Nagel pailletten uitrekken

De keuze van het nagelontwerp verandert soms in een echt probleem. Soms wil je iets briljants, maar niet kunstzinnig, dat de aandacht trekt, maar niet kleurrijk. Het is belangrijk dat onder jeans met een trui en onder een klassiek pak en onder een jurk, kant goed past, en dat het stijlvol is, in overeenstemming met de nieuwste trends. Als u ontwerpideeën doorloopt, kunt u uw hoofd breken. Maar wat als je een transparante manicure met glitters maakt? Deze nail art voldoet aan alle bovenstaande criteria!

Kenmerken van stretch manicure

Naast het feit dat de schitterende gradiënt dit jaar een zeer modieus ontwerp is, dat ideaal is voor zowel het dagelijks leven als speciale gelegenheden, heeft dit ontwerp ook andere, niet minder belangrijke voordelen.

 • Om een ​​stuk sprankeling te creëren, kunt u zowel droge variëteiten van dit decor als speciale vernissen gebruiken, waaronder een glinsterende glans.

 • Een briljante manicure is zeer resistent, dus op je vingers gaat dit ontwerp meerdere keren langer mee.

 • Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit op lange, maar ook op korte nagels.

 • Om nail art te maken met een spangle-extensie, heb je een schuimspons of -borstel nodig, evenals vindingrijkheid en een goed humeur.

 • Met behulp van briljante vernissen kunt u de plaat versterken en de vorm visueel aanpassen.

Helaas heeft strekken met glitters een aantal nadelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het nemen van een dergelijke manicure.

 • Pailletten zijn zo vasthoudend op het oppervlak van de nagel dat soms het verwijderen ervan veel problemen oplevert.

 • Droge glitter wordt beschouwd als een zeer complex decor, dat niet iedereen mooi kan indelen. Met het oog hierop is het beter voor beginners om "hun handen te vullen" op glinsterende gelvernis.

 • Er is een groot risico om de hoeveelheid schitteringen te overdrijven en krijg in plaats van een modieus ontwerp een klonterige en smaakloze manicure.

 • Je kunt geen grote pailletten op je nagels bevestigen zonder speciale lijm, die bovendien moet worden gekocht.

De voordelen van heldere manicure

Transparante manicure werd enkele jaren geleden populair. De laatste tijd kiezen meisjes steeds vaker voor transparante vernis of gellak, niet als fixeermiddel, maar als hoofdcoating. De transformatie van een transparante manicure in een nageltrend werd vergemakkelijkt door een toename van de belangstelling voor alles wat natuurlijk en natuurlijk is, eenvoudig en beknopt.

Een van de belangrijkste voordelen van een transparante manicure kan worden beschouwd als zijn bruikbaarheid en gemak. Een transparante coating zorgt ervoor dat de manicure langer aantrekkelijk en nauwkeurig blijft, want wanneer de nagel uitgroeit, is de grens tussen de gellak en de echte nagel niet merkbaar. Zonder correctie kan het transparante ontwerp anderhalve week langer worden gedragen dan de kleurcoating. Een dergelijke manicure is een uitkomst voor actieve meisjes die vanwege hun werk niet altijd tijd hebben om naar de nagelmeester te gaan.

Transparante nail art behoudt zijn leidende positie en laat de beoordelingen van de meest populaire ontwerpen in 2019-2020 niet achter. De voordelen hiervan zijn:

 • beknoptheid en eenvoud, waardoor het een universeel ontwerp is, geschikt voor verschillende kledingstijlen,
 • lange periode van slijtage
 • nette uitstraling
 • relevantie en relevantie voor huidige trends,
 • gemak van coating
 • ontwerpvariabiliteit.

Een transparant ontwerp met glitters wordt gekozen door de vertegenwoordigers van het zwakkere geslacht van alle leeftijden. Het is relevant in elk seizoen, dus het kan worden beschouwd als een optie voor zomer- en wintermanicure. Dankzij het briljante decor kan het worden gekozen als een optie voor een feestelijk ontwerp en vanwege de transparante coating past het gemakkelijk in een casual look.

Waar te beginnen - essentiële materialen en manicure-instrumenten

Elke hoogwaardige manicure begint met een goede nagelvoorbereiding. Hoe dit te doen is een vrouwenzaak. Naar believen wordt een manicure getrimd, en als er een speciaal gereedschap (frees) is - hardware.

Om de nagelplaat een basiskleur te laten krijgen, is een coating nodig - vernis, gellak, gel. Maar verder - dit is al een creatieve kwestie. Maar het is nog steeds moeilijk om te doen zonder dergelijke gereedschappen en materialen:

 • gekleurde vernis of acrylverf (geschikt als een speciale voor het schilderen op nagels met een hoog pigmentgehalte, evenals eenvoudige kunst). Gekleurde vernis moet minstens een paar tonen van de hoofdcoating verschillen.
 • stencils, stickers, plakband of andere noodzakelijke zelfklevende accessoires voor een bepaalde tekening,
 • dunne en platte borstels, naalden (als optie - een naaispeld), tandenstokers, stippen met uiteinden van verschillende diameters, Professionele nagelontwerpgereedschappen
 • extra decoratieve elementen (glitter, sprankeling in kleurloze vernis, strass steentjes, folie, wrijven, bouillons, enz.).

Thuis kun je veel geïmproviseerde gereedschappen vinden die moeten worden gebruikt om een ​​afbeelding op de nagels te maken. Bijvoorbeeld het vervangen van dotsu - een onzichtbare haarspeld of een naaipen met een andere diameter van de balpunt.

Veel schittering gebeurt niet! Chique manicure met glitters, folie, wrijf en strass steentjes

Een geweldig bewijs dat er niet veel glans is, vooral op de nagels, is om te kijken naar de foto van het ontwerp van manicure 2019-2020, waarbij verschillende soorten sprankelend nageldecor worden gecombineerd.

Modieus wrijven, favoriete pasta's en niet minder populaire folie kunnen een uitstekend bedrijf zijn met sparkles manicure.

