Donkere karamel haarkleur

Karamel haarkleur is nu op het hoogtepunt van populariteit. Het is warm en aangenaam, het maakt het gezicht van het meisje mooi glad en maakt haar imago zacht en vrouwelijk. Tegelijkertijd heeft karamel veel tinten, en om de juiste te kiezen, moet je rekening houden met je kleurtype, de originele haarkleur en het resultaat dat je wilt krijgen.

Verf selectie

Karamelkleuren worden aangeboden door bijna alle fabrikanten. Dit gamma is zeer rijk en divers. De belangrijkste zijn de volgende kleuropties:

 1. Lichte karamel. Dit is een klassieke karameltint die beige, goud en blond combineert. Warme overlopen die worden bereikt door deze schaduw visueel te gebruiken, maken het beeld zachter. Dergelijke kleuren zijn geschikt voor meisjes die van nature blond haar en groene ogen hebben.
 2. Donkere karamel. Deze kleur is gebaseerd op een lichtbruine of tarwekleur, waarop een donkerdere toon wordt toegepast. Deze optie is geweldig voor bruinharige vrouwen.
 3. Honing en karamel. Deze kleur geeft duidelijk een roodharige. Wees echter niet bang dat hij het beeld agressief zal maken. Een lichte goudtint daarentegen maakt het uiterlijk van het meisje zacht, maar laat haar tegelijkertijd niet onbeheerd achter.
 4. Caramel zwart. Een toon vergelijkbaar met de kastanje die iedereen bekend is, maar het ziet er veel interessanter uit. Dit is de donkerste en meest complexe tint van het hele assortiment karamel.
 5. Chocolade karamel. Het geeft een vleugje melkchocolade, maar er is ook een tint rood. Dit is een nogal sappige tint, die nu erg populair is.
 6. Gouden karamel. Grotendeels echoot tarwe. De schaduw ziet er heel natuurlijk uit en past bij meisjes van de lente en zomer kleurtypen, die expressieve gelaatstrekken hebben.
 7. As en karamel. Zeer mooi en met succes combineert warme en koude tonen. Hiermee kunt u aantrekkelijke overlopen op uw haar creëren, het beeld stijlvol en relevant maken.

Een andere variatie van kleuren is markeren of kleuren met karameltonen. Technieken zijn geschikt voor zowel een donkere als lichte basis. Als karamel de originele haarkleur is, kan blond veilig worden gebruikt voor het markeren. Dit zal de krullen extra volume geven.

Om een ​​karameltint te geven, kunt u zowel hardnekkige verven als kleurmiddelen gebruiken. In het laatste geval zult u geen drastische veranderingen kunnen realiseren, maar het schilderij zal spaarzamer zijn. Van de producten van populaire fabrikanten is het de moeite waard om aandacht te schenken aan de volgende verven:

 1. Er is een schaduw van "Caramel Latte" in de serie. Door de consistentie van de luchtgel kan het product zich gelijkmatig door het haar verspreiden en gemakkelijk in de haarstructuur doordringen.
 2. Garnier Color Naturals. Tone "Caramel" zorgt voor een stabiel en uniform schilderij.
 3. Garnier Nutrisse Creme Caramel. Nog een remedie van een populaire fabrikant. Het heeft een aangename geur, bederft het haar niet, geeft het glans en zachtheid.
 4. SYOSS. De schaduw "Caramel Syrup" zorgt voor glans en kleurechtheid. De verf bevat geen ammoniak en bederf de strengen niet, verbetert hun schaduw en glans.
 5. Capus karamel. Goedkoop en goede verf.
 6. Pallet, schaduw Glanzende karamel. De kleurstof bevat vitamines en kruideningrediënten, is goedkoop. De fabrikant biedt ook een caramel-kastanje tint van fytolines.

ACHTERGROND. Als een zachte optie voor kleuring, kunt u enkele opties voor gekleurde henna overwegen. Maar ze moeten oppassen dat ze geen rode en te donkere toon krijgen.

