Salade met Kiriyesh - 10 recepten

Salade Met Crackers heeft een buitengewone consistentie, het is bevredigend vanwege het feit dat het gedroogd brood bevat, ten slotte, als u kant-en-klare crackers met verschillende smaken gebruikt, kan een salade met crackers gemakkelijk zout, pikant of pittig worden gemaakt. Meer over salade met crackers .

Voorgerecht Recepten → Salades → Salade Met Crackers

Gasten zullen blij zijn. En nog belangrijker - deze salade is erg snel te maken. Het recept is erg handig als verjaardagssalade. En in het nieuwjaarsmenu voor het nieuwe jaar 2020.

Wij bieden u om het feestelijke menu te diversifiëren met een heerlijke salade, waarin bonen en maïs perfect worden gecombineerd met worst en crackers. Het recept trekt niet alleen aan vanwege zijn smaak, maar ook vanwege de bereidingssnelheid.

Delicaat, licht, smakelijk - My Fair Lady salade heeft alle deugden! Dit recept - Damessalade - is geleend van mijn schoonmoeder, waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Sindsdien heeft My Fair Lady salade me meer dan eens gered toen er plotseling gasten kwamen. Een uitstekende nieuwjaarssalade!

We presenteren u een van de variaties van het recept voor de populaire Obzhorka-vleessalade, die wordt gekenmerkt door een kleine set ingrediënten en natuurlijk een heerlijke smaak.

Zo'n snelle salade blijkt erg lekker te zijn, en nog belangrijker, 10 minuten - en je hebt een prachtig gerecht klaar. De gasten zullen u niet verrassen. :)

Zonder uitzondering geniet iedereen van een salade van tomaten, roomkaas en crackers, want de ingrediënten zijn eenvoudig en smakelijk, de combinatie van tomaten en kaas met knoflook en mayonaise is al lang bekend. Dit voorgerecht is direct in voorbereiding, de Minutka-salade kan niet alleen in het groenteoogstseizoen worden bereid - nu zijn ze het hele jaar door in winkels te vinden.

Vandaag maak ik een bladerdeegsalade. Zo'n salade is mijn favoriet als het gaat om een ​​combinatie van krabsticks en maïs. Hij is erg sappig en pikant. De salade is de nieuwjaarstafel waardig. Ik beveel koken aan, ik weet zeker dat ik het leuk zal vinden!

Velen probeerden winkelcrackers, verpakt in verpakkingen. Van dit product kun je een eenvoudige salade maken met maïs, aardappelen, worst. Salade met "kirieshki" is zeer bevredigend en de smaak van een salade met crackers is altijd gewoon uitstekend.

Een heerlijke salade met ham en gerookte kaas zorgt voor een aangename afwisseling op het feestelijke feest. Deze heerlijke salade met crackers wil meer dan eens gekookt worden.

Een van de Caesar-saladerecepten - met kip, tomaten en eieren - is niet voor dressing, maar gewoon gekookt. Helderder en meer bevredigend. Maar zorg ervoor dat je salade met crackers. En Caesarslasaus met knoflook en citroensap.

Geweldige salade van kip en krabstokken. Snel en lekker! Ik hou van hem!

Zeer smakelijke salade. Eenvoudig, lekker en bevredigend. En nog belangrijker - de man is blij :)

Salade met kipfilet en ananas is knapperig dankzij croutons van wit brood. En de belangrijkste smaaktonen van de salade worden ongetwijfeld bepaald door stukjes ananas in blik.

Een zeer eenvoudige en heerlijke salade van Koreaanse wortelen, jachtworstjes, kaas en crackers. Een stevige salade vervangt de lunch en geeft een lange tijd energie.

Nog een salade van de gast op deur serie. En de gasten zullen zich verheugen en een heerlijk, snel diner wordt u aangeboden.

Komen er al onverwachte gasten naar je toe? Nou, laat ze gaan, we zijn altijd blij om de gasten te zien :) Krabsalade met crackers "Instant". Up! En al op de tafel!

Zeer eenvoudige en smakelijke salade met crackers, groenten, kaas en krabsticks! Ik vind het geweldig !! Zet op de nieuwjaarstafel 2020 in het jaar van de Rat om erop te kauwen.

Van de eenvoudigste ingrediënten kun je een heerlijke salade bereiden die zelfs in het feestmenu past. We raden u aan een salade te maken met eieren en crackers. Deze ingrediënten worden aangevuld met gebakken groenten. Knoflook geeft een pikante smaak aan een eenvoudige eiersalade.

Een heerlijke en voedzame salade met crackers, die u zal verrassen met zijn feestelijke portie. Een bladerdeegsalade bereiden met rookworst, bonen in blik, kaas.

De favoriete salade van mijn man :) Ik maak het op doordeweekse dagen en salades voor Nieuwjaar (lekker, nieuw, eenvoudig en gemakkelijk te bereiden). Menu voor het nieuwe jaar 2020 kan niet zonder een stevige vleessalade!

Sprotensalade met crackers, kaas, komkommers en maïs is een geweldig alternatief voor klassieke sprot sandwiches.

Een heerlijke en hartige salade met kip, tomaten en kaas, gekruid met zelfgemaakte mayonaise. Lijkt op de beroemde Caesar-salade.

Deze lichte bladerdeegsalade met kip, maïs, tomaten, eieren en crackers heeft een prachtige veelzijdige smaak en niet minder mooi uitzicht. Het serveren van een salade is beter in een transparante slakom, zodat je voordat je het probeert, kunt genieten van de helderheid van het gerecht.

Deze salade kan volgens veel recepten worden bereid. Ik bied Caesarsalade met kip aan, beschikbaar voor iedereen.

Het is echt een heerlijke salade. Jonge knoflook en verse komkommer geven de smaak een speciale toets. Salade is heel bevredigend.

Een eenvoudig salade-recept met eierpannenkoeken, die u zullen verrassen met een harmonieuze combinatie van ingrediënten, en, als resultaat, een heerlijke smaak. Ham, eierpannenkoeken, maïs in blik, Koreaanse wortelen, crackers - zo'n salade!

Salade Met Worst, Kaas En Crackers. Dit is een snelle salade, het kan echt in 5 minuten worden gedaan. De hoeveelheid ingrediënten kan naar wens worden gewijzigd.