Het is natuurlijk aan jou om verschillende sprankelende coatings af te wisselen of te combineren, maar de meester moet de tinten van de sparkles en manicure correct selecteren, zodat het ontwerp er harmonieus uitziet.

Een win-win-optie is een monochrome manicure met glitters in één kleur. In deze combinatie zien wrijven, glitters en strass in één kleurenpalet er prachtig uit. Ben het ermee eens dat een dergelijke manicure met glitters oververzadigd zou zijn als de steentjes en wrijf in verschillende tinten waren.

Burlesk leven

Er zijn nooit veel pailletten. Als je één pot hebt gekocht, begin je meer en meer te kopen. Zo verschillend, maar zo mooi verschillen ze in tinten en vorm. Er zijn kleine, middelgrote en grote korrels. Hoe groter de maat, hoe ruwer de manicure zal zijn en op afstand kan lijken op nagels met strass steentjes.

Met glitter manicure kun je eindeloos experimenteren. Deeltjes op een andere gekleurde vernisbasis worden immers op een speciale manier onthuld. Dankzij slechts één pot, kunt u uw palet met lakken uitbreiden. Ze kunnen een solorol spelen in manicure of een elegante toevoeging zijn. Met behulp van hen kunt u zich concentreren op de glimlach, het gat of het geometrische inzetstuk in het ontwerp. Door sprankelende deeltjes op verschillende substraten aan te brengen, kunt u prachtige effecten en overlopen krijgen.

Wat tekent patronen op de nagels?

De nagelkunstindustrie ontwikkelt zich zo snel dat het heel moeilijk is om de techniek van het maken van ontwerpen op de nagels bij te houden. Wie had gedacht dat een waterige methode een populaire methode zou zijn om een ​​patroon op een nagel te tekenen. Maar onderschat de meer bekende manieren niet.

Je kunt patronen maken op zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Complexe patronen en ornamenten leren tekenen met eenvoudige hulpmiddelen is niet moeilijk, je moet gewoon geduld hebben.

Pailletten zijn verschillend

Voor het maken van de momenteel relevante manicure, gemaakt in gradiënttechnologie, gebruiken nail art-meesters voornamelijk de volgende soorten sparkles.

 • Dust. Zeer kleine pailletten, lijken meer op poeder, zien er zeer zacht en elegant uit op de nagels. Daarom worden ze vaak gebruikt bij het ontwerpen van een trouwjas. Het grote voordeel van dit decor is dat het contrast van de overgangen kan worden aangepast. Dit wordt gedaan door deze coating afwisselend te stapelen.

 • Openwork. Dit zijn vrij grote pailletten, gekenmerkt door een aanzienlijke grootte en vorm, die niet alleen rond, maar ook vierkant, rechthoekig, etc. kunnen zijn. Je kunt ook opties vinden in de vorm van harten en sterren. Vaak wordt opengewerkte glitter in gradiënttechnologie gebruikt in een duet met een kleinere glans. Helaas is een met dergelijke glitters versierde manicure volledig ongeschikt voor dagelijks gebruik. Maar voor de viering van het nieuwe jaar of de verjaardag, zal dit ontwerp precies goed zijn.

 • Zand. Flikkerend zand zal helpen om de nagels een fluweelachtig textuuroppervlak te geven. Rekken wordt in dit geval gemaakt door sequentiëlen van verschillende kleuren op het oppervlak van de nagel aan te brengen. Het resultaat is een veelkleurig ombre met contrasterende overgangen.

 • Vloeistof. U kunt flikkerende striae op uw nagels maken met behulp van gellakken, die sprankelingen van verschillende grootte bevatten. Dit is de gemakkelijkste manier die geen speciaal gereedschap en vaardigheden vereist.

Glanzende tip in een manicure à la french

De tijdloze klassieker van French manicure verandert in een stralend en speels ontwerp, waarbij de witte tip wordt vervangen door glanzende glitter. Het is niet tevergeefs dat een soortgelijk jasje met glitters het millennium wordt genoemd.

De sprankelende punt, zelfs op korte vierkante nagels, ziet er charmant uit. Zo'n Franse manicure met glitters kan het beste worden gedaan met een naaktbasis, in zo'n combinatie ziet het ontwerp er kort en elegant uit.

Mogelijke nadelen

Wat betreft de nadelen, het vinden ervan is veel moeilijker dan de voordelen. Vanwege het kleine aantal en de onbeduidendheid van de minnen, behoudt het transparante ontwerp zijn leidende positie. De nadelen zijn onder meer:

 • de coating is vuil als er een matte bovenkant op is aangebracht,
 • onnauwkeurigheid van het resultaat in de aanwezigheid van onregelmatigheden, donker worden, geel, enz. op de nagelplaten

Vtirka

Het eenvoudigste ontwerp tegen de laagste kosten. Kleine glitters zijn perfect voor het maken van een sprankelende manicure.

Ze worden op de plakkerige laag aangebracht en intensief ingewreven met een vinger- of schaduwapplicator, waardoor een chroomoppervlak ontstaat. Verwijder na het coaten al het overtollige met een zachte borstel en dek af met een bovenkant. Het maximale iriserende effect kan worden bereikt met holografische sparkles.

Wrijven gebeurt niet alleen op de hele nagel, maar ook op individuele elementen. Maar in dit geval moet plakkerigheid alleen aanwezig zijn in de noodzakelijke elementen. Nagelontwerp met glitters zie je hieronder op de foto.

Gebruik gewone tape of folie

De essentie van deze methode is om een ​​gelijkmatig geometrisch patroon of figuur op de nagels te creëren. Maar eerst bedekken ze het oppervlak van de nagel met een basislak (elke gewenste kleur wordt gekozen). Maar het is de moeite waard om te begrijpen dat de hoofdlaag uiteindelijk de kleur van de afbeelding zelf zal worden.

De tekening zelf hangt af van hoe het plakband was gelijmd: dunne strepen of breed, recht, zigzag, diagonaal, of het bedekt een deel van de nagel en vormt geometrische vormen.

