De droom van de penis: stijgen of dalen

Het mannelijke lid om te zien is een hoax.

Hij is besmeurd met modder - kwade verhalen.

Ze spelen - heb een goede vriend.

Het is afgesneden of afgesneden - een ziekte, een levensgevaar.

Snijd jezelf af - krijg een belediging.

Hij is dun en lang om te zien - de ziekte van een vriend.

Enorm - waardigheid, rang.

Hem verliezen is een belediging.

Vreemd om te vinden - een verrassing.

Houten om te hebben is een nieuwe vriend.

Om riet te hebben - je moet opslaan.

Haal het zaad eruit - stel de beslissing niet uit.

Penis volgens het Ancient Persian dream book van Taflisi

Als een man in een droom vergrote geslachtsdelen ziet, zal het aantal van zijn mannelijke kinderen toenemen. De geslachtsdelen die hij in een droom zag, los van het lichaam, betekenen de geboorte van een meisje. Een andere betekenis van deze droom gestuurd naar een man: een vroeg vertrek (voor persoonlijke of officiële behoeften). Wanneer een vrouw in een droom een ​​aanraking van mannelijke geslachtsdelen in haar boezem ziet, dan: als ze zo'n droom tijdens de zwangerschap zag, zou ze graag de last op tijd verlichten, zo niet, zou ze alleen besluiten om in de zeer nabije toekomst zwanger te worden.

Penis van gedetailleerd droomboek Denise Lynn

De penis is in de regel een duidelijk teken van het mannelijke principe, kracht en potentie, vooral met zijn erectie. In sommige culturen geeft religieuze iconografie de verdeling weer van krachtige goddelijke energie in het universum via de penis.

Een slappe penis - kan wijzen op een gevoel van machteloosheid of niet-belichaamd potentieel. Dit teken kan ook aangeven dat herinneringen uit de kindertijd naar het oppervlak van het bewustzijn gaan.

Mannelijke penis in Miller's droomboek

Voor mannen duidt het mannelijke geslachtsorgaan op problemen op de werkplek, werkloze mannen zijn seksueel impotent. Of negatieve omstandigheden grote gevolgen zullen hebben, hangt af van de grootte van de gedroomde penis. In dit geval, hoe kleiner de term, hoe minder negativiteit in het leven van de dromer zal komen. Naar een vrouw in een droom om zichzelf of een andere vrouw met een lid te zien - naar een snelle verandering van woonplaats.

Interpretatie van slaap over de penis in Wang's droomboek

Voor een jonge vrouw betekent een droom onaangename relaties, waarna ze zich zal schamen. Een getrouwde vrouw die een geslachtsorgaan ziet - tot een langverwachte zwangerschap. Als een lid droomt van een vrouw die al lang geen geslachtsgemeenschap heeft gehad, is dit een weerspiegeling van haar toestand. Het gedroomde volwassen lid op het lichaam van de vrouw waarschuwt voor moeilijkheden waarin ze de verantwoordelijkheid voor zichzelf en haar familie moet nemen.

Algemene interpretatie

Als u in een droom de penis aanraakt - dit beeld waarschuwt u voor ongewenste geslachtsgemeenschap, de dromer moet voorzichtig zijn en onnodige geslachtsgemeenschap vermijden, omdat er onnodige problemen kunnen optreden. Als een van de echtgenoten van een lid van een vreemde vorm droomde, duidt dit op een mogelijke affaire aan de zijkant.

De belangrijkste factor bij het interpreteren van een droom is het geslacht van de dromer. Voor mannen betekent een lid in een droom:

 • Om je penis in de nachtdromen te zien - zo'n beeld spreekt van het vertrouwen van de dromer, hij is zelfvoorzienend en zelfverzekerd in zijn morgen.
 • Penis in een kleine droom - de dromer wordt gerespecteerd voor persoonlijke prestaties, eigenzinnige kwaliteiten en intelligentie.
 • De mannelijke waardigheid was enorm - dit suggereert dat de dromer zijn kracht en betekenis aan anderen probeert aan te tonen.
 • Er waren geen testikels in de droom - in werkelijkheid slaagt de dromer er niet in om zijn uitverkorene te bereiken en volledige liefde te bedrijven.