Ondanks deze exotische naam bevat de Malibu-salade geen uitgebreide overzeese producten. Gerookte kip, verse groenten, kaas en crackers zijn de belangrijkste ingrediënten van deze salade. De salade volgens dit recept blijkt erg lekker te zijn en iedereen zal het zonder uitzondering lekker vinden!

Mijn favoriete salade! "Flower-six-flower" - een salade die niemand onverschillig heeft gelaten en het kenmerkende gerecht van al mijn vrienden is geworden!

Een snelle salade van de meest voorkomende voedingsmiddelen!

Volgens dit recept zitten er geen vlees- of visingrediënten in de salade. Desondanks is het erg lekker en bevredigend vanwege bonen, champignons, kaas, groenten en crackers.

Een uitstekend recept voor haastige Prostetsky-salade, helpt altijd wanneer gasten voor de deur staan ​​of te lui zijn om iets te koken voor de lunch.

Lekker, sappig en zeer licht, dankzij een groot aantal verse groenten, een gelaagde salade met kip, tomaten, komkommers, paprika's.

U zult zeker genieten van een salade met ingeblikte ananas, gerookte kip, gebakken champignons en crackers. De salade is heerlijk, hij kan volledig worden opgenomen in het vakantiemenu.

Deze kaassalade met een eenvoudige samenstelling van ingrediënten zal u verbazen met zijn oorspronkelijke smaak! De combinatie van kaas, augurken, eieren, crackers en knoflook is zo sappig en harmonieus dat je de salade keer op keer wilt koken. Wat kan niet anders dan zich verheugen - het kost je niet meer dan 10 minuten om deze salade met kaas te koken als je de eieren van tevoren kookt. Probeer het eens!

Lichte en heerlijke salade voor de feestelijke tafel - met gebakken kipfilet, ballen van twee soorten kaas, groenten, crackers en dressing dressing met mandarijnsap. Een salade met kip- en kaasballetjes kan op een grote schotel of in porties worden geserveerd, maar het maakt niet uit welke portie je kiest, de salade zal je tafel toch versieren.

Caesarsalade met kip - Een heerlijke salade en een van de meest populaire salades ter wereld.

Lekkere, stevige en tegelijkertijd lichte salade met tomaten, spek, kaas en crackers is een geweldige snack voor een familiediner.

Originele salade met kirieshkami en worst, die letterlijk in 10-15 minuten wordt bereid.

Salade met bonen en kip is een stevig, voedzaam en gezond gerecht. Als je verse bonen gebruikt, kost het wat tijd om het gerecht te bereiden, maar het resultaat is het waard.

Salade met krabsticks, tomaten, maïs, kaas en crackers is een uitstekende decoratie voor uw vakantietafel en absoluut iedereen zal het leuk vinden!

Salade met garnalen, maïs, eieren en crackers is een zeer smakelijk, sappig en zacht voorgerecht, dat liefhebbers van zeevruchten zeker zullen waarderen. Alle ingrediënten mengen perfect samen, mals garnalenvlees maakt de smaak van de salade erg rijk. Probeer te koken!

Wat denk je dat een salade moet zijn? Ongewoon, lekker, gemakkelijk te bereiden? Alstublieft, voor u is een eenvoudige, snelle en vooral smakelijke salade!

Een pittige dagelijkse salade met gebakken tomaten, kaas en crackers is een stevig, sappig en interessant voorgerecht! Probeer het zeker!

Bladerdeegsalade met gerookte kip, maïs, kaas en crackers is geschikt voor een feestelijke tafel en voor dagelijkse maaltijden. Salade volgens dit recept is zeer snel bereid en de ingrediënten in de samenstelling vereisen geen voorafgaande warmtebehandeling!

Een heerlijke salade met krabsticks, bonen in blik en roggecrackers is eenvoudig te bereiden. Het voordeel van een salade met krabsticks is een minimum aan voedselkosten. Je kunt crackers kopen of zelf maken.

We raden u aan een eenvoudige "bier" salade te bereiden, dat wil zeggen een salade die zeer geschikt is als biersnack. Dit is een salade met worst, ingelegde komkommers en crackers.

Ik kook Caesarsalade voor elke vakantie. De hele familie houdt van deze Chinese koolsalade met kipfilet, tomaten, kaas en crackers.

Nieuwjaarsalade met kip, groenten, mandarijnen en feta zal u zeker fascineren met zijn ongelooflijk heldere smaak. Sappige groenten, knapperige, pittige crackers, zachte kip en zoute feta - alles is aanwezig. Een echte ontdekking zal een heerlijke dressing met mandarijnsap zijn. En heldere plakjes mandarijn zullen zeker een feestelijke sfeer geven!

Onmiddellijke Salade! Terwijl onverwachte gasten hun jas uitdoen en aan tafel gaan zitten, heeft u al een smakelijke, stevige snack klaar. En als de gasten niet kwamen, bereid je een sprotsalade voor jezelf,)

← Vorige | Volgende →

Allereerst moet je kiezen welke je een salade met crackers wilt maken, het recept kan uitsluitend plantaardig zijn, of vlees of zelfs paddestoel. Je kunt je beperken tot groenten en een salade bereiden met tomaten en crackers, een salade van Beijing-kool met crackers, een salade met crackers en maïs, salade met bonen en crackers, salade met rode bonen en crackers, bonensalade, maïs, crackers. Het salade-recept met bonen en crackers is een van de meest populaire, onder meer omdat het geweldig is als vulling voor broodjes, taartjes en pitabroodje.

Liefhebbers van vleessalades kunnen een salade met kip en crackers, een salade met gerookte kip en crackers, een salade met kipfilet en crackers, een salade met crackers en worst, een salade met ham en crackers, een bonensalade met crackers en worst, een geitensalade in een tuin met croutons. Je kunt wat vis of zeesalade met paneermeel koken. Het recept dat in dit geval kan worden gekozen is een salade met sprot en crackers of een salade van sprot met crackers, een salade met crackers met krabsticks. Als u de voorkeur geeft aan champignons, kunt u een salade maken met crackers en champignons. Bovendien kun je een heerlijke salade met crackers en kaas bereiden.

Het is ook vermeldenswaard dat als je geïnteresseerd bent in snel smakende salades, je met crackers zo'n salade kunt bereiden. Je kunt heel snel salades bereiden met crackers, recepten met foto's, d.w.z. recepten van salades met crackers met foto's helpen u bij het bereiden van salades.