Voor manicure is het beter om afplaktape te nemen. Het hecht minder aan het oppervlak van de nagel en beschadigt de lak niet wanneer deze wordt verwijderd. Tegelijkertijd is de plakkerigheid voldoende om een ​​mooie tekening te maken.

Naast plakband gebruiken ze ook speciale folietape voor het ontwerp. Het is gemakkelijker te gebruiken, omdat u de breedte van de strook niet hoeft te controleren. Afgewerkte tapes kunnen een andere dikte hebben, maar het is niet nodig om deze te verwijderen. Het kan onderdeel worden van het ontwerp.

Ontwerpideeën

Als je nog steeds niet hebt besloten hoe je een briljant verloop creëert, hebben we hieronder enkele originele voorbeelden van een dergelijke manicure gepresenteerd.

 • De sneeuwwitte. In een duet met een briljante rek ziet absoluut elke vernis in een sneeuwwit gamma er spectaculair uit. In dit geval zijn zowel doorschijnende melkachtige coatings als sterk gepigmenteerd wit acceptabel. Wat de pailletten betreft, dit kunnen opties zijn in de vorm van zand of stof of opengewerkte glitter. Ze kunnen alleen op de uiteinden van de platen worden gelegd, waardoor iets vergelijkbaars met French manicure wordt gecreëerd. Sparkles kunnen ook het grootste deel van de goudsbloem bedekken, waardoor vlekken worden gesimuleerd. Een andere optie is om een ​​uniek ombre te creëren met contrasterende overgangen van een glans van verschillende kleuren, die slechts één vinger moet sieren.

 • Nyudovy. Rekken met lovertjes op een naaktbasis ziet er even stijlvol uit, zowel op lange als op zeer korte nagels. Zoals in het geval van een sneeuwwitte coating, zijn in dit geval doorschijnende bases en sterk gepigmenteerde beige of bruine kleuren geschikt. Maar de sparkles moeten uitsluitend goud zijn, anders ziet de afgewerkte nail art er onbeleefd en slordig uit.

 • Met foto's. Als aanvulling op een manicure waarbij één nagel is gemarkeerd met een briljant verloop, kunt u de tekeningen gebruiken. Het kunnen eenvoudige afbeeldingen zijn van twijgen, bloemknoppen, harten of inscripties, of volwaardige illustraties, die zich ook op slechts één vinger moeten bevinden. Anders loopt u het risico het ontwerp te overbelasten.

 • jasje. Een draagbare en tegelijkertijd mooie manicure die zelfs geschikt is voor kantoorkleding. Het is gebaseerd op een klassiek jasje met sneeuwwitte glimlach, dat wordt aangevuld met een gradiënt stretch gemaakt van gekleurde glitters. Je kunt versieren met flikkerende ombre, een of meerdere vingers tegelijk.

 • Dark. Glitters zijn niet minder interessant om te combineren met donkere coatings van zwart, bordeaux, grijs, bessen of lila.

Je kunt op deze manier nagels in elke vorm versieren, maar de meest effectieve uitrekking in dit geval ziet eruit op lange amandelvormige en korte vierkante platen. Het verloop zelf kan zich op alle nagels bevinden of slechts op één.

 • Met geometrische motieven. Wie zei dat het strekken met glitters de hele nagelplaat volledig moet bedekken?

Tegenwoordig blinkt de nail art-meester uit in de vorm van verticale, horizontale en diagonale strepen, terwijl hij hetzelfde ombre vormt, alleen in een enigszins aangepast formaat.

We hopen dat onze foto-voorbeelden van de modieuze manicure van dit seizoen, gebaseerd op een reeks pailletten, je zullen aanspreken en je zult zeker een van deze op je nagels reproduceren.

Mooie maanlichtmanicure met fonkelingen

Heel mooi zal een trendy maanmanicure met glitters 2019-2020 zijn. De nagels vullen de putten met glitter en krijgen een charmante en heerlijke uitstraling. Als je je herinnert dat de gaten verschillende vormen kunnen hebben, worden de ideeën van een manicure met glitters aan de basis van de nagel alleen toegevoegd.

Als optie kunnen we hier ook het originele manicure "frame" toeschrijven, waarvan de contour met glitter wordt aangebracht. Een soortgelijk ontwerp met glitters zal heel erg lijken op een omgekeerd Frans millennium.

Gewone naalden

Om een ​​tekening met een naald te maken, hebt u minimaal twee kleuren vernis nodig (u kunt en meer, afhankelijk van welk patroon is opgevat). Een is voor de basis (het is noodzakelijk om deze laag volledig te drogen voordat de tekening wordt aangebracht), de tweede en verder voor het schilderen. Er zijn veel opties voor het maken van eenvoudige maar effectieve tekeningen. Ontwerpen van nagels die met een naald zijn gemaakt, vereisen niet veel tijd, extra kosten.

Het volgende effect op de nagels kan worden gemaakt met een dunne punt, maar de eenvoudigste manier om dit te doen is om het met het scherpe uiteinde van de naald te maken.

De ontwerpoptie voor nagels met een naald en twee kleuren vernis

De naaldtekeningtechniek is zelfs beschikbaar voor degenen die nog nooit eerder met nagelontwerp bezig zijn geweest. Het belangrijkste kenmerk is om tijd te hebben om een ​​mooi patroon aan te brengen totdat de vernis op de naald droog is. En als de tekening puntsgewijs wordt gedaan, droogt de nagel tot de nagel druppelt.

Als u met een naald schildert, is de aangebrachte lijn dun.Ook kan een naald de contouren van de foto omlijnen.

Het resultaat van tekenen met een naald

Sprankelend verloop op nagels

Zoals u ziet, kan het modieuze verloop niet alleen een kleur hebben, maar ook sprankelend. Luxe manicure met glitters 2019-2020, aangebracht met behulp van de ombre-techniek, trekt speciale aandacht.

Een mix van pailletten op nagels in een gradiënt van verschillende vormen en maten ziet er bijzonder indrukwekkend uit. Bovendien is het voldoende om een ​​soortgelijk ontwerp op slechts één van de nagels te maken, waarbij een gradiënt van sprankelingen op de monofone coating wordt aangebracht.