In de nachtdromen was er een penis van een persoon onbekend bij de dromer - een dergelijk teken wordt als gunstig beschouwd - het belooft een uitstekende start bij alle inspanningen. In nachtzicht was het genitale gebied bedekt met uitslag of was er een andere allergische reactie - de gezondheid van de dromer is in gevaar, het is de moeite waard om een ​​specialist te bezoeken en een volledig onderzoek te ondergaan.

Penis in de dromen van een meisje

Een lid in dromen zien is een symbool dat spreekt van een sterk verlangen naar seksuele intimiteit, maar in zeldzame gevallen geeft dit beeld het uiterlijk aan van een mannelijke eigenschap in het gedrag van een mooi persoon. Ook de verschijning van mannelijkheid in een droom - spreekt van de moederlijke gevoelens van de dromer - ze is klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor een klein organisme en een kind op te voeden.

Een getrouwd meisje droomde van mannelijkheid - dit geeft de ontrouw van je man aan, het is de moeite waard om met hem te praten over openhartige onderwerpen, misschien verbergt hij iets ernstigs. In een droom stroomt bloed uit de penis - in werkelijkheid ervaart de dromer mentaal trauma, het is de moeite waard om de steun van vrienden te krijgen om snel emotionele wonden te genezen.

Andere interpretaties

Ze interpreteren ook dit beeld, afhankelijk van de grootte van het mannelijke geslachtsorgaan. Als je droomde van een lange, maar kleine mannelijke waardigheid, waarschuwt zo'n beeld de dromer voor een naderende ziekte. Als de penis in iets in een droom wordt ingesmeerd - zo'n droom heeft een waarschuwend karakter, de dromer moet meer aandacht hebben voor zijn partners in het verleden, misschien heeft een van hen een belediging voor u en kan hij binnenkort wraak nemen.

In nachtdromen kreeg ik de kans om een ​​gewonde penis te zien - zo'n beeld waarschuwt de dromer voor een naderende ziekte. Ook kan zo'n droom een ​​verlies van reputatie in de communicatiecirkels betekenen, kwaadwillende mensen zullen inbreuk maken op het gezag van de dromer en ze zullen slagen als ze hem verrassen.

In een droom raakten ze het lid van een echtgenoot aan - in de nabije toekomst zal de dromer liefdesrelaties hebben, maar ze kunnen niet verder gaan dan flirten. Als de dromer hem niet durfde aan te raken, is het de moeite waard voorbereid te zijn op het feit dat de plannen niet zullen werken. Het scrotum in een droom belooft de dromer materiële rijkdom, en het is vermeldenswaard dat hoe meer mannelijke testikels zijn, hoe groter het financiële inkomen.

Als een meisje een penis in haar droom heeft en ze is op dit moment niet verrast - een dergelijk beeld vertelt de dromer dat ze ruw mannelijk werk moet doen. En als ze in de war was toen ze hem zag - in het echte leven probeert iemand haar te manipuleren. Als een lid in een droom is gehuld in vrouwelijk haar - dit duidt op de afgunst van vrienden in werkelijkheid.

Droomboek van Medea

Zoals dit droomboek zegt, een lid in een droom voor een jonge man spreekt over zijn onzekerheid in zijn eigen mogelijkheden, de dromer twijfelt aan zijn aantrekkelijkheid en onderschat zichzelf. En voor een meisje belooft dit beeld nieuwe kennissen en seksueel plezier.

Als een lid vuil is in de modder - spreekt het van afgunst en woede, die verborgen was door een voormalige seksuele partner. Als er een wond op de penis is, belooft zo'n beeld een ziekte of een klap voor de reputatie. Als een lid in een grote droom - dit duidt op vriendelijke ondersteuning en waardigheid.

Dreamwalker Droominterpretatie

Dit beeld belichaamt de reputatie, kracht en potentie in de verbeelding en creativiteit van mannen. Een lid van ongelooflijke afmetingen in een droom houdt grote belofte in voor de dromer. Mannelijke testikels geven prestatie en financieel welzijn aan, hoe groter de testikels, hoe beter het succes en het inkomen. Een ejaculatie in een droom ziende - de dromer zal de lang begonnen onderneming met enorm succes kunnen voltooien. Als een lid van een onbekende persoon in een droom verschijnt, is het de moeite waard om je voor te bereiden op misleiding en de vernietiging van hoop.