Boon en Kiriesh-salade

Fabrikanten hebben veel smaken van kirieshek ontwikkeld - van kaas tot zalm. Voor salades is het beter om crackers te gebruiken met een neutraal additief of in de buurt van de hoofdcomponenten van het gerecht. Het is niet nodig om veel crackers in de salade te doen. Voor 6-7 porties is een standaardpakket voldoende.

Als gasten voor de deur staan, kunt u een salade met bonen en kirieshki bereiden. Waardoor het snel en gemakkelijk.

Lichte salade met Kirieshki

Deze salade met witte crackers is bijzonder goed, hoe zachter ze zijn, hoe beter. Het smaakt een beetje zoals Caesar, maar is eenvoudiger, goedkoper en sneller.

Voor de salade hebben we nodig:

 • Kipstoofpot - 1 blik,
 • Kirieshki of andere crackers gemaakt van wit brood - 1 pakje,
 • IJsbergsalade - 1 pak (u kunt ook Chinese kool of gewone salade gebruiken),
 • Harde kaas - 200 g,
 • Citroensap, zout - naar smaak.

Een salade maken is eigenlijk heel eenvoudig:

Kaas in kleine blokjes gesneden. We scheuren gewoon de salade met onze handen. Open de kipstoofpot, haal de kip in kleine stukjes uit elkaar met je handen (zorg ervoor dat er geen botten over zijn, ze zijn nutteloos in de salade). Meng alles en bestrooi met toppen van kiries. Voeg indien gewenst zout toe en strooi er citroensap over. Kan geserveerd worden!

Zeer eenvoudige salade met kirieshki

Nog een salade die je zal verrassen met zijn smaak, en het duurt een paar minuten om te koken! Gelieve uw geliefden en verras gasten!

We hebben deze producten nodig:

 • Worst (gekookt) - 150 g,
 • Kirieshki - 100 g,
 • Bewerkte kazen - 2 stuks,
 • Knoflook - 4 teentjes,
 • Mayonaise naar smaak.

We beginnen de salade te bereiden:

Worst moet in reepjes worden gesneden, een beetje in een pan bakken en laten afkoelen. Smeltkaas (aandacht!) Wordt ook in nette rietjes gesneden. Ja, de optie is niet de meest bekende, maar erg lekker.

Verzamel nu de salade:

 1. Leg de worst op een bord.
 2. Bovenop zit roomkaas.
 3. De derde laag is kirieshki.
 4. Het volgende is knoflook, gehakt op een manier die u uitkomt.

Trouwens, Kiriesh met biries of kaas is hier het meest geschikt.

Zouten is niet nodig, alle producten bevatten al voldoende zout.

Het is het beste om de salade voor het serveren te kruiden, zodat de crackers geen tijd hebben om zacht te worden en knapperig zijn. Eet smakelijk!

En als iets onbegrijpelijk blijft, zie het recept in de video:

Salade Met Champignons En Kiriesh

Crackers worden perfect gecombineerd met champignons, het belangrijkste is om de juiste smaak voor kirieshek te kiezen. Elke zachte smaak of crackers alleen met zout zijn hier geschikt.

Voor de salade heb je nodig:

 • Kirieshki - 100 g,
 • Kwarteleitjes - 4 stuks,
 • Ingemaakte champignons - 1 blik,
 • Bladsla - 1 bos (20 g),
 • Olijfolie - 3 el. l.,
 • Zout naar smaak.

Hoe maak je een salade:

Champignons moeten in dunne plakjes worden gesneden. Croutons in dit recept moeten ook worden verpletterd. Maar probeer de crackers klein te maken, maar niet tot kruimels.

Kwarteleitjes moeten worden gekookt en vervolgens ook in kleine stukjes worden gesneden. Slabladeren kunnen met de hand met kleine handen worden gescheurd.

We combineren alle producten samen in een slakom, breng op smaak met mayonaise, meng goed en serveer onmiddellijk.

Salade met Kyriesh en krabsticks

Voor deze heerlijke en bevredigende salade is het het beste om Kirieshki te kiezen met een smaak van groen of zeevruchten. Je kunt ook verwerkte kaas halen, ze voegen vaak ook greens toe. De meest gewone is echter voldoende.

De belangrijkste saladetruc is een ongewone dressing met augurken. Zorg ervoor dat u het in ieder geval voor de eerste keer gebruikt. Dan kun je ook kijken naar een geschikte optie voor een kant-en-klare slasaus, als er geen tijd is om een ​​gerecht te koken volgens het originele recept.

We hebben nodig:

 • Kiriesh met greens of garnalen - 1 pakje,
 • Ingeblikt krabvlees - 300 g,
 • Kippeneieren - 3 stks.,
 • Smeltkaas - 1 stuk,
 • Ingeblikte maïs - 200 g,

 • Ingelegde Komkommer - 1 stuk,
 • Zure room - minstens 150 g,
 • Dille, zout - naar smaak.

We beginnen de salade te bereiden:

Hardgekookte eieren (ongeveer 8 minuten), koel onder stromend water, verwijder de schaal en snijd in kleine stukjes.

Roomkaas is geraspt. Om het gemakkelijker te maken, kunt u het een beetje in de vriezer voorvriezen (ongeveer 5-10 minuten). Krabsticks worden het best met de hand in vezels verdeeld.

Open nu de pot met maïs, laat alle vloeistof eruit lopen. Meng alle producten in een slakom.

Om de dressing te bereiden, moet je de ingemaakte komkommer in een blender malen of raspen op een fijne rasp, zure room, gehakte dille, zout toevoegen en goed mengen.

Kleed de salade aan, je kunt hem een ​​beetje laten staan.

Waarschuwing! Beschuiten worden toegevoegd net voor het opdienen.

Roer helemaal opnieuw en je kunt de salade bovenop ook versieren met dille en crackers.

Meer over het maken van een salade:

Gerookte Kippensalade

Dit heerlijke recept maakt ook gebruik van augurken die goed passen bij gerookte poten. Kirieshki kan worden ingenomen, maar het beste van alles, met de smaak van spek, groen of gerookt vlees.

Voor salade heeft u deze producten nodig:

 • Gerookte kippenpoten (kip) - 2 stuks,
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • Harde kaas - 100 g,
 • Middelgrote ingelegde komkommers - 2 stuks,
 • Wortelen - 1 stuk,
 • Mayonaise, plantaardige olie.