Op korte nagels

Transparante manicure met glitters op korte nagels ziet er indrukwekkend uit, maar niet vulgair, netjes. Om een ​​mooi ontwerp te krijgen, volstaat het om willekeurige streken op de uiteinden van de nagels te zetten met glanzende gellak of een verloop te creëren met behulp van glitters.

Sterrenstof

Dit zijn geen gewone glitters, maar deeltjes van zeer fijn slijpen. Ze kunnen worden gekozen in de kleur van de coating.

 • Zonder te wachten tot de tweede laag vernis droogt met een waaierborstel, bestrooi rijkelijk met korrels op de nagel.
 • Verwijder al het overtollige met dezelfde borstel en wrijf ze in de plaat. Dit moet heel voorzichtig gebeuren, zonder de coating zelf aan te raken, omdat deze nog steeds niet kan uitdrogen.
 • Herhaal hetzelfde. Het resultaat is een onbeschrijflijke schoonheidsspreiding van sterren op de nagels.
 • Bedek het ontwerp met een laag top, zo niet alle sparkles stevig vastzitten. Het wordt aanbevolen om tijdens het aanbrengen van het fixeermiddel een servet of papier ernaast te plaatsen om de borstel er constant op te vegen.

Ongebruikelijke sprankelende nagels schijnen zelfs op de foto!

Stippen gebruiken

Het resultaat op de nagels, indien beschilderd met stippen, is vergelijkbaar met wat met een naald wordt gedaan. Alleen het gebruik van stippen voor het schilderen is handiger - er zit zoveel vernis in de puntbal dat het het werk niet hindert (het rolt niet in grote porties en het is handiger om rechte lijnen te tekenen zonder "blunders").

Selecteert een kleur voor de basis. De tekening wordt aangebracht met een "bal" die in de vernis van de gewenste kleur steekt. Als u de kleur wilt vervangen, kunt u eenvoudig de punt van het gereedschap afvegen met katoen of een servet bevochtigd met nagellakremover.

Trendy accentontwerp met glitters.

De meest populaire en gemakkelijkste manier om je manicure te decoreren met glitters is om de pink of naamloze, of beide nagels met gouden of zilveren glitter te bedekken. Zo'n geaccentueerd ontwerp van manicure met glitters 2019-2020 blijft in de belangrijkste trends, vooral in combinatie met matte tinten.

Eenvoudig, stijlvol en nooit saai, zelfs in combinatie met felle neon tinten of een zacht pastel-gamma, zal manicure met glitters in een accentontwerp altijd zijn bewonderaars vinden.

Spiegel glans

Dit zijn doorschijnende pailletten met een lichte kleurtint. Meestal veranderen ze de schaduw van lichtroze naar lichtgroen. In de pot zien ze er wit uit, maar wanneer ze op de nagel worden aangebracht, nemen ze een schaduw van basis aan, waardoor een mooie overloop aan benzine wordt toegevoegd.

 • Sprankelende deeltjes worden ook verzameld op de vinger en zachtjes in de nagel gewreven met een kleverige laag zonder druk.
 • Bedek de laag met de bovenkant. Om de bovenkant niet te bederven en niet te vlekken, wordt aanbevolen om een ​​paar druppels op een geïmproviseerd foliepalet te druppelen.

Manicure in 5 minuten!

Dunne borstel

Een dunne borstel geeft meer kansen voor het nagellak van hoge kwaliteit. Met zijn hulp kunt u een ongebruikelijk bloemmotief uitvoeren, nette dunne lijnen. Vooral kun je op lange nagels "lopen".

Om te beginnen met schilderen met een kwast, moet je de nagel bedekken met de hoofdkleur (wit, kleurloos, rood, roze, zwart, veelkleurige vernissen, inclusief gradiëntmanicure). De coating moet volledig drogen. Vervolgens wordt het patroon met de fijnste kwast aangebracht. Je kunt dit doen met gewone penselen om te schilderen, maar het is beter om speciale penselen met nylonvezels te gebruiken. Om tijdens het schilderen verschillende effecten te bereiken, hebt u mogelijk andere penselen met verschillende diktes nodig.

Het is het handigst om prachtige patronen met een kwast aan te brengen. Een voldoende hoeveelheid vernis of acrylverf wordt op de vezels gehouden om een ​​lange lijn te trekken zonder extra's.

Spangles en geometrie in manicure.

Als een modieuze manicure met geometrie te streng lijkt, kunt u het ontwerp altijd verdunnen met glanzende accenten. In dit geval zijn de toevoeging de schitteringen in de geometrische manicure 2019-2020.

Het belangrijkste kenmerk van een modieuze manicure met glitters en geometrische patronen is de nauwkeurige toepassing van glitter in overeenstemming met de contouren van het patroon. Dat wil zeggen dat het eenvoudigweg bestrooien van het patroon bovenop met sparkles niet goed is, het is beter wanneer de sparkles het patroon zelf markeren.

Sprankelend fluweel

Deze nagels met lovertjes worden enorm populair in 2018. Met behulp van kleine deeltjes ontstaat een ruw en zeer interessant textuuroppervlak. Voor dit ontwerp is het erg belangrijk om de juiste pailletten te kiezen. Zeer fijn slijpen en zonder poedercomponent zijn voldoende. Ze zullen goed worden aangebracht, vasthouden en veroorzaken geen ongemak tijdens het dragen.

Het is het beste om glitters te kiezen uit een reeks spiegelglans. In deze ontwerpoptie kunnen ze ook worden gemengd met fluweelzand of acrylpoeder.

 • Bestrooi met korrels over de hele tweede gekleurde laag op de hele nagel.
 • Laat 3-4 minuten in de lamp drogen.
 • Loop na het drogen met een stijve borstel over het oppervlak en verwijder overtollig.