Verzorgingsfuncties

Karameltoon is erg mooi, maar het is erg humeurig. Om ervoor te zorgen dat uw haar frisheid en helderheid van kleur, evenals gezondheid voor een lange tijd behoudt, is het belangrijk om goed voor hen te zorgen. Overweeg hiervoor de volgende aanbevelingen:

 1. Het moet worden gebruikt voor haarverzorging uit de serie voor gekleurde krullen.
 2. Naast shampoo en balsem wordt aanbevolen om voedende en regenererende maskers te gebruiken.
 3. Was de strengen niet te vaak. Gebruik warm in plaats van heet water om te wassen.
 4. U kunt de kleur behouden met getinte balsems en shampoos. Het wordt aanbevolen om professionele tools te kiezen.
 5. Voor karamelkleurig haar kun je een mengsel van henna en saffraan gebruiken. Het wordt op het haar aangebracht en ongeveer 20 minuten gelaten, daarna met warm water afgewassen.
 6. Het is handig om de krullen te spoelen met een aftreksel van de rabarberwortel.
 7. Een ander effectief masker wordt bereid op basis van henna en kurkuma. Ze worden gemengd in gelijke ingrediënten. De resulterende suspensie wordt ongeveer een half uur op de strengen aangebracht en vervolgens afgewassen.

Wie past bij de kleur

Karamel haarkleur is geschikt voor bijna iedereen, en dit geldt voor zowel jonge meisjes als vrouwen in leeftijd. Met een rijk palet kunt u de perfecte optie kiezen, ongeacht de brongegevens. Toch wordt aanbevolen om aandacht te besteden aan de kenmerken van het uiterlijk. Er wordt aangenomen dat deze kleur het beste is voor meisjes met een warm kleurtype - herfst of lente.

Afhankelijk van de ogen

De schaduw is ideaal voor meisjes met bruine en groene ogen. Maar dit is geen absolute beperking. Als de ogen groen, blauw of lichtgrijs zijn, kunt u letten op ashen-caramel of caramel-honing. Met donkerbruine of grijsbruine ogen is een koperen of gouden versie van karamel geschikt. Lichter is geschikt voor meisjes met heldere ogen. Rijke tonen, zoals chocolade-karamel of zwarte-karamel, kunnen worden overgenomen door meisjes met donkere ogen.

Afhankelijk van de persoon

Karameltinten zijn niet geschikt voor een koude huid, die een lichtroze of porseleintint heeft. In andere gevallen kunt u de juiste optie kiezen. Voor een olijfbruine huid is de koperen versie van karamel geschikt. Voor licht met een warme schaduw - karamelhoning. Donkere tonen zijn geschikt voor een zeer gebruinde huid.

Wat is de originele haarkleur?

Bij het kiezen van een karameltint om in te kleuren, moet u rekening houden met de oorspronkelijke haarkleur. Afhankelijk van alle regels, is de toon geschikt voor zowel blonde meisjes als roodharige en brunettes.

BELANGRIJK! Wanneer u van plan bent om de kleur van uw haar te veranderen, is het het beste om onmiddellijk contact op te nemen met een professional. Het zal je helpen de juiste kleurstof en vlek te kiezen om het haar niet te bederven. Nadat de juiste samenstelling is geselecteerd, kunt u uw haar zelf verven.

Voor brunettes

Zwarte kleur onderscheidt zich van de rest, maar maakt het beeld vaak te streng en te hard. Door het een karamelkleur te geven, kunt u het uiterlijk verzachten en vrouwelijkheid toevoegen, terwijl de expressieve kenmerken die inherent zijn aan brunettes behouden blijven. In dit geval wordt het aanbevolen om donkere karameltonen te kiezen. Je kunt ook de voorkeur geven aan caramel highlighting, wat vooral geschikt is als de strengen een warme bruine tint hebben.

Voor blondines

Karamel is perfect voor blondines die hun krullen iets donkerder willen maken en het beeld natuurlijker willen maken. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de gouden en honingtonen van het karamelpalet. Dergelijke kleuren maken het beeld vrouwelijk, diep en verfijnd, verzachten de functies en geven de strengen extra volume.