Esoterisch droomboek

Als de dromer een meisje is, en een beeld van mannelijke waardigheid verschijnt in nachtzicht, waarschuwt dit haar voor de problemen in verband met seksueel leven, en het aanraken van de penis betekent dat er een intieme relatie zal zijn die niets goeds zal brengen. Als een lid een vreemde vorm in een droom had, duidt dit op het uiterlijk van een menselijk hart. Maar voor een getrouwd meisje geeft zo'n droom het uiterlijk van een partner aan de zijkant aan.

Voor een man spreekt een lid in een droom over seksuele ontevredenheid - misschien is de dromer niet tevreden met de huidige seksuele partner. In een droom was de penis lang en klein van opzet - het is beter om je te verhouden tot je gezondheid, anders riskeert de dromer om erg ziek te worden.

Wie zag de droom

De interpretatie van de droom kan variëren en is afhankelijk van wie de droom heeft gezien. Als een getrouwde vrouw zichzelf in een droom met een lid zag, dan zal het in de nabije toekomst nodig zijn om de verantwoordelijkheden van een echtgenoot op zich te nemen. Het kan zijn dat je voor een gezin moet zorgen of mannenklusjes in huis moet doen. Een vrije dame droomt van een verlangen om te trouwen en een sterke mannelijke schouder te hebben. Als een vertegenwoordiger van het schone geslacht droomde van een jonge man, namelijk zijn lid, belooft dit de geboorte van een kind.

Als een man van zijn fallus droomde, dan is dit tot introspectie en reflectie op zijn eigen gedrag. Als het lid een andere man was - een analyse van de acties van een andere persoon.

Voor een tiener of kind - een verlangen om iets verboden te doen. Dit kan een vulgaire context hebben.

Een oudere persoon - gebrek aan liefde, aandacht en zorg. Voor oudere vrouwen - een gebrek aan seksuele intimiteit, misschien is ze verdrietig, herinnerend aan haar jeugd.

Soort penis

Om de droom correct te ontcijferen, moet je in eerste instantie onthouden wat voor soort penis het was.

Als je droomde van een harige fallus, dan zal er in de nabije toekomst een grappige situatie zijn die lang zal worden herinnerd.

Een lid dromen in wonden, krassen of bloed - tot problemen bij kinderen of andere jongere familieleden.

Vuile penis droomt van schaamteeen test van schaamte, onhandigheid. Als de modder opdroogt, belooft dit geheime afgunst en kwade vijanden.

Een rood lid met zweren of zweren droomt van moeilijkheden, problemen en slechte gezondheid.

Nat of in de falluszeep belooft een aangename gebeurtenis of gebeurtenis, misschien zal er een ontmoeting met een goed persoon plaatsvinden.

Mooi en sexy - tot vrolijke gebeurtenissen in het leven, liefde en nieuwe sensaties.

Om een ​​lid in een staat van erectie te zien in een droom - tot het begin van een nieuwe levensperiode, die veel vreugde zal brengen. Maar zonder een erectie - tot vermoeidheid, emotionele uitputting en algemene vermoeidheid van het lichaam.

Kunstmatige fallusdromen van volledige emotionele ontevredenheid.

Als het lid ongebruikelijk was, zal er binnenkort een verlangen zijn om de seksuele partner te veranderen.

Een klein orgel droomt van zelftwijfel, zijn plannen. Gemiddeld - alle dromen zullen uitkomen. Een grote of lange fallus belooft zelfvoldoening. Als de penis erg groot was, betekent dit zelfrespect, zal er een grote kans zijn om zichzelf te verklaren.

Droom evenementen

Evenementen die zich in een droom hebben voorgedaan, kunnen ook niet worden genegeerd. Het is deze factor die het algemene beeld geeft en de mogelijkheid om de droom correct te ontcijferen:

 1. Masturberen in een droom - om de seksuele kracht te vergroten en de wens om hun intieme leven te diversifiëren.
 2. Om te schrijven - in de nabije toekomst zal er een grote schuld zijn, die moeilijk af te betalen zal zijn.
 3. Sperma in een droom afvegen is de voltooiing van alle zaken en het verkrijgen van de vruchten van het verrichte werk. Ook kan een droom een ​​teken zijn dat er in de nabije toekomst volledige zelfvoldoening zal zijn.
 4. Seks hebben in een droom gaat over veranderingen die het persoonlijke leven zullen beïnvloeden. Misschien wordt de geschiktheid van het huwelijk of liefdesrelaties herzien.
 5. Als u een lid in een droom vasthoudt of overweegt, betekent dit dat in de nabije toekomst zelfanalyse van hun acties en gedachten zal worden uitgevoerd.
 6. Aanraken van de penis tegen de wil van de eigenaar - tot doorzettingsvermogen, belang. Hij die zo'n droom ziet, ergert anderen vaak met zijn gedrag.
 7. Hij geneest wonden op de penis (uitstrijkje, verband) dromen van het corrigeren van een dubbelzinnige situatie. Misschien werd in het verleden een daad gepleegd, waarvoor het nog steeds jammer is, en nu moet alles worden opgelost.
 8. Was de fallus in een droom - tot ontevredenheid over hun uiterlijk. Er is een verlangen om er goed uit te zien, maar er zijn omstandigheden die dit verhinderen.
 9. Om pijn te doen, de penis af te scheuren, - om een ​​schuldig oordeel over zichzelf, verdriet en verlangen uit te spreken.
 10. Een groeiend lid in een droom zien is geluk in sommige bedrijven. Succes zal verbluffend en onverwacht zijn.
 11. Veel van de penis, die in vorm en grootte verschilt, - op aandacht van mensen van het andere geslacht. Misschien zullen er binnenkort nieuwe bekenden zijn die tot een langdurige relatie zullen leiden.
 12. De geslachtsdelen scheren of kammen is tijdverspilling. Hij die een droom heeft, zal overdreven opschepperig zijn en niet serieus worden genomen.
 13. Om zichzelf fysieke schade toe te brengen (castreren) - op de proef van schaamte, vernedering.
 14. Penis - tot rivaliteit en ongelijke concurrentie.
 15. Als je droomt dat een lid niet kan opstaan, kan dit in de nabije toekomst mislukkingen en veel teleurstellingen beloven. Slaap kan ook wijzen op een laag zelfbeeld.

Een volledige ontsleuteling kan worden gedaan als alle kleine details van de droom in aanmerking worden genomen.

Van wie is het orgel

Als u de penis in een droom aanraakt, is het van groot belang aan wie de penis is. Als je droomt van een lid van een ex-vriendje of echtgenoot, is het vervelend. Misschien zal er spijt zijn van het uit elkaar gaan en zelfkritiek. Als een lid droomde van een familielid (senior), zou spoedig een geheim worden onthuld dat zijn kijk op het leven zou veranderen. Penis van een vriend - je moet praktisch advies geven. Het is zelfs mogelijk dat een dromende vriend die hulp nodig heeft, zich om advies wendt en in de toekomst zal er zelfs een serieuze relatie met deze vriend worden gesloten.

Als je in een droom een ​​meisje ziet, of het nu bekend is of niet, met de fallus, dan is dit een symbool van het feit dat er binnenkort een ontmoeting zal plaatsvinden met een vertegenwoordiger van het schone geslacht, die een vrij sterk karakter heeft. Wie de nieuwe kennis zal zijn, is onbekend.

Als van een besneden mannelijkheid wordt gedroomd, waar de dromer kalm van is en geen ongemak voelt, wacht het verre familielid op een ontmoeting.

Inrichting en perceel

Stoppen en het plot van slaap zijn ook van groot belang. Als een actie in een droom plaatsvindt:

 1. Thuis, dat wil zeggen in een privéomgeving, zal in de nabije toekomst een privégesprek plaatsvinden. Iemand streeft ernaar zich aan zijn plannen te wijden en wat zaken te doen.
 2. In het openbaar, op straat - binnenkort zullen enkele geheimen worden onthuld. Nieuwe informatie zal onverwacht zijn.

Volgens het droomboek voorspelt een lid dat in een andere kamer droomde, bijvoorbeeld op het werk of in een onderwijsinstelling, dat er binnenkort een situatie zal ontstaan ​​die verband houdt met het team. De persoon die zo'n droom ziet, zal het team beginnen beter of slechter te relateren. Het hangt allemaal af van de emoties die de dromer in een droom heeft ervaren.

Interpretatie in beroemde droomboeken

Verschillende droomboeken die een mannelijk orgel in een droom ziet, beschrijven op verschillende manieren. Sommigen positioneren een dergelijke droom als een positief teken, terwijl anderen een negatief teken zijn.