Als het slijpen correct is geselecteerd, is de coating ondanks het ruwe oppervlak zacht en comfortabel om te dragen. Nagelontwerp met glitters kan selectief worden gemaakt op individuele elementen: tekeningen of patronen.

Regelmatige tandenstoker

Tandenstoker is een geweldig hulpmiddel om een ​​afbeelding op de nagel te tekenen. De techniek om met deze gereedschappen een patroon te tekenen vereist nauwkeurigheid, omdat een grote hoeveelheid vernis op de houten basis van de tandenstoker wordt gewikkeld en vervolgens ongelijk rolt, wat het werk belemmert.

Nagels aankleden kan op gedroogde en rauwe basis plaatsvinden. Het effect hiervan zal anders zijn.

Tandenstoker laat een grote indruk achter op de nagel. Het is handig voor haar om monogrammen, bloemen, abstractie, enz. Te tekenen, maar het is bijna onmogelijk om een ​​dunne lijn van haar te krijgen.

Met een tandenstoker is het optimaal om grote elementen te tekenen en vervolgens met een dunne borstel te tekenen. Na het afwerken is het beter om een ​​beschermende transparante coating aan te brengen.

Op lange nagels

Ontwerpopties voor lange nagels zijn veel meer. Een nagelmeester kan zijn verbeelding uiten door een geometrisch of etnisch patroon te tekenen en individuele elementen van de afbeelding met sprankelingen te vullen. Je kunt glitters gebruiken om de vrije rand te versieren of het gebied van de lunula te vullen. Interessant is het transparante, diepe ontwerp, als je er een briljant decor aan toevoegt. Op lange nagels kun je een aquariumnagelkunst maken met behulp van fonkelingen in verschillende vormen en maten.

Speciale stickers gebruiken

Om het werk van het versieren van nagels te vereenvoudigen, kunnen speciale stickers - stencils. Met hun hulp kunt u een breed scala aan patronen en effecten op de nagels creëren.

Om ze te gebruiken, wordt kleur aangebracht op de nagel, die uiteindelijk een patroon zal worden. Nadat deze laag is opgedroogd, worden stencils gelijmd. Vernis een andere kleur. Wanneer deze laag volledig is gedroogd, wordt het stencil voorzichtig verwijderd.

Een interessant effect wordt verkregen als u gradiëntmanicure als basisoptie neemt. Nagels op deze manier versieren zal een manicure ongebruikelijk en uniek maken.

Je kunt het verloop zelf maken, hiervoor heb je minimaal twee kleuren vernis in felle kleuren en een brede platte waaiervormige borstel nodig. Voer de acties uit zoals weergegeven in de afbeelding.

Kies een heldere vernis

Om nagels te coaten, kunt u zowel reguliere lakken als gellakken gebruiken. Natuurlijk wordt een nauwkeuriger en langduriger resultaat verkregen bij gebruik van gellak.

Ontwerp kan worden gemaakt met behulp van rubberen bases. Na het stollen zien ze er transparant uit, maar voegen ze dikte toe met een vingernagel. Ze hebben een speciale consistentie, waardoor ze idealiter de onvolkomenheden van de nagelplaten bedekken. De rubberen basissen zijn dik, verspreiden zich niet, hiermee kun je een mooie boog vormen. Een ander voordeel van rubberen bases kan worden gevoeld tijdens de operatie van manicure. Door de speciale samenstelling breken nagels bedekt met een rubberen basis minder vaak, en wanneer ze worden geraakt, schilfert de coating niet. De rubberen basis van Kodi is een favoriet van nagelartiesten. TNL en Bluesky hebben ook goede recensies.

Voor een transparant ontwerp zijn camouflagegelbasis onder Frans geschikt. Ze hebben naakttinten: lichtroze, perzik, beige, zand, melk. Vanwege de lichte schaduw creëren ze een delicaat effect en bedekken ze de bestaande onvolkomenheden van de nagelplaten: oneffenheden, kleuroneffenheden, vlekken op de nagels.

En het maken van een ontwerp met camouflagebases is eenvoudiger en sneller. Met behulp van "camouflage" kunt u een delicate roze manicure met glitters maken, met slechts 2 soorten materialen - glitter en basis.

Elke gellak kan in het ontwerp worden gebruikt, omdat camouflagebases hiermee compatibel zijn. Nadat je de schaduw van de camouflagebasis hebt opgepikt om overeen te komen met de toon van natuurlijke nagels, kun je de datum van het volgende bezoek aan de manicure-ruimte aanzienlijk uitstellen.

Goede recensies van meesters hebben camouflagebasis TNL Color Base, Bluesky Rubber voetafdekking roze, Grattol Base Camouflage.

Negatief ruimteontwerp met fonkelingen

Verschillende manicure met pailletten 2019-2020 in de stijl van negatieve ruimte zullen verschillende ontwerpopties zijn. Een daarvan zal een "overwoekerde" manicure zijn, geaccentueerd door pailletten en een gecombineerd ontwerp met folie.

In de nieuwste versie van het manicure-ontwerp is de nagel op de pink bedekt met glitters en zijn de resterende nagels versierd met folie, waardoor de negatieve ruimte wordt gescheiden met een strook.

Gellak

U kunt een verscheidenheid aan patronen en effecten met gellak maken die blijven totdat u de procedure voor het coaten van nagels met dit materiaal moet herhalen. De techniek van tekenen met gellak kan anders zijn: op een niet-gedroogde coating en al op een gepolymeriseerde coating.

De technologie voor het coaten met gellak is als volgt:

 1. Bereid een buff nagel voor om een ​​primer (basislaag) aan te brengen. Droog indien nodig in de lamp.
 2. Breng kleurgellak aan. Hier in dit stadium beginnen de verschillen in verdere acties. Deze laag kan worden gedroogd en vervolgens worden aangevuld met een patroon. Maar je kunt dit doen voordat de nagel droog is. Deze techniek wordt "nat" genoemd. Pas na het ontwerp van de nagel droogt de lamp.
 3. Breng fixeermiddel aan, droog, verwijder plakkerigheid.
Gel polish tekening stap voor stap

Soorten Sparkles

Neil-artiesten gebruiken verschillende soorten sparkles om flikkerende ontwerpen te maken. Ze verschillen niet alleen in de vorm van flikkerende deeltjes, maar ook in de consistentie van het materiaal en de methode van gebruik.