Tot slot

Stijlvolle, modieuze en veelzijdige karamel haarkleur, afhankelijk van de juiste keuze, past bij bijna iedereen. De eerste kleuring kan het beste aan een professional worden overgelaten. Om ervoor te zorgen dat de kleur je langdurig en aantrekkelijk blijft, is het belangrijk om je krullen na het schilderen goed te verzorgen.

Geweldige haarstylingsproducten zijn hier te vinden.

Voor wie geschikt

Donkere karameltint kan niet universeel worden genoemd, omdat het niet geschikt is voor alle vrouwen.

Deze toon wordt ideaal gecombineerd met de volgende kleurtypen voor het uiterlijk:

 • Herfst. Dergelijke vrouwen onderscheiden zich door een bleke huid, soms met een olijftint. Vaak hebben herfstvertegenwoordigers sproeten. Ogen in verschillende tinten: van lichtblauw tot amber en bruin. De natuurlijke kleur van het haar van de herfstbeurs schommelt meestal tussen lichtrood en rijke kastanje.
 • Spring. De huid van vrouwen van dit kleurtype is licht, dun en fluweelachtig. Kan licht blozen bij bruinen. En ook de vertegenwoordigers van de lente hebben sproeten, maar ze zijn klein en bijna onzichtbaar. Ogen in verschillende tinten, maar niet donkerbruin. Het haar is dun, redelijk.

Donkere karamel ziet er vooral indrukwekkend uit in combinatie met een donkere huid en een gelijkmatige kleur, maar zonder een roodachtige tint. Anders markeert de kleur alleen onaantrekkelijke vlekken.

Kleuropties

Donkere karamel haarkleur wordt gecombineerd met modieuze verftechnieken:

 • Balayazh. De techniek verwijst naar het zachte, omdat tijdens de procedure de wortels niet worden aangetast. De kleurstof wordt verdeeld in verticale streken, waardoor het kapsel het effect van "verbrand" haar krijgt. Het ziet er zo natuurlijk en aantrekkelijk mogelijk uit.
 • Het kleuren. Met een vergelijkbare techniek wordt haar geverfd in 2-3 dichte tonen van hetzelfde gamma. Het ziet er erg indrukwekkend uit en tegelijkertijd krijgt het kapsel extra volume.
 • Ombre. Tijdens deze procedure wordt de kleurstof op de krullen aangebracht, beginnend van het midden tot de uiteinden.

Ideaal in combinatie met donkere karamelmarkering, vooral Californië. Dankzij deze kleuring krijgt het haar minimale schade en ziet het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uit. Bovendien ziet het kapsel er voller uit en hoeft het niet regelmatig te worden gecorrigeerd. Markering kan worden gedaan voor vrouwen van elke leeftijd en type uiterlijk.

L`oreal

Het palet van dit merk heeft verschillende tinten karamel.

Deze omvatten de volgende producten:

Donkere karamel haarkleur. Op de foto het resultaat van het kleuren met L`oreal 7304 verf.

naamkenmerken
7304Gekruide KaramelGeeft een rijke, elegante kleur die goud onderscheidt.
724karamelKrullen krijgen een klassieke tint met een "ijzige" bloei.
603MelkchocoladeGeeft krullen een warme, donkerblonde tint met bruine ondertoon.
6354Karamel MacchiatoHaar krijgt een warme, roodachtige tint met gouden tonen.

Ammoniak en zijn derivaten zijn niet opgenomen in de samenstelling van de kleuren van dit merk, dus verven met fondsen schaadt praktisch de structuur van het haar niet. Bovendien geeft koninklijke gelei die aan het product wordt toegevoegd, strengen extra bescherming en voeding. De verf heeft geen onaangename geur en het effect van het gebruik duurt 6-8 weken. De kosten voor het verpakken van verf beginnen vanaf 300 roebel.