Freud geloofde dat hij die zo'n droom zag, enorme veranderingen in zijn persoonlijke leven zou ondergaan. Misschien komt er een verraad van de partner.

Miller geloofde dat de dromer droomt in werkelijkheid op het onderbewuste niveau ervan zijn intieme of persoonlijke leven te diversifiëren.

Volgens het droomboek van Tsvetkov belooft een gedroomd lid een verandering in zijn zelfrespect. Maar het zal afnemen of toenemen, afhankelijk van de omstandigheden in het echte leven.

Grishin voorspelt een dromer een bedrog, een leugen of een verraad van een geliefde. Een naaste persoon kan dubbelzinnig zijn.

Als u de nachtmelding correct interpreteert, kunt u problemen voorkomen en uzelf beschermen tegen veel problemen. Het belangrijkste is om alle details van een droom te onthouden.

Mening van Gustav Miller

Om te begrijpen waarom de penis droomt, moet men onthouden in welke specifieke staat dit beeld is ontstaan ​​in het rijk van dromen. Een rechtopstaande penis voor een man voorspelt de succesvolle voltooiing van een belangrijke kwestie, die een slapende persoon alleen zal moeten verwerken.Maar het trage lid is een voorbode van ziekten die ernstig ongemak beloven. Miller beveelt een uitgebreid onderzoek aan in de kliniek.

Wat betreft een soortgelijk beeld voor het schone geslacht, de interpretatie zal bijna altijd verband houden met de wens van het meisje om zo snel mogelijk intimiteit met een man aan te gaan. Opgewonden geslachtsdelen suggereren dat de schoonheid ontevreden is over geslachtsgemeenschap of helemaal geen seks heeft. Maar de penis in "slaapmodus" geeft aan dat het meisje het initiatief moet nemen in relatie met een geliefde.

Oud esoterisch naslagwerk

Als je dit droomboek gelooft, porteert een mannelijk lid de schoonheid een onaangenaam gesprek met een soulmate in de echte wereld. Hoogstwaarschijnlijk zal de partner erachter komen dat het meisje is veranderd en haar wil verlaten. Een dergelijke interpretatie is echter alleen relevant als een lid van een minnaar 's nachts droomde.

De penis van de tweede helft belooft een onvergetelijke nacht door te brengen met een levenspartner en bevrediging te krijgen van seks.

Het grote geslachtsorgaan voorspelt dat het meisje voorzichtiger is in de echte wereld. Hoogstwaarschijnlijk zal een van de vijanden of jaloerse mensen de goede naam van de schoonheid in diskrediet willen brengen en valse geruchten en fictie over haar gaan verspreiden. Het is de moeite waard dergelijke verklaringen te negeren. Anders zullen mensen beginnen te denken dat deze informatie enige waarheid bevat. Hoe het ook zij, het herkennen van iemand die negatief over de schoonheid spreekt, zal vrij eenvoudig zijn.

Tolk uit het Middenrijk

Wat is de droom van een mannelijk lid voor een getrouwde dame? De Chinese tolk waarschuwt de vertegenwoordiger van het schone geslacht dat ze in de nabije toekomst een ernstig emotioneel trauma zal moeten meemaken, wat mogelijk verband houdt met de dood van een van haar naaste mensen. Met zo'n voorzichtigheid moet een dergelijke interpretatie worden genomen als de geslachtsorganen bloeden in het koninkrijk van Morpheus.

Een lid van een man aanraken betekent in de echte wereld een interessante jongeman ontmoeten die klaar staat om enkele onvergetelijke nachten door te brengen met de schoonheid. Van zo'n relatie mag je echter niets meer verwachten. Het meisje krijgt seksuele voldoening, maar loopt het risico echt waardige vriendjes weg te duwen die lang kijken naar hoe de schoonheid zich gedraagt.

Interpretatie van Sigmund Freud

Natuurlijk kon een bekende psychoanalyticus die beroemd werd onder mensen vanwege zijn intieme interpretaties van zelfs gewone beelden, het plot niet negeren waarin een mannelijk lid droomde. Freud's droomboek merkt op dat voor een meer gedetailleerde interpretatie, de emoties moeten worden herinnerd die een slapende persoon ervoer in het rijk van dromen. Het moet ook duidelijk zijn dat dergelijke interpretaties alleen geschikt zijn voor volwassenen:

 • opwinding krijgen van één type penis betekent seksuele ontevredenheid ervaren in de echte wereld,
 • om te genieten van orale seks (voor mannen) in een droom - om de noodzaak om een ​​verschil te maken in het seksleven in de realiteit,
 • om walging te voelen door het mannelijke orgaan aan te raken - een seksueel overdraagbare aandoening.