Koken Salade:

We nemen kippenpoten of gerookte kipfilet, demonteren het in kleine vezels met onze handen en snijden het in kleine stukjes. We malen de kaas op een grove rasp, we wrijven de wortels erop.

Vervolgens worden de wortels naar de pan gestuurd en een beetje gebakken in plantaardige olie. Probeer de olie zo laag mogelijk te maken, zodat de salade niet te dik wordt. Wortelen moeten licht gezouten zijn. Verwijder het vervolgens van het vuur, zodra de wortel zachter wordt, hoeft u het niet te drogen.

Komkommers in kleine reepjes gesneden, probeer zo dun mogelijk. Meng al het voedsel met kirieshkami en kaas, voeg mayonaise toe en serveer onmiddellijk. Eet smakelijk!

Kipsalade Met Gerookte Worst

Kirieshki past goed bij een verscheidenheid aan gerookt vlees, vooral als je de juiste smaak voor crackers kiest. In deze salade worden crackers geselecteerd met greens, gerookt vlees, spek of met elke andere smaak die vanuit uw oogpunt geschikt is voor worst.

We hebben nodig:

 • Kirieshki - 2 pakketten,
 • Rookworst - 200 g,
 • Wortelen - 1 stuk,
 • Ui - 1 kop,
 • Mayonaise - 4 el. l.

Koken Salade:

Hak de rookworst fijn, stuur de wortels naar een rasp en hak de ui zo fijn mogelijk. Meng alles samen, kleed met mayonaise, decoreer en serveer!

De salade moet minimaal 2 uur worden toegediend.

Zie de video voor meer informatie over het bereiden van een salade:

Salade met Kiriesh basisprincipes van voorbereiding

 • Een crackerbedrijf heeft zoveel verschillende smaken van deze crackers ontwikkeld, van gewone kaas tot zeevruchten.

 • Maar voor salades is het zeker beter om kirieshki met neutrale smaken te gebruiken. Ten eerste, natuurlijk, zijn aroma's in de productie niet natuurlijk, en ten tweede kan de smaak een trucje in het gezicht spelen en kan de salade eenvoudig niet lekker blijken te zijn.

 • Doe niet veel crackers in salades. Een standaardpakket kirieshek is genoeg voor 6-7 porties.

 • Beschuiten worden in de laatste beurt in de salade geplaatst. Omdat ze snel ontzuren in een vochtige omgeving en eenvoudig kunnen ontzuren. Wat zal de salade in een niet-presenteerbare vorm brengen. Soms is het voldoende om de salade met crackers te bestrooien, maar je kunt het naast de salade plaatsen en iedereen kan zoveel crackers aan de salade toevoegen als hij wil.

Salade Met Kiriesh En Tomaten

Een zeer eenvoudige en smakelijke versie van de salade met kiries. Als je het minstens één keer probeert, zul je het zeker leuk vinden en je geliefden zullen het hem steeds opnieuw vragen.

Als je geen fan bent van pittig, kies dan zorgvuldig de smaak van crackers, je kunt zelfs gewoon gedroogd brood thuis gebruiken. Maar dit zijn opties voor de amateur. En het originele recept maakt gebruik van scherpe kirieshki.

Voor een salade heb je nodig:

 • Elke soort pekelkaas (feta, feta, enz.) - 100 g,
 • Kleine kerstomaatjes (rood en geel) - 3 stuks van elke kleur,
 • Bladsla of ijsberg - een halve bos,
 • Crackers - 1 pak,
 • Olijven - 10 st.,
 • Citroensap en olijfolie naar smaak.

We beginnen te koken:

De salade moet worden gewassen en gesorteerd, waarna we deze met je handen scheuren, niet te fijn (probeer plakjes van minimaal 3 cm breed te maken). We snijden tomaten in twee of zelfs kwartjes, afhankelijk van hun grootte.

Olijven moeten ook in kleine ringen worden gesneden. Maar als je een liefhebber bent van olijven, kun je ze heel toevoegen aan de salade, en zelfs meer dan in het recept. De kaas wordt in kleine blokjes gesneden, probeer ze ook niet te klein te maken.

We verspreiden alle producten in een slakom, mengen goed, breng op smaak met citroensap en olijfolie. Voeg crackers toe voordat je de salade serveert.

Salade met Kiriesh "Rainbow"

Een zeer lichte en smakelijke salade met een zeer geschikte naam zal elke vakantietafel versieren. Bovendien is deze salade zowel stevig als rijk aan vitamines, en de aanwezigheid van kirieshek in de samenstelling zal een extra pluspunt zijn voor kinderen en hun moeders, vooral als het moeilijk is om kinderen met groenten te voeden.

We hebben nodig:

 • Gekookte worst - 300 g,
 • Tomaten - 4 stuks,
 • Komkommers - 2 stuks,
 • Ingeblikte maïs - 1 blik,
 • Crackers-kirieshki - 1 pak (smaak - naar eigen goeddunken),
 • Zout en mayonaise naar smaak.

We beginnen te koken:

We snijden komkommers en tomaten in reepjes of blokjes, zoals u het verkiest en leuker vindt. Het belangrijkste is om een ​​van de opties te kiezen en groenten op dezelfde manier te snijden. We snijden ook de worst. We openen een pot maïs, laten de vloeistof weglopen.

We nemen elke diepe kom of slakom en leggen de producten erin zorgvuldig neer, zodat er in het midden een lege ruimte is. Mayonaise zou in het midden moeten staan.

De salade wordt ongemengd op tafel geserveerd, je doet het al aan tafel, wanneer iedereen gaat zitten en de schoonheid van het gerecht waardeert.

Er zijn andere varianten van de Rainbow-salade, veel culinaire specialisten maken het in lagen. Dan zal de bestelling er als volgt uitzien:

 • 1 laag. Crunches.
 • 2 lagen. Worst. Ze is besmeurd met mayonaise.
 • 3 lagen. Corn. Ook met mayonaise.
 • 4 lagen. Komkommers.
 • 5 lagen. Tomaten.

Kant-en-klare salade moet worden gekoeld zodat deze goed verzadigd is.

Raadselsalade met kiries

Zeer eenvoudige en tegelijkertijd ongebruikelijke salade. Koken is een plezier en heel, heel veel mensen houden van de smaak.

We hebben nodig:

 • Gekookte of rookworst - 200 g,
 • Kirieshki - 1 zakje,
 • Pickles - 2-3 stuks,
 • Mayonaise - 3 el. l.
 • Knoflook - 1-2 teentjes.