Garnier

In het palet van het merk Garnier zijn de volgende karameltinten:

 • Garnier Color Naturals 6.34. De verf bevat ammoniak, dus droogt het het haar uit. Om het negatieve effect te verzachten, worden avocado-, olijf- en sheaboter aan het product toegevoegd, waardoor krullen tijdens de procedure worden gevoed en beschermd en zacht, glanzend worden gedeeld. Het resultaat blijft korte tijd ongewijzigd (ongeveer 3-4 weken), maar de kosten van het product zijn klein - ongeveer 130 roebel. voor verpakking.
 • "Garnier Oliya" 6.35. Het geeft het haar een donkerblonde kleur met karameltinten. Het bevat geen schadelijke componenten en is zelfs geschikt voor sterk verzwakte krullen die permanent hebben ondergaan. De samenstelling bevat etherische oliën die de strengen voeden en beschermen tijdens de procedure. Als gevolg hiervan worden de krullen glanzend en voelen ze zacht aan. Het resultaat duurt maximaal 30 dagen. De kosten van verpakkingsverf bereiken 250 roebel.

Kapous

In het palet van dit merk is er slechts één tint van de gewenste kleur - 7,8 "Caramel". De verf bevat geen ammoniak en kan worden gebruikt voor frequente kleuren en verven. Het product bevat plantenextracten die de strengen tijdens de procedure beschermen en verzorgen.

Kapous merkverf schildert volledig over grijs haar, heeft geen onaangename geur en geeft glans en zachtheid aan het haar. Toegegeven, het effect ervan duurt niet lang - ongeveer 2-3 weken. Voor een duurzamer resultaat wordt aanbevolen om het product te mengen met zuurstof, die apart wordt gekocht, in een verhouding van 1: 1,5. De kosten voor het verpakken van de verf zijn 175 roebel.

Syoss

Het palet van dit merk heeft verschillende tinten met karamel:

 • "Caramel Blonde" (8-7). Geschikt voor natuurlijke blondines en vrouwen met gebleekt haar. Om een ​​vergelijkbare kleur te krijgen, moeten brunettes en bruinharige vrouwen voorafgaande verduidelijking uitvoeren.
 • “Karamel kastanje” (5-86). Geschikt voor donker haar. Schildert volledig over grijs haar en geeft krullen een warme, verzadigde kleur.
 • Karamelsiroop (6-67). Geeft het haar een lichte kastanjekleur met koperachtige gouden tinten.

Syoss-verf bevat ammoniak, waardoor het haar enigszins droogt, maar het resultaat blijft 1-2 maanden ongewijzigd. De samenstelling van het product bevat extracten van aloë en tarwekiemen, evenals B-vitamines.

Dankzij dit zorgt het product voorzichtig voor krullen tijdens het kleuren en beschermt het tegen de schadelijke effecten van ammoniak. Na de procedure glanst het haar met glans en krijgt het een ongebruikelijke zachtheid. De prijs voor verpakkingsverf bereikt 350 roebel.

Estel

Donkere karamelkleur in het palet van het Russische merk wordt vertegenwoordigd door Estel verf "Ik kies een kleur" (8/0 "Caramel latte"). Het product geeft het haar een rijke en uniforme tint die gedurende 3 weken niet afwast. Door de lichte, luchtige samenstelling wordt de verf gemakkelijk gelijkmatig over de krullen verdeeld.

Het bevat ook keratine serum, dat krullen egaliseert, geeft ze kracht, glans en voorkomt klitten. Bovendien wordt na het gebruik van Estel "Ik kies een kleur" het statische effect verwijderd. De prijs voor verpakkingsverf bereikt 280-320 roebel.