Freud richt zijn lezers ook op de leeftijd van dromers, omdat deze nuance een belangrijke rol speelt voor de juiste interpretatie van het plot. Voor een jonge schoonheid voorspelt het beeld van mannelijke waardigheid in het rijk der dromen bijvoorbeeld het eerste seksuele contact, waardoor het meisje haar kuisheid verliest. Welnu, voor een man om zijn eigen penis in een opgewonden toestand te zien, betekent in werkelijkheid kennis maken met een jonge special.

Waarden uit het Wanderer-boek

Had je de kans om je lul in een droom te zien? Maak je klaar om grote bekendheid te krijgen in de echte wereld. Bovendien is dit beeld zeer positief voor een persoon die bezig is met creatieve activiteiten. Al snel wacht een stroom van inspiratie op de man, die een echt kunstwerk zal creëren. Welnu, als de testikels duidelijk zichtbaar waren in het rijk van dromen, dan zal de man een grote materiële winst ontvangen.

Wat betreft de eerlijke seks, de interpretaties zijn niet zo helder als bij mannen. Bijvoorbeeld, voor een meisje dat een serieuze relatie heeft met een jonge man, is het zien van een lid in het rijk van dromen haar geliefde persoon in werkelijkheid verraden. Hoogstwaarschijnlijk zal onder de bekenden van de schoonheid een charmante man verschijnen, voor wie de dromer niet kan weerstaan. Vroeg of laat zal verraad uitkomen en het meisje verwacht schaamte en afscheid nemen van haar geliefde.

Wat vinden de Fransen?

En wat is de droom van een (groot) lid aan de vooravond van een belangrijke vergadering of het ondertekenen van een overeenkomst? Een tolk uit Frankrijk verzekert zijn lezers dat alle activiteiten die op enigerlei wijze verband houden met financiën voor een gunstiger tijd moeten worden uitgesteld. Anders riskeert de slapende persoon het slachtoffer te worden van fraude en bedrog, en verliest hij een aanzienlijk deel van het geld.

Heb je toevallig je eigen lid gezien dat gekleurd was met zaad? Binnenkort krijgt de man veel schande voor zijn naaste familieleden. Om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, beveelt het Franse droomboek aan de woorden gesproken en toegewijde daden te volgen. Anders zal de schaamte zo sterk zijn dat de slapende persoon zelfs naar een andere stad wil verhuizen en de banden met familieleden verbreekt.

Maya profetieën

Denkend aan wat een mannelijk orgel had gedroomd voor een volwassen vrouw die al lang geen seks meer had? Meestal suggereert dit beeld dat de schoonheid haar tijd verspilt in de echte wereld. De belangrijkste zonden van de dromer zijn luiheid en vraatzucht, waardoor ze zich niet normaal kan ontwikkelen. Als een vrouw niet iets in haar leven begint te veranderen, loopt ze het risico alleen te blijven tot het einde van haar dagen, omdat geen van de mannen met haar zal trouwen.

Een man behagen voor andere mensen in het rijk van dromen is in een ongemakkelijke positie vallen in de echte wereld, wat geassocieerd zal worden met intimiteit. Hoogstwaarschijnlijk zal de dromer een paar moeten zien vrijen op de verkeerde plaats of door zichzelf worden betrapt. Hoe het ook zij, een dergelijk lot kan niet worden vermeden. Het blijft alleen om je mentaal voor te bereiden op het feit dat de wangen rood worden van schaamte.

Opinie Wangi

Wat denkt de Bulgaarse helderziende over waar het lid over droomt voor eerlijke seks? Wang is er zeker van dat het meisje binnenkort wordt gepromoveerd tot de carrièreladder die ze verdient. De schoonheid moet echter beseffen dat een hoge positie ook een grote verantwoordelijkheid draagt. Als een meisje haar nieuwe verantwoordelijkheden niet aankan, zal ze haar superieuren enorm teleurstellen.