Koken is heel eenvoudig:

We snijden de worst en komkommers in kleine stukjes, voegen de kirieshki toe, gaan op een of andere manier door een pers of gehakte knoflook. We vullen alles met mayonaise, decoreren en serveren direct op tafel.

Salade met Kiriesh en verse komkommer

De salade is zowel stevig als lekker. Het is gemakkelijk om te koken, en het is geschikt voor een vakantie, en net als een heerlijk gerecht voor ontbijt of diner.

Wat we nodig hebben:

 • Ingeblikte maïs - 1 blik,
 • Ingeblikte rode bonen - 1 blik,
 • Verse komkommer: lang Engels - 1 pc. of 2-3 stks. gewone.
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • Mayonaise naar smaak.

Heeft u producten? We beginnen te koken:

Snijd de komkommer voorzichtig in halve cirkels. Was de bonen en meng met gezeefde maïs. Eigenlijk is het kookproces bijna voorbij.

Voeg mayonaise toe, meng, bestrooi royaal met Kiriesh bovenop en serveer.

Heel eenvoudig, mooi en smakelijk!

Vakantiesalade met Worst en Kiriesh

Dit gerecht is geschikt voor elke feestelijke tafel. Het vereist geen speciale culinaire vaardigheden, en de set producten daarvoor is vrij eenvoudig en wijdverbreid.

Voor een salade heb je nodig:

 • Ingeblikte maïs - 1 blik (300 g),
 • Verse komkommer - 1 st.,
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • Kippeneieren - 3 stks.,
 • Rookworst - 150 g,
 • Harde kaas - 50 g
 • Mayonaise naar smaak.

Een salade koken is eenvoudig:

Maïs moet worden geopend, uitgelekt en naar een slakom worden gestuurd. Kook de eieren gedurende 8 minuten, koel onder stromend water, pel, hak fijn en voeg toe aan de maïs.

Rookworst in blokjes gesneden, evenals verse komkommer - alles wordt ook naar de slakom gestuurd. Kaas kan worden geraspt of fijngehakt en ook worden toegevoegd aan de slakom.

Meng alles, breng op smaak met mayonaise. Voeg voor het serveren kirieshki toe, meng opnieuw en decoreer.

Bekijk de video voor meer informatie over het recept:

Koreaanse stijlwortel en wortelsalade

Liefhebbers van Koreaanse wortelen en alleen pittige gerechten zullen deze eenvoudige salade waarderen.

Je hebt nodig:

 • Kirieshki - 2 pakketten,
 • Koreaanse wortel - 200 g,
 • Ingemaakte champignons - 1 pot,
 • Olijfolie en sojasaus naar smaak.

Koken Salade:

Open een pot champignons, snijd ze in dunne platen. Voeg Koreaanse wortelen en kirieshki toe aan de champignons. We mengen producten, kruiden alles met olijfolie en sojasaus. De salade is klaar!

Trouwens, je kunt ook een andere variant van deze salade proberen, je kunt zeewier toevoegen, evenals gebakken of ingemaakte aubergine met knoflook. Het zal ook een zeer smakelijk en kruidig ​​gerecht worden.

Probeer het - u zult het leuk vinden!

Caesarsalade met kiries

Zoals u weet, wordt Caesarsalade bereid met crackers en daarom is de variatie van deze salade met kiries ook erg populair. "Caesar" wordt bereid in een breed scala aan variaties, het recept wordt al lang op grote schaal over de hele wereld gebruikt en heeft een breed scala aan nationale en regionale kleuren gekregen. Laten we proberen het te maken met kirieshkami.

We hebben nodig:

 • Ingelegd kippenvlees - 200 g,
 • Karnemelk - 50 ml
 • Mosterd - 1 theelepel,
 • Kirieshki - 1-2 verpakkingen (toevoegen aan smaak),
 • Sla - 1 bos,
 • Knoflook - 1 kruidnagel,
 • Parmezaanse kaas - 50 g,
 • Citroensap - 1 eetl. l.,
 • Worcestershire-saus - 1 theelepel,
 • Melk - 1 el. l.

We beginnen te koken:

Maak eerst de Caesar-slasaus. Meng hiervoor mayonaise, kaas, melk, citroensap, Worcestershire-saus, peper, zout en ook gepelde en fijngehakte knoflook in een blender. Als je saus dik en geurig bleek te zijn, dan bleek alles en het is klaar.

We kloppen ook de mosterd- en karnemelksaus in een blender, waar we ook Parmezaanse kaas, zout en peper toevoegen.

Kip, die we voorgemarineerd hebben, bak ze 10 minuten in een pan tot ze gaar zijn.

Nu nemen we slabladeren en hakken ze grof met onze handen. We verspreiden het kippenvlees over de bladeren, gieten de saus, zetten de kirieshki en serveren.

Een andere versie van het recept voor deze salade is te zien op de video:

Salade met Kirieshk "Obzhorka"

Voor deze smakelijke salade met een interessante naam hebben we nodig:

 • Gekookte Worst - 200 g,
 • Kirieshki - 150 g,
 • Kippeneieren - 2 stks.,
 • Champignons - 300 g
 • Uien - 1 stuk,
 • Ingeblikte maïs - 1 blik,
 • Mayonaise, groene uien naar smaak,
 • Groene salade en verse tomaat - voor decoratie.

We beginnen de salade te bereiden:

Champignons moeten worden gewassen, fijngehakt en gebakken in zonnebloemolie. Schil de ui, snij in kleine stukjes en laat hem 30 minuten in koud water weken. Kook hardgekookte eieren gedurende 8 tot 10 minuten, koel af onder stromend water, maak ze schoon en snijd ze in kleine blokjes. Je moet ook fijn worst hakken.

Meng alle producten in een slakom, voeg kirishki toe, breng de salade op smaak met mayonaise, zout, indien nodig, en laat ongeveer 30 minuten in de koelkast staan. Voor het serveren is de salade versierd met plakjes tomaten, groene uien en sla.

Rode Bonensalade Met Kyriesh

Een andere versie van deze heerlijke salade waarvoor je nodig hebt:

 • Ingeblikte rode bonen - 1 blik,
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • Bieslook - 1 bos (10-15 veren),
 • Walnoten - 5 stks.,
 • Mayonaise - 2-3 eetl. l.