Er zijn droge pailletten - glitters, kamifubuki, mica, zeshoeken, yuccavlokken. Ze hechten alleen aan een transparante of gekleurde coating en polymeriseren vervolgens in de lamp. Er zijn vloeibare pailletten: gellak "liquid mica", glanzende gelverf. Ze worden met een afzonderlijke borstel op een reeds gedroogde coating aangebracht en vervolgens in een lamp gedroogd.

Modieuze glittertekeningen op nagels.

Glitter is modieus om niet alleen lijnen en strepen van een jas te tekenen. Van de nieuwste innovaties van manicure met glitters 2019-2020 was er een ontwerp met een patroon van twijgen.

Parelachtige gelvernis met zeer kleine pailletten worden ook gebruikt bij het stempelen, waardoor zeer originele sprankelende patronen worden verkregen. Het is beter om de sterren en harten getekend door glitter in zwart te schetsen, zodat de foto er duidelijker en nauwkeuriger uitziet.

Acryl verf

Acryl is een zeer handig materiaal voor het decoreren van nagels. Het droogt snel, ruikt niet en houdt pigment goed vast. Breng acrylverf aan op een gedroogd oppervlak (vernis, hcl-vernis, schellak, zelfs op een natuurlijke nagel). Om nagellak uit te voeren, hebt u een borstel nodig, bij voorkeur met een stapel van niet-natuurlijke oorsprong.

Stapsgewijze tekening van een bloem met acrylverf

Ook kan acryl worden verwerkt tot een jas en worden versierd met een origineel bloemmotief. De techniek van schilderen met acryl is handig omdat als het patroon niet werkt, u het eenvoudig kunt wassen met water totdat het droogt en opnieuw begint met schilderen.

Om de nagellak lang op de nagel te houden, moet een transparant fixeermiddel bovenop de tekening worden aangebracht.

Fijne sparkles

Kleine glanzende elementen creëren een dichte, stralende afwerking. Vanwege de kleine deeltjesgrootte blijkt het niet zo veelzijdig, rustiger te zijn. Hierdoor is het ontwerp met kleine pailletten geschikt voor dagelijks gebruik.

Kleine glitters kunnen worden gebruikt als tekenmateriaal. Met hun hulp kun je monogrammen en krullen tekenen, de gaten vullen, een lijn van de vrije rand tekenen. French manicure met een glanzende punt is zeer vrouwelijk en verfijnd.

Met schellak

Net als in het geval van gellak, schellak, kun je je nagels decoreren met de "natte" techniek en de gedroogde laag. Als basis kun je een jas nemen, wat geen probleem is om op korte of lange nagels te maken. Als de nagels nog steeds kort zijn, maak dan geen te brede "glimlach" in de jas. Als het gaat om tekenen, moet het niet te groot zijn om de nagelplaat niet visueel te vergroten.

Grote pailletten

Hoe groter de schittering, hoe meer design de aandacht zal trekken. Glitter met grote glanzende elementen kan worden gebruikt om een ​​feestelijk ontwerp te maken. Als je het voor dagelijks gebruik wilt gebruiken, is het beter om een ​​minimum aan kleuren in het ontwerp te combineren. De beste optie is een transparante coating en sprankelt, zonder het gebruik van extra decor en gekleurde gellakken.

Met behulp van de stukjes tule

Een ongebruikelijke manicure kan werken als je een eenvoudige tule gebruikt. Hier kunt u meerkleurige lakken gebruiken voor de basis en het patroon. Een zacht effect zal blijken als u een lichte vernis gebruikt.

De uitvoeringstechniek hier is eenvoudig:

 1. Verf de nagels met de basiskleur (deze fungeert als de kleur van de definitieve tekening). Laat goed drogen.
 2. Leun een stuk tule strak tegen uw vingernagel. Breng er voorzichtig een andere kleurvernis op aan. Laat de laag drogen. Verwijder de tule.
 3. Coat met blanke lak.

Met behulp van een patch van tule met een ander patroon, kunt u kant-en-klare tekeningen krijgen, wat vrij eenvoudig is om uit te voeren.

Ronde schittert

Met ronde pailletten, camifubuki genoemd, kunt u een ontwerp in confetti-stijl maken. Zelfs op een transparante achtergrond ziet kamifubuki er vrij helder en pakkend uit, omdat de flikkerende elementen groot van formaat zijn en meerdere kleuren overlopen hebben.

In het ontwerp is het belangrijk om de maat te voelen en niet te ver met het decor te gaan. Kamifubuki zijn zelfvoorzienend en slecht "vriendelijk" met andere decoratieve elementen.

Decorelementen gebruiken

U kunt uw perfecte manicure maken zonder op de nagels te tekenen, maar eenvoudig decoratief materiaal voor de nagels aan te brengen. De kleurenbasis in dit ontwerp is in elk geval noodzakelijk, maar er zijn geen beperkingen aan het gebruik van decor.

Steentjes, stenen, folie kunnen de nagels een speciale uitstraling geven die niet kan worden herhaald met lakken.

Om strass goed op nagels te houden, is het beter om ze op gellak te planten, die nog niet is gedroogd. Nadat de decoratie is voltooid, kan deze veilig worden gedroogd. De bovenste laag bovenaan is vereist.

Er is ook een speciale folie die gelvernis wordt aangebracht zonder een kleverige laag of gewone gedroogde vernis. Om een ​​patroon op de nagels te krijgen, is het de moeite waard om de folie te plakken, erop te strijken en voorzichtig te verwijderen. Het patroon dat op de folie is gevormd, bevindt zich op de nagel.

Er is nog een ontwerpoptie met folie. Hiervoor worden speciale dunne stukjes folie gekocht (ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren). Ze worden op de nagel gelegd met een applicatie en vervolgens worden ze gefixeerd met een kleurloze vernis of top (voor gelvernis). Alleen folie kan unieke patronen op de nagels creëren.