Palet

Paletmerk introduceerde verschillende donkere karameltinten in verschillende lijnen:

lijnnaamkenmerkenprijs
568FitoliniyaKaramel KastanjeBevat een minimale hoeveelheid ammoniak, zodat de verf het haar praktisch niet beschadigt.Voor het verpakken van het product moet u gemiddeld 180-200 roebel betalen.
665Mousse verfnogaHet wordt gemakkelijk door het haar verdeeld en zorgt voor een uniforme kleuring.De kosten van verpakkingsverf bereiken 210 roebel.
6-0Kleur & glansGlanzende karamelDe kleurstof bevat extracten van aloë, arganolie en vitamine B. Kleurt het haar zacht, maar het resultaat duurt niet lang.De prijs van het product varieert binnen 150 roebel.
555DELUXEGouden karamelLangdurige verf die tot 8 weken meegaat. De samenstelling bevat 7 oliën die zorgen voor krullen tijdens de procedure.De verpakking van de verf kost 250 roebel.
566Perfecte zorgkleurDonkere karamelDe samenstelling van het product bevat vloeibare zijde, waardoor het haar een luxueuze glans en zachtheid krijgt.De kosten van het verpakken van het product bereiken 150-175 roebel.
LG5Intensieve kleurDonkere karamelEr wordt een klaringsmiddel aan de samenstelling toegevoegd, zodat brunettes geen krullen hoeven te bleken.Voor één pak verf moet je 450 roebel betalen.

Op de foto hierboven, Palette LG5 verf.

Wellaton

Wellaton introduceerde slechts één donkere karameltint in zijn palet - 8/74. De kleurstof geeft het haar een warme, verzadigde kleur die zijn helderheid niet verliest, zelfs niet bij regelmatig wassen. De samenstelling van het product bevat geneeskrachtige plantaardige oliën, serum, die krullen beschermen tegen negatieve effecten.

En dankzij het kokosnootextract na de procedure, wordt het haar gemakkelijk gekamd en wordt het zachter en zijdeachtiger. De prijs van verf is vrij hoog en u moet tot 350 roebel betalen voor verpakking. Maar het zal een uniforme kleuring bieden en tegelijkertijd de structuur van krullen niet schaden.

Zelf schilderen

Donkere karamel haarkleur is moeilijk om zelf te verkrijgen. Het is de moeite waard om te overwegen dat brunettes, bruinharige vrouwen en roodharige vrouwen vóór de procedure hun krullen moeten bleken.Anders is het niet mogelijk om een ​​donkere karameltint te krijgen. Het is niet nodig om het volledige haarvolume onmiddellijk radicaal te verlichten, bijvoorbeeld kleuren of markeren kan worden gedaan.

Dergelijke technieken zien er spectaculair uit, maar doen minder schade aan de structuur van de strengen. En het is ook raadzaam om verf te kopen die geen ammoniak bevat. Dergelijke fondsen veroorzaken minimale schade aan krullen. Toegegeven, het resultaat ervan blijft iets minder behouden dan bij gewone verven.

Als u een product van een merk kiest, moet u 2-3 dagen vóór het kleuren een allergietest uitvoeren. Breng hiervoor een beetje kleurstof aan in de bocht van de elleboog en laat 5 minuten rusten. Als er gedurende de volgende 2 dagen geen negatieve reactie was, kunt u doorgaan met de procedure.

Voor het schilderen is het ongewenst om maskers, balsems, conditioners, stylingproducten te gebruiken. Het is beter om je hoofd 2-3 dagen voor de procedure te wassen.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het kleuren. Het is noodzakelijk om handschoenen en een beschermende jurk te dragen en ervoor te zorgen dat de verf niet in uw ogen komt.

Voor de procedure heeft u het volgende nodig:

 • Voor het kleuren van wortels en haar van korte lengte is één verf voldoende. Als de krullen lang en dik zijn, moet u 2-3 pakketten kopen.
 • Het is raadzaam om een ​​speciale borstel te kopen. Als dit niet het geval is, kunt u dit doen met een gewone spons.
 • Glazen of keramische container voor het mengen van componenten. Het wordt afgeraden om metalen gebruiksvoorwerpen te gebruiken, omdat het resultaat van de chemische reactie onvoorspelbaar is.

En je hebt ook een oude handdoek nodig, wat geen medelijden is met vlekken, vettige crème of vaseline, plastic haarspeldjes.