Een salade bereiden is heel eenvoudig:

Bonen moeten worden afgetapt door een zeef of vergiet zodat er geen vloeistof achterblijft. We maken de noten schoon en hakken onze handen in kleine stukjes. Meng met bonen, kirieshki, gehakte groene uien en mayonaise. Lekker en snel!

4 belangrijke punten

 1. Voor salades kunt u alle gekochte of zelfgemaakte crackers gebruiken.
 2. Om je eigen crackers te maken, snijd je het brood in kleine stukjes en bak je het in een pan met een beetje boter. Of leg de stukken op een bakplaat bedekt met perkament, vet en plaats in de oven voorverwarmd op 180 ° C gedurende 6-8 minuten. Je kunt het brood raspen met knoflook, kruiden met zout, peper en andere kruiden.
 3. Mayonaise kan ook thuis worden gemaakt, vervangen door zure room of andere sauzen.
 4. Kant-en-klare salade wordt het best onmiddellijk geserveerd, zodat crackers niet nat worden.

De ingrediënten

 • 300 g kippenlever
 • 1 eetlepel + 1 theelepel olijfolie,
 • 1-2 tomaten
 • ½ oranje paprika
 • ½ ui,
 • 100 g rode bonen in blik of gekookt,
 • 1 eetlepel sojasaus,
 • 1 eetlepel korrelige mosterd
 • 1 theelepel balsamicoazijn,
 • 30 g crackers
 • een paar takjes peterselie.

Kip En Bonensalade

1 bosje verse dille.

1 bosje verse koriander.

Zout peper naar smaak.

☑ Spoel de greens, droog en hak fijn.

☑ Schil en hak de knoflook fijn.

☑ Bonen open afvoer augurk in een slakom. Voeg greens en knoflook toe aan de bonen.

☑ Meng alles goed met mayonaise.

☑ Zout en peper naar smaak, meng, voeg crackers toe en serveer. De salade is volledig bereid voor bon appetit.

Hoe maak je een salade met crackers

Stapsgewijze aanbevelingen, evenals een foto van hoe het gerecht uiteindelijk uitkomt, zullen elke beginnende huisvrouw helpen begrijpen hoe gemakkelijk en snel salades koken met Kirieshki is. Kies een van de recepten met de juiste ingrediënten voor uw smaak, en ga dan moedig verder. Het is vermeldenswaard dat het voorgerecht stevig is, dus het kan worden gebruikt als diner of ontbijt.

Voorbereiding

Snijd de lever in grote stukken. Verhit een eetlepel olie in een pan en bak de lever 5-7 minuten op hoog vuur.

Snijd de tomaat in kleine stukjes, peper in kleine blokjes en ui in halve ringen. Voeg bonen en lichtgekoelde lever toe aan groenten.

Combineer een theelepel olie, sojasaus, mosterd en balsamicoazijn. Voeg dressing toe aan de salade en meng. Bestrooi de schaal met croutons en garneer met peterselie.

Kyriesh Salade Recept

Met de toevoeging van knapperige blokjes roggebrood zijn er tal van opties voor koude snacks. Bekijk een aantal van hen en zorg ervoor dat salade recepten met crackers helemaal niet moeilijk te bereiden zijn en niet financieel duur zijn. Iedereen zal van dergelijk eten houden, zonder uitzondering, zelfs een kind kan worden gegeven als je geen zelfgemaakte crackers zet, maar zelfgemaakte.

Met rookworst

Knapperige en geurige sneetjes roggebrood gaan goed samen met koude hapjes, zelfs die waaraan u nooit had gedacht om ze toe te voegen. De foto toont een versie van het gerecht, dat gemakkelijk en eenvoudig thuis te maken is - Obzhorka-salade met worst en crackers. Het wordt bereid met de meest betaalbare ingrediënten die elke huisvrouw in de koelkast heeft.

 • Kirieshki - 150 g,
 • ei - 2 stuks,
 • mayonaise naar smaak
 • ui - 1 stuk,
 • rookworst - 200 g,
 • groene ui - 50 g,
 • maïs - 1 blik,
 • champignons - 300 g,
 • greens, tomaat - voor decoratie,
 • mayonaise.

 1. Was de champignons, snijd ze in blokjes en laat ze tot ze volledig gaar zijn.
 2. Hardgekookte eieren, ongeveer 7 minuten, schil, snijd ze in kleine blokjes.
 3. Schil de uien, snijd ze in dunne halve ringen. Als het te bitter is, spoel het dan alleen met kokend water.
 4. Meng alle ingrediënten, breng op smaak met mayonaise.
 5. Zet de afgewerkte schaal een half uur in de koelkast. Garneer bij het serveren met greens en plakjes verse tomaten.

Kip En Maïssalade

Salade is perfect voor een feestelijk feest evenals voor een informele lunch snack. Voor de bereiding is het het beste om crackers te gebruiken met de smaak van spek of gerookt vlees die de salade alleen een nieuwe pikante smaak geven.

1 blik maïs in blik.

1 kop ui.

2-3 middelgrote markeringen.

5-6 gekookte eieren.

Mayonaise naar smaak.

Plantaardige olie smaakt ook.

Een bosje groen (dille, peterselie, cornel, ui).

☑ Dobbel gekookte eieren.

☑ Pel en snipper de ui.

☑ Schil de wortels.

☑ Fruit de uien en wortels in plantaardige olie.

☑ Meng de gefrituurde groenten met gehakte eieren en voeg de maïs toe, breng op smaak met mayonaise en meng alles goed.

☑ Nadat de salade is gemengd, zet je deze 60 minuten op een koele plaats zodat het een beetje doordrenkt en geweekt is.

☑ Doe voor het opdienen in een slakom en bestrooi met Kiriesh.

Met bonen

Dit recept kan "Student" worden genoemd, omdat het erg snel, goedkoop en gemakkelijk is om een ​​koud voorgerecht te bereiden. De bonenschotel is voedzaam, dus deze kan de tweede vervangen. Kijk hoe je een snack kunt maken van de producten die elke gastvrouw in huis heeft. Een salade met bonen en crackers is een uitstekende keuze voor een heerlijk budgetgerecht.

 • zout, mayonaise - naar smaak,
 • bonen in blik - 1 blik,
 • Kirieshki - 2 pakketten,
 • maïs - 1 blik.