Vierkant schittert

Een ongebruikelijk resultaat kan worden verkregen met vierkante pailletten in het ontwerp.Succesvolle toepassing is te vinden in geometrische ontwerpen. Door hun juiste vorm kunnen ze geometrische patronen harmonieus aanvullen.

Het is ook belangrijk om moderatie te behouden, zodat de glitters een interessante aanvulling op het ontwerp worden en niet de belangrijkste nadruk.

Druppeltjes en stippen aanbrengen

Om een ​​ongewone, maar pijnlijk eenvoudige manicure te maken, helpt de techniek van het tekenen met stippen. Ze maken een manicure zoals vernissen van verschillende kleuren, en gellakken, schellak, acrylverf. Van de tools heb je stippen nodig. Alternatief - tandenstokers, naald, balpen, etc.

Net als bij de vorige decoratiemethoden, moet de hoofdkleur op de nagels worden aangebracht en, nadat deze volledig is opgedroogd, een afbeelding aanbrengen. Een manicure gaat langer mee als je het resultaat bedekt met een fixeermiddel.

Het ontwerp van de nagel in de druppeltechniek

Als de vernis nog niet is opgedroogd, moet u de druppeltechniek gebruiken om de afbeelding toe te passen. Gedroogde vernis van een andere kleur wordt op de gedroogde vernis geplaatst en uitgerekt met een naald (stippen, tandenstoker). Laat het drogen en dek af met een kleurloze vernis.

Glitter rietjes

Een imitatie van een glimmend spinneweb of kerstboomklatergoud kan worden gemaakt met behulp van stroglitter. Ze zien eruit als dunne en korte metalen draden, verpakt in kleine potjes. Losse pailletten worden op de niet-geharde coating aangebracht en vervolgens in de lamp gepolymeriseerd. Door de dichtheid van glitter te variëren, kunt u verschillende effecten bereiken.

Andere vormen

In aanvulling op de bovenstaande opties, kunt u in de uitverkoop fonkelingen van andere vormen vinden: sterren, harten, druppels, driehoeken. Voor aquarium- en abstract ontwerp, kunt u pailletten van chaotische ongelijke vorm gebruiken, bijvoorbeeld Yucca-vlokken.

Glinsterende lak

Als u geen fan bent van ontwerpen met een actieve, uitgesproken glans, overweeg dan een vernis met een glans te kopen. Er worden kleine glanzende deeltjes aan toegevoegd, die zorgen voor een gemakkelijke flikkering van de coating.

Glanslak kan volledig op alle nagels worden aangebracht of in combinatie met andere materialen worden gebruikt. Coat een nagel met vernis met een glinstering, breng glitter aan op een andere van dezelfde tint als de glinstering in de vernis en bedek alle andere nagels met een roze camouflagekleurige basis. Het wordt een mooie en saaie manicure.

Glitter vernis

Glitterlakken kunnen worden gebruikt om prachtige, flikkerende ontwerpen te maken. Ze kunnen op de hele nagel worden aangebracht of alleen op de punt ervan. De glitter in de vernis is minder dan in de glanzende gelverf of "vloeibare mica", maar ze zijn groter dan de glinstering en creëren een meer uitgesproken glans. In de uitverkoop vindt u gelvernis en gewone decoratieve vernis met glitter.

Rhinestones

Steentjes zijn het populairste glanzende decor dat wordt gebruikt voor zowel vakantieontwerpen als voor dagelijks gebruik. Steentjes op de nagel kunnen op een chaotische manier worden geplaatst, patronen en figuren ervan bouwen, ze aanvullen met tekeningen, gaten versieren of een imitatie van sieraden maken. In een manicure met glitters zijn steentjes beter om dezelfde schaduw als glitter te kiezen, of er dichtbij.

Breekbare pailletten

Losse pailletten kunnen verschillende deeltjesgroottes en applicatiemethoden hebben. Meestal wordt een nagel bedekt met gellak bestrooid met pailletten, waarna de coating wordt gedroogd en de glitter er stevig op wordt gehouden.

Maar er zijn brokkelige pailletten die op poeder lijken. Ze worden met een vinger of borstel in een gedroogde coating gewreven. Hun voordeel is de mogelijkheid om de helderheid en dichtheid van de coating te regelen.

Aquarium manicure

Aquariumontwerp kan op lange nagels worden gedaan. Als de lengte niet genoeg is, kan de meester aanbieden om de nagels met gel op te bouwen. Aquariumontwerp creëert een driedimensionaal effect, de illusie van diepte. Hij boeit en trekt zijn aandacht.

Om het te maken, worden transparante gels gebruikt, waardoor alle decoratieve elementen duidelijk zichtbaar zijn. Om het volumetrische effect in het ontwerp te verbeteren, worden sprankelingen van verschillende vormen en kleuren gebruikt. Spangles worden willekeurig neergelegd of volgens een duidelijk doordacht schema, waarna een transparante gel wordt aangebracht.

Bruiloft ontwerp

Met behulp van witte gellak, transparante basissen en glitters van zilver of goudkleur, kunt u een spectaculair bruiloftontwerp maken. Het kan worden aangevuld met tekeningen van bloemen, monogrammen, kant.

Vaak kiezen bruiden een frans als huwelijksmanicure. Een interessante optie is een Franse manicure gemaakt met een doorzichtige basis en zilveren glitter.

Flikkerende manicure

Spectaculaire flikkering kan worden verkregen met behulp van "vloeibare mica." Dit materiaal bevindt zich in het arsenaal van bijna elke nagelmeester, omdat het gemakkelijk te gebruiken is en je in staat stelt interessante vakantieontwerpen te maken. Hiermee kan de nagelmeester een luxueuze glinsterende manicure maken op nagels van elke lengte en vorm.