Hoe krullen te kleuren

De kleuringsprocedure wordt uitgevoerd volgens dit algoritme:

 1. Het is noodzakelijk om het haar voorwaardelijk in 4 delen te verdelen: in de kruinzone, bij de slapen en de achterkant van het hoofd. Deze individuele krullen moeten met klemmen worden bevestigd.
 2. Om te voorkomen dat de kleurstof in de huid opneemt, wordt aanbevolen om een ​​vettige crème of vaseline langs de haarlijn aan te brengen.
 3. In een kom moet je kleurstof mengen met een oxidatiemiddel.
 4. Kleuring moet beginnen vanaf de achterkant van het hoofd. Het is noodzakelijk om het haar te kammen, in strengen te verdelen en vervolgens elk met een kleursamenstelling te behandelen, beginnend vanaf de wortels tot de uiteinden. Als een spons wordt gebruikt, breng het product dan aan met vloeibewegingen.
 5. Na verwerking is het raadzaam om elke streng met een bundel te verpakken. Dan wordt de verf beter verdeeld.
 6. Gebruik hetzelfde algoritme om het haar op de kruin en vervolgens op de slapen te behandelen.
 7. Het is noodzakelijk om verf op krullen te weerstaan ​​zolang de fabrikant dit heeft aangegeven. Stel de compositie niet langer dan noodzakelijk bloot. De kleur zal niet intenser zijn, maar de krullen zullen meer kwaad doen.
 8. Aan het einde van de tijd moet je je haar eerst grondig wassen met alleen water en daarna met de toevoeging van shampoo. Het water moet enigszins warm zijn, waarna de vlokken sneller sluiten en de kleurstof binnen blijft.
 9. Het is noodzakelijk om een ​​voedende balsem op de krullen aan te brengen en deze 5-10 minuten te laten staan. Dan moet je je haar opnieuw wassen.

Na het verven wordt het niet aanbevolen om een ​​föhn te gebruiken om het haar te drogen. Dit heeft een negatieve invloed op hun toestand.

Hoe kleur lang te houden?

Donkere karamel haarkleur verliest snel zijn verzadiging.

Om het resultaat langer te behouden, is het raadzaam om zich aan dergelijke aanbevelingen te houden:

 • Was uw haar na 2-3 dagen niet meer. Op dit moment wordt de kleurstof op het haar gefixeerd.
 • Het is ongewenst om een ​​föhn, haarrollen, krultang of strijken te gebruiken. Als bij het leggen van deze apparaten gebruik moet worden gemaakt, moet u eerst thermische beschermingsmiddelen aanbrengen.
 • Het wordt aanbevolen om shampoos en balsems te gebruiken die zijn gemarkeerd als "voor gekleurd haar".
 • Het is noodzakelijk om het gebruik van gels, vernissen, mousses te vermijden.
 • Voor de behandeling van haar is het raadzaam om zachte maskers met natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Laat je niet te veel meeslepen met etherische oliën, omdat deze bijdragen aan het uitwassen van de kleurstof.

Bewaar de donkere karamelkleur voorzichtig en zorgvuldig om de shampoo of tonic van de overeenkomstige tint te kleuren. Dergelijke producten zijn zacht en respecteren zorgvuldig de structuur van het haar en behandelen ze soms van binnenuit. Tonics kunnen om de 14 dagen worden aangebracht.

Artikel ontwerp: Lozinsky Oleg

Welke verf om te kiezen?

Welke producten van wereldmerken om te gebruiken voor het schilderen? Merk op dat na het kleuren de strengen donkerder zijn dan je op de verpakking ziet. Karamel wordt snel weggespoeld, vooral wanneer het vooraf is geklaard. Krullen vereisen dus niet alleen een goede verzorging, maar ook een verantwoorde keuze van de gebruikte verf. We kiezen de volgende tools:

 1. ESSEX, Estelle op nummer 8/74. In het palet is het lichtbruin bruin-koper. Resistente verf, gebruikt voor intensieve applicatie. Het bevat componenten die het haar revitaliseren door hun voeding, hydraterende.
 2. 724 (L´OREAL). Bevat geen ammoniak en kleurt zachtjes je krullen. Je kunt het vrij snel wassen, zonder de structuur te bederven. Ze nemen levendigheid op, schitteren prachtig.
 3. 34 van Garnier Color Naturals. De samenstelling van de verf bevat natuurlijke oliën, waardoor de strengen nauwkeurig worden verzorgd. De output is een consistente, uniforme achtergrond. De tool doet uitstekend werk met grijs haar.
 4. Donkerbruin 6,35 (Garnier Olia). Geen ammoniak. Het past perfect op krullen, zelfs met een beschadigde structuur. Bevat esters die zachtheid en uitstraling geven.