We hopen dat je nu beter begrijpt waar een lid van droomt. Natuurlijk kan geen enkel droomboek ter wereld een nauwkeurige interpretatie geven van wat een slapende persoon in de echte wereld te wachten staat. Daarom is het zo belangrijk om de informatie uit het esoterische naslagwerk correct te vergelijken met de toestand van de werkelijkheid. Bovendien raden veel ervaren dromers aan om naar de innerlijke stem van het onderbewustzijn te luisteren om de meest accurate interpretatie te geven.

Getrouwde vrouw

Het gedroomde lid van een getrouwde vrouw suggereert de noodzaak van een openhartig gesprek met haar man. Het is tijd om problemen op te lossen die ongemak veroorzaken. De fallus van een niet-standaardformulier waarschuwt voor de waarschijnlijkheid van een affaire van de echtgenoot aan de zijkant. Een aangename droom over het mannelijke orgaan - tot een vroege zwangerschap, waarin een gezonde baby wordt geboren.

De man

Lid in de droom van een man - om veelbelovende aanbiedingen te ontvangen. Alle ondernemingen zullen slagen. Als een lid in een droom wordt opgericht - in werkelijkheid heeft de man de moed en de kracht. Een lid in een rustige staat - tot een gevoel van hulpeloosheid, waardoor u uw capaciteiten niet kunt aantonen.

Gezien de penis van de man spreekt van de seksuele ontevredenheid van een vrouw

De penis van de man in een droom

De penis van een man gezien in een droom geeft de ontevredenheid van de dromer in seksuele termen aan. Misschien nemen leven en werk je kracht weg. In dit geval moet u nieuwheid toevoegen aan uw relatie en iets ongewoons proberen. Een rechtopstaand lid geeft aan dat hij een echtgenoot wil beheersen. Binnenkort zul je een gesprek hebben dat hij probeert te vermijden.

Droom over een kleine penis

Een dromend lid wijst op achterdocht en onderschatting van zichzelf. De dromer behandelt zichzelf slecht en ervaart een minderwaardigheidscomplex. Je respectloze houding ten opzichte van jezelf staat je niet toe om succes te behalen in die zaken waarin je de beste zou kunnen worden. Begin te worstelen met onzekerheid en vermijd negatieve gedachten. Zien hoe de penis afneemt, symboliseert de onzekerheid van de dromer in zijn seksuele vermogens.

Penis bloed

Bloed op het mannelijke geslachtsorgaan - naar het nieuws van verre familieleden.

Als er na een droom onaangename emoties zijn - er kunnen gezondheidsproblemen zijn, let op uzelf en bezoek specialisten. Voor een vrouw duidt een dergelijke droom op de aanwezigheid van psychologisch trauma.

Een man om een ​​klein lid in een droom te zien - ijdele zelftwijfel ervaren

Droominterpretatie - leden

Het menselijk lichaam heeft de volgende betekenissen: het hoofd markeert de bazen, ouders en leraren.

Ogen, lippen, borsten en lever betekenen kinderen.

Oren, schouders en knieën markeren broers en zussen.

Wangen, hart en long betekenen echtgenoten.

Tanden markeren het hele huishouden.

Handen en voeten betekenen onze ministers en ondergeschikten.

Bloed en nieren betekenen familieleden.

De navel of navel markeert de ouders.

En dus alles wat, gezien over deze leden van het lichaam, betrekking moet hebben op die mensen die daarmee bedoelen.

Droominterpretatie - Lid met sproeiers

De droom van het aanbrengen en gebruiken van penisuiteinden tijdens geslachtsgemeenschap heeft verschillende betekenissen voor mannen en vrouwen.

Dus voor mannen zou een dergelijke droom betekenen:

1) een onbewust bewuste behoefte om hun eigen activiteiten te stimuleren,

2) de wens om iets te doen ten behoeve van anderen,

Voor vrouwen betekent de droom van het gebruik van sproeiers:

1) een verlangen om hulp te krijgen,

2) de wens om dichter bij enkele kennissen van mensen te komen,

3) het bewustzijn van de eigen hulpeloosheid in verband met de situatie.

Droominterpretatie - familielid

Langdurige liefde voor deze persoon (verschijnt in dromen).

Incestueuze relaties vermijden met een persoon die constant afwezig is in een droom.

Een van de redenen dat een persoon nooit in dromen verschijnt, is omdat het individu homoseksuele neigingen vermijdt.

De strijd voor individualiteit en onafhankelijkheid in het gezin.