"Liquid mica" kan verschillende tinten hebben, zowel klassiek zilver als goud, en felle kleuren: rood, blauw, groen, zwart, roze. Om een ​​manicure met een transparante gel en gekleurde "vloeibare mica" harmonieus te laten zijn, moet u een gellak van dezelfde tint als de pailletten kiezen en deze gebruiken om 1 tot 2 nagels of afzonderlijke delen van de nagelplaten te bedekken.

Glitter ideeën

Glitter kan worden gebruikt om prachtige ontwerpen te maken. Bedek de nagel met transparante vernis met een beige ondertoon, glitter, je kunt geometrische vormen, sterren of willekeurige vormen tekenen. Om het ontwerp en de helderheid van de foto te contrasteren, kunnen de contouren worden omlijnd met zwarte gelverf. Niet alle nagels kunnen transparant worden gemaakt, maar bijvoorbeeld alleen op de ringvingers.

Nadat je 2-3 mooie tinten gellak hebt opgepikt die met elkaar combineren, kun je een abstract ontwerp met glitter maken. Teken met een dunne borstel vloeiende lijnen en breek de nagelplaat in verschillende delen van verschillende grootte. Vul elk van de secties met gekleurde vernis, een met glitter, en laat een transparant. Om het contrast te verbeteren, kunnen de delen van de nagel die niet zijn bedekt met glitter mat worden gemaakt en kan een glanzende top worden aangebracht op de glanzende elementen.

Nieuwjaars inrichting

Voor het nieuwjaarsontwerp zijn glitters van verschillende maten en tinten geschikt. Kleurencombinaties moeten worden gemaakt, gericht op de feestelijke outfit. De meest populaire oplossing is gouden glitter. Het verandert een manicure in een spectaculaire toevoeging aan het beeld en harmonieert met gouden sieraden.

Niet minder populair zijn kleurrijke kamifubuki, die een vrolijke sfeer creëren. Als er feestelijke kleuren zijn, is een transparante basis erg handig voor een substraat onder kamifubuki. Ze zal de manicure niet overbelasten en niet vulgair maken, maar zal het gemak en beknoptheid toevoegen. Hieronder op de foto ziet u een interessante manicure met glitters aan de uiteinden van de nagels.

Glitter kan de tekeningen versieren in de stijl van het nieuwe jaar: kerstbomen, de kerstman, sneeuwbanken, sneeuwmannen, sneeuwvlokken. Ze vullen de afzonderlijke elementen van de afbeelding dicht of creëren verblinding door de lijnen willekeurig te rangschikken.

Veelkleurige manicure met sparkles.

Spangles hebben een grote verscheidenheid aan tinten. Het is niet moeilijk om een ​​decor te kiezen dat bij de hoofdcoating past, zelfs als het heldergeel of lila gellak is. Bij het maken van een gekleurde manicure met glitters, kunt u de volgende technieken en technieken gebruiken:

 • manicure frame: bedek 3 nagels op je hand met gekleurde gellak en 2 - transparant, op transparante nagels met zwarte gelverf, teken een frame, omcirkel de nagelplaat langs de contour en vul het interieur met sparkles,
 • glanzende tips: bedek alle nagels met een transparante basis, pak glitter op en breng folie van vergelijkbare tinten over, print folie op de uiteinden van de nagels, breng sparkles aan op de bovenkant,
 • veelkleurig maanontwerp: pak 2 prachtige tinten gellak en zilveren glitter op, maak de pinkvinger volledig glanzend, teken gaten in de volgende 2 nagels met glitter, stap een beetje achteruit en bedek de rest van de nagel met gekleurde gellak.

Verloop manicure

Pailletten kunnen zowel op transparante nagels als op die met gekleurde gellak worden gebruikt. Als u een glittertint kiest die donkerder is dan de coating, kunt u een mooi stuk kleur maken. Om een ​​gradiënt te verkrijgen, worden pailletten aangebracht vanaf de punt van de nagel naar het midden of van de lunula naar het midden van de plaat, waarbij de dichtheid van de coating wordt aangepast. Spangles worden met lichte bewegingen op het midden van de nagel aangebracht en een dikke laag wordt op de lunula of tip aangebracht. Op de onderstaande foto ziet u een prachtige roze manicure met glitters in ombre-stijl.

Briljante french manicure

Transparante manicure met glinsterende glitters op de nagels ziet er feestelijk uit, maar tegelijkertijd eenvoudig, zonder franjes. Als de pailletten met een strook op de vrije rand worden aangebracht, krijg je een variatie van de jas, maar origineler en ongebruikelijker. Pailletten kunnen elke kleur hebben.

Sprankelend maanontwerp

Nette gevulde ovale nagels met een maanjack zien er erg vrouwelijk en verfijnd uit. Putten kunnen worden gevuld met glitters en omcirkelen de contour met witte gellak. De rest van de nagel kan transparant worden gelaten.

Zo'n manicure ziet er luchtig en delicaat uit. Wells worden niet op alle nagels getekend. Goudsbloemen zonder ontwerp bedekken vaak met een rustige schaduw van gellak, bijvoorbeeld roze, zand, vanille.

Hoe maak je een manicure met glanzende strepen?

Als u van plan bent om een ​​stralende manicure met gellakken te maken, houd dan rekening met het volgende idee. Voor de implementatie hebt u een doorschijnende camouflagebasis, plakband en zilveren vloeibare glitter nodig.

 • maak een klassieke manicure door de nagelriem te verwerken en de nagels een nette vorm te geven,
 • lijn de nagelplaten uit met de basis,
 • bedek de nagels met een camouflagebasis, droog de coating in de lamp,
 • lijm 2 stroken plakband op het midden van de nagel van de ringvinger op de volledig uitgedroogde coating zodat er daartussen een "opening" van 1,5 mm blijft,
 • vul het met vloeibare glitter, droog in een lamp,
 • verwijder voorzichtig de strips
 • bedek de nagels met een matte bovenkant en de glanzende strook met glanzend.

Het ontwerp is klaar. Het creatieproces is eenvoudig en krachtig, zelfs voor beginners in manicure.

Bekijk de video: Schnelle Nailart mit Pailetten, Glitzer und Stamping (April 2020).