 1. Je kunt crackers nemen met elke smaak die jij en je huishouden het lekkerst vinden. Een andere optie zou zijn om ze zelf te koken: hiervoor moet je een sneetje brood in kleine blokjes snijden, bestrooien met de gekozen kruiden met elke smaak (spek, zeevruchten) en ze vervolgens in de oven drogen.
 2. Giet crackers in een grote kom.
 3. Giet overtollige vloeistof uit een blik maïs in blik, giet de inhoud in een container waar de schaal zal zijn.
 4. Bonen (bij voorkeur als het rood is) lopen ook uit water, giet het over de rest van de ingrediënten.
 5. Meng de producten, zout naar smaak, giet een kleine hoeveelheid mayonaise. Laat de salade met Kirieshki ongeveer een uur brouwen, als je wilt dat de crackers niet te veel kraken.

Salade Met Kyriesh En Worst

Een levendig voorbeeld van een slagroom. Deze salade kan worden geclassificeerd als die welke zijn bereid uit wat in de koelkast stond. Maar in dit geval moet u weten welke producten kunnen worden gecombineerd en welke producten niet compatibel zijn.

200-250 gram rookworst.

150-200 gram harde kaas.

2 teentjes knoflook.

Mayonaise voor slasaus.

☑ Ik snij mijn tomaten en snijd ze in kleine vierkantjes.

☑ Ik snijd de worst ook in vierkanten.

☑ Ik rasp de kaas.

☑ Ik haal de knoflook door de pers.

☑ Ik meng alles in een slakom, voeg twee lepels mayonaise toe en meng goed.

☑ Versier voor het serveren met crackers door ze in een cirkel en in het midden van de slakom te schikken.

Gerookte Kip

Vraagt ​​u zich af hoe u de perfecte snack kunt maken? Bekijk de foto: dit is een salade met Kirieshki en worst, die niet moeilijk zal zijn om te maken. Deze optie is perfect voor diegenen die niet graag lang bij het fornuis willen staan, maar die liever lekker eten. Een goed gevoed en voedzaam gerecht is een aanvulling op elke tafel, zelfs een feestelijke, en de gastvrouw besteedt minimaal tijd aan koken.

 • zachte kaas - 200 g,
 • Kirieshki - 200 g,
 • gerookte borst - 500 g,
 • tomaat - 2 stuks,
 • radijs - 2 stuks,
 • verse komkommer - 2 stks.,
 • mayonaise - 100 ml.

 1. Bereid alle componenten voor: reinig, was en droog ze vervolgens goed af met keukenpapier.
 2. Snijd de komkommers in kleine blokjes, radijs de ringen, snijd de tomaten in blokjes en pel eerst de kipfilet en verdeel het in kleine blokjes.
 3. Breng de gehakte ingrediënten over in de kom, giet de geraspte kaas daar, meng, voeg mayonaise toe.
 4. Giet croutons vlak voor het opdienen.

Met Kip

Elke man zal deze optie van een koude snack zeker waarderen, omdat het gerecht niet alleen lekker en aromatisch, maar ook stevig is. Het is vermeldenswaard dat de salade met broodkruimels en kip speciale tonen krijgt als de kip (of filet) is voorgebakken. Koken, met een stapsgewijs recept bij de hand, is helemaal niet moeilijk, probeer vandaag het vertrouwde menu te diversifiëren.

 • kaas - 200 g
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • kipfilet - 300 g,
 • mayonaise, zout, kruiden - naar smaak,
 • maïs - 1 blik.

 1. Bereid de kipfilet voor: was, doe in een pan, vul met water zodat het het vlees volledig bedekt. Het is vermeldenswaard dat de filet smakelijker zal zijn als de vloeistof direct licht gezouten is.
 2. Koel het vlees zonder het uit de bouillon te halen. Wanneer het afkoelt, snijd het in blokjes, breng het over in een bakje waar je de afgewerkte schotel gaat mengen.
 3. Giet de maïskorrels uit overtollig vocht en stuur ze naar dezelfde schotels.
 4. Kaas (nou ja, als je harde variëteiten neemt) rasp op een grove rasp, giet de rest van de ingrediënten erin.
 5. Giet crackers in een bijna klaar snack. Roer alles, zout, peper indien gewenst, voeg dan mayonaise toe. Serveer onmiddellijk na het koken.

Met maïs

Deze twee componenten combineren perfect in bijna elk koud voorgerecht. Om een ​​salade van maïs en crackers te maken, hebt u heel weinig producten nodig en het proces duurt niet lang. Als u een optie bij de hand wilt hebben die huishoudens snel kan voeden, let dan op dit stapsgewijze recept.

 • maïs - 1 blik,
 • eieren - 5 stks.,
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • knoflook - 3-4 tanden.,
 • mayonaise, zout naar smaak.

 1. Kook de eieren hard, dit duurt ongeveer 7 minuten.
 2. Giet water uit een blik maïs en plaats de korrels in een voorbereide kom.
 3. Schil de knoflook, hak dan op een knoflookmolen en voeg het resulterende mengsel toe aan maïs.
 4. Hak de gekoelde eieren in kleine stukjes met een scherp mes of met een eiersnijder.
 5. Voeg mayonaise toe aan de ingrediënten en zout de massa indien nodig.
 6. Plaats de crackers als laatste op het voorgerecht, zodat ze zo lang mogelijk knapperig blijven.

Met komkommer

Met de toevoeging van deze groente zijn snacks vers, aromatisch en caloriearm. Komkommer- en Kirieszeksalade is een uitstekend voorbeeld. Ingeblikte groene erwten en bonen kunnen dienen als extra ingrediënten, waaruit het gerecht meer bevredigend zal zijn. Een eenvoudige en snelle crackersalade helpt het menu te diversifiëren en het hele gezin heerlijk te voeden.

 • maïs - 1 blik,
 • rode bonen - 1 blik,
 • mayonaise naar smaak
 • lange komkommer - 1 stuk,
 • Kirieshki - 1 pakje.

 1. Was de komkommer, snijd deze eerst doormidden en hak vervolgens in de vorm van halve ringen.
 2. Giet de overtollige vloeistof uit de pot met de maïs. Doe hetzelfde met bonen.
 3. Breng de voorbereide ingrediënten over in een kom, vervolgens zout, vul met een kleine hoeveelheid mayonaise.
 4. Strooi crackers voor het serveren om ze knapperig te maken.

Met kaas

Voor veel huisvrouwen zijn de opties voor koude kaassnacks met crackers Caesar, geen Grieks. Niemand verbiedt experimenteren immers door alle nieuwe ingrediënten aan een bekend gerecht toe te voegen. Een Griekse salade met crackers en kaas is bijvoorbeeld uitstekend van smaak. Bewaar dit stapsgewijze recept en verras de familie met een origineel en bevredigend gerecht.

 • Bulgaarse peper - 2 stuks,
 • Feta-kaas - 250 g,
 • olijfolie - 6 el. l.,
 • citroen - 0,5 st.,
 • Kirieshki - 1 pakje,,
 • komkommers - 3 stks.,
 • greens, smaakmakers,
 • tomaten - 5 stks,
 • olijven - 25 stks.,
 • ui - 1 stuk,
 • oregano (gedroogd) - naar smaak.

 1. Was alle voorbereide groenten, snijd de tomaten in kleine plakjes.
 2. Paprika in vierkanten of dunne reepjes gesneden.
 3. Snijd de komkommers eerst doormidden, hak ze dan, zodat ze in de vorm van halve manen verschijnen.
 4. Neem beter een rode strik, hak dunne ringen of halve ringen.
 5. Snijd feta, bij voorkeur in blokjes. De kaas is te zacht, dus je moet het heel voorzichtig snijden.
 6. Was, droog de greens, scheur de bladeren met je handen of snijd met een scherp mes.
 7. Pers het sap van een halve citroen in een kopje, voeg losse kruiden, oregano toe, giet olie.
 8. Giet alle gesneden ingrediënten in de kom, voeg de in tweeën gesneden olijven toe, giet de citroendressing en serveer onmiddellijk.

Met tomaten

Het voorgerecht heeft een rijke smaak, aangenaam aroma, ziet er zelfs erg smakelijk en helder uit. Salade met Kirieshki, tomaten en worst is een universeel gerecht, omdat het tijdens de vakantie aan tafel kan worden geserveerd, of u kunt het gebruikelijke familiediner ermee diversifiëren. Het is vermeldenswaard dat eenvoudige salades met Kirieshki al lang een eervolle plaats hebben verdiend in het menu van veel huisvrouwen.

 • Komkommers - 2 stuks,
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • Russische kaas - 200 g,
 • tomaten - 2 stuks,
 • gekookte worst - 300 g,
 • zout, mayonaise, peper - naar smaak.

 1. Spoel komkommers en tomaten grondig onder stromend water en snijd ze in blokjes.
 2. Hak de gekookte worst zodat ze in rietjes veranderen.
 3. Rasp Russische kaas op een grove rasp.
 4. Doe de ingrediënten in een kom, meng grondig, baai met mayonaise.
 5. Om te voorkomen dat crackers nat worden, bedek ze net voor het opdienen. Als je de smaak expressiever wilt maken, kun je verse komkommer vervangen door paprika.

Met krabstokken

Weet jij hoe je een heerlijke, mooie, voedzame snack kunt bereiden die zowel op de feesttafel als op een normale weekdag kan worden geserveerd? Een stapsgewijs recept helpt zelfs een beginnende kok om snel en gemakkelijk een krabsalade met crackers te maken. Dit gerecht blijkt onbeschrijflijk lekker en bevredigend te zijn en je kunt zien hoe het eruit zal zien op de foto.

 • ingeblikte maïs - 1 blik,
 • verwerkte kaas - 1 stuk,
 • mayonaise naar smaak
 • Kirieshki - 1 pakje,
 • krabsticks - 1 pakje,
 • eieren - 2 stks.,
 • mayonaise.

 1. Kook hardgekookte eieren, laat afkoelen en rasp op een grove rasp.
 2. Doe hetzelfde met roomkaas.
 3. Schil de krabstokken uit de film en snijd ze vervolgens in de vorm van platen, of eerst in tweeën en vervolgens in blokjes.
 4. Giet de ingeblikte mais uit overtollige vloeistof, plaats in een container waar de rest van de ingrediënten zich al bevindt.
 5. Breng de producten op smaak met mayonaise en meng. Als je wilt, kun je pittige tonen aan het gerecht toevoegen door gehakte walnoot toe te voegen.
 6. Strooi er paneermeel overheen voordat je het op tafel legt.

Met kool

Als u dringend de gasten te eten moet geven en u denkt hoe u een lichte eenvoudige snack kunt bereiden, die ook stevig zal zijn, dan zal deze optie u helpen. Het salade-recept met crackers en kool is eenvoudig en niet duur voor de financiën. Het gerecht blijkt er mooi uit te zien, geurig en voedzaam, zelfs de meest kieskeurige fijnproevers zullen de oorspronkelijke smaak waarderen.

 • Chinese kool - 300 g
 • Kirieshki - 1 pakje,,
 • gerookte kip (of ham) - 300 g,
 • knoflook - 1 tand.,
 • Koreaanse wortelen - 300 g,
 • mayonaise naar smaak.

 1. Spoel de kool, snijd in plakjes, breng over in een kom.
 2. Koreaanse wortelen moeten daar ook naartoe worden gestuurd.
 3. Gerookte kip (of ham) in dunne reepjes gesneden.
 4. Maal de knoflook met behulp van een speciaal apparaat genaamd een "knoflookpers", meng de massa met mayonaise.
 5. Breng het mengsel van kip, knoflook en mayonaise over in de kom. Roer, indien nodig, kunt u een beetje meer mayonaise toevoegen.
 6. Het is beter om Kirieshki in te vullen net voor het opdienen.

Lekkere salades met crackers - kookgeheimen

Culinaire specialisten die door hun eigen ervaring bepaalde nuances hebben geleerd bij het bereiden van verschillende voorgerechten, delen met de gastvrouwen zodat ze dergelijke fouten vermijden. Dus onthoud:

 1. De smaak van het gerecht hangt rechtstreeks af van hoe goed u de producten selecteert.
 2. De snijmethode heeft ook invloed op de smaak van de afgewerkte schaal: elk van de ingrediënten, in grote stukken gesneden, valt duidelijker op dan de ingrediënten die klein zijn.
 3. Beschuiten zelf moeten als laatste aan de salades van Kirieszek worden toegevoegd, omdat gedroogd brood snel doorweekt, in dezelfde kom met mayonaise en sappige groenten. De smaak hiervan wordt onaangenaam en het uiterlijk verslechtert ook.

← Vorige | Volgende →