bedekt met een laatste laag, die onder de lamp moet worden gedroogd. Het plakkerige gedeelte wordt verwijderd met een ontvetter.

Schellak met strass steentjes

Met behulp van een wattenschijfje en een speciaal gereedschap wordt ontvetting gerealiseerd. Solliciteer dan basislaagdie twee minuten droogt onder een UV-lamp. Nagels zijn bedekt met beige. Deze laag droogt weer een paar minuten

Steentjes zijn gelijmd met een oranje stok. Op de nagels gedrukt gedurende 10-15 seconden, totdat de lijm hard wordt. Vervolgens wordt een laatste laag aangebracht (tweemaal), die een paar minuten onder een UV-lamp moet worden gedroogd.

Het plakkerige gedeelte wordt verwijderd met een wattenschijfje met een ontvetter. Nagelriemreiniger wordt aangebracht op de huid rond de nagels.

Maan manicure

Eerst bevestigd aan de nagels gewenste vorm. In het kort ziet het er op de beste manier ovaal uit.

Daarna worden de nagels ontvet. Een basislaag wordt verdeeld, die twee minuten onder een UV-lamp wordt gedroogd. Vervolgens worden de nagels bedekt met gekleurde vernis (u kunt een blauwe tint kiezen), enkele minuten gedroogd onder de lamp. Een "glimlach" wordt van bovenaf getekend met een borstel aan de basis van de nagels en langs de randen. De lagen worden onder de lamp gedroogd.

De manicure wordt gefixeerd met de uiteindelijke coating, waarna de huid rond de nagels wordt behandeld met speciale olie.

Stijlvolle manicure op korte nagels

Als een stijlvolle manicure, perfect ombre-effect. Om dit te doen, moet u eerst de nagelplaten verwerken, ze vervolgens ontvetten en een basislaag aanbrengen.

Op de folie moet je een beetje vernis aanbrengen (beide tinten), meng ze om een ​​mooie overgang van licht naar donker te krijgen. Met behulp van een spons of spons moet het resulterende mengsel op de nagel worden aangebracht. Als de vernis op de huid rond de plaat is gekomen, kan deze voorzichtig worden verwijderd met een wattenstaafje en vloeistof voor verwijdering.

Wanneer alle nagels klaar zijn, moet de kleurlaag worden gedroogd onder een UV-lamp. Vervolgens wordt het fixeermiddel erover verdeeld, dat ook wordt gedroogd. De ontvetter verwijdert de plakkerige laag.

Een eenvoudige manicure maken op korte nagels

De nagels moeten zorgvuldig worden geplaatst, beweeg de nagelriem met een spatel. Nadat de plaat grondig is behandeld met een ontvettingsmiddel. Er wordt een basislaag toegevoegd die gedurende enkele minuten onder de lamp moet worden bevestigd.

De volgende stap is kleur toevoegen. Eerst wordt een laag van de gewenste tint gecreëerd, die onder de lamp wordt gedroogd. Vervolgens wordt voor de sterkte van de manicure een andere laag toegevoegd.

Bovenop wordt een fixeermiddel aangebracht dat ook enkele minuten onder de lamp moet worden gedroogd. De nagels moeten worden afgeveegd met een ontvetter, waardoor de plakkerige laag wordt verwijderd. Het is beter om de huid te behandelen met speciale olie, zodat je handen er goed verzorgd en mooi uitzien.

Mooie voorbeelden voor inspiratie

Thuis kun je snel en efficiënt een mooie manicure maken. Bedek bijvoorbeeld de nagelplaten met één toon met een matte bovenkant. Dit geeft een schaduw van diepte, maakt de nagels fluweel.

Speel in contrasten. Leg de erwten op één vinger en maak verticale stroken op de andere. Bedek de resterende nagelplaten met een effen kleur. Heldere en eenvoudige manicure kost niet veel tijd.

Glitter ziet er prachtig uit, wat zachtjes de "smile" -zone benadrukt. Je kunt gradiëntmanicure gebruiken, vloeiende overgangen maken van een glanzende coating naar kleur. Dit decor ziet er altijd stijlvol en feestelijk uit.

Een manicure met negatieve ruimte benadrukt goed de schoonheid van een natuurlijke nagelplaat. Je kunt geometrische patronen maken en kleurloze strepen op de nagels achterlaten. Deze nail art ziet er stijlvol en aantrekkelijk uit.

Zie de volgende video voor het thuis aanbrengen van schellak op korte nagels.