Het karamelpalet is een geweldige manier om strengen op te frissen. Als u het correct kiest, zult u tevreden zijn met het resultaat.

Lichte karamel

Het wordt beschouwd als een klassieker. Gouden, blonde, beige kleur vervlochten erin. Een trio met indrukwekkende resultaten. Warme modulaties geven de look zachtheid. Ideaal voor meisjes met heldere ogen.

Een soortgelijk systeem is inherent aan veel Hollywood-sterren. Hij verfijnt het vrouwelijke beeld en geeft het een speciale charme.

Ash Caramel

Het ziet er stijlvol, mooi uit, zeer geschikt voor sommige vrouwen. Als u zich tot een bekwame stylist wendt, creëert u een betoverende look met een mooie overvloed aan losse lokken. Het unieke van het beeld wordt veroorzaakt door een combinatie van warme en koude kleuren, luxueus op een gebruinde lichaam. Zo'n jonge dame is een echte fashionista.

Chocolade Karamel

Voor liefhebbers van melkchocolade zal hij het zeker leuk vinden. De zachtheid en smaak van deze prachtige overstromingen zullen de beeldkwaliteit en charme toevoegen. Merk op dat de rode tint ook hier beschikbaar is, en het is duidelijk merkbaar, creëert een enorme vraag in het seizoen 2017. Kijk eens, meisjes!

Welke tint karamel is geschikt voor lichtbruine ogen?

Karamel is anders: koper, warm, parelmoer, rood. Als je een meisje bent met lichtbruine ogen en huid, is de uitgesproken kleur van krullen perfect voor jou.

De volgende foto's laten zien hoe karamelkleur het uiterlijk benadrukt. Ze ziet er geweldig uit op de eigenaren van een lichtbruine look met een koude uitstraling. Uit de foto's volgt hoe een soortgelijke situatie in een echt werk van schoonheid kan worden omgezet.

Welk kleurenpalet kiezen meisjes met donkerbruine ogen?

We hebben de meest geschikte elementen geselecteerd die donkere, zwarte ogen met succes benadrukken, accentueren:

 1. Koper. Een zeer originele manier om krullen te kleuren. Jonge dames met een rode huid zien er erg indrukwekkend uit in rode kleuren.
 2. Lichte noten. Eigenaren van bruine ogen, ongeacht de huidskleur, zijn geschikt voor de kleuren honing, lichtblond, beige, tarwe.
 3. Chocolate. Meisjes met olijfolie, donkere huid. Prachtige schilderopties zijn donkere chocoladetinten, dubbele espresso, gouden mokka, mokka.
 4. Black. De combinatie is vrij gebruikelijk. Maar benader de vlekken zorgvuldig. Als je de eigenaar bent van een blanke huid en tegelijkertijd donkere ogen hebt, komt deze mogelijk niet overeen met je uiterlijk. Daarom is donker schilderen relevant voor meisjes met olijfkleurige of donkere huidskleuren. Zwarte tinten zijn perfect voor brunettes, omdat de natuur ze zelf een natuurlijk donker uiterlijk heeft gegeven.

De keuze van de schaduw, afhankelijk van de originele haarkleur

Karamel en zijn derivaten worden geselecteerd op basis van de oorspronkelijke aard van het kapsel. We besteden veel aandacht aan het feit dat deze toon goed past bij brunettes, roodachtige, donkere meisjes, onderworpen aan de eenvoudigste regels van het schilderen.