De wens van ouders om hun kind te onderdrukken versterkt vaak zijn competitieve verlangens en jaloezie.

Integendeel, de uitgesproken verlangens van het kind veroorzaken ouderlijke oppositie, wat zich uit in dromen.

Over het algemeen hebben de meesten van ons in de kindertijd, in verband hiermee, het verlangen gehad om te sterven of een van onze ouders te haten.

Droominterpretatie - Genitale penis, lid

Als een man in een droom vergrote geslachtsdelen ziet, zal het aantal van zijn mannelijke kinderen toenemen.

De geslachtsdelen die in een droom los van het lichaam worden gezien, betekenen de geboorte van een meisje. Dit kan ook het naderende vertrek betekenen van degene die de droom zag.

Als een vrouw in een droom de aanraking van mannelijke geslachtsdelen ziet, dan: als ze in haar baarmoeder zijn ingesloten, zal ze een kind baren, zo niet, dan plant ze het alleen.

Droominterpretatie - Mannelijke geslachtsdelen - penis - lid

De droomvisie van mannelijke geslachtsorganen kan door sommige vertegenwoordigers van de psychoanalyse worden geïnterpreteerd als een symbool van kracht, de personificatie van een bepaald seksueel principe, dat een stimulans vormt voor de ontwikkeling van persoonlijkheid en samenleving, omdat de theorie van Freud primair aandacht besteedde aan mannelijke seksualiteit. Maar hier moet rekening worden gehouden met het feit dat deze droom geen uitgesproken seksuele subtekst bevat, daarom heeft de interpretatie ervan een iets andere richting dan die van de orthodoxe aanhangers van de grondlegger van de psychoanalyse zou kunnen krijgen.

Op basis van de algemene theoretische principes van de psychoanalyse kunnen we een conclusie trekken die, naar onze mening, correcter zal zijn dan datgene waar Freud zelf naartoe had kunnen komen: we zullen weggaan van zijn seksuele libido en zijn manifestaties in een droom. De interpretatie van deze droom moet als volgt worden uitgevoerd.

Je hebt duidelijk autoriteit nodig. Met andere woorden, om je heen kun je geen mensen vinden die het waard zijn te imiteren, waarvan het voorbeeld zou kunnen worden gevolgd. De seksuele interpretatie wordt dus vertaald in een veel bredere en universeel geldige interpretatie: de zoektocht naar een te emuleren object om daarmee iemands acties te vergelijken, waardoor je soms twijfelt. Het is ook mogelijk dat u op dit moment advies nodig heeft omdat u aarzelt om zelf een belangrijke beslissing te nemen.

Dick viel af in een droom

Als een mannelijk orgaan plotseling in een droom valt, is dit een waarschuwing voor mogelijke problemen met betrekking tot reproductieve gezondheid. Voor mannen is zo'n droom daar een symbool van. In werkelijkheid zal hij het vermogen om te domineren moeten verliezen.

Door dit artikel te lezen, kun je je droom in detail ontcijferen. Het gedroomde lid waarschuwt voor de mogelijkheid om zijn positie te verliezen, wijst ook op buitensporige bescheidenheid en beperkingen. Aan de hand van dit artikel kunt u uw positie wijzigen en fouten voorkomen.

Daily Dreams:

Als er op 29 november een droom plaatsvond
- rust slaap.

Als je 's nachts van een penis droomt Zondag tot maandag
- Een droom zal uitkomen voor degenen die op deze dag zijn geboren.

Als je 's nachts een penis in een droom zag Maandag tot dinsdag
- Een droom kan in 7-10 dagen worden vervuld.

Als een droom met een penis 's nachts was Dinsdag tot woensdag
- een droom voorspelt

Als de penis 's nachts droomt Woensdag tot donderdag
- de droom zal niet uitkomen

Droom penis droom 's nachts Donderdag tot vrijdag
- een droom voorspelt

Als je 's nachts droomt van vrijdag tot zaterdag
- een droom komt uit, maar niet altijd

Als in de nacht gedroomd Zaterdag tot zondag
- Een droom gezien op deze (onder deze) dag, vertel het aan niemand. Als een kind je zijn droom vertelt, houd het dan voor iedereen geheim.

Bekijk de video: vastgoedadviseur Piet Eichholtz verwacht stijgende huizenprijzen (April 2020).