Dit komt niet alleen door een mogelijk gebrek aan kleuring. Als je bijvoorbeeld bruin haar hebt, is het niet zo eenvoudig om karameltint erin te brengen. Daarom worden we afgestoten door strengen van natuurlijk licht.

Brunettes

Meisjes met een brandend, vurig temperament onderscheiden zich voortdurend van de algemene cirkel en profiteren van de populariteit van het sterkere geslacht. Maar donkere tinten zien er helaas hard uit, soms zelfs weerzinwekkend. Met behulp van karamelkleur wordt je gezicht, schattige brunettes, echter zachter, lichter, vrouwelijker. Tegelijkertijd blijven de expressieve kenmerken die inherent zijn aan brunettes behouden.

Je kunt kleur combineren met markeren, volledig schilderen. Merk op dat al dergelijke opties tederheid toevoegen aan het uiterlijk van donkerharige schoonheden.

Rood

Meisjes met zo'n mooie natuurlijke krullenkleur passen bij een karameltint, maar onder één voorwaarde. Als ze klaar zijn om hun imago radicaal, duidelijk, soms dramatisch te veranderen. Gedeeltelijke vlekken, markeringen werken hier niet. Het haar moet volledig bedekt zijn met een karameltoon. Na toevoegen afzonderlijke rode, koperen sloten.

Mooie karamel!

Na het lezen van dit artikel, met behulp van aanbevelingen en relevante tips erin, zijn lieve vrouwen zeker dat uw vrienden, collega's en familieleden u dat precies zullen vertellen.

Haar voor elke vrouw is een geweldige look die helpt om mooi, wenselijk, noodzakelijk te zijn. Een correct geselecteerde afbeelding zal anderen altijd uw prachtige, unieke uiterlijk laten bewonderen. Ik wens je gezondheid en schoonheid!

Populaire karameltinten

Zoals we hierboven schreven, zijn er veel karameltinten. Als je de tijd en het verlangen hebt om iets persoonlijks te doen, dan kun je naar een goede schoonheidssalon gaan naar de topstylist en de kleuren doen dromen van een kleur die hij u persoonlijk ophaalt. We hebben de meest populaire tinten geselecteerd waarop u zich kunt concentreren.

Highlights

Veel mensen onderschatten deze kleuring nadat de golf van populariteit een paar jaar geleden voorbij was. Toen hadden de meisjes genoeg van veel mislukte voorbeelden van markeren gezien en besloten dat het een soort slechte smaak was. Het kan zelfs heel stijlvol worden gemaakt door eenvoudig de juiste schaduw te kiezen en contact op te nemen met een goede vakman. Tijdens het markeren zijn slechts enkele strengen bevlekt. Naar wie Degenen die bang zijn voor plotselinge veranderingen. Kies een karameltint die uw natuurlijke toon maximaliseert. Blondines kunnen bijvoorbeeld worden verdund met gouden krullen en bruin haar kan worden aangevuld met een lichte koffietint.

Hoe krijg je karamel haarkleur?

Het allereerste wat je te binnen schiet als je de kleur van je haar wilt veranderen, is naar een schoonheidssalon gaan naar een goede stylist en daar alles doen. Dit is de veiligste optie, die van uw kant een verlangen, een idee (idealiter een selectie van foto's van kleuren die u wilt), tijd en geld vereist. Kleuren in een goede schoonheidssalon kan behoorlijk duur zijn, daarnaast moet je veel beoordelingen en recensies over het werk van stylisten bestuderen om er een te kiezen. Vanwege deze problemen geven veel mensen er de voorkeur aan om thuis te kleuren. Hier zijn enkele tips om u hierbij te helpen.

Als je donker haar hebt, moet je dit vóór karamelkleur lichter maken.

Voor meisjes met blond haar zal het veel gemakkelijker zijn om een ​​karameltint te bereiken - ze hoeven alleen maar een verf- of tintshampoo op te halen.

Eerst zal rood pigment van rood haar moeten worden verwijderd, zodat de karameltint na het verven merkbaar is.

Bekijk de video: Haarkleur voor donkere huid (April 